Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Wyborem Druzyn Do Master League
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
smock1983
mam taki problem ze jak wybieram druzyny do master leagu to moge tylko losowo tzn. wybieram swoja druzyne a reszte mi losuje a chcialbym lige polska grac i same polskie wybrac moze ktos mi pomoc jak mam zrobic zebym mogl wybierac druzyny??
perONE
Po wybraniu swojej drużyny idziesz strzałka w górę, klikasz klawisz, tylko nie wiem który, trójkąt? W każdym razie u mnie to jest podanie na dobieg.
Po kliknięciu czyści Ci się pole i idziesz strzałką w lewo na drużyny i wybierasz klub który chcesz wstawić w miejsce tej usuniętej. I tak w koło Macieju wink.gif

(chyba tongue.gif )
smock1983
nie idzie u mnie tak kurde... tyle sie mczylem zeby mi ten patch dzialal bo nie chcial chodzic przez dysk a teraz nie pogram bo ustawic nie idzie...
robie tak jak mowisz i jak tylko wybiore druzyne to mi znowu losuje szlak mnie zaraz trafi ;/ ale dzieki za podpowiedz nie wiem co teraz sad.gif(
smock1983
pomoze ktos ?? bo mnie nerwy zjadaja... sad.gif
perONE
No bo to zawsze losuje. Tzn. po wybraniu drużyny wybierasz ligę w której chcesz grac. Później idziesz strzałka do góry aby pousuwać kluby i zastąpić je tymi którymi chcesz.
smock1983
wiem bo kiedys tak robilem ale teraz nie moge wejsc na pola lig w ktorych sa te wylowoane kluby oto mi chodzi i to moj problem moj kuzyn tez tak mial ale po czasie mu sie udalo nie wiem co jest przyczyna... sad.gif
mariolazi
CYTAT(smock1983 @ Oct 26 2008, 17:35) *
wiem bo kiedys tak robilem ale teraz nie moge wejsc na pola lig w ktorych sa te wylowoane kluby oto mi chodzi i to moj problem moj kuzyn tez tak mial ale po czasie mu sie udalo nie wiem co jest przyczyna... sad.gif

Pewnie nie masz w PES shop odznaczonej opcji że można manualnie wybierać zespoły w Master League tongue.gif
Sprawdź w opcjach, za punkty PES można to odznaczyć smile.gif
smock1983
jest!! dzieki ci moj kolego !! smile.gif nie wiesz jak mnie uszczesliwiles smile.gif
Damigo
Ja myśle że trzeba wygrać 2 lige
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.