Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Finał Pucharu Ligi
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Liga > Puchar Ligi
Nalep

Koniec sezonu ligowego upływa za 2 dni. Jesteśmy także o krok od wyłonienia zwycięzcy Pucharu Ligi. Do finału doszła drużyna z Włoch, której trenerem jest DonKryst. Mowa o Udinese Calcio. Jej rywalem będzie walijska Swansea City, którą prowadzi Szopa1910. Obie drużyny radzą sobie bardzo dobrze w rozgrywkach ligowych. To, że doszły do finału nie było dziełem przypadku. Zapewne obie ekipy będą chciały wygrać. Oby zrobiły to w wielkim, a przede wszystkim ładnym dla oka stylu. Powodzenia!

Ustawienia meczowe takie same jak w lidze z tym, że gracie mecz z włączoną dogrywką i rzutami karnymi. Raz jeszcze... Powodzenia!

donkryst
Dobra, nie ma co przedłużać myślę, wpiszcie rywalowi WO, mnie to zwycięstwo poza wewnętrzną satysfakcją i tak by nic nie dało, bo po sezonie rezygnuje. A nie będziemy czekać w nieskończoność na rozegranie tego meczu, bo nie potrafimy się ugadać na gg.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.