Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: New Of By Pucek
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Pucek
Witam wszystkich, pracuje nad najbardziej aktualnym OF'em do Pes6 na Ekstraklasa Patch Update Wiosna 09 tongue.gif . Kto będzie chciał to podzielę się z nim Of'em. Mam już bezpieczny edytor. Niestety nie dodam nowych drużyn typu Xerez, Wolves, ponieważ nie jestem Patchmakerem i nie umiem tego robić. Uaktualnię OF Ekstraklasa Patch v 5.0 Update Wiosna 09.

Mój uaktualniony OF będzie zawierał :

-uaktualnione transfery
-aktualizacje stat graczy
-dodani nowi gracze, których nie było w Ekstraklasa Patch v 5.0 Update Wiosna 09.
-dodane twarze
-zmienione pozycje niektórym zawodnikom

Link dam potem tongue.gif
Pucek
Link dodany smile.gif . Proszę o uwagi i sugestie, a postaram się poprawić.
1908TylkoTwój1922
Wow biggrin.gif . Super OF !!! Widać, że się napracowałeś i przyłożyłeś. Od razu lepiej się gra na aktualnych składach tongue.gif. Dzięki i pozdro. Polecam !
Pucek
Cieszę się, że się podoba choć tobie smile.gif .
MaTi10
Fajnie że popracowałeś smile.gif , teraz czas na coś innego , Nie ten dział takie rzeczy w other edit (modzi powinni przenieść wink.gif ) po drugie pytałeś się Twórców czy mozesz uaktualniać? wink.gif bo sami robią aktualke ...

Pozdro
Pucek
Znalazłem parę błędów. Link dam potem, a ten link kasuje. Nowy link do OF'a jutro, gdy poprawię błędy.
Orange_91
A kto Ci pozwolił robić jakiekolwiek updaty? T-Mac ma zamiar robić updat Ekstraklasy, więc wszelkie inne aktualizacje są zabronione.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.