Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Of Pes 2009 Xbox 360
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Konsole
grobel
Witam czy ma ktos now y Option File z transferami herbami i nazwami, do Xboxa 360? I jezeli tak to jak mozna go wgrac? pozdrawiam
dzejkobb
podpisuje sie do pytania jak mozna takiego of-a wgrac do xboxa?? podlanczalem pendriva na nim mialem zdjecia herbow i strojow ale nie mozna tego wgrac na karte a przynajmniej nie wiem jak to zrobic wogole tego nie czyta
Matek1908
Badzcie cierpliwi a ujrzycie odpowiedni patch na konsole XBOX 360 posiadajacy nawet naszą "Ekstraklase" wink.gif
grobel
a wiecie jak wgrac patcha? Bo ja rowniez podlanczalem pendriva ale nie moge tego wgrac do folderu z PESem bo nie wiem jak
larson
nie wiem czy to dobre bo sam mam ps3 ale tu jest jakiś :

http://www.pesgaming.com/showthread.php?t=65044

pzdr
Hryna
Także podłączam się do pytania, jeżeli już by wyszedł taki patch mógłby mi ktoś pomóc z "zainstalowaniem" go do PES`a?
Matek1908
Badzcie cierpliwi beda patche gdzie wam sie tak spieszy. Beda patche to napisze tutorial proste sam bym chcial ale jestem cierpliwy.
michup
Chcecie OF-a do PES2009 na xboxa360 który ma praktycznie wszystko oprócz bundesligi? Wszystkie stroje, nazwiska, loga, itp. To nie mój OF!! Link: http://rapidshare.com/files/157371090/D_B_...x_360_.zip.html
grobel
Wszystko dobrze, tylko jak go wgrac do konsoli
Hryna
Też nie wiem jak to wgrać... Mógłbyś napisać instrukcje?
dzejkobb
wydaje mi sie ze patch bedzie mozna wgrac tylko na przerobionego xboxa
michup
Jeśli masz dysk w x-klocku to podłączasz go przez kabel SATA do kompa i zgrywasz do Partition 3.
Hryna
A czy istnieje inny sposób na wgranie tego OFa. Bo takowego kabla nie posiadam. ;/
David
jak wgrac nowe patcha do pes-a??
mowie o patchu od konami
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.