Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: patch 1.1
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 4
el crack total
http://de.gs.konami-europe.com/news.do?idNews=75

najciekawsza rzecz w patchu : lagi po stronie klienta - fixed!

Fixes:
- client: slowdowns during online gaming, camera problems, control options
- pause mode during freekicks
- wrong player animations
- game crashing during penalty shootouts
- some problems in the formation menu
Kamilo
hm a mogby ktos przetlumaczyc reszte ??... no i chyba nadaje sie to do newsa na strone glowna tak zeby kazdy o tym wiedzial smile.gif

P.S mam jeszcze takie pytanko przy okazji... czy Wy przy graniu po necie tez macie zwalony dzwięk ( opozniony w stosunku do wydarzen na boisku ) i nie macie paska siły strzału ? ja mam tylko przy graniu po necie z kimś...
issfan
ehh nie wiecie dlaczego podczas instalacji tego patcha wyskakuje mi : Failed to complete installation . mam wersje na 1cd
lualua
A czy aby nie potrzeba nowego cracka po zainstalowaniu tego patcha???
Kamilo
nie potrzeba zadnego cracka, patch instaluje mi sie normalnie ( wersja 1,7 GB ) tylko trzeba troche poczekac , mi instalowalo sie z 10 min
mogłby ktos przetlumaczyc co on poprawia bo jestem lipny z angielskiego i odpowiedzcie na moje pytania zawarte w P.s :x
owenik
Naprawione rzeczy:
-Client: zwolnienia podczas grania on-line, problemy z kamerą, opcje kontroli
-pauza podczas rzutòw wolnych
-złe animacje piłkarzy
-zawieszanie się gry podczas rzutòw karnych
-niektòre problemy w menu ustawiania formacji

No to przetłumaczyłem te zmiany, (chyba dobrze:P ) mam nadzieję, że dostanę nagrodę nobla i zgrzewke piwa biggrin.gif:D:D:D wink.gif
Pablo_el
- lagi dalej sa wink.gif
- pauza poprawiona
- sa dalej ale mniej
- nie sprawdzalem
- jakie problemy? najwiekszy problem to fakt ze client nie moze ze swojego hdd ustawien brac sad.gif qrde zapominalem sprawdzic smile.gif
DeL!
Mala adnotacja odnosnie tego patcha:

Cytat
Do not install the PES4 1.1 patch if you have a cracked version... it DOES NOT update you even though are no errors!

Co oznacza mniej wiecej tyle, ze nie odczujesz zadnych zmian po instalacji tego patcha na scrackowanej wersji, nawet jesli zainstaluje ci sie on bez bledow tongue.gif

... kkthxbye!;C
DRJEFF
A jesli wywale gre, zainstaluje ją od nowa, nastepnie wgram patcha i dopiero wtedy ją scrackuje... To da rade? Robił juz ktos tak? Bo ja ciagle miewam lagi, a to bardzo nie mile doznania :evil:
wąski
Czyli co? Cza kupić oryginała żeby pacze chodziły? :roll:
_kamil_
na pewno nie trzeba wink.gif za jakis niedlugi czas ktos cos wymysli, jestem tego pewien smile.gif
Kamilo
widze ze moje pytanie zostalo bez odpowiedzi wiec je ponowie tongue.gif

Czy Wy przy graniu po necie tez macie zwalony dzwięk ( opozniony w stosunku do wydarzen na boisku ) i nie macie paska siły strzału ? ja mam tylko przy graniu po necie z kimś... aha i jeszcze jedno... czy da sie jakos wylaczyc te animacje podczas gry online czy nie? trzeba czekac az pilkarzyki zejda z boiska itp ?smile.gif
thC!?
Cytat

Cytat
Do not install the PES4 1.1 patch if you have a cracked version... it DOES NOT update you even though are no errors!

Co oznacza mniej wiecej tyle, ze nie odczujesz zadnych zmian po instalacji tego patcha na scrackowanej wersji, nawet jesli zainstaluje ci sie on bez bledow tongue.gif

... kkthxbye!;C

i ty w to wierzysz??

spòjrz na pablo jak on to sprawdził skoro nie ma orginała?? biggrin.gif daje do myślenia co??

pS. Pablo popraw mnie jak się myle :roll:
Pablo_el
pacz sie zainstalowal bez zadnych bledow. Ale zrobilem maly experyment i zauwazylem ze dograne pes4.exe przez pacza )nie dogrywane jest nic do cracka) rozni sie od orginalnego pliku o 0.05 MB. Tak wiec crack moze cos zmienic. Ale nie musi bo chyba glowne poprawki do dograne sa w folderze dat/patch1_10/
ftomekk
Cytat
DeL! napisał:  

Cytat:  

Co oznacza mniej wiecej tyle, ze nie odczujesz zadnych zmian po instalacji tego patcha na scrackowanej wersji, nawet jesli zainstaluje ci sie on bez bledow  

... kkthxbye!;C  

Tutaj jest link do patcha -jest napisane "update v1,10-cracked.

To powinno byc to o co nam chodzi tongue.gif
http://mrpiero.altervista.org/Pro.Evolutio....10.Cracked.rar
Juz go mam-to napewno jest dzialajace scrakowane update 1,10.:
"HOODLUM PRESENTS: Pro Evolution Soccer 4 1.10 Update CRACKED"-tak sie nazywa.
Pablo_el
pacz 1.1 zamiast porawic pogarsza sprawe. zamiast duzych lagow jest duzo malych !!
DRJEFF
jak narazie lipa jest tym graniem w sieci :evil: lagi są nadal. Niech ktos wkoncu sie tym zajmie, bo wkoncu ja sie za to zabiore :twisted:
jasminio
Kto nie chce uszkodzić sobie ORYGINALNEJ płyty z PES4 nieustannym wkładaniem i wyciaganiem jej z napędu niech zaciagnie to:
h**p://www.gameburnworld.com/dl/dl.php?file=ProEvolutionSoccer4v1.10FixedexeEng.rar

Poprawka do gry zapaczowanej do v1.1.
Dreed
Mi i znajomemu patch pomogl !!!! Kiedy z nim gralem mialem opuznienia dos duze ciezko mi sie gralo, po tym jak zrobilislim akcje PATCH to wsyzskot sie zmienilo moge normlanie wykonywac wolne, stzrelam jak nalezy i tworze porzadne akcjie, i juz nie mam lagow takich jakie mialem wczesnije, jednym slwoem patch poprawil gre biggrin.gif:D Zainstalujcie sobie patcha z tym crackiem !!
Kacper
Tylko już nie działa ten link do patcha. jak ktoś zna działający to prosze o podanie thx.
Pozdrawiam.
gun
http://ezshare.de/files-en/121296/68/Pro.E...ked-HOODLUM.rar

Oto link to zcrackowanego patha 8)

A oto link do bardzo przydatnego programu, dzięki ktòremu możesz znaleźć szybko chętnego gracza do gry. Wszystko bardzo dobrze wspòłpracuje z grą.
http://homepage.ntlworld.com/michaeljohn.p...online_v1_5.zip
Gradzik
Mam ripa PES4 i nie moge zainstalować patcha. Czy da się go jakoś zainstalować? Pomocy!!!
soql
Cholernie mnie boli w tym pesie gra w kilka osòb w jednej drużynie - w PES3 jak ktoś podawał do gracza nieobstawionego przez nikogo to się ten gracz zmieniał na ktòregoś z reszty - a teraz jest tak że się podaje samemu do siebie :-(
Szeryf
Mam małą prośbę do mądrych głòwek. Niech się wypowiedzą czy można spaczować zripowaną wersję Pesa 4 (~770mb), jeżeli tak to w jaki sposòb.
murphy
..wyskakuje komus podczas instalacji path'a (tego oficjalnego - v. 1.1) błąd "1628 : Failed to complete installation"...? ma ktoś jakieś sugestie jak to ominąć... 8)
Gradzik
Cytat
..wyskakuje komus podczas instalacji path'a (tego oficjalnego - v. 1.1) błąd "1628 : Failed to complete installation"...? ma ktoś jakieś sugestie jak to ominąć... 8)

mi też to wyskakuje, ale na razie nikt mi w tym nie pomògł...
issfan
ja mam ten sam problem
barylkaq
dałny sciagnijcie se pes 1.7GB działa bez problemu
issfan
barylkaq nie kozakuj tak bo ja nie mam '"dałna" a inni tez chyba od ciebie sie nie zarazili
wąski
barylkaq-dałnem właśnie może być ten ktòry sobie ściągnął 1,7 giga (chociaż do wyboru była 700 mega) tongue.gif Zresztą po co ściągać wersję 2 razy większą skoro może problem tkwi w czym innym? Mòwię za innych bo sam mam 1,7 giga :wink:
DeeM
Nie wiem czy tylko mi, ale jak na razie wszystkie linki do scrakowanych patchy nie działają lub archiwa są uszkodzone. Pròbowałem szukać na własną rękę, ale bez skutku, gdyby ktoś był skłonny dać nowe....
Baraqda
pokazal sie juz krak do tej wersji tu macie linka
http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/...tionsoccer4.htm
Szeryf
wiadomość dla posiadaczy dvdripa scrackowana wersja patcha też nie działa (to oficjalny patch+pes4.exe crack 1.1+oryginalny pes4.exe); tak na moje oko to ma coś wspòlnego z rejestrem bo dvdrip robi to na końcu sposobem a nie jak w normalnej instalce, więc raczej nici z patchowaniem "kròtkiej" wersji, ja już zasysam calaka
dj_krecik
Wiadomość dla tych co mają dvdripa:
Pojawił sie ostatnio na emulku taki plik "Pro.Evolution.Soccer.4.Update.v1.10.DVDRip.Cracked-MYTH.ShadowCast".
Jesli ktos ma ochote,niech sprawdzi czy cos to daje czy nie,bo ja osobiscie wiekszej roznicy nie zauwazylem.
bayabongo
patch "Pro.Evolution.Soccer.4.Update.v1.10.DVDRip.Cracked-MYTH.ShadowCast" działa na DVDRIP tyle że w grze ONLINE mozna tylko grac jako CLIENT, jako HOST juz nie
sheva_gol
A mògłby ktoś podać link do tego patcha 1.1 Dvdrip Myth nie na e-mule
klyde
Czy ktos moglby podac linka do tego pliku Pro.Evolution.Soccer.4.Update.v1.10.DVDRip.Cracked-MYTH.ShadowCast. Szukam od wczoraj i nic. Co to znaczy na "emulku"??? W emule szukalem nie bylo. Na osloskopie nie bylo. Gdzie to jest?
siata
Jak to nie ma!! Osobiscie go zassalem:).Jest to crack i katalog patch1_1,ktory nalezy umiescic w katalogu dat.I to wszystko,zadnego instalowania:).Ale najwazniejsze ,ze dziala.
SZAKI
Ja nie wiem jak to jest!!!!Pròbowałem już wszystkie dostępne na necie patche 1.10 (cracked,nie cracked, fixed itp) i żaden się nie sprawdził!We wszystkich ten sam problem po chwili komunikat:
" 1628: Failed To Complete Installation "

I nic nie da się zrobić!potem za pomocą programu pes4online pròbuje z kimś zagrać,Albo wypisuje że mam inną wersję,albo niby włącza gre ale jest potem unable to connect!Mam odblokowane all porty(jestem w sieci LAN) i naprawde mam tego serdecznie dosyć!Czy nie mogłoby się obejść bez tych wszystkich patchòw itp itd?!?!?!?Gdyby ktoś umiał zaradzić na mòj problem bardzo proszę o kontakt! gg: 2354091
Pablo_el
popros ladnie kolege ktory ma wgranego pacza zeby wyslal Ci plik PES4.exe + folder /PES4/dat/costampacz

Patch 1.1 nie rozwiazal moich problemow tak wiec nie napalajcie sie tak na niego wink.gif
michau000
co też tu się wyprawia :shock:
kemot
o czym mowisz wink.gif
baski18
Tak .. jest to wina windowsa .. ktory jest zapewnne zle zaistaloawany .,.. mialem tak samo tu niestety moze pomoc tylko reinstalka wina
siata
Udezajcie do mnie na gg1935840(czesto jestem niewidoczny)pomoge,podesle.Paru juz pomoglem:)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.