Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Chyba Nieda Sie Pomóc...
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Problemy z patchowaniem
BJS
wgralem oe patch 3.0. dkz studio 0.92b probowalem tez nowszym i starszym i dupa, za kazdym razem mnie wywala do windows jak wybieram juz sklady. Z 10 razy instaowalem, caly patch co mam zrobic. A co do kompa to wszystko z nim ok bo wczesniej gralem w pes 6.
Jacmen
Czy wgrałeś ofa? czy podmieniłeś plik exe? czy wgrałeś kitservera ?
BJS
Cytat(jacmen @ Jan 13 2008, 22:34:24) *
Czy wgrałeś ofa? czy podmieniłeś plik exe? czy wgrałeś kitservera ?

Zgadza Się.
Orange_91
Cytat(BJS @ Jan 13 2008, 22:08:11) *
wgralem oe patch 3.0. dkz studio 0.92b probowalem tez nowszym i starszym i dupa, za kazdym razem mnie wywala do windows jak wybieram juz sklady. Z 10 razy instaowalem, caly patch co mam zrobic. A co do kompa to wszystko z nim ok bo wczesniej gralem w pes 6.

Postępu zgodnie z instrukcją i nie powinno być problemów

Instalacja

Dkz_patch
1. wypakowujemy
2. otwieramy dkz_studio
3. otwieramy wypakowany plik w dkz_studio
4. nastepnie klikamy na zakladke patch - Apply patch in folder i wskazujemy folder dat z naszego PES

Exe + OF + Intro
1. wypakowujemy
2. plik PES6.exe przenosimy do glownego katalogu gry i podmieniamy
3. OF (KONAMI-WIN32PES6OPT) przenosimy do C:\Documents and Settings\nazwa uzytkownika\Moje dokumenty\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1
4. intro (opmov) przenosimy do folderu dat PES6\dat i podmieniamy

KitServer
1. wypakowujemy
2. folder kitserver przenosimy do folderu
3. nastepnie otwieramy setup kitservera i klikamy na instal

Komentarz
1. wypakowujemy
2. plik p_sound przenosimy do folderu PES6/dat i podmieniamy (jezeli ktos chce zachowac stary komentarz Borek&Kolton niech nie wrzuca naszego p_sound, ale wtedy niech wylaczyc wymawianie nazwisk w grze bo moga byc pomieszane)

Patcha najlepiej instalowac na czysta gre, ale mozna tez na ver 2.0
BJS
Kur.. ludzie pomozcie !!!!!!!!!!!!!! tacy z was patchmakerzy to sie wykazcie...Z moim kompem wszystko ok bo gralem w pes zainstalowalem tego ..."patcha" i dupa dupa dupa dupa z 3 razy gre instalowalem i z 20 razy patcha co jes do kur...?
gavi
Cytat(BJS @ Jan 14 2008, 19:00:04) *
Kur.. ludzie pomozcie !!!!!!!!!!!!!! tacy z was patchmakerzy to sie wykazcie...Z moim kompem wszystko ok bo gralem w pes zainstalowalem tego ..."patcha" i dupa dupa dupa dupa z 3 razy gre instalowalem i z 20 razy patcha co jes do kur...?

Spokojnie może poprostu na chłopski rozum zrób formata może masz jakiś błąd w plikach dkz...
lub robisz jakiś mały banalny błąd przy instalacji..
zywul
Spróbuj przeinstalować system lub może ściągnij jeszcze raz patcha (ale wątpię)

PS: Piszę sie nie da, a nie "nieda".
Orange_91
Cytat(BJS @ Jan 14 2008, 19:00:04) *

Nie irytuj się. Instrukcja jest to powinieneś robić wszystko według niej i nie ma prawa być problemów. A jeśli robisz coś źle to co ci można poradzić na forum?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.