Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Turniej PES6 - rozmowy
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum
lowrider
Temat poświęcony dyskusji dotyczących rozgrywek turniejowych w PES6

Edycja nr 2 jesli sie szybko uwiniemy z tą edycją (ost tydzien sierpnia) to następna będzie 2v2
Chyba, że ktoś inny będzie organizował wink.gif
kfg
Ja na 2v2 się piszę smile.gif

CYTAT
17. Zakazane jest używanie w podpisie grafik[zdjęc].

Nie rozumiesz moich ostrzeżeń? Przeczytaj regulamin forum! Chyba, że chcesz zostać zbanowany przez grafikę w podpisie.///Orange_91
lowrider
po wynikach meczy snajpera i Orange wnioskuję, że musiała być chyba niezła sieka biggrin.gif

widać też u dużej ilości graczy sporą poprawę skilla biggrin.gif

tymczasem ciekawe co z Nikusiem się dzieje? huh.gif
lukasz44
Chłopak boi się już coś mówić żeby się gorzej nie skompromitować o ile wie co to znaczy laugh.gif
Nikolas
Proszę rozmowa dry.gif
Milerinho
Tyle co znam Czubinho i meczy gralismy nie wydaje mi sie zeby dal walkowera <lol2> szanuje was obu ale czuje tu niezly przekret.

Z reszta widac na sreenie ze Nicolas jest amatorem Painta/Photoshopa 3maj sie Czubinho smile.gif

siwers99
ja teraz gram z Czubinho 1/8 letniego pucharu i nie mam problemu z kontaktem więc Nikolas albo pomylil numery albo przekręt niezły
lowrider
jak widać sprawa się rozwiązała więc takich przekrętów więcej być nie powinno ;]
a jak będą to wiadomo co smile.gif
lowrider
Jeśli będą kolejne edycje, które będę prowadził, w moim wypadku najwcześniej prawdopodobnie po polmetku drugiego sezonu ligowego, na 99% będą tylko i wyłącznie 1v1. Jeśli będzie ktoś takim ninją, że poprowadzi 2v2 to pełen podziw ;]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.