Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: West ham United
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Blogi i kariery
Miki_
Master League – West Ham United
Gra: Pro Evolution Soccer 2010; Poziom trudności: Professional; Długość meczu: 5 min

Fani: 28400
Sponsorzy:
Lavazza
Amstel Bier
Kia Motors

I kolejka Premier League.

Dziś inauguracja sezonu. Gramy na własnym boisku z Wigan z którym i tak zmierzymy się w kolejnym meczu pucharowym. Na ten mecz postanowiłem wystawić następująca jednastkę:
Green, Collins, Upson, Behrami, Ilunga, Luis Jimenez, Mark Noble, Parker, Boa Morte, Ashton oraz Cole.

Kapitanem został Valon Behrami. Wiedziałem, że dużo krwi mogą nam napsuć Koumas i de Ridder. Jednak nie było się czego obawiać. Goście nie byli w stanie zbliżyć się pod nasze pole karne. Genialnie grali dziś Noble, Parker i wszyscy obrońcy którzy nie dali zbliżyć się gościom do pola karnego .Już w 9 minuicie gospodarze wyszli na prowadzenie za sprawą bramki Dean’a Asthona, który genialnym strzałem z woleja pokonał bramkarza gości. Chris Kirkland był bezradny.W 21 minucie po brutalnym faulu na Carltonie Cole do wolnego podszedł Mark Noble. Chuknął z 28 metrów piłka bardzo mocno uderzyła w poprzeczkę i poleciała w trybuny. W 34 minucie na podwyższenie wyniku miał szansę Luis Jimenez lecz jego strzał sparował Chris Kirkland. W doliczonym czasie gry pierwszej połowy de Ridder oddał bardzo mocny i niesamowicie celny strzał w okienko bramki West Hamu. Jednak Robert Green genialnie obronił strzał Holendra. W drugiej części gry nic się nie działo. Kilka szans miał wprowadzony przeze mnie Zavon Hines. Jednak jego strzały lądowały daleko w trybunach. Cóż pierwszy mecz i zwycięstwo 1-0 cieszy mnie i kibiców.
Miki_
I co nikomu się nie podoba?? sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.