Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Klawiaturą.
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Dominoz
Witam was.
Mam problem z klawiaturą w grze PES 2008.
Dziwnie sie zachowuje, reaguje ze sporym opóźnieniem.
Np jak jestem w menu, czy w wyborze drużyny, to za jednym kliknięciem strzałki kursor przesuwa mi sie o dwie, albo trzy pozycje...Wkurzające to jest.
Na padzie jest wszystko ok. Jednak ja wole na klawie grać - przyzwyczaiłem sie już.
Proszę o pomoc.
Pozdrawiam.
MakssPl
Ja mam tak w demie, że mi w ogóle jaskółka nie działa... po prostu nie reaguje na moje Q+E+Z... mam Logitech 350 INTERNET KEYBOaRD... mam nadzieję ze w FULL, które dostane w tym tygodniu z ultima.pl tego nie będzie...
MYSZa7
Ludzie jak wy możecie grać klawiaturą........ ph34r.gif PES 2008 jest stworzony do pada huh.gif
Dominoz
W demie mi działała klawiatura...W pełnej mi nie działa tongue.gif
meff
Cytat(Dominoz @ Oct 24 2007, 15:50:44) *
Witam was.
Mam problem z klawiaturą w grze PES 2008.
Dziwnie sie zachowuje, reaguje ze sporym opóźnieniem.
Np jak jestem w menu, czy w wyborze drużyny, to za jednym kliknięciem strzałki kursor przesuwa mi sie o dwie, albo trzy pozycje...Wkurzające to jest.
Na padzie jest wszystko ok. Jednak ja wole na klawie grać - przyzwyczaiłem sie już.
Proszę o pomoc.
Pozdrawiam.

Udalo Ci sie rozwiazac jakos ten problem?
Bo mam to samo i nie wiem co na to poradzic.
Klawiatura to Logitech Media Keyboard Elite.
michup
Ja rozwiązałem ten problem u siebie. W pliku settings wyłączyłem Wait for Vsync i jest dobrze.
kostek
http://forums.d2jsp.org/index.php?showtopi...58184&f=230

Myślę, że powinno pomóc.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.