Pewna wygrana United , niesamowity mecz na Mercedes-Benz Arena!W grupie e oglądaliśmy bardzo ciekawe mecze minimum Stuttgart Zurich.
Sevilla 0:3Manchester United Goals
Owen (2)
Nani
fotki [kliknij aby powiększyć]
Stuttgart 3:1 Zurich fotki [kliknij aby powiększyć]
Witamy ze studia w Warszawie, witają państwa Bożydar Iwanow , Roman Kołtoń , Wojciech Kowalczyk oraz Cezary Kowalski. Będziemy dzisiaj omawiać mecze Grupy E, może zacznijmy o wygranej czerwonych diabłów nad Sevillą.
B-I : Czerwone Diabły pokonały dzisiaj hiszpańską Sevillę, po bramkach Owena oraz Naniego.
R-K : Tak, Manchester ewidentnie wygrał z Sevillą, chociaż to w pierwszej połowie Sevilla miała więcej okazji, i mogła otworzyć to spotkanie.
C-K : A ja jestem zadowolony z Sevilli, taki zespół który dopiero awansował do Ligi Mistrzów i będzie mieć jeszcze 5 meczów które będą ważne czy Sevilla awansuje, czy nie. Ale moim zdaniem w pierwszym meczu Sevilla pokazała się z dobrej strony, tym bardziej w pierwszej połowie gdzie miała mnóstwo okazji i mogła otworzyć to spotkanie.
B-I : A teraz omówimy bardziej ciekawszy mecz, w którym było dużo nerwów oraz kontrowersji.
Stuttgart wygrał 3:1 z Zurichem, chociaż czy te bramki powinni być uznane ?
C-K : Miałem przyjemność oglądania tego meczu, i powiem ze mecz był bardzo nerwowy, tym bardziej kontrowersyjne były bramki Stuttgartu.
B-I : Omówmy najkątrowesyjną sytuacje tego meczu, gdzie Paweł Pogrebnyak zdobył bramkę, trochę dziwną bo w tej sytuacji było dużo szczęścia. Ale omówmy czy bramka powinna być uznana, i czy piłka rzeczywiście wpadła do bramki.
R-K : Ja oglądałem skrót tego pojedynku i naprawdę z kamery telewizyjnej było trudno stwierdzić czy sędzia dobrze zrobił ze bramkę uznał.
B-I : Mamy tutaj ciekawe zdjęcie które na pewno wyjaśni tą sytuacje.

R-K : Tak dopiero tutaj widać jest ze sędzia dobrze postąpił uznając bramkę, bo piłka może nie cała wpadła do bramki ale większość futbolówki na pewno wpadła do bramki.
B-I : Mieliśmy też gol po błędzie bramkarza i obrony, i właśnie tam wpadła bramka dla Stuttgartu, czy tam mógł być spalony?
R-K : Tak ten błąd nie zdarza się często a szczególnie w takich ekipach jak Zurich, ale to już jest błąd obrony i bramkarza, i moim zdaniem tam nie było spalonego.
R-I : W Grupie f mamy bardzo ciekawy pojedynek pomiędzy Juventusem a Liverpoolem na kogo stawiacie?
R-K : Liverpool
C-K : Liverpool
W-K : Juventus
B-I : a ja postawie na remis. Dziękujemy państwu za oglądanie Magazynu Ligi Mistrzów UEFA.
Tabelka Grupy E
Grupa E