Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: out of sync-pomocy
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Problemy z grą online
menthal
probuje ze znajomym ustawic iss zeby na lige bylo wszystko gotowe i robie wszystko zgodnie z opisem czyli mam spatchowane beta patchem, cpka jest w pluginach, grafika: ustawiony limit na 60 klatek, dzwiek wylaczony, ale caly czas wyskakuje out of sync. czy to moze byc wina memory carda jest zaladowany jako beta.mcr do pierwszego slotu i teraz nie wiem bo sa podane 2 opisy konfiguracji ktore sie roznia tym gdzie jest memory card. czy memory ma byc w pierwszym czy drugim slocie i czy w grze ladowac z pierwszego czy drugiego slotu.
kemot
jezeli wszystko dobrze masz z grafika, to spoko, a memorki poprostu musicie miec w tych samych slotach, obojetnie jakich, a podawane sa sloty tylko dlatego zeby bylo wiadomo ze na tym patchu ten slot...
albus_lupus
dobra mam ten sam problem co Menthal. Też mam wszystko ustawione jak powinno być, grafa, memorka, cpka itd. W poprzedniej edycji nie miałem wogòle OOS a teraz przy każdym meczu on-line. MOże ktoś ma jakies racjonalne rozwiązanie tego problemuu.
Pio G
hm ja z cinkiem tez tak mielismy a np ja z innymi zawodnikami jak i on nie mamy problemow nie wiem cos jest nie tak...
mackal
Cholera,ja też to mam .
mackal
Ok,już nie mam.
pawel_szulc
Mi nie pojawialo sie out of synck po tym jak z Jimbo nie wczytalismy Option File. On to mi powiedzial.
korzen
WITAM NIEDAWNO MIAŁEM TEN SAM PROBLEM ! MOJA RADA: ZACYTUJE SŁOWA DEL'A "WSZYSTKO ALL WYRZUCIC I WSZYSTKO ALL NA NOWO ZCI
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.