Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Online Trnsfer Patch Do 2009
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Tomi84
Pytanie do ludzi ogarniętych szczególnie temacie 2008, bo ja tą wersję miałem 2 dni na dysku i przez cały poprzedni rok grałem w 6 -tkę.

Czy do 2008 wychodziły patche do online, takie jak ten SPooky'ego do PES6 - uaktualniające składy ??

Do 2009 też by się coś takiego przydało, bo składy wołają o pomstę do nieba - nie dość, że np Robinho czy Batpsita są cały czas w Realu, Kezman w Fenerbahce to są jeszcze klopsy typu brak Gudjohnsena w Barcie. Jeśli ktoś wie jak robiło się takie patche do 2008 i mógłby dać znać na priv to mógłbym podjąć się uaktualnienia składów do online i wypuszczenia jakiegoś patcha takiego jak ostatnio wydałem do PES6. Mi w sumie najbardziej zależy na aktualnych składach online bo praktycznie tylko tak gram w każdą kolejną odsłonę.
Kubbas
Da się robić składy do online 09 z tego co wiem i na pewno będę je robił jak tylko wejdę w posiadanie oryginała wink.gif
Tomi84
QUOTE(Kubbas @ Oct 17 2008, 01:52) *
Da się robić składy do online 09 z tego co wiem i na pewno będę je robił jak tylko wejdę w posiadanie oryginała wink.gif

Ok, to jak coś mogę pomóc z wyszukiwaniem transferów bo ja niestety jak na razie nie ogarniam jak to się robi smile.gif
dissident
Do Pes 2008 nie dalo sie niestety zrobic takiego patcha, tak mi pisal Spooky. Mam nadzieje, ze w 2009 bedzie juz ta mozliwosc...
maestro
to widze ze moze byc lipa bo skalby w nowym pesie to jakas makabra.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.