Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Lost Connection POMOCY!!!
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Problemy z grą online
Beherovka
Mam taki problem. Jak sie probuje dolaczyc do gry to po kilku sekundach wyskakuje lost connection.

W przypadku gdy ja tworze gre, wszystko sie uruchamia dochodzi do obrazu z padami i tam druga osoba nie moze wybrac pada. Po chwili gierka wyskakuje do pulpitu. Przedtem wyskakiwala do pulpitu jak pojawialo sie pierwszy napis.

Wszystko juz konfigurowalem pare razy z gotowego configa, calosc tez 3 razy sciagalem zeby wykluczyc ze to moze sprawa Roma czy wadliwego patcha.

Aha chodzi o oficjalnego ligowego patcha.

Prosze pomozcie!!!

Moj gg jak cos 1174572
Hawok
a jakie masz łacze :roll: ? laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Beherovka
256/256 kb/s. To jest kablowka. Raczej nie mam z niczym problemu w necie. Osiol chodzi normalnie na high id, grywam w pes4 online. Mam zewwnetrzne ip. Nie mam jako takiego admina jesli chodzi pomysly ze zwroceniem sie do niego.

Nie wyobrazam sobie ze pojde do telewizji kablowej i powiem babce przy biurku ze mi wew2002 nie chodzi wiec niech cos z tym zrobia ;D
Jakies kombinacje z netem ze strony dostawcy raczej opdpadaja bo nie ma podstaw do jakis reklamacji czy uwag.
culles
może jakiś Firewall?
Beherovka
Wszystkie firewalle wylaczone nawet ten spod win xp
Drakkar
Tak się składa, że właśnie miałem taki sam problem. Wcześniej mogłem grać normalnie, ale potem zaczęło się "lost connection" za każdym razem. Powyłączałem wszystkie zapory itp. Podejrzewałem ròwnież, że winę może ponosić konfiguracja sieci (graliśmy z kumplami po LANie). Dlatego niesamowicie wkurw... ykhm zdenerwowany postanowiłem, że zainstaluję cały system od nowa. I tak też postąpiłem. Teraz mogę się łączyć z każdym. I to by było na tyle.

PS. Czasem niestety trzeba się poświęcić, i zrobić tą reinstalkę systemu.
That's all folks.
Beherovka
No moze w tym szalenstwie jest metoda, tym bardziej ze mam nowy dysk na ktorym bede stawial system. Zobaczymy :idea: . No dzieki. Dam znac czy cos to dalo.
Rymek
No dzialaj 'Gosciu' dzialaj (=
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.