Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Grupa B
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > ISS Cup - turniej międzysezonowy
lukasz44

W grupie każdy będzie miał do rozegrania 8 meczy. Awansuje 3 pierwsze ekipy i jedna z najlepszym bilansem z miejsca 4. Termin na rozegranie wszystkich meczów to 30
.12.10.
Proszę jeszcze raz zapoznać się z regulaminem i dopiero zacząć grać TUTAJ

Bardzo ważny jest pkt 4 nie będziecie go przestrzegać- OK, ale ja się będę nikogo prosił od razu wstawiam WO na niekorzyść osoby wpisującej...
Ustawienia meczowe
pkt6
Prośby o przedłużenia składamy w tym temacie KLIK

POWODZENIA PANOWIE !!!

Ferat

5 kolejka

Ferat Prince

Screeny:

Opis:
Pierwsza połowa to dominacja zawodnikow Wigan, w drugiej obudzili sie Wislacy ale nie na tyle by wywiezc z Wysp remis..

Zawodnik meczu:
Moses - Niezwykle dynamiczny, skrzydłowy Wigan, raz po raz ośmieszał Cikosa:)

Ferat

2 kolejka (wstawiam za Wita)

Witu Ferat

Screeny:

Opis:
Niezly mecz w wykonaniu obu druzyn, jednak goscie byli odrobine lepsi i strzelili dwie bramki wiecej niz Austriacy..

Zawodnik meczu:
Boselli - Bedac w wysokiej formie, zameczal srodkowych obroncow gospodarzy..

prince

Kolejka 4
Prince Witu

Screeny:

Strzelcy:

Wisła Kraków:
Żurawski 10', 32', 75'
Garguła 58'

Austria Wiedeń:
Schumacher 24', 81'

Opis:

Otwarta gra z obu stron, masa wolnego miejsca w środku pola, więcej okazji stworzyli sobie wiślacy i zasłużenie zdobywają pierwsze 3 punkty. Btw w 75 minucie miała miejsce dziwna sytuacja - mianowicie sędzia podyktował rzut karny dla krakowian jednak w trakcie strzału zlagowało mi i nie widziałem czy wpadło. Po chwili patrzę, Witu rozpoczyna od środka, ale wynik się nie zmienił w statystykach tez ani śladu...czegoś takiego jeszcze nie miałem ;D w każdym razie kolega potwierdzi prawidłowy wynik. Dzięki za mecz.

Zawodnik meczu:

Maciej Żurawski, jak na kapitana przystało poprowadził swoją drużynę do zwycięstwa strzelając hattricka

Ferat

1 kolejka

Ferat Siwers99

Screeny:

Opis:
W pierwszej połowie obie drużyny stworzyły bardzo mało sytuacji bramkowych ale to Wigan udało się strzelić dwie bramki, w drugiej przycisnęli Hiszpanie dzięki czemu mecz się otworzył, ale wynik nie uległ już zmianie..

Zawodnik meczu:

Siła fizyczna zawodników Wigan:P Dobre formy sprawiły, że Hiszpanie odbijali się od rosłych Angoli:D

Edek
4 kolejka

Edek Ferat

Screeny:

Opis:

Wyrównany mecz. Gospodarze znając siłę przeciwnika dwoili się i troili w obronie. Mimo to Wigan dwa razy doskonale skontrowało. Trzecia świetna kontra została zatrzymana przez faulującego bramkarza przed szesnastką. W tej sytuacji przeciwnik miał dużego pecha. W zespole Racingu fantastyczny był Pedro Munitis, który zapewnił zwycięstwo strzelając 3 bramki.

Zawodnik meczu:

Edek
3 kolejka

Prince Edek

Screeny:

Opis:

Rozłączyło w 85 minucie. Uznaliśmy wynik za końcowy.
Cóż, muszę to napisać. To był kolejny mecz Princa z cyklu: mam wizję na grę, ale nie na strzelanie goli. Bez urazy smile.gif Racing za to miał wizję na strzelanie goli i spokojnie mógł wbić więcej.
Należy jeszcze dodać, że bramkarze Wisły się nie popisali, w meczu zagrało dwóch (Jovanovic i Pawełek). Powodzenia i skuteczności życzę.
Strzelcy: Rosenberg, Munitis, Papa Diop

Zawodnik meczu:

Papa Kouli Diop - świetny w środku pola, strzelił bramkę, a mógł drugą, ale sędzia zagwizdał nie wiadomo co (rękę?).

Witu
Mecz Prince-Witu potwierdzam wynik 4-2
Edek
1 kolejka

Edek Witu

Screeny:

Opis:

Od początku meczu nacierał Racing, a bramkarz Austrii bronił jak natchniony. I stało się. Kontra gości, gol. W ostatniej akcji pierwszej połowy udało się wyrównać. Po pierwszej połowie 1-1. Stosunek strzałów 17-1. Druga część to powtórka z rozrywki. Na szczęście gra do końca się opłaciła. Racing dwa razy przegrywał, ale ostatecznie udało się odnieść zwycięstwo. Dzięki za grę, powodzenia.

Zawodnik meczu:

Szabolcs Safar - bronił niesamowicie.

siwers99
kolejka 3:

siwers99 Witu

Screeny:

Opis:

Przewaga gospodarzy przez cały mecz. Goście oddali tylko 4 strzały, ale wszystkie byly celne. Dzięki za mecz.

Zawodnik meczu:

Nabil Baha

Pod nieobecność Luque i Dudy wziął sprawy w swoje nogi. Świetna bramka zwałszcza ta trzecia z pod kolana niesygnalizowany strzał.

2 kolejka:

siwers99 Prince

Screeny:

Opis:

Świetne widowisko. Doskonale dobrana taktyka przez trenera Krakowian i mądra gra doprowadzały kibiców Malagi do rozpaczy. Jednak w ostatnich 20 minutach uszło powietrzne z Białej Gwiazdy i wykorzystali to Hiszpanie. Dzięki za mecz.

Zawodnik meczu:

Edinho

Kompletuje hat tricka pomimo tego,że na środku obrony świetne zawody rozegrali Bunoza i Cleber.
Witu

Witu Prince

Screeny:

Opis:

Pierwsze 15 minut tego meczu to nudy 1 groźna akcja miała miejsce w 17 minucie ale Boguski minimalnie chybił chwile późnie Schumacher trafił w słupek. W 28 minucie padł 1 gol a zdobył go Tiffner i wtedy zaczęły się emocje Wiślacy przycisnęli Austrię efektem czego były gole Boguskiego i Brożka. Chwile po golu Pawła Brożka dziwna sytuacja była w polu karnym Wisły Schumacher chcący minąć Jovanicia został lekko trącony i sędzia odgwizdał rzut karny którego na gola zamienił sam poszkodowany. W 2 połowie Wisła groźniej atakowała a Austria była tylko tłem lecz Boguski trafił tylko w słupek w sytuacji sam na sam, a chwile później Brożek także zmarnował sytuacje sam na sam. W 76 minucie pierwszy groźny oddał piłkarz Austrii Acimovic, ale Jovanic z trudem wybił piłke na rzut rożny w 77 min Markus strzelił w poprzeczke a w 78 Acimovic nie dał i szans Jovaniciowi i ustalił wynik spotkania na 3-2.

Zawodnik meczu:

Żaden z piłkarzy się nie wyróżniał w tym spotkaniu dlatego na piłkarza meczu wybrałem strzelce zwycięskiego gola czyli Acimovicia.
siwers99
6 kolejka

siwers99 Ferat

Screeny:

dzięki za screena Ferat;)

Opis:

2-0 dla Wigan to dwóch karygodnych błędach środka obrony i bicie w mur czyli tak jak w pierwszym meczu. Jednak po odprawie na drugą połowe gospodarze wychodzą odmienieni i strzelaja 4 bramki a potem tracą jedną. Dzięki za mecfz i powodzenia dalej.

Zawodnik meczu:

Grał od 46 min i odmienił grę Malagi.
Witu
[font="Franklin Gothic Medium"]
Witu Edek

Screeny:

Opis:

Cóż tu dużo pisać mecz do 1 bramki można by powiedzieć ciągłe ataki Racingu i niesamowite interwencje Safara. Jednak Safar nie zdołał uchronić Austri przed porażką, ale inny wynik niż zwycięstwo Racingu w tym meczu to była by wielka niespodzianka krótko mówiąc Racing wygrał w pełni zasłużenie.
Zawodnik meczu:

[/font
Zawodnikiem meczu został Safar mimo iż popełnił błąd przy golu na 3-1 to jednak gdyby nie on to Austria przegrała by to spotkanie o wiele wyżej
Ferat
7 kolejka

Ferat Witu

Screeny:

Opis:
Czysty mecz z przewagą i zasłuzonym zwycięstwem Wigan, dziekuje i powodzenia dalej..

Zawodnik meczu:
Moses - w wysokiej formie nie do zatrzymania przez rywali..

Edek
10 kolejka

Edek siwers99

Screeny:

Opis:

Bardzo dobre widowisko w meczu dziesiątej kolejki. Ataki z obu stron i duże emocje. Ostatecznie skończyło się remisem. Myślę, że sprawiedliwym. Oczywiście każda z drużyn mogła się pokusić o wygraną, ale wielokrotnie brakowało szczęścia pod bramką przeciwnika. Dzięki. Powodzenia.
Zawodnik meczu:

Ariel Nahuelpan
"Taran" jak słusznie nazwał go przeciwnik. Ciężko go przepchnąć gdy ma piłkę przy nodze. 2 gole i asysta.

Ferat

Ferat Edek

Screeny:
Bardzo przepraszam za brak screenów ale nas rozłączało.. Bramki dal Edka: cisma, rosenberg x2 dal Wigan: Rodallega

Opis:
Dominacja Hiszpanów i zasłużone zwycięstwo.. Zawodnicy Wigan dostali zadyszki, ale mam nadzieje ze z grupy wyjda..

Zawodnik meczu:
Nie wiem kogo wyroznil by Edek, dla mnie caly zespol Racingu byl klasa sam dla siebie..

siwers99
5 kolejka:

siwers99 Edek

Screeny:

Opis:

Świetne widowisko. Pomimo,że nie mogliśmy się długi czas połączyc udało się i muszę przyznać,że warto było czekac na takie dwa mecze. Wszystko w nich i sprawiedliwy wynik czyli remis. Dzięki za mecz i powodzenia dalej;)
Zawodnik meczu:

Tono

To co on bronił to normalnie kosmos.
prince

Kolejka 8
Edek Prince

Screeny:

Opis:

Zacięty pojedynek, dużo gry w środku pola. Obydwie drużyny miały swoje okazje, jednak piłka nie chciała wpaść do siatki. Ostatecznie bezbramkowy wg mnie sprawiedliwy remis.

Zawodnik meczu:

Mariusz Pawełek
Sam fakt zachowania czystego konta obliguje mnie do wręczenia mu nagrody MOTM ;D

prince

Kolejka 7
prince siwers

Screeny:

Opis:

Spotkanie wyrównane, momentami na korzyść gości, którzy pressingiem doprowadzali do głupich strat wiślaków. O zwycięstwie przesądziły 2 szczęśliwie zdobyte bramki po strzałach z "bezpańskich" piłek, wystarczyło to do zwycięstwa, gdyż gospodarzy stać było tylko na trafienie głową po rzucie rożnym. Graty.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kolejka 10
prince ferat

Screeny:

l]

Opis:

8 strzałów, 7 bramek piłkarzy Wigan, jakikolwiek dodatkowy komentarz zbędny. Gratulacje.
siwers99
nie miałem internetu i czasu żeby tu zaglądać i w ogóle nie rozumiem czemu Witu nie zgłosił wyniku. Graliśmy z tydzien temu mecz bylo 2-2.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.