Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tworzenie Samemu Strojów Do Pes6
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
malomowny18
Witam.

Tak jak w temacie.
Czy mógłby ktoś napisać co po kolei trzeba zrobić aby stworzyć sobie strój do pes6?

Bo prosiłem o nowe stroje Derby County, którym cały czas gram, ale nikt nie zrobił, więc postanowiłem, że sam je stworze.
Szukałem, ale no nie wiem od czego zacząć od początku.

Bardzo proszę o porady.

pozdrawiam serdecznie
Jamnik
ściągnij tutka - tam wszystko jest
malomowny18
Mówisz o tym?
http://files.filefront.com/Kit+Tutorial+by...;/fileinfo.html

Jeśli znasz innego linka to poproszę

Popróbuje coś porobić z tym.

perONE
Zapewne będzie Ci potrzebny jakiś program graficzny, np. Photoshop czy Gimp wink.gif
malomowny18
Hm no właśnie czy koniecznie muszę ściągać photoshopa? A np paint? biggrin.gif albo Irfanview?

A właśnie czy jak zrobię strój w np photoshopie, to czy później mogę w edit w menu pes6 stworzyć wzór np na spodenkach?

proszę o szybką odp
qwerte
CYTAT(malomowny18 @ Nov 2 2008, 19:31) *
Hm no właśnie czy koniecznie muszę ściągać photoshopa? A np paint? biggrin.gif albo Irfanview?

Nie musisz koniecznie sciagać photoshopa. Możesz robic w paintcie jeśli chcesz tongue.gif . co do Irfanview to nie wiem ale jeśli obsługuje .png to możesz i w nim robić

CYTAT(malomowny18 @ Nov 2 2008, 19:31) *
A właśnie czy jak zrobię strój w np photoshopie, to czy później mogę w edit w menu pes6 stworzyć wzór np na spodenkach?

proszę o szybką odp

Nie dry.gif
malomowny18
1. ) Skorzystałem z koszulki Olympique Marsylii z poprzedniego sezonu, bo Derby C. w obecnym sezonie ma taki właśnie wzór.
Udało mi się jakoś pozmieniać kolory, ale mam pytanie jak mam na rękawach 3 paski adidasa w kolorze niebieskim, to jak mam zrobić to, aby były one czarne?

Bo narzędzie pędzel to nie bardzo, bo ręka się trzęsie.

2.) Jak mam jaskrawozielone spodenki i chce aby były one czarne, ale tak aby było widać zagięcia to jak to zrobić? Bo jak daje lekko czarny kolor, to owszem są niby czarne spodnie, ale nie widać zagięć.

pozdrawiam
GooFy
Ech... PAINT ? <LOL2> Koniecznie Photoshop nic innego no ewentualnie Gimp. Paint jest straaaasznie straaasznie prymitywny, nim nie wypelnisz nawet teksturki kolorami... odsyłam tu http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=8716
malomowny18
Żartowałem z tym paintem ;D

mam photoshopa więc spoko.

Zrobiłem strój dla GK z czystego bmp, wielkość 512 x 256 wszystko ok, gdy wchodzę do gry i wybieram strój przez kitserver też widać, że ładnie leży ALE podczas meczu właśnie ten strój jest cały porozciągany. Dlaczego tak się dzieje, mimo, że w kitserverze jest wszystko ok?
Jaki dać model do zwykłego bmp?
Bo ja dałem najpierw 59, później 113 i lipa nie działa.

Sebinhoo
Daj skriny bo nie bardzo wiem ocb wink.gif
malomowny18
http://img125.imageshack.us/my.php?image=beztytuuxl2.jpg

tylko otwórzcie sobie to na pełny ekran, bo ma dużą rozdzielczość.
Sebinhoo
Poprostu nieodpowiedni model dałeś. W jakim rozmiarze robisz ?
malomowny18
512 x 256 na czysty bmp robiłem.

prosze o podanie odpowiedniego nr modelu.

Już sobie poradziłem. Nr modelu to 0.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.