Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 4 11.02- 20.02, kolejki 13-16
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 6
lukasz44
Kolejka 13
snajper1929 - lukasz44 0-3
Prince - Czubinho
Mlody08 - Mani3k
WKSRKS - Tsu
ufo1987 - Borozdw
Edek - piwlak
siwers99 - dj_adriano

Kolejka 14

Ferat - snajper1929
Czubinho - lukasz44
Tsu - Mlody08
Borozdw - Nalep
piwlak - ufo1987
dj_adriano - stalowka
siwers99 - Edek

Kolejka 15

snajper1929 - Czubinho
Ferat - Mani3k
lukasz44 - krzysiu1996
Prince - Borozdw
Nalep - piwlak
WKSRKS - dj_adriano
stalowka - Edek

Kolejka 16

Mani3k - snajper1929
Tsu - Ferat
Borozdw - lukasz44
piwlak - Prince
dj_adriano - Mlody08
Edek - WKSRKS
stalowka - ufo1987

pomarańczowo- przedłużone
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem

WYCIĄG Z REGULAMINU:

CYTAT
Przywileje i obowiązki gospodarza:
- wpisanie wyniku w panelu gracza na stronie głównej (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie screenów oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków
(np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach.")
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi
Ronaldo
Samobój
Messi
Kaka

(jest to niezbędne do szybkiej aktualizacji klasyfikacji strzelców, która zostaje wprowadzona od VI sezonu)

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) również spowoduje odebranie 3 punktów za każde ostrzeżenie.
snajper1929

15 kolejka
snajper1929 czubinho
Screeny:
Mecz na raty z powodu błędu mojego exeka tak samo wyrzuca mnie po dogranej połowie więc bez screenów
Strzelcy:
Kone
Hulk
Opis:
Zdecydowanie najbardziej dynamiczny mecz w tym sezonie. Masa sytuacji pięknych strzałów z dystansu, słupków i poprzeczek i parad bramkarskich. Remis chyba z lekkim wskazaniem na Porto gdyż po doprowadzeniu do wyrównania przez gospodarzy goście praktycznie nie zaistnieli pod bramką Smoków i dużo zawdzięczają Palopowi smile.gif

Zawodnik meczu:
Obie ekipy stworzyły niesamowite widowisko
WKS

15 kolejka
WKSRKS dj_adriano
Screeny:

Strzelcy:
Elmander
M.Petrov
Mark Davies
Own Goal (Nuri Sahin)
Schmelzer
Zidan
R.Lewandowski

Opis:

Hm... Po dwóch meczach [z Angielskimi druzynami] , Borussia zdobyła jeden punkt. Myślę że gra Ciałem to ich pięta achillesowa. Tak jak przewidywałem , grałem w sparingach z adriano i wgyrywałem a w lidze przegrywam. No nic, myslę ze mecz na remis , jednak w futoblu liczą się bramki a ich więcej miał Bolton. Dzięki i powodzenia dalej smile.gif
Zawodnik meczu:
Nie było takowego , kopanina , nikt się nie wyróżniał.

13kolejka
WKSRKS Tsu
Screeny:

Strzelcy:

R.Lewandowski
R.Lewandowski
Danny
Grosskreutz

Opis:

Mecz tak naprawde na remis. Goście z Rosjii to bardzo silny rywal , jednak dobra taktyka i gra w obronie oraz szczescie pomogło wygrać , napastnicy na plus , szczególnie Lewandowski.Dzięki tongue.gif
Zawodnik meczu:

siwers99

13 kolejka
siwers99 Dj_Adriano
Screeny:

Strzelcy:
Cahill
Cahill
Yakubu

Opis:
Zwycięstwo dosyć szczęśliwe. Na zero styłu chociaż goście mieli dużo sytuacji. Dwie poprzeczki i kilka świetnych interwencji Cahilla. Mi sczególnie sie podobala moja 3 bramka. Środkowy obronca Distin popędzil lewym skrzydlem niczym lewoskrzydłowy i wrzucił na głowę Cahilla i mamy 3-0. Dzięki za mecz.

Zawodnik meczu:
Tim Howard
lukasz44

15 kolejka
lukasz44 krzysiu101

Screeny:

Strzelcy:
Farfan
Huntelaar
Huntelaar
Huntelaar
Obinna
Mccarthy
Parker

Opis:
Kapitalne spotkanie w 15 kolejce ligi. Akcja za akcję, gol za gol takie mecze są warte zapamiętania. Popisy gry dał Huntelaar strzelając hat-tricka, ale obok niego błyszczał jeszcze Farfan robiąc na prawym skrzydle wspaniała robotę. Ładne bramki, dobra atmosfera, mecz na duży plus. Schalke może powoli wychodzi z kryzysu, natomiast West Ham nadal nie potrafi się przełamać i przegrywa kolejny mecz.
Do rewanżu i powodzenia dalej.

Zawodnik meczu:

Huntelaar i Farfan - wspaniała współpraca przez cały mecz.
siwers99

14 kolejka
siwers99 Edek
Screeny:

Strzelcy:
Cahill
Cahill
Yakubu
Van Nisterlooy
Van Nisterlooy

Opis:

Z Edkiem zzawsze mecze były emocjonujące było tak i teraz;) . Karygodny błąd Howarda przy bramce na 2-2 Ruuda. Napewno w dobrej grze przeszkodziło troche problemy sprzętowe. dzięki za mecz i powodzenia dalej;)
Zawodnik meczu:
Tim Cahill
Edek

13 kolejka
Edek piwlak
Screeny:

Strzelcy:
Van Nistelrooy
Andre Ayew

Opis:
Z taką grą to oba zespoły są skazane na spadek. Współczuje kibicom, którzy musieli oglądać to "widowisko". W każdym razie dzięki za grę i powodzenia.

Zawodnik meczu:
bez żartów
prince

13 kolejka

Prince Czubinho

Screeny:

1 połowa:

2 połowa:

Strzelcy:

Rodrigo Tabata
Bobo
Nihat Kahveci
Negredo
Negredo
Kanoute
Kanoute
Romaric

Opis:

Spotkanie rozegrane na raty. Po bezproblemowej pierwszej połowie, niedługo po rozpoczęciu drugiej zerwało nam połączenie więc dograliśmy drugą część na hoście Czubinho. Samo spotkanie całkiem całkiem. Sporo bramek i to wszelkiej maści, bomby z dystansu, z bliska, z główki, po indywidualnych akcjach. Generalnie stało się to czego się obawiałem. Besiktas to niska drużyna i tychże centymetrów oraz kg zabrakło, żeby w decydujących momentach przepchnąć rosłych napastników Sevilli...Gratuluję wink.gif

Zawodnik meczu:

Negredo za pierwszą, Kanoute za drugą odsłonę spotkania. Byki nie do ruszenia.

Edek

16 kolejka
Edek WKSRKS
Screeny:

Strzelcy:
Van Nistelrooy
Van Nistelrooy
Trochwoski
Blaszczykowski
Zidan

Opis:
Wyrównany mecz, na remis. Przesądziła skuteczność, HSV miał Ruuda, a napastnicy BVB fatalnie pudłowali. Powodzenia.

Zawodnik meczu:
Ruud Van Nistelrooy
ufo19

13 kolejka
ufo1987 Boro
Screeny:

Strzelcy:
Briand
Gomis
Bresciano

Opis:
Typowy mecz walki, w którym co nie miara było emocji. Bardzo zacięta gra, właściwie na remis. W pierwszej połowie to gospodarze dyktowali warunki gry i mieli sporego pecha jednak do przerwy wynik bezbramkowy. W 63 minucie Braind zdobywa gola i daje upragnione prowadzenie francuzom. Po tym golu Lyon cofnął się, a napór przeciwnika z minuty na minutę wzrastał i sytuacja z pierwszej części spotkania odwróciła się. Teraz to gospodarze mieli ogromne szczęście, a Lazio wręcz przeciwnie. Na 2-0 po kontrze podwyższył Gomis, a bramkę kontaktową dla włochów zdobył Bresciano. Jednak to wszystko na ca było stać dzisiaj przyjezdnych, choć w samej końcówce mieli jeszcze 2 doskonałe okazje do zmiany wyniku. Dzięki i powo dalej.

Zawodnik meczu:
Gomis. Nie trafiłem z formami w ataku, Gomis na ławce. Zalicza jednak wejście smoka parę chwil po wejściu na boisku, strzelając bramkę na 2-0. Śmiało mogliby o miano MVP konkurować jeszcze bramkarze obu ekip.

Ferat

15 kolejka
Ferat Mani3k

Screeny:

Strzelcy:
Carew
Carew
Nilmar
Santi Cazorla
Delph

Opis:
Kolejny mecz z "trójką w tle".. Od kilku spotkań strzelam bądź tracę trzy bramki:P

Zawodnik meczu:
Carew - Strzelec dwóch bramek dla Aston Villi..

borozdw

14 kolejka
Boro Nalep
Screeny:

Strzelcy:
Zarate
Bresciano
Husejinovic
Pizzaro
Pizzaro
Schindler

Opis:
Mecz z tych, które przegrywa się na własne życzenie. Pierwsza połowa to duża przewaga zawodników Lazio, którzy schodzą do szatni z prowadzeniem 1-0. Niestety oprócz jednej strzelonej bramki, sytuacji do zdobycia było wiele więcej i to zemściło się w drugiej połowie. Nalep wykorzystał praktycznie wszystko, co miał i to on zgarnia 3 pkt w tej batalii. Powo dalej i do rewanżu,

Zawodnik meczu:
Pizzaro - to on poprowadził Werder do zwycięstwa w tym meczu.

dj_adriano

14 kolejka
dj_adriano Stalówka
Screeny:

Strzelcy:
Klasnic
Klasnic
Klasnic
Gilardino
Gilardino
Papa Waigo

Opis:
zacięte spotkanie w którym 3 krotnie wychodziłem na prowadzenie i tylekroć je traciłem,szkoda kilku zmarnowanych okazji ,ale nie ma co żałować bo przeciwnik w drugiej połowie też swoje szanse miał więc ostatecznie sprawiedliwy podział punktów.dzięki za mecz ,pozdrawiam..

Zawodnik meczu:
Ivan Klasnić - bardzo skuteczny,miał swój dzień..

stalowka84

15 kolejka
Stalówka Edek
Screeny:

Strzelcy:
Montolivo
Trochowski
Van Nistelrooy
Van Nistelrooy
Vargas
Gilardino
Van Nistelrooy
Guerrero

Opis:
Bardzo dobre zawody w wykonaniu obydwu jedenastek. Proste błędy w ostatnich 20 min meczu zaowocowały straceniem 2 bramek i zasłużoną porażką.
Dzięki powodzenia dalej.

Zawodnik meczu:
Zawodnicy obydwu ekip zagrali poprawne spotkanie.

16 kolejka
Stalówka Ufo1987
Screeny:

Strzelcy:
Gomis
Vargas
Briand
Santana
Bastos
Gomis

Opis:
Dobry meczyk, piękne bramki szczególnie Brianda na 2-1 gdzie pięknym wolejem nie dał szans "Borubarowi".
Zasłużona wygrana francuzów.
Dzięki powodzenia dalej.

Zawodnik meczu:
Gomis - ciężko była upilnować tego pana wink.gif

prince

15 kolejka

Prince Borozdw

Screeny:

Strzelcy:

Marcio Nobre
Quaresma
Foggia

Opis:

W 15 kolejce do Stambułu zawitała ekipa z Rzymu. Kibice przyjezdnych musieli przeżyć swoiste deja vu gdyż podobnie jak w meczu z Werderem prowadzili po pierwszej połowie by potem wszystko zaprzepaścić. Pierwszą bramkę dla Lazio zdobywa Foggia po wymanewrowaniu obrońców gospodarzy. Coach Besiktasu miał jednak nosa do zmian. W 59 minucie z boiska schodzi nieskuteczny Nihat, a na placu gry melduje się Marcio Nobre...i to jak!!! Sekundy później dobija strzał Quaresmy z najbliższej odległości dając gospodarzom upragnione wyrównanie. Turkom nie pozostało nic innego tylko iść za ciosem. Niecałe 10 minut później trafia Quaresma (kto jak nie on) po asyście...Marcio Nobre. Okazało się że była to bramka na miarę 3 punktów. Ostatnie 10 minut to jeszcze nieustanna pogoń Rzymian za wynikiem, natomiast Turcy skupili się wyłącznie na utrzymaniu dobrego wyniku. Dzięki i powodzenia dalej.

Zawodnik meczu:

Marcio Nobre
Odmienił losy spotkania strzelając bramkę i asystując przy drugiej.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

16 kolejka

piwlak Prince

Screeny:

Strzelcy:

Quaresma
Quaresma
Bobo
Rodrigo Tabata
Brandao
Gignac

Opis:

Wstawiam dla pewności za piwlaka gdyż nie wiem czemu, ale od paru dni nie ma go online. Francuzi prowadzili 1:0, 2:1, ale dzięki popisowi niesamowitego Quaresmy to Turcy odnoszą w tym spotkaniu zwycięstwo. Dzięki i powodzenia dalej.

Zawodnik meczu:

Quaresma
2 bramki i asysta, lider pełną gębą.

Nalep

15. kolejka
Nalep Piwlak
Screeny:

Strzelcy:
Lucho Gonzalez
Gignac
Hugo Almeida
Frings
Pizarro
Brandao

Opis:
Wyrównane spotkanie, w którym obie drużyny mogły zgarnąć komplet.Zaczęło się od dominacji drużyny z Marsylii, która udokumentowała to strzelając bramkę na 0:1 za sprawą Lucho Gonzaleza.Tuż przed przerwą na 0:2 podwyższył Gignac i wydawało się, że nic nie powstrzyma Francuzów przed zdobyciem trzech punktów.Jednak Werder już nie raz udowodnił, że gra do końca i tak oto w 55' Hugo Almeida dał sygnał do tego, że jeszcze nie wszystko stracone.Na siedem minut przed końcem meczu kapitan gospodarzy Frings umieścił piłkę w okienko, po sytuacji oko w oko z Mandandą.Dwie minuty później kibice zgromadzeni na Weserstadion oszaleli z radości.Niezawodny Claudio Pizarro wyprowadził Bremeńczyków na prowadzenie.Piłkarze Olympique'u nie załamali się i Brandao wyrównał w doliczonym czasie gry.Świetny mecz, emocje a co najważniejsze obyło się w przyjaznej atmosferze.

Zawodnik meczu:
Nie ma takiego zawodnika, którego można byłoby specjalnie wyróżnić.
Tsu
16 kolejka
Tsu Ferat

Strzelcy:
Kerzhakov
Carew

Opis:
Ciekawe spotkanie niestety wynikiem jestem rozczarowany bo to juz nie pierwsze spotkanie w ktorym w sytuacjach sam na sam wpadam w bramkarza nie potrafiac go kiwnac co dla mnie zawsze bylo tylko formalnoscia.
dzieki/pozdro
Zawodnik meczu:
Raczej nikogo takiego nie bylo
Tsu

14 kolejka
Tsu mlody08

Strzelcy:
Kerzhakov
Jorgensen
Kiessling
Kiessling

Opis:
Randomowe spotkanie randomowy wynik nic innego o tym spotkaniu nie mozna napisac.
dzieki/pozdro

Zawodnik meczu:
krol randomu Kiessling
lukasz44

14 kolejka
Czubinho lukasz44
Screeny:

Strzelcy:
Kanoute
Huntelaar
Huntelaar
Huntelaar
Huntelaar
Raul
Jones

Opis:
Bardzo obawiałem się tego spotkania, gdyż Czubinho jest bardzo nieprzewidywalny i zawsze grożny. Ale nie taki diabeł straszny jak go malują, już w 8 minucie fartowną bramkę głową zdobywa Huntelaar i Schalke przejmuje kontrole nad meczem. 13 minuta Raul, 17 znów Huntelaar i mamy 0-3 ! Sevilla załamała się po stracie bramek, przebudowanie formacji nic nie dało mimo że bramkę zdobył Kanoute niedługo pózniej golem odpowiedział Huntelaar i po pierwszej połowie wynik to 1-4. Druga połowa znów zaczęła się od mocnego uderzenia gości : Raul strzela bramkę, ale uderzyl hiddenem więc gol nie uznany. Kwestią czasu były kolejne bramki dla Niemców, gdyż rządzili na boisku w każdym aspekcie gry. Huntelaar w 57 minucie zdobywa czwartą bramkę wpadając jak bydle w pole karne i oddając strzał w długi róg bramki. Fantastyczny dzisiejszego dnia Jones w 61 minucie zdecydował się na akcję życia, kiwnął 2 rywali i oddając potężne uderzenie z 25 metra zdobył szóstą bramkę dla Schalke. Do końca spotkania wynik się już nie zmienił, mimo tego że Schalke miało wspaniałe sytuacje bramkowe. Sevilla z jednym celnym strzałem została dziś wgnieciona w glebę przez piłkarzy z Gelsenkirchen.

Zawodnik meczu:

Huntelaar- maszynka do strzelania goli, cztery bramki w tym meczu
Matis08

13 kolejka

Młody08 Mani3k

Screeny:

Strzelcy:
BRAK biggrin.gif

Opis:
Zacięte spotkanie. Pierwsze 15 minut to dominacja gości i 3 znakomite uderzenia głową, które na szczęście w tylko swój wiadomy sposób obronił Adler. Potem z kontry grał Bayer i Kiessling mając przed sobą pusta bramkę uderza prosto w GK. Posiadanie piłki jak to w zwyczaju Mańka przytłaczające. Oboje dziś mieliśmy rozregulowane celowniki. Wynik wydaje mi się sprawiedliwy, bo wygrana któregoś z nas byłaby dla przeciwnika zbyt krzywdząca.

Nie mogę się doczekać rewanżu tongue.gif
Dzięki i powodzenia dalej.!

Zawodnik meczu: Nie ma bramek, nie ma MoM ;p

Mani3k

16 kolejka
Mani3k snajper1929
Screeny:

Strzelcy:
Hulk
Hulk
Samobój
Hulk
Varela
Varela

Opis:
Cóż nie ma co tłumaczyć porażki...
W pełni zasłużona wygrana gości, po raz kolejny bezproduktywna gra w ataku graczy Villarreal.
Pora na zmianę taktyki gospodarzy, mam nadzieję, że moje dni nadejdą niebawem.
Dzięki serdeczne za mecz.

Zawodnik meczu:

Hulk - hattrick, nie do zatrzymania.
dj_adriano

16 kolejka
dj_adriano Młody
Screeny:

Strzelcy:
Kevin Davis
Kevin Davis
Jorgensen
Jorgensen

Opis:
przewaga gości w tym meczu,ale dzięki bramkom Kevina Devisa udało się wyciągnąć max w tym meczu czyli remis i nie mam na prawde na co narzekać bo napastnicy gości razili nieskutecznością i tylko dzięki nim ugrałem chociaż punkt..
dzięki za mecz,pozdrawiam..

Zawodnik meczu:
Adam Bogdan - wyjął co trzeba i uchronił zespół od porażki..

piwlak

14 kolejka
piwlak ufo1987
Screeny:

Strzelcy:
Loic Remy
Ederson
Gomis
Gourcuff

Opis:
Szkoda słów by opisać moją grę. Z taką skutecznością, miałbym problemy "utrzymać się" w 2 lidze, a co dopiero w 1. Dobry mecz Lyonu.
Zawodnik meczu:
Gourcuff- dyrygował grą Francuzów
Ferat

14 kolejka
Ferat Snajper
Screeny:

Strzelcy:
Carew
Ruben Micael
Falcao
Walter
Falcao
Walter

Opis:
Tragiczna gra przeciw klasowemu rywalowi i jej konsekwencje:) Screeny niekompletne, bo graliśmy na raty;/

Zawodnik meczu:
Falcao - strzelec dwóch bramek dla gości.

Matis08
chyba 1-4.
borozdw

16 kolejka
Boro Łukasz44
Screeny:

Strzelcy:
Rocchi
Rocchi
Huntelaar

Opis: Mecz bardzo wyrównany. Początek to świetna gra gospodarzy, którzy bardzo skutecznie egzekwują stworzone przez siebie sytuacje. Rocchi dwukrotnie wpisuje sie na liste strzelcow i pierwsza polowa konczy sie wynikiem 2-0. Druga polowa to szturm przyjezdnych, którzy na wszelkie sposoby próbują odrobić straty z pierwszej połowy. Szaleńcze ataki nie przynosza jednak zamierzonego skutku i to druzyna Lazio schodzi z boiska zwycięska. Dzięki i do rewanżu.

Zawodnik meczu:
Rocchi - niesamowity mecz i piękna pierwsza bramka.

snajper1929

13 kolejka
snajper lukasz44
Screeny:

Tylko z 2 połowy bo znów problem z exe :/
Strzelcy:
Hulk
Hulk
Hulk
Rodriguez
Huntelaar
Junmin Hao
Opis:
Mecz bardzo na remis wręcz na zwycięstwo Niemców ale dużo szczęścia w obronie plus Hulk w formie dały te 3 pkt
Zawodnik meczu:

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.