Temat poświęcony dyskusji dotyczących rozgrywek turniejowych w PES6
Edycja nr 2 jesli sie szybko uwiniemy z tą edycją (ost tydzien sierpnia) to następna będzie 2v2 Chyba, że ktoś inny będzie organizował
kfg
Aug 11 2009, 18:58
Ja na 2v2 się piszę
CYTAT
17. Zakazane jest używanie w podpisie grafik[zdjęc].
Nie rozumiesz moich ostrzeżeń? Przeczytaj regulamin forum! Chyba, że chcesz zostać zbanowany przez grafikę w podpisie.///Orange_91
lowrider
Aug 14 2009, 19:10
po wynikach meczy snajpera i Orange wnioskuję, że musiała być chyba niezła sieka
widać też u dużej ilości graczy sporą poprawę skilla
tymczasem ciekawe co z Nikusiem się dzieje?
lukasz44
Aug 14 2009, 19:17
Chłopak boi się już coś mówić żeby się gorzej nie skompromitować o ile wie co to znaczy
Nikolas
Aug 14 2009, 22:14
Proszę rozmowa
Milerinho
Aug 14 2009, 23:21
Tyle co znam Czubinho i meczy gralismy nie wydaje mi sie zeby dal walkowera <lol2> szanuje was obu ale czuje tu niezly przekret.
Z reszta widac na sreenie ze Nicolas jest amatorem Painta/Photoshopa 3maj sie Czubinho
siwers99
Aug 15 2009, 07:03
ja teraz gram z Czubinho 1/8 letniego pucharu i nie mam problemu z kontaktem więc Nikolas albo pomylil numery albo przekręt niezły
lowrider
Aug 15 2009, 09:42
jak widać sprawa się rozwiązała więc takich przekrętów więcej być nie powinno ;] a jak będą to wiadomo co
lowrider
Aug 23 2009, 19:34
Jeśli będą kolejne edycje, które będę prowadził, w moim wypadku najwcześniej prawdopodobnie po polmetku drugiego sezonu ligowego, na 99% będą tylko i wyłącznie 1v1. Jeśli będzie ktoś takim ninją, że poprowadzi 2v2 to pełen podziw ;]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.