Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 2010 Recenzja pełnej wersji - co myślicie?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
Yanush
Chciałem Was zapytać o Wasze wrażenia z pełnej wersji gry? Co o niej myślicie? Jakie pierwsze wrażenia?
Na necie znalazłem tylko jedną recenzję tej wersji którą wypuścili na rynek ( bo te redaktorskie wersje co dostały gazety komputerowe były inne )
Tu jest recenzja
PES 2010 Recenzja

Dla mnie gra jest super i ciesze się że zamówiłem wcześniej przed premierą smile.gif
.::NorD::.
CYTAT(Yanush @ Oct 23 2009, 16:23) *
Chciałem Was zapytać o Wasze wrażenia z pełnej wersji gry? Co o niej myślicie? Jakie pierwsze wrażenia?
Na necie znalazłem tylko jedną recenzję tej wersji którą wypuścili na rynek ( bo te redaktorskie wersje co dostały gazety komputerowe były inne )
Tu jest recenzja
PES 2010 Recenzja

Dla mnie gra jest super i ciesze się że zamówiłem wcześniej przed premierą smile.gif

Jeżeli lubisz pokemony, pingpong i robotykę na pewno ci się spodoba.
unikat
CYTAT(.::NorD::. @ Oct 23 2009, 16:27) *
Jeżeli lubisz pokemony, pingpong i robotykę na pewno ci się spodoba.

Idealnie to ująłeś
.::NorD::.
Mało tego , nigdy nie pomyślałbym że się zacznę nad tym kiedykolwiek zastanawiać ale przymierzam się do kupna konsoli (wiadomo z jakich przyczyn) bo patrząc na tego h.ja Sebassa, którego tylko obchodzi sałata nie wierzę że pes , przynajmniej za jego kadencji, zejdzie na właściwą drogę. R.I.P.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.