Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: FIFA 10 - rozmowy
board.issonline.pl > Inne > Gry
Stron: 1, 2, 3
lowrider
Po przeczytaniu paru recenzji można stwierdzić iż EA zrobiło niezłą robotę na tą wersję.
Sami możemy się o tym przekonać, gdyż dziś ukazało się demo owej gry.

CYTAT
Hi All

I'm pleased to announce that you can now download the FIFA 10 PC demo from here:

English, French, Italian, Germany and Spanish Demo Version here: http://static.cdn.ea.com/fifa/u/f/fifa10_pc_demo_ec.exe

Russian, Czech, Hungarian and Polish Demo Version here: http://static.cdn.ea.com/fifa/u/f/fifa10_pc_demo_ee.exe

Note: When extracting the demo from its folder, please ensure you choose you folder to extract to, in order to keep the demo install tidy. This will be done by selection your destination folder.

Enjoy!

________

plik zajmuje 2,2 / 1,72gb(!) w zależności od wersji

pozdro, komentarze mile wskazane
who_me
na pc jak zwykle dno

z ver. konsolowej

FIFA 10 "New Skills" Tutorial (HD)

po prawej macie gole z ver . xbox360

http://www.easportsfootball.co.uk/media
barman_2000
na kompa to nie ma sobie co gitary zawracac bo to dziadostwo, mialem porownanie z fify 09 na pc i ps2 to normalnie niebo a ziemia chociaz na ps2 to tez nie jest szczyt mozliwosci
lowrider
Jestem po dwóch meczach (Barca - Chelsea, Bayern - Juve) i co mogę na początek stwierdzić:

jest progres w stosunku do tamtego roku w elementach graficznych i różnych bajerów jak kształt radaru itd.
teraz aby wygrać pojedynek główkowy oprócz przepychania się strzałkami trzeba nimi ustawić piłkarza w odpowiednim miejscu.
Długie podania/dośrodkowania nabrały pewnej szybkości jednak nadal lecą dziwną parabolą.
Gra bramkarzy jest tak tragiczna jak była a strzały z główki z 16 metrów są na porządku dziennym (w tych 2 meczach straciłem 4 gole po strzałach z główki z 11-16 metra(!)) Mała poprawa jest w zachowaniu przy akcjach sam na sam. Ostatnie co na dziś napiszę to fatalna perspektywa przy bronieniu rzutów karnych gdzie kamera na początku jest z boku a potem powoli przesuwa się za bramkę. Jest krótki czas na reakcję i "rozproszenie" rywala.

Pozdro.
mogwil
po rozegraniu paru meczu musze stwierdzic ze tragedia jest na pc gdzie to sterowanie 360 stopni ostatni raz gralem w fife 2003 ale od tamtego czasu niewiele sie zmienilo ohmy.gif
Milerinho
EA SPORTS co roku przyzwyczaja nas do odgrzanego kotleta tym razem podobnie.

Co innego Fifa na X albo PS3.
T-Mac
jest w tym demo np komentarz ??
lowrider
nie, nie ma (przynajmniej w polskiej wersji)
__SaNd1__
CYTAT(T-Mac @ Sep 11 2009, 21:33) *
jest w tym demo np komentarz ??

T-Mac ja sciognelem Angielskom wersije jezykowom 2.2 GB i mam komentarz wink.gif Jak dla mnie nic nowego - nie oczekiwalem rewolucii - FIFA 10 na PC i tak nie mozе sie porоwnujac najlepsza kopanke Pro Evolution Soccer 6 - oczywiscie spatczowana to totalnie wymiata FIF - e wink.gif
michup
Mam X360, rozegrałem 10-15 meczów w nowej fifie. Drybling 360 to coś wspaniałego. Czuje się większą kontrolę nad graczem. Mniejsza schematyczność w stosunku do zeszłorocznej wersji, gdzie obrońcę dało minąć się głównie zwodem, teraz wystarczy wypuszczenie piłki i szybki lub silny napastnik i można wyjść sam na sam. Zawodnicy pilnują się, żeby nie wyjść na spalonego.
Poprawiono również zachowanie bramkarzy. Teraz można minąć go markowaniem strzału lub zwodem i fajnie wygląda ta animacja, w której bramkarz na czworakach zmienia balans ciała, ale czasem jest już za późno i mamy bramkę. Czekam na demo gry od Konami, zobaczymy co w tym roku pokazali, ale niezależnie od tego na pewno będę grał w Fifę i polecam ją na next-geny każdemu fanowi poprzednich części Pesa.
Oran
Ja nie wiem jak w to można grać w ogóle...

Messi - world class, pełna pi.zda i jestem pod bramkarzem (bramkarza na legendary to wybronił), a że w fify zadne nie grałem nigdy praktycznie (dema tylko co roku sprawdzam na pieca) to nie potrafię triku zrobić żadnego. Nie dość, że bez triku wbiegłem w pole to jeszcze trzymając kierunek jak w Mario - czyli PRAWO + R1 (gram na padzie od ps2). No comments, to już w pesie zawsze trzeba przynajmniej zygzakować Leonem, a tu du.pa biggrin.gif

Grafa to porażka, chyba silnik od Fify 05 cały czas używają, no tragedia - tym bardziej, że na moim kompie (1.5 gb ramu, intel D 2.8, gf 7300gt) chodzi na maks detalach w ~30 klatek (nie widzę ścinek, więc tak stawiam - mega płynnie no), tylko przy wybijaniu przez bramkarza lekko klatkuje, ale leciutko - cuda panie.

Najgorsza jest jednak animacja - na riplejach i zbliżeniach jest cacy, ale na max oddalonej kamerze? Przepraszam, którędy do wyjścia? Nie dość, że jak muchy w smole (ale widziałem opcję od tempa gry, więc pewnie można to poprawić, ja już sobie dałem spokój) to na dodatek jak paralitycy (nogi tak szeroko jakby nosili 5 dniową kupę w majtach, jedynie jak te pace control czy jak to się zwie, ten taki powolny drybling, fajnie animowany i widać to z daleka dobrze).

In plus to chyba tylko komentator (angielski) i zagrania ręką które gwiżdże sędzia. Czekam na pesa.

A ciekawe jak fifka na kĄsolach wygląda ;] Pewnie fajna, ale i tak wierze w moc pesa, chociaż mi to tam zwisa w co kto gra, ważne, że ja gram w PESA biggrin.gif
Vadiim
FIFA 10 NG to najcudowniejsza gra pilkarska pod sloncem, nie da sie tego opisac co sie czuje jak sie w to gra, prawdziwy mecz? .. Nie ma nawet porownania do PES'a..Graficzka..cudo!.. Ruchy, animacje, cos pieknego, strzaly parady.. Boze swiety, chce juz ten drugi pazdziernik!;))) NIe da sie opisac jaka to gra, ten kto gral ten wie, ten kto nie gral, niech zaluje.
RBK
Tak jak kolega wyżej. Zagrałem w demo FIFA 10 na x360, by się dowiedzieć, czy warto zakupić pełną wersję. Muszę powiedzieć, że jestem pod ogromnym wrażeniem tej gry! Balans zawodnikiem jest wprost niesamowity, można odczuć różnicę między graczami z różną charakterystyką. Próbując gry każdą z drużyn, można rozróżnić styl poszczególnych teamów. Aha, nie zauważyłem, by któraś z ekip była "przepakowana" np. mogę wygrać gładko Barcą z Chelsea na World Class, by później przegrać z Juve, czy Marsylią, bo decyduje aktualna forma gracza z padem w ręku. Coś cudownego smile.gif

Mimo dość długiego zagrywania się w PES-a, nie miałem zbytniego kłopotu z przestawieniem się. (Ostatnia moja fifa to 2002 na Playu)

Wniosek jest jeden: PRE-ORDER ZAMÓWIONY biggrin.gif

Aha i muzyczka w czasie treningu jest super biggrin.gif
whan
Wreszcie jakiś sensowny temat na tym forum, który przynajmniej częściowo będzie promował najlepszą obecnie grę piłkarską wink.gif
EjPii
Ja mam tylko PC odczucia po demie FIFY?
Naprawdę mało można napisać. Drybling 360(a raczej 16/32 kierunkowy) sprawdza się bardzo dobrze i jest większy zakres ruchu niż w PESie6 (cóż za porównanie do gry, która ma 3 lata). Jednak na tym plusy się kończą. Drętwe animacje, pełno niedoróbek(przenikające, znikające tekstury), grafika tragiczna.

Konsole? Grałem kiedyś z kumplem w Empiku i...dwa mecze po kilka minut bez żadnych taktycznych ustawień z rozwalonymi padami(no cóż to w końcu sklep) dał nam więcej frajdy niż kilkaset meczów w PESa 6. Była to wersja 09, aż boję się zagrać w 10 z prawdziwym dryblingiem 360 unsure.gif
Kubbas
Trzeba przyznać, że Fifa PC robi postępy, w tym sezonie jest to jak najbardziej gra grywalna i może się przydać jako odskocznia od PES'a 6, tak na świeżo po kilku meczach podobają mi się kolizje.
damian376
Szczerze? Nie podoba mi się gra.Grafika owszem na zbliżeniach fajna,ale wystarczy z oddali i jest katastrofa twarze są gorsze jak w PESie 09 niektórzy nie podobni do rzeczywistości.Gra jest zbyt łatwa nigdy nie grałem w FIFE od 2006 roku a bez problemów wygywam na zawodowcu,w PESIE nawet teraz ciężko mi wygrać.W PESIE moim zdaniem muszę naprawdę napracować się żeby zrobić akcję podbramkową,a w FIFIE 1 kontratak 3 podania i już strzał i bramka.Ale moszę przyznać że bramkarze w FIFIE są dobrej klasy nie co to PES i super efektowne są wślizgi w Fifie a Pesie najcześciej fauluję i czerwień od razu.Ale i tak PES wygrywa.
popeq93
Hmm FIFA 10 jak dla mnie to propozycja ku zdziwieniu dobra.
Grafika
No cóż tu dużo się nie spodziewałem. Zostało tak jak było, lecz wreszcie zawodnicy z daleka przypominają trochę siebie a nie jak w poprzednich częściach (Andrade = szafa). Na zbliżeniach grafika wygląda dobrze i tu nasuwa się pytanie czy tak ciężko było zrobić taką grafikę w oddaleniu?
Menu
Tu wszystko prezentuję się ładnie i przejrzyście, lecz to tylko mało ważny element gry.
Przed meczem
Wybieramy jedną z sześciu drużyn. Jak zwykle o poziomie drużyny mówią nam gwiazdki i trzy atrybuty. Następnie mamy trzy opcję: przejdź do meczu, zarządzanie drużyną i niestandardowe style. W tym ostatnim jest sporo opcji i można ustawić ją pod swój styl grania.
Mecz
No i zaczynamy. Grafika średnio wygląda, pierwsza myśl - dogram połowe i out. Jednak zostałem mile zaskoczony. Pierwszy mecz zagrałem na World Classie. Grałem Bayernem z Marsylią. Tempo gry realistyczne. Spokojnie rozgrywałem piłkę (nie lubie grać tylko skrzydłami). Podania wyglądają dobrze. Zawodnicy reagują w miarę szybko. Drybling 360 stopni wydaję się być dużym krokiem do przodu. Rywale przyzwoicie się ustawiają, lecz mogłoby być lepiej. Pierwsza akcja środkiem, Tymoschuk rozgrywa piłkę, zagrałem na skrzydło, odegrałem do środka wychodziłem sam na sam i co? Bramkarz wychodzi z bramki i pewnie obronił mój strzał! mellow.gif . Dalej można było zauważyć: faule w powietrzu(+), czasami zdarzają się zagraniami ręką(+), przepychanki zawodników (Messi nie przepchnie Van Buytena) (+), ładnie wygląda sam bieg w porównaniu do PES'a. Wślizgi też można zapisać na plus. Upadki wyglądają dość realistycznie.

Minusy:
- grafika (choć to kwestia przyzwyczajenia)
- łatwość zdobywania goli sam na sam (World Class)
- częste faule w polu karnym (na 6 meczy = 3 karne)
- czasami bezmyślne wychodzenie bramkarzy

na pewno dużo jeszcze rzeczy można zapisać w minusach, ale to są rzeczy które na razie najbardziej mi się zapisały w pamięci

Ogólnie Fifa 10 na PC zmierza w dobrym kierunku. Poprawiony gameplay sprawia, że chce się grać. Od 9 rano grałem przez prawie 3h i nie znudziło mi się a każdy mecz mnie czymś zaskakiwał. Z niecierpliwością czekam na pełną wersję oraz demo PES'a 2010 biggrin.gif
To jest moja ocena i pogląd na wersję tej gry.

pzdr smile.gif
ShockER
Naprawde niezła jest ta fifa. Taka jakby "lżejsza" niż 09,08 i tak dalej. Mnie denerwuje najbardziej że po prostu nie widac różnic między zawodnikami, tzn że np. Rasiak potrafi uderzyć tak samo Ronaldo.
Ale ogólnie jest na plus.
Cooltys
Jeżeli Fifa 10 na PC Wam się podoba to jakie Wy macie wymagania co do gry piłkarskiej ? Wystarczy, że biegają 22 kije po boisku, którzy dynamikę ruchu mają głęboko, tymże kijem, upchaną w dupie? Strzały, podania, reakcja zawodników...wszystko to ma się nijak do piłkarskiego meczu. Jeżeli pecetowy produkt od EA tak przypadł co niektórym do gustu to nie dziwię się, że PES 2008 czy 2009 był dla wcześniej wymienionych cudowną grą piłkarską...
Kubbas
PES 08 i 09 to niegrywalny gniot, a w tą Fifę o dziwo można pograć kilka meczyków z przyjemnością, ale itak nadal króluje PES 6.
EjPii
Tylko cały efekt psuje fakt, że EA robi z nas frajerów wydając na konsolę prawdziwą grę piłkarską. Zostaję przy PESie6, może PES10 czymś zaskoczy, ale wątpię.
Vadiim
CYTAT(Kubbas @ Sep 13 2009, 13:04) *
PES 08 i 09 to niegrywalny gniot, a w tą Fifę o dziwo można pograć kilka meczyków z przyjemnością, ale itak nadal króluje PES 6.

No wlasnie, kilka meczyków wink.gif Po 5,6 jestem pewien ze to sie kurewsko nudzi, wiem po sobie wink.gif w DEMA FIFY na PC to ja gralem przez pare lat i zawsze po PARU MECZYKACH byl przysłowiowy delejt .

Grajac na FIFA NG 10 caly czas odkrywasz cos nowego, ma ta gra w sobie tyle mozliwosci, ze gały w kAZDYM meczu Ci wychodza bo ciagle jest cos nowego, czego sie nie widzialo w poprzednich meczykach.. wink.gif NIe da sie po prostu tego opisac co czuje sie grajac w to gierke, trzeba po prostu samemu spróbować bo nikt nie jest w stanie tego doszczetnie przekazać, tych uczuc ktore towarzysza podczas grania .

Dziwic sie ze EA olewa pecetowców skoro 93% zysków na F09 to Xbox360/ PS 3.. I to jaki zysk, hooh .Słuchaja rad graczy sami tez nie sa slepi, sami widza doskonale co trzeba poprawic i z roku na rok powstaje gra, ktora nie rozni sie jakos niesamowicie od poprzedniczki pod wzgledem wizualnym, ale wlasnie jest w tej najnowszej czescie DOKLADNIE poprawione to, czego brakowalo w dziewiątce, a KONAMI ? .. Oni sa jacys zaguszeni, ślepi, jakby nie widzieli co robia, co tworza.. Jeszcze pokazuja praktycznie calemu swiatu gre, która jest naprawde totalnym kiczem (Targi GAMESCOM) potem sie tlumaczyc, ze pomyliy im sie płytki z gra i wzieli ta na ktorej byla gra ukonczona w 40 % ? laugh.gif

Nie ma porównania FIFY 10 NG do zadnej innej gry z innej platformy ewentualnie innej wersji.
Az strach pomyslec co bedzie za 2 lata, jak wtedy bedzie wyglada ta FIFA .

Martwilem sie strasznie o twarze zawodnikow w FNG bo w sumie w 09 mordy wygladaly hmm .. dla mnie tragicznie, rozlany wosk, male podobienstwo..a teraz? Jak zobaczylem mordy kopaczy to smiem twierdzic, ze sa ONE znacznie lepsze niz W PES 09, gdzie akurat same mordy byly jak sami pewnie wszyscy wiecie, rewelacyjne smile.gif Cud, miód, maliny.

Dryblingu 360 C nie uzywam, nie wiem dlaczego ale cholernie niewygodnie gra mi sie na analogu, nie umiem, nie jestem przyzwyczajony, jestem staryczym wyjadaczem krzyzakow (zza czasu pesa) i wiem ze to bardzo glupie, ale nie potrafie wykorzystac tak cudne aspektu w grze .

Jedynym malusienkim minusem (choc na tle calej gry to to jest i tak ogromny plus) jest dla mnie to, ze kolor trawy troszke "zbladł" smile.gif W 09 ta trawka byla troszke bardziej zywsza ,co mi siie bardziej podobalo, no ale jak by nie bylo, sa ustawienia TV wiec tam mozna troszke kontrastu dodac.

Pozdrawiam i naprawde zycze wszystkim , którzy jeszcze nie mieli okazji pograc w FIFE 10 NG, aby wlasnie gdziekolwiek szukali te okazje i wyprobowali jak to dziala smile.gif . I niech mi juz nikt nie pisze, ze dalej w tej grze czuje PCetowską FIFE, bo w tej czesci nie ma jej za grosz, w 09 moze troszeczke jeszcze ruchy zawodnikow i samo sterowanie bylo troszke zbyt sztywne, ale teraz.. wink.gif Poruszanie sie zawodnikiem jest o niebo lepsze niz w kazdym dotychczasowym PESIE, a rowniez i tam zawsze wszystko pod tym wzgledem bylo swietne ..

Pozdrawiam.
popeq93
CYTAT(Cooltys @ Sep 13 2009, 12:10) *
Jeżeli Fifa 10 na PC Wam się podoba to jakie Wy macie wymagania co do gry piłkarskiej ? Wystarczy, że biegają 22 kije po boisku, którzy dynamikę ruchu mają głęboko, tymże kijem, upchaną w dupie? Strzały, podania, reakcja zawodników...wszystko to ma się nijak do piłkarskiego meczu. Jeżeli pecetowy produkt od EA tak przypadł co niektórym do gustu to nie dziwię się, że PES 2008 czy 2009 był dla wcześniej wymienionych cudowną grą piłkarską...

nie porównuj Fify do Pesa mellow.gif
PES to symulator piłki nożnej, gdzie podstawową cechą gry jest (była do czasu PES 2008) realistka, zaś FIFA to gra "zręcznościowa" o tematyce piłki nożnej. Tu zawsze chodziło o zabawę, wyróżniał się licencjami i odkrywaniem różnych ukrytych dodatków. Dla mnie ta część FIFY jest jak najbardziej grywalna. Grając na poziomie legendarnym, czerpię przyjemność z gry i z akcji. Staram się nie grać schematycznie tylko układać akcję zawsze inaczej. Większość osób mówi że akcję są schematyczne, no ale jak grają ciągle skrzydłami bo tak prościej. Na pewno FIFA 10 jest lepsza od FIFY 09 i z pewnością zagram w pełną wersję.
PES skończył się na "szóstce", a 2008 i 2009 nie były to ani symulatory ani "zręcznościówki". Dwie ostatnie części poszły w złym kierunku, w kierunku arcade. Niestety EA pomyślało i wydało na konsole najlepszą grę piłce nożnej. Konami zaspało no i teraz czekamy na coś nowego z ich strony.
Oczywiście to jest moja ocena i każdy ma swoje zdanie. smile.gif

Tak z ciekawostek to wreszcie liniowi podnoszą chorągiewki biggrin.gif

Dobra wracam do demka.
pzdr biggrin.gif
Cooltys
CYTAT(popeq93 @ Sep 13 2009, 16:55) *
nie porównuj Fify do Pesa mellow.gif
PES to symulator piłki nożnej, gdzie podstawową cechą gry jest (była do czasu PES 2008) realistka, zaś FIFA to gra "zręcznościowa" o tematyce piłki nożnej. Tu zawsze chodziło o zabawę, wyróżniał się licencjami i odkrywaniem różnych ukrytych dodatków. Dla mnie ta część FIFY jest jak najbardziej grywalna. Grając na poziomie legendarnym, czerpię przyjemność z gry i z akcji. Staram się nie grać schematycznie tylko układać akcję zawsze inaczej. Większość osób mówi że akcję są schematyczne, no ale jak grają ciągle skrzydłami bo tak prościej. Na pewno FIFA 10 jest lepsza od FIFY 09 i z pewnością zagram w pełną wersję.
PES skończył się na "szóstce", a 2008 i 2009 nie były to ani symulatory ani "zręcznościówki". Dwie ostatnie części poszły w złym kierunku, w kierunku arcade. Niestety EA pomyślało i wydało na konsole najlepszą grę piłce nożnej. Konami zaspało no i teraz czekamy na coś nowego z ich strony.
Oczywiście to jest moja ocena i każdy ma swoje zdanie. smile.gif

Tak z ciekawostek to wreszcie liniowi podnoszą chorągiewki biggrin.gif

Dobra wracam do demka.
pzdr biggrin.gif

Po pierwsze piszesz bzdety, bo sam porównałeś, po drugie wyraźnie napisałem, że chodzi o części 2008 i 2009. W Fifie i Pesie zawsze chodziło o to samo: Jak najbliższe oddanie klimatu prawdziwego meczu. Niestety nie jest mi dane ocenić czy Fifa na PC ma schematy czy nie ma, ponieważ realizm gry jest na tak beznadziejnym poziomie, że nawet nie miałbym ochoty grać, by rozpatrzeć te czynniki...Konami "zasypia" już 2 lata a teraz najprawdopodobniej będzie 3 rok.
who_me
Filmiki z bramkami na pozegnanie Fifa 09 (xbox360/ps3) happy.gif

FIFA 09 - One Shot

Wepeeler's FINAL FIFA 09 Video

FIFA 09 - Feels So Good
Vadiim
CYTAT(who_me @ Sep 14 2009, 02:38) *
Filmiki z bramkami na pozegnanie Fifa 09 (xbox360/ps3) happy.gif

FIFA 09 - One Shot

Wepeeler's FINAL FIFA 09 Video

FIFA 09 - Feels So Good

Bylem pewien, ze kompilacja bramek Manu Online, gdzie zawsze troszke schematu jest, a tu prosze.. wink.gif
Choc CR7 byc musial biggrin.gif

W F10 takie "pieknosci" juz nie wchodza, przynajmniej nie tak latwo wink.gif To dobrze, bo czasem naprawde bramki siadaly za bardzo "nieziemskie" smile.gif

Tak czy siak klasa sama w sobie i jezeli ktos nadaj sugeruje sie slowem FIFA i juz po tym ocenia NG to naprawde trzeba przyznac, ze jest nadal idiota wink.gif)
psmaras
Zalosna gra dla zalosnych ludzi

http://w957.wrzuta.pl/film/9KkKyQg3XC4/obraz_009

I tak jest co chwile. Przygladasz sie jak przeciwnik strzela Ci gola

http://w528.wrzuta.pl/film/8LuHdDGuTnp/obraz_005
who_me
CYTAT(psmaras @ Sep 14 2009, 14:18) *

cry,cry biggrin.gif

przeciez to nawet nie sa twoje video ;]

ty nawet nie masz xboxa psmaras wink.gif moj kolego drogi
Vadiim
CYTAT(psmaras @ Sep 14 2009, 15:18) *

Tez tak sobie wmawialem ze to zalosna gra jak nie mialem xA i skrecalo mnie od srodka ze nie moge zagrac w FIfulca, wiec rozumiem Twoje zale biggrin.gif

W prawdziwym meczu rywale tez nie patrza jak Drogby itp pakuja piłke do siatk ii nie jest w stanie sie ich dogonic?
Tez chyba nie maja nic do powiedzenia i pozostaje im odprowadzic pilke wzrokiem wiec nie wiem do czego nawiazujesz tymi filmikami rolleyes.gif
who_me

CYTAT(Vadiim @ Sep 14 2009, 14:32) *
Tez tak sobie wmawialem ze to zalosna gra jak nie mialem xA i skrecalo mnie od srodka ze nie moge zagrac w FIfulca, wiec rozumiem Twoje zale biggrin.gif

W prawdziwym meczu rywale tez nie patrza jak Drogby itp pakuja piłke do siatk ii nie jest w stanie sie ich dogonic?
Tez chyba nie maja nic do powiedzenia i pozostaje im odprowadzic pilke wzrokiem wiec nie wiem do czego nawiazujesz tymi filmikami rolleyes.gif

Spokojnie , chlopaka znam z widzenia i z tego co mi wiadomo to nawet nie ma nextgenowej konsoli smile.gif
Vadiim
CYTAT(who_me @ Sep 14 2009, 15:36) *
Spokojnie , chlopaka znam z widzenia i z tego co mi wiadomo to nawet nie ma nextgenowej konsoli smile.gif

To logiczne, watpie w to ze jakby ta konsole mial i moglby zagrac w DEMO FIFY 10 to nazwal by ta gre zalosna i tlumaczyl by sie akurat takimi filmikami gdzie moim zdaniem wszystko jest w porzadku i jest to wlasnie typowo futbolowa akcja smile.gif

Jak pisalem, jak ja nie mialem Xa to tez wmawialem sobie i innym ze FIFA NG to nadal ta sama FIFA i kto w nia gra jest idiota .. Po prostu zazdrosc i zal, to normalne ;-)
mariolazi
Ostatnio miałem okazje zagrać w demo zeszłorocznej Fify na x-boxie.
I co tu dużo mówić...
Jeżeli w tym roku gra spod znaku EA Sports zgodnie z zapowiedziami będzie jeszcze lepsza, a w PESie dużo się nie poprawi, to chyba po bodajże 11 latach wierności Konami zmienię w końcu kopankę.
Nadal mam frajde z grania w PES6 na kompie, jednak ile można cisnąć ten tytuł w dobie x-box 360 czy PS3?
Przy pierwszej okazji porównam oba dema tegorocznych futbolówek i dokonam obiektywnego wyboru.
Póki co zaczynam przychylniejszym okiem spoglądać w kierunku nowej Fify.
Kubbas
Ma ktoś jakiś dobry działający expander dla czasu gry w demie?
jano
CYTAT(Vadiim @ Sep 14 2009, 15:39) *
To logiczne, watpie w to ze jakby ta konsole mial i moglby zagrac w DEMO FIFY 10 to nazwal by ta gre zalosna i tlumaczyl by sie akurat takimi filmikami gdzie moim zdaniem wszystko jest w porzadku i jest to wlasnie typowo futbolowa akcja smile.gif

Jak pisalem, jak ja nie mialem Xa to tez wmawialem sobie i innym ze FIFA NG to nadal ta sama FIFA i kto w nia gra jest idiota .. Po prostu zazdrosc i zal, to normalne ;-)

Ogarnij sie...

edit: :X happy.gif
Vadiim
CYTAT(jano @ Sep 14 2009, 23:01) *
Ogarnij sie...

hahaha, dzuecko itali zagoscilo biggrin.gif Ty sie juz lepij nie odzywej bo znow posmiewisko z siebie zrobisz ;-)

Kolejny antyFifowiec laugh.gif
psmaras
CYTAT(who_me @ Sep 14 2009, 15:22) *
cry,cry biggrin.gif

przeciez to nawet nie sa twoje video ;]

ty nawet nie masz xboxa psmaras wink.gif moj kolego drogi

Nie mam. Bo i po co jak mam PS2 i PS3 ;]

Z kims mnie pomyliles albo to jakas niezla sciema biggrin.gif
W kazdym razie widze ze fanboy'ow fify rozpiera duma ze graja w ta licencjonowana szmire :].
To co dalem jest normalne pod warunkiem ze nie zdaza sie w kazdym meczu po pare razy.
who_me
To nie jest twoja konsola wink.gif i wiem na 90% do kogo nalezy.

ps: na zywo nie jestes taki pewny siebie kolego drogi.

Kolego drogi

Dochodze do wniosku ze masz cos z glowa ,albo masz za duzo wolnego czasu.Twoje wypociny na temat nextgenowej fify mozna przeczytac w wielu miejscach w necie. Tobie Konami placi w akcie desperacji za takie wpisy ?

http://neoplus.home.pl/forum/viewtopic.php...34&start=50 - widze ze jako jedyny tam masz takie zdanie - good job ... grunt to byc orginalnym biggrin.gif

najnowszy news na issonline o pes10 jest zasypany twoimi postami ,, fifa nexgen to dno , pes to dopiero gra ,,

edit:

Dobra ,dobra ;]

Masz obsesje chlopie i tyle w temacie- same proby udowadniania czegos mowia wszystko .
psmaras
Nie moja? To dlaczego jest na niej kartka z moja ksywa biggrin.gif. Marna prowokacja wink.gif
Chyba moge wyrazac swoja opisnie na roznych forach? A co do komentarzy pod newsami to radze sie przyjzec Samuelowi. Temu to napewno placi EA tongue.gif.
who_me
xxx
psmaras
Hmmm... w takim razie jak nazwac siedzenie na forum zwiazanym z PESem i usilne wmawiane jego uzytkownikom ze graja w nie to co trzeba.
who_me
Narobil sie juz wystarczajacy ot wiec moze pisz pm jak masz do mnie albo do kogos innego zal k ?
eroS
Niestety nie mialem przyjemnosci zagrac w zeszloroczna edycje FIFY na zadnej konsoli ale gralem na PC i jak zwykle wniosek nasuwal sie tylko jeden:TRAGEDIA
Sadzac jednak po tym co czytam w calym necie, na wielu forach, to Panowie z EA musieli odwalic kawal dobrej roboty tworzac FIFE na NG i dlatego tez chyba odmowie sobie wiele innych rzeczy by zainwestowac w x-boxa badz PS3...no wlasnie, tutaj moje pytanie... na ktorea konsole zostala lepiej zrobiona ta kopanka? Czy moze nie ma zadnej roznicy?
Orange_91
Na razie po dyszce dla każdego, ale jeżeli ten temat w dalszym ciągu będzie tak wyglądał to zostanie po prostu zamknięty.
who_me
CYTAT(eroS @ Sep 15 2009, 08:00) *
Niestety nie mialem przyjemnosci zagrac w zeszloroczna edycje FIFY na zadnej konsoli ale gralem na PC i jak zwykle wniosek nasuwal sie tylko jeden:TRAGEDIA
Sadzac jednak po tym co czytam w calym necie, na wielu forach, to Panowie z EA musieli odwalic kawal dobrej roboty tworzac FIFE na NG i dlatego tez chyba odmowie sobie wiele innych rzeczy by zainwestowac w x-boxa badz PS3...no wlasnie, tutaj moje pytanie... na ktorea konsole zostala lepiej zrobiona ta kopanka? Czy moze nie ma zadnej roznicy?

Na ps3/xbox360 to ta sama gra.

Troche nowych animacji z konsolowej fify

FIFA 10 DEMO ANIMATIONS TRIBUTE
Tomak
Kapitalnie prezentują się kolizje, a także reakcje bramkarzy, nie mówiąc o przepychaniu się. Ja piernicze, w to trzeba zagrać. :jawdrop:
Mortin
fifa na konsole ng bije na leb pesa i jesli tak dalej pojdzie, to pes straci wielu fanow. Badzmy szczerzy, pes2k8 i 2k9 to niegrywalne gnioty, praktycznie niczym sie nie roznia.. Jednak mimo wszystko gram w pesa2009,tylko dlatego, ze jestem na niego skazany, bo fifa na pc jest jeszcze gorsza. Szkoda tylko, ze panowie z EA nie chca wypuscic ng wersji na pc
RBK
Mam pytanie, mam nadzieję, że ktoś zna na nie odpowiedź smile.gif Otóż po strzeleniu gola jest taki moment, gdzie strzelec może biec i robić tzw. "cieszynki", a reszta drużyny za nim biegnie. Jak zrobić jakieś zaawansowane tricki takie jak Drogba w filmiku ok. 6 minuty, wrzuconym przez @who_me ?
who_me
Osobiscie nie sprawdzalem jeszcze bo gram w demo nagrane na dvd i czesto mam ,,lagi ,, po strzeleniu gola.

Moze z 09 beda dzialac ?

Fifa 09 Celebrations Tutorial (watch in High Quality)
EjPii
CYTAT(eroS @ Sep 15 2009, 09:00) *

Idź z kumplem do empiku i zagraj mecza...albo nie idź bo: a) będziesz się wkur*** na pesa b)kupisz konsolę tongue.gif

Czym się różnią wersje na konsole? Ja zdecydowanie wolę pada od X'a
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.