Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Grupa A
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Master League Online > Puchar Ligi
Nalep

Wszystko odbywa się podobnie jak w lidze, wyniki wpisujemy według szablonów ligowych
Termin na rozegranie pierwszych trzech meczów to ------> 02.03.14 (23:59)
Prośby o przedłużenia terminów lub WO składamy w tym temacie ---> http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=23674
Ustawienia meczowe takie jak w lidze. Strzelcy będą liczeni, kartki i kontuzje nie.

WYCIĄGI Z REGULAMINÓW:
CYTAT
* Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie 3\4 screenów oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 2 PEŁNYCH ZDAŃ !!!
- aby uniknac sytuacji z brakiem screenow: Obie strony robia je po meczu i maja obowiazek zachowac na dysku do konca sezonu w formie katalogow z kazdego meczu. (opiekunowie maja prawo kontrolowac czy kazdy ligowiec posiada takie katalogi)
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi
Ronaldo
Messi
Kaka

(jest to niezbędne do szybkiej aktualizacji klasyfikacji strzelców, która zostaje wprowadzona od V sezonu)

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) spowoduje odebranie 1 punktu za każde ostrzeżenie.

-Wprowadzamy obowiązek robienia przedmeczowych screenshotów ze składami obu ekip.
Najlepiej aby robili je obaj gracze i po meczu wstawiali na forum. Nagminny ich brak będzie karany ostrzeżeniami.

CYTAT
KARY:
Umyślny faul (udokumentowany nagraniem) - - 3,000,000
Celowe odłączenie z meczu - - 2,000,000

+ ostrzeżenia za te wybryki
Nalep
3. kolejka
Nalepzibii75

Elano
Adriano
Mabwati
Raul Gonzalez
Kamara
Ibarbo

Prowadzę 2:0, wtedy rywal postanawia minąć sobie GK na pełnym speedzie, łapie kontakt. Odpowiadam golem strzelonym przez Raula, jest 3:1, podłamany faktem, że straciłem bramkę po mijance tracę kolejne dwie bramki, w tym tą autorstwa Ibarbo w doliczonym czasie gry. Takie mecze bolą, bo co widać po statystykach byłem lepszy, w dodatku gol z mijanki. Na początku byłem wkurzony, ale teraz już jestem pewny tego jak zagrać w ligowym starciu. Wiem, że to tylko gra, ale próbowaliśmy usunąć stąd pewne złe nawyki. Skoro się nie udało i traci się po raz któryś punkty przez bramkę strzeloną w taki sposób to najwyraźniej trzeba wrócić do takiej samej gry jaką prezentują rywale.

http://www.youtube.com/watch?v=P5E8kq52Mg8

-
-

-

Jeśli twoja drużyna przegrywa, a ty nie możesz pokonać bramkarza strzałami, po prostu go omiń i strzel do pustej.

Nalep
2. kolejka
Nalepzuang1995

Raul Gonzalez
Raul Gonzalez
Adriano
L. Lopez
Seba Fernandez
Seba Fernandez
Nene
Nene
Iaquinta

Gdy wylosowałem grupy Pucharu Ligi wiedziałem, że będę miał w tej grupie dwa mecze z osobami, których nie interesuje styl gry, a wynik. W 8. minucie wyszedłem na prowadzenie po strzale Raula. Minutę później (jeszcze w normalny sposócool.gif wyrównał Seba Fernandez. Dwie minuty później Adriano wyszedł sam na sam z bramkarzem Rayo i nie dał mu szans. Gospodarze cieszyli się z prowadzenia, ale niedługo gdyż w 22. minucie Nene minął bramkarza i posłał piłkę do pustej bramki. Fantastyczna akcja, gratuluję. Mam nadzieję, że razem z zibiim w taki o to właśnie sposób będziecie się bić o dwa pierwsze miejsca w lidze i pucharze. Brakowało mi słów, aby opisać tą bramkę. Piękne, finezyjne minięcie bramkarza, a ten strzał do pustej bramki? Myślę, że z tej odległości nie pomyliłby się nawet Gonzalo Higuain! Potem goście z Hiszpanii nie zważali na to jaki jest wynik meczu. Prowadziłem 3:2 po golu Raula z 27. minuty (bramka strzelona w lamerski sposób jak na rywala przystało), potem było nawet 4:2 po golu Lisandro. Jednak piłkarze Rayo nie przejęli się niekorzystnym wynikiem i dalej grali swoje. Próby wykładania piłki na środek pola karnego po ziemi, czy też górą kończyły się fiaskiem, więc próbowali szukać lepszej nogi zawodnika w polu karnym. Ponadto zdobyli trzy bramki w 11. minut, ale nie budzi to we mnie respektu. Budzi to wstręt do takich użytkowników. Pewnie poniosę za to konsekwencje i jestem z tym pogodzony, ale z takim lamerem jeszcze nie grałem. Goof, wlep mi tyle ostrzeżeń ile uważasz, specjalnie się tym przejmować nie będę. Dlaczego mecze nie mogą wyglądać jak moje z GooFym, z WKSem, z Wolridem, z Piecią, czy nawet Chelsonikiem, który nie prezentuje wysokiego poziomu, ale zawsze gra fair i za to ma u mnie szacunek. Dlaczego? Nie potrafię na to odpowiedzieć. Kiedyś był tu ktoś taki jak JustMe, który starał się grać ładnie dla oka, a wynik był sprawą drugorzędną. Założę się, że gdyby był na moim miejscu użyłby jeszcze gorszych słów niż ja. Jak widać nie da się pewnych użytkowników z lamerstwa wyleczyć, jeszcze nie wynaleziono na to leku i prawdopodobnie się nie znajdzie. No chyba, że w życie wejdzie jakiś dopisek w regulaminie, że za każdą mijankę bramkarza będzie się odejmowało po 1-2 mln. Może wtedy niektórzy nauczą się grać na poziomie. Ten mecz pokazał, że muszę jeszcze sporo potrenować, żeby być tak bezczelnym graczem jak zuang. Milerinho, czy inne asy wywiadu, które tutaj grały nie dosięgają ci do pięt. Gratulacje, jesteś w tym najlepszy, dopiąłeś swego, kolejne trzy punkty. Tylko na przyszłość jak będziemy grać ligowca nie waż się dziękować mi za mecz, bo gra z kimś takim jak ty jest dla mnie obciachem. Teraz otwórz browara i wypij swoje zdrowie. Bezapelacyjnie the biggest shame in the world. smile.gif

-
-

-

Rayo Vallecano - po trupach do celu. I tym razem się udało, część 812321

zuang1995
4kolejka
zuang1995:zibi75

Damian Diaz
Bangoura
Iaquinta

Dobry mecz. Na samym początku powiedziałem zibiemu, że może strzelać z mijanki, czy jak tam chce. Niech gra jak lubi. Mi nie przeszkadza taki styl.
Na początku się badaliśmy . Potem w końcu przełamałem passę. Jak nie mogłem zdobyć gola z normalnej pozycji strzeleckiej tak potem z mijanki udało mi się zdobyć. Zibi chyba był lekko zniesmaczony tym faktem i zaczął bardziej atakować. Ogółem wyrównany mecz. W drugiej połowie dopełniłem dzieła zniszczenia i >>> TUTAJ<<<< z dedykacją dla WKS i Nalepa ZDOBYŁEM dwa POPRAWNE gole i wygrałem 3:0 ostatecznie. Dziękuję za mecz.

Iaquinta

PS: Zdjęcia dodam jutro, bo nie chcę mi się od nowa tego tekstu pisać, a IMAGESHACK mi nie działa. Inne strony typu hosting itd. mają złe formaty i forum nie chcę mi zatwierdzić. Po prostu kodu do forum na tamtych stronach nie ma. Tutaj na forum też nie może być link do obrazka, musi być wklejony obrazek-więc dupa. Dodatkowo macie poblokowane fotosiki i inne podobne strony, więc nie mogę przesłać, bo jest poblokowane, a nie mam teraz czasu się bawić. Jutro wstawię jak coś.

</div>
aniatos102
1 kolejka
aniatos102 Nalep

[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]

Henry
Yattara
Raul Gonzalez
Dudu

Tym razem Mega Wtopa i udany rewanż za porażkę w lidze. Jak najbardziej zasłużone zwycięstwo. Goście zagrali solidnie i co najważniejsze w pięknym stylu.Gratulacje
Dzięki za mecz i do next

- Brak
- Brak

- Brak

Cały zespół, oraz jak dobrze pamiętam Yattara za petardę palce lizać
Wolrid
1 kolejka
Wolridzibi75

Robbie Keane

Dobry początek Duńczyków, piękna bramka Robbiego Keane'a zza pola karnego. Dalsze minuty należały do Fluminense. Moja obrona nie była w stanie zatrzymać ruchliwych napastników z Brazylii i co jakiś czas ich akcje kończyły się sytuacjami sam na sam z Tono. Wielkie brawa dla rywala za postawe FAIR PLAY, pomimo tego że wyszedł sam na sam i minął już bramkarza to wycofał akcję do tyłu. Tym samym pokazałeś, że w tej lidze są osoby którym nie zależy tylko i wyłącznie na wygrywaniu. Dzięki i życzę powodzenia.

- Ibarbo
-

- Fletcher

Nalep
5. kolejka
NalepWolrid

Raul Gonzalez
Raul Gonzalez
Raul Gonzalez
Henry
Henry
Adriano
Robbie Keane

Do ostatniego meczu w fazie grupowej, a być może w całym pucharze gospodarze przystąpili bardzo skoncentrowani i zmotywowani. Od początku Byki narzuciły swój styl gry. Wysoki pressing i dużo strzałow - takie były założenia trenera. "Wpadnie coś lub nie? Nie dowiemy się tego nie próbując", miał powiedzieć na odprawie przedmeczowej swoim zawodnikom Nalep. Najwyraźniej piłkarze wzięli sobie jego słowa do serca. Najpierw w 27. minucie Raul po wrzutce Yattary pięknym strzałem głową w okienko bramki "zdjął pajęczynę" i wyprowadził swój zespół na prowadzenie. Było to jego piąte trafienie w rozgrywkach Pucharu Ligi. Dziewięć minut później było już 2:0, a bramkę zdobył Thierry Henry. Na cztery minuty przed końcem pierwszej połowy Raul strzelił swoją drugą bramkę w tym meczu. 3:0 - takim wynikiem zakończyła się pierwsza część gry. W drugiej połowie odważniej zaczęli grać goście, którzy jeszcze wierzyli w to, że mogą odwrócić losy meczu. W 56. minucie Robbie Keane dał sygnał do ataku, a na tablicy wyników widniało 3:1. Niespełna dziesięć minut później, a dokładnie w 65. minucie Raul skompletował hat-tricka strzałem głową po dośrodkowaniu Lopeza. W 79. minucie miała miejsce dziwna sytuacja. Bramkarz gości wybiegł poza pole karne, a właściwie na jego skraj. W tym samym czasie Adriano otrzymał piłkę na połowie boiska i bez zastanowienia huknął na pustą bramkę. Piłka odbiła się od słupka zanim wpadła do bramki i bez wątpienia to trafienie było ozdobą całego spotkania. Na dwie minuty przed końcem regulaminowego czasu gry Henry ustalił wynik spotkania, a mecz zakończył się wynikiem 6:1. Dzięki za mecz, jak zwykle w świetnej atmosferze, powo dalej.

Trafienie Adriano -

-
-

-

Raul Gonzalez - pierwszy hat-trick w nowych barwach. El Siete spłaca się znakomicie.

zibii75
2. kolejka
zibii75aniatos

Omotoyossi
Ntep
Lens

Dobre spotkanie po obu stronach, na wynik złożyła się ilośc dogodnych akcji która była po stronie gospodarzy. Mecz toczony w miłej atmosferze bez spin itp. Brak lamersstwa po obu stronach, bez mijanek i schematów. Jak dla mnie jeden z fajniejszych meczy w lidze. Dzięki za mecz i powodzenia w lidze,

- brak
- brak

- brak

&

Wolrid
3 kolejka
Wolridaniatos102

Robbie Keane
Bolanos

Ideye
Belhanda
Yildirim

Obydwie ekipy zrobiły niesamowite widowisko. Mecz bardzo wyrównany, obfitujące w ciekawe akcje i sporą ilość bramek. Gdy już wydawało się, że mecz skończy się remisem, w doliczonym czasie gry Dynamo strzela na 2 : 3. Dzięki za mecz i do następnego.

-
-

-

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.