Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Instalacja Twarzy
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Grafika > Face Edit
cristians
witam
Pobrałem kilka twarzyczek. Zrobiłem w katalogu kitserver katalog faces, skopiowałem do niego twarzyczki, zrobiłem plik map.txt w którym odpowiednio wpisałem id zawodników i nazwy plików ale twarzy dalej w grze nie widać... o co biega?
Rafciu666
skopiuj to co masz w pliku map. moze tam cos popsules...

edit:
Sory nie zauwazylem ze to 2008...
cheep
Cytat(cristians @ Jan 30 2008, 00:52:59) *
witam
Pobrałem kilka twarzyczek. Zrobiłem w katalogu kitserver katalog faces, skopiowałem do niego twarzyczki, zrobiłem plik map.txt w którym odpowiednio wpisałem id zawodników i nazwy plików ale twarzy dalej w grze nie widać... o co biega?

ten kitserver nie ma opcji wgrywania twarzy...
jedyny jak sadze sposob to programik PesArgEditor 2008 http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=16351. wybierasz w nim goscia ktoremu chcesz wrzucic twarz, klikasz na nim prawym przyciskiem file relinking manager, open manager. nastepnie wybierasz sobie numerek twarzy i przez ggs podmieniasz twarzyczke. wlaczasz pes 2008, sprawdzasz i juz jest ok. dziekowac nie musisz... smile.gif
cristians
zmieniłem rozmiar pliku, importowałem twarze... zamknąłem program i uruchomiłem od nowa. nowe twarze są... ale w grze już nie...
R9 Ronnie
nieaktualne
cristians
możecie mnie oświecić jak sie w końcu aplikuje te twarze? bo z tego co widziałem w komentarzach pod newsami z twarzami nie tylko ja mam z tym problem...
cristians
naprawdę nikt tego nie wie?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.