Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 2 \ 29.03 - 07.04 \ kolejki 6-10
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Liga
WKS

Kolejka 6

DonKryst (Udinese) - artysta germanista (Palermo)
woodi (Betis) - chelsonik (Espanyol)
Outqer (Celtic) - Yankes (Sociedad)
Szopa1910 (Swansea) - Rybson (VfB)
Hexio (Mallorca) - 12kazik (Torino)
GooFy (Lille) - Wolrid (Marsylia)
WKSRKS (West Ham) - Nalep (Sunderland)
Witu (Ajax) - T-Mac (Mglad)

Kolejka 7

kksm (Genoa) - woodi (Betis)
Yankes (Sociedad) - DonKryst (Udinese)
chelsonik (Espanyol) - Szopa1910 (Swansea)
12kazik (Torino) - Outqer (Celtic)
Rybson (VfB) - GooFy (Lille)
Nalep (Sunderland) - Hexio (Mallorca)
Wolrid (Marsylia) - Witu (Ajax)
T-Mac (Mglad) - WKSRKS (West Ham)

Kolejka 8

artysta germanista (Palermo) - Yankes (Sociedad)
Szopa1910 (Swansea) - kksm (Genoa)
DonKryst (Udinese) - 12kazik (Torino)
GooFy (Lille) - chelsonik (Espanyol)
Outqer (Celtic) - Nalep (Sunderland)
Witu (Ajax) - Rybson (VfB)
Hexio (Mallorca) - T-Mac (Mglad)
WKSRKS (West Ham) - Wolrid (Marsylia)

Kolejka 9

woodi (Betis) - Szopa1910 (Swansea)
12kazik (Torino) - artysta germanista (Palermo)
kksm (Genoa) - GooFy (Lille)
Nalep (Sunderland) - DonKryst (Udinese)
chelsonik (Espanyol) - Witu (Ajax)
T-Mac (Mglad) - Outqer (Celtic)
Rybson (VfB) - WKSRKS (West Ham)
Wolrid (Marsylia) - Hexio (Mallorca)

Kolejka 10

Yankes (Sociedad) - 12kazik (Torino)
GooFy (Lille) - woodi (Betis)
artysta germanista (Palermo) - Nalep (Sunderland)
Witu (Ajax) - kksm (Genoa)
DonKryst (Udinese) - T-Mac (Mglad)
WKSRKS (West Ham) - chelsonik (Espanyol)
Outqer (Celtic) - Wolrid (Marsylia)
Hexio (Mallorca) - Rybson (VfB)

pomarańczowo- przedłużone
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem

WYCIAGI Z REGULAMINOW:

CYTAT

* Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie 34 screenów oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 2 PEŁNYCH ZDAŃ !!!
- aby uniknac sytuacji z brakiem screenow: Obie strony robia je po meczu i maja obowiazek zachowac na dysku do konca sezonu w formie katalogow z kazdego meczu. (opiekunowie maja prawo kontrolowac czy kazdy ligowiec posiada takie katalogi)
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi

Ronaldo
Messi
Kaka

(jest to niezbędne do szybkiej aktualizacji klasyfikacji strzelców, która zostaje wprowadzona od V sezonu)

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) spowoduje odebranie 1 punktu za każde ostrzeżenie.

-Wprowadzamy obowiązek robienia przedmeczowych screenshotów ze składami obu ekip.
Najlepiej aby robili je obaj gracze i po meczu wstawiali na forum. Nagminny ich brak będzie karany ostrzeżeniami.

CYTAT
KARY:
5 czerwonych kartek w sezonie (kumuluje się w czasie sezonu) - -3.000,000
Umyślny faul (udokumentowany nagraniem) - - 3,000,000
Celowe odłączenie z meczu - - 2,000,000
Oszustwa w negocjacjach (edycje godzin) - -3,000,000
Przekroczenie budżetu - - 7,000,000
nie prowadzenie działu ligowego - -1,000.000
nie prowadzenie arkusza - - 1,000,000
Gdy ktoś przekroczy maksymalną liczbę graczy których może kupić płaci karę w wysokości 5.000.000 i ma minus 3 pkt w lidze

W przypadku wystawienia przez rywala nieuprawnionego gracza (umyślnie bądź też nie ; d) kartki, strzelcy i kontuzje liczą się normalnie w przypadku wygranej osoby która dostaje WO. Jeżeli zaś przegrała to zostaje 3-0 a liczą się tylko kartki.
Gdy ktoś dwa razy wystawi gracza zawieszonego lub wy kartkowanego dostaje -1 pkt w tabeli. Każdy kolejny raz znowu -1.

CYTAT
Zawieszenia za kartkikontuzje:
3 żółte kartki skutkują 1 tygodniem zawieszenia (5 kolejek następnego tygodnia)
1 czerwona kartka to 1 tydzień zawieszenia (5 kolejek następnego tygodnia)
Zwykła kontuzja to 1 tydzień zawieszenia (5 kolejek następnego tygodnia)
Poważna kontuzja to 2 tygodnie zawieszenia (10 kolejek następnych dwóch tygodni)
Lekka kontuzja + lekka kontuzja to 2 tygodnie zawieszenia (10 kolejek następnych dwóch tygodni)
WKS
CYTAT
Zawieszeni w Tygodniu 2 (kolejki 6-10)

Aronica,Faurlin,Munoz (artysta,Palermo)
Cullear(Nalep, Sunderland)

C.Cole(WKS, West Ham)
Cheyrou(Wolrid,Marsylia)
Molinaro (Rybson,Stuttgart)
Miku (Outqer, Celtic)
Miccoli (artysta, Palermo)
Kalou (Goofy, Lille)

PAUZY:
czerwony - kartki
niebieski - kontuzja
pomarańczowy - zawieszenia za żółte
Outqer
8 kolejka
OutqerNalep

Bakari Kone
Hooper
Romaric
Romaric

J.A. Reyes
Sessegnon
Sessegnon
Alex

NIESAMOWITY mecz. Byłem nastawiony na porażkę ze względu na formy, zastosowałem inna taktykę, co ma być to będzie. Do 54 minuty mecz nudny jak flaki z olejem. Jednak potem co się dziać zaczęło, to najstarsi kibice nie pamiętają. Bramka za bramkę, zacięta rywalizacja, do końca meczu liczyła się każda sekunda. Pod kątem całego meczu to goście spisywali się lepiej, pomimo niesamowitej nieskuteczności w 1szych minutach. Dzięki za mecz, powo dalej smile.gif

http://www.youtube.com/watch?v=ic6vOUssbNs...eature=youtu.be

-
-

-

2 bramki, aktywny udział w spotkaniu. Z meczu na mecz pokazuje coraz więcej smile.gif
WKS
6 kolejka
WKSRKSNalep

Samobój
Miguel Veloso
Raul

Od zawsze Nalep mi "nie leżał". Są tacy gracze, z którymi choćby nie wiem co ciężko wygrać. Mając na uwadze jego obecną forme, gdzieś w podświadomości liczyłem, że przy rozważnej grze mam większe szanse niż dotychczas. Wszystko szło po mojej myśli praktycznie przez cały mecz. Fuller miał niesamowitego pecha zaliczając słupek oraz dając sie ubiec minimalnie bramkarzowi. Dias i Yobo grali mądrze w defensywie a akcje ofensywne przeplatały się gorszymi lub lepszymi rezultatami. Felerna 78 minuta nadeszła wraz z faulem w szesnatce. Wiedziałem, że to może sie zakończyć bramką choć po cichu liczyłem na to, że jednak nie uda się gościom strzelić bramki...no niestety Miguel Veloso pokazał swój kunszt. Fajna gra, mądre rozgrywanie i różne warianty na końcówke wzieły w łeb. Nie chciałem tego meczu zremisować dlatego, wyszedłem bardziej ofensywnie. W 90 minucie wszelkie starania rozwiał Raul. Szkoda. Mógłbym w sumie zwalić na serwer (choc i tak chwałą Bogu, że jest na czym grać), ponieważ gra na hoście przeciwnika choćby miał i 1 gb uploadu pozostawia wiele do zyczenia i to też najłagodniej powiedziane. Ale biore to na klate bo tak było zawsze. Taka jest ta gra, nie zawsze jest sprawiedliwa. Trzeba zrobić sobie odpoczynek na minimum 2-3 dni. Wykasować z "pamięci" ten mecz i dalej starać się prezentować fajną piłkę wink.gif Gratulacje Nalep, mam nadzieje że przestaniesz się bawić w Świętego Mikołaja bo tym meczem pokazałeś to co reprezentowales jeszcze w poprzednim sezonie. Dzięki za dobre widowisko i powodzenia dalej.

- Andre Dias
-

-

Kara - Temu panu "punktów" już nie dodajemy....masakra, nie pytam co bedzie z niego za 3 sezony.

Outqer
6 kolejka
OutqerYankees

Griezmann

Quagliarella
Romaric

O dużym szczęściu może tutaj mówić Celtic. Gra od pierwszych minut kompletnie się nie kleiła, goście bez skrupułów to wykorzystali strzelając spektakularną bramkę z dystansu. Gospodarze wzięli się w garść i zaczęli stwarzać swoje sytuacje. Quagliarella zremisował z główki po dośrodkowaniu Romaricia. Następna bramka dała prowadzenie - był to nikt inny jak Romaric który wykazał się nie lada techniką uderzając bardzo mocną opadającą piłką z dystansu. I niewątpliwie jest to MOTM - po raz kolejny ratuje Celtic z opresji. Goście mieli jeszcze okazje do wyrównania, niestety przy strzale na pustą bramkę wybili ją w trybuny. Dzięki za mecz, powodzenia dalej smile.gif

-
-

- Bakari Kone(lekka)

Ponownie ratuje drużynę z opresji
T-Mac
9 kolejka
T-MacOutqer

Luuk de Jong
Luuk de Jong
Arango
Marx

Bakary Kone

1min Gol 3min Gol prowadzenie 2-0 ktore ustawilo caly mecz.
Strzelec 2 bramek De Jong mial nie zagrac w tym spotkaniu ze wzgledu na slaba forme ale cos mnie podkusilo zeby zaryzykowac i sie oplacilo.
Powo dalej

-
-

-

Luuk de Jong
Nalep
7. kolejka
NalepHexio

Raul
Raul
Raul
Sessegnon
McClean
Miguel Veloso
M.B. Diouf
M.B. Diouf

W końcu Czarne Koty zaczęły grać tak jak oczekują tego kibice, zarząd, trener, a nawet sami piłkarze. Bardzo dobre spotkanie w wykonaniu Sunderlandu, który nie pozwolił rozwinąć skrzydeł drużynie z Majorki. Kapitalne zawody rozegrał cały zespół, a na szczególne wyróżnienie zasługuje kapitan Sunderlandu - Raul. Strzelił hat-tricka i poprowadził swoją drużynę do zwycięstwa. Oby fatalna passa nareszcie dobiegła końca i teraz było tak jak w tym meczu. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.

- Brak
- Brak

- Brak

Raul Gonzalez Blanco - zdobywając hat-tricka uciszył tych, którzy za szybko go skreślili.

Outqer
10 kolejka
OutqerWolrid

Pierwszy mecz w tym sezonie gdzie przez 90' na boisku nie pada ani jedna bramka. Start rutynowo - Celtic pozwalał gościom w polu karnym robić co tylko pragną, co mnie nie pokoi ponieważ jest to już taki 4 mecz pod rząd. Potem jako tako machina ruszyła, obrona się ustabilizowała, podjęto próby tworzenia akcji. Tych jednak niewiele, bezbłędna gra obrońców z Marsylii nie pozwoliła na stworzenie klarownej sytuacji. To samo działało w drugą stronę - od pewnego momentu Francuzi nie mogli dojść do bramki. Był to mecz na środku boiska, myślę że trudny zarówno dla mnie, jak i Wolrida. Dzięki za mecz, powodzenia dalej smile.gif

-
-

-

Obrona obydwu zespołów

Witu
8 kolejka
WituRybson

Robbie Keane
Babel
Ewerthon

Obinna
Ibisevic

Komedia nie mecz biggrin.gif Pierwsza połowa toczyła się tylko na połowie Stuttgartu ( statystyki strzałów do przerwy 12 ( 4 ) - 1(0) na korzyść Ajaxu ! ) ale co z tego skoro skuteczność była na masakrycznie niskim poziomie i zamiast pewnie i wysoko prowadzić to prowadziłem tylko 1 : 0. Druga połowa to całkowicie inna gra, dużo walki w środku pola i niestety stracona szybko bramka na 1 : 1 za sprawą Obinny. Na szczęście 16 min później Babel strzelił bramkę na 2 : 1, niestety 3 min minęło i Given po raz kolejny musiał wyciągać piłkę z siatki... i gdy wydawało się, że skończy się te mecz bardzo niesprawiedliwym remis wtedy w ostatniej akcji meczu Moisander genialnie wrzucił na głowę Ewerthona a ten uderzył genialnie w okienko bramki Ulreicha i mogłem odetchnąć z ulgą. Dzięki za genialny mecz, już się nie mogę rewanżu doczekać tongue.gif

-
-

-

Ewerthon - strzelił zwycięskiego gola.

6 kolejka
WituT-mac

Siem De Jong

samobój

Nie wiem co napisać... do 65 min mecz był na remis, raczej żadna drużyna nie wyróżniała, ale w końcówce pierwszej połowie genialnym strzałem z około 35 metrów popisał się Siem De Jong, jednak od 65 min niesamowicie zaatakował T-mac. Given dwoił się i troił wyciągał na prawdę niesamowite piłki, aż do 90 min kiedy to według pesa sam sobie wbił bramkę, jednak na powtórkach idealnie widać było, że pod brzuchem uderzył któryś z piłkarzy Borussi i nie winił bym za tą bramkę Givena, w sumie gdyby nie on to pewnie bym wcześniej już kilka bramek stracił biggrin.gif Dzięki za mecz i powo dalej .

-
-

-

Shay Given - to co on wyprawiał w bramce to był kosmos szkoda tylko, że pes postanowił mu zaliczyć bramkę samobójczą której autorem nie był...
Wolrid
7 kolejka
WolridWitu

Wywaliło mnie i Wita po meczu.

Gignac

Sulejmani
Babel
Asamoah Gyan

Niezły spotkanie, dosyć wyrównane. Pierwsza połowa dla Francuzów, druga z przewagą Holendrów. Znowuż zagrałem ładnie w ofensywie, słabie w obronie i zbyt łatwo w mojej ocenie, pozwolił na strzelenie 3 bramek. No i ten Gignac, chyba sprawdze czy nie ma jakiś korzeni Polskich, bo gra takie drewno że głowa mała. Dzięki za meczyk i do zobaczenia w rewanżu.

-
-

-

Ryan Babel - Dzisiaj był nie do powstrzymania. Bramka i asysta.

GooFy
6 kolejka
GooFyWolrid

Andre Ayew
J. Ayew
Payet
Rochemback
Balmont

Wiele statystyk jest ważnych w futbolu. Najważniejszą z nich jest jednak skuteczność. To ona potrafi sprawić, że pozornie lepsza drużyna przegrywa spotkanie. W myśl tej zasady gospodarze mogli stracić punkty z krajowym rywalem. Lille atakowało, ale brakowało wykończenia. Marsylia popisała się 66% skutecznością, jednak Lille popisało się sercem i wolą walki. Pomogła w tym znakomita gra Saphira Taidera i brak koncentracji w gości w końcówce. Niech najlepszym potwierdzeniem tego ostatniego będą dwie bramki strzelone do szatni.

- K. Abdallah
-

-

Saphir Taider - Nazywany nowym Zidanem z powodu wielkich oczekiwań nie mógł odnaleźć się w dotychczasowych klubach. Problem ten wydaje się zażegnał w Lille. W myśl zasady, że dobry rozgrywający i bramkarza uczyni strzelcem sprawił dziś, że bramki strzelali defensywni pomocnicy. Asystował przy wszystkich bramkach.
woodi
9 kolejka
woodiSzopa1910

Aruna Dindane
Kalu Uche

Mecz na remis ale to co wyprawiali napastnicy gości to szok... Mihu 2 sety z główki uderza obok bramki a w końcówce meczu Samaras uderza w słupka też z główki. Znów udało sie wyszarpać 3 pkt , które niby cieszą ale zostawiają niedosyt bo gra realu nie jest dobra, jest przecietna i na farcie narazie wygrywaja tongue.gif

- Pablo Hernandez (Swansea City) zapomniałem ss zrobić ale z tego co pamietam to ten gość tongue.gif
- brak

- brak

Nikt nie błyszczał, wszyscy przecietnie tongue.gif

WKS
8 kolejka
WKSRKSWolrid

Nie mam bo za szybko wcisnalem "wyjdź" biggrin.gif

Joe Cole
Joe Cole
Joe Cole
A. Carroll
A. Carroll
Yobo
Fuller
Quaresma
Valbuena

West Ham podrażniony po ostatniej porażce z Sunderlandem podchodził bardzo ostrożnie do tego meczu. Piłkarze wiedzieli, że aby coś osiągnąć w tym meczu trzeba od początku rzucić się na rywala i gryźć trawe. Marsylia broniła się dobrze do 20 minuty kiedy Joe Cole otworzył wynik spotkania dobrym strzałem przy którym szans nie miał Mandanda. Później w wielkim zamieszaniu odnalazł się Valbuena i Fabio bez szans - świetny popis reprezentanta Francji. Goście chcieli dotrwać do 90 minuty jakby na stojąco na co nie pozwolili "The Hammers". Mecz trwał praktycznie do 30 minuty. Na 2:1 bramkę zdobył Yobo a później Fuller podwyższył na 3:1. W drugiej połowie do ataku doszedł Andy Carroll i pomimo słabej formy jeszcze bardziej pogrążył Marsylczyków, którzy powinni mieć zakaz balang i imprez jeżeli chcą coś ugrać. Cóż tu powiedzieć ? Trzymaj sie Wolrid, mam nadzieje że odzyskasz forme i wrócisz na "prostą" smile.gif

-
-

-

Joe Cole - Trener WKS dając mu opaske kapitana przed sezonem zaufał mu. Teraz Joe sie odwdzięcza ! Świetne ostatnie mecze wychowanka "The Hammers"!

chelsonik
9 kolejka
ChelsonikWitu97

Espanyol podejmowało rewelację tego sezonu, lidera rozgrywek czyli Ajax Amsterdam. Mecz rozpoczął się atakami z dwóch stron, choć lepiej piłką operowali gospodarze. Mnóstwo okazji z obu stron nie przyniosło bramek, a szkoda, bo mecz mógł się podobać. Espanyol urwało punkty liderowi, choć wszyscy w Barcelonie plują sobie w brodę, bo mecz mogli spokojnie wygrać, ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma.

- Mubarak
- brak

- brak.

Bramkarze obu drużyn.
artysta germanista
8 kolejka
artysta germanistaYankees

Luca Barrios
Vela
Ilic
Vela
Ljuboja
Ilic
Vela
Ljuboja
Griezmann

Beznadziejna postawa Palermo i kolejna kompromitacja przed własną publicznością.

- Musacchio
- brak

- brak.

Carlos Vela - hat trick

10 kolejka
artysta germanistaNalep

Adam Johnson
J.A. Reyes
Raul
Raul
Raul
Raul
Raul
J.A. Reyes

Kolejna kompromitacja Palermo przed własną publicznością.

- brak
- brak

- brak.

Raul Gonzalez - liczba zdobytych goli mówi sama za siebie.

12kazik
7 kolejka
12kazikOutqer

Brak screena po meczu wyskoczył czarny ekran

Quagliarella
Hoarau
Hooper
Hooper

Bardzo fajny wyrównany mecz w końcówce goście popełniali za dużo błędów w obronie i niestety rywale to bezlitośnie wykorzystali ;/

- brak
- brak

- brak

Hooper wszedł od 45 minuty i strzelił 2 gole dające zwycięstwo przyjezdnym

woodi
6 kolejka
woodichelsonik

Kalu Uche
Kalu Uche
Kalu Uche
Aruna Dindane
D. Pabon

Giggs
Gigss

Fajny mecz z wieloma okazjami bramkowymi. W pierwszej połowie kibice zobaczyli aż 6 goli smile.gif 4 zdobyli dość szybko gospodarze a 2 gole do szatni wbili goście dając nadzieje i emocje w drugiej połowie swoim kibicom biggrin.gif I tak tez było Espanyol atakował jak oszalały bramke Palopa, który spisywał sie dobrze smile.gif Boruc też wyciagał takie sety że głowa mała tongue.gif ale w drugiej połowie kibice zobaczyli tylko 1 bramke którą zdobył real, który rozwiał wszelkie nadzieje chocby na remis tongue.gif dzięki i powo dalej biggrin.gif

- brak
- brak

- brak

Kalu Uche - kolejny hat - trick i napewno nie ostatni tongue.gif nawet taki lider obrony jak Gallas nie mógł sie równać z jego siłą i zwinnością smile.gif

Yankes.
10 kolejka
Yankes12kazik

Xabi Prieto
Jonathas
Piotr Trochowski

Pierwsza połowa była dość wyrównana z atakami jednej oraz drugiej drużyny. Co udało się wykorzystać drużynie Sociedad zdobywając
bramkę na 1-0, a potem Torino wyrównując na 1-1. Natomiast druga część spotkania była z przewagą drużyny przyjezdnej która dominowała
w środkowej strefie boiska. Zmiana taktyki trenera Realu pozwoliła na grę z kontry przez co udało im się nieraz wyprowadzić dość groźną
kontrę. Po jednej z nich, uderzenie Barriosa sparował bramkarz Torino wybijając piłkę na rzut rożny. W polu karnym najwyższy okazał się
Piotr Trochowski który zdobywając swojego gola zapewnił gospodarzą komplet punktów.

-

-
-

-

Claudio Bravo - Świetny występ Chilijskiego bramkarza - gdyby nie jego kluczowe interwencje wynik mógłby być zupełnie inny.

Nalep
9. kolejka
NalepDonKryst

Miguel Veloso
Raul
Sessegnon
Di Natale
Raul

Po statystykach widać, że był to wyrównany mecz. Tak właśnie było. Z początku gra toczyła się głównie w środku pola. Jednak z biegiem czasu Czarne Koty powoli zaczynały dominować w tym meczu. Wynik meczu otworzył Miguel Veloso, który dobił strzał Adama Johnsona. Dwie minuty później było już 2:0 po bramce Kapitana Sunderlandu - Raula. To dziewięć minut było zabójcze, gdyż w 38. minucie Sessegnon podwyższył na 3:0. Z takim wynikiem obie drużyny zeszły do szatni. W drugiej połowie Udinese zaczęło grać bardziej ofensywnie, czego dowodem była bramka Antonio Di Natale. Kilka minut później Mignolet wyrósł na jednego z bohaterów tego meczu. W jednej akcji obronił cztery strzały (!), nie pozwalając włoskiej drużynie zdobyć bramki kontaktowej. Te sytuacje zemściły się na gościach, gdyż chwilę później Raul strzelił swoją drugą bramkę ustalając wynik spotkania. Dzięki za fajny mecz, powodzenia dalej i do rewanżu.

- Brak
- Brak

- Brak

Raul - kolejne ważne trafienia, które pozwoliły Sunderlandowi na zgarnięcie kompletu punktów.
Rybson
9 kolejka
RybsonWKS

Maiga
Ibixevic
Cacau
Cacau

A. Carroll

Kilka dni odpoczynku od wirtualnej piłki na dobre wyszło, drużyna ze sztutgartu, wyszła zmobilizowana i dobrze dysponowana, na spotkanie z klasowym rywalem jakim niewątpliwie jest Westham:) mecze z WKS zawsze należą do tych najcięższych! szczęście nie opuszczało dzisiaj niemców, w szatni swietne natsroje, dzięki czemuy wystąpił praktycznie optymalny skład!

Koncentracja od mpoczątku meczu, formacja West hamu bardzo podpasowała defensywie z niemiec, i nie mogli sobie pograć za wiele, a wyrzucony na bruk z West Hamu Maiga odpłacił się brameczką dla gospodarzy, i rozwiązał worek z golami!

przez około 60 min było dobrze dla niemców, angole nie załączali wyższego biegu:P wtedy to WKS postawił wszystko na jedną karte, i namieszał w szeregach ofensywnych, kilka zmian, przesunięcia zawodników na lepsze pozycje, i nagle Niemcy z zespołu dominującego zostali zepchnięci do głębokiej defensywy... ale Urlich w bramce gospodarzy zrobił różnicę, i tylko raz z głowki dał się pokonać, broniąć czasami fantastycznie okazje sam na sam!

dzięki za mecz, i czekam niecierpliwie na rew!

- Fair
- Play

- brak

Cacau, który w końcu sie przełamał i poprowadził drużynę do wygranej!

Yankes.
7 kolejka
YankesDonKryst

Z tego wkurwienia zapomniałem zrobić, przepraszam.

Zaki
Zaki
Di Natale
Zieliński

Fatalna gra gospodarzy, pod każdym aspektem ulegli zespołowi gości. Fatalna gra i mecz bez historii.

- Trochowski, Castro
-

-

Zaki - Rozegrał bardzo dobre spotkanie, niestety.

Hexio
10 kolejka
HexioRybson

Sytuacja jak z Art-Ger, brak screenów ze względu na przymusową formatke.

brak.

----

Fart gości oraz niekompetencja obrońców gospodarzy doprowadziła do utraty bramki w końcówce meczu.

-
-

-

GooFy
8 kolejka
GooFychelsonik

Cabella
Payet
Kakuta
Arshavin
Martin Petrov

Mecz do 31 minuty to totalna dominacja Lille. Dwie zdobyte bramki i okazje na więcej. W 31 minucie głupia czerwona kartka Cabelli zamieniona na bramkę z rzutu karnego całkowicie zmienia obraz meczu. Espanyol desperacko próbuje wyrównać, ale Lille mądrze się broni i po jednej kontrze pada bramka na 3:1. W 90 minucie goście zdobywają bramkę, ale nic ona nie daje gdyż chwilę po tym sędzia odgwizduje koniec meczu.

-

- Giggs, Rosicky
- Cabella

-

Gael Kakuta - Nie mógł wybrać lepszego momentu na przełamanie się. Robił wiatr w szeregach obrony rywala i strzelił bramkę dzięki której 3 pkt zostały w Lille.
chelsonik
7 kolejka
ChelsonikSzopa1910

Samaras
Samaras
Samaras
Samaras
De Guzman
Michu
Miguel Lopes

Mecz dogrywany. Całe spotkanie to dramatyczne i żenujące spotkanie Espanyolu. Żal było patrzeć na kibiców, którzy opuszczają stadion.

- brak
- brak

-

Szopa - talent jednego aktora.

T-Mac
7 kolejka
T-MacWKSRKS

Luuk de Jong
Mlapa

A. Carroll
J. Jones

W tamtym sezonie ogralem kolege az milo i teraz tak tez mialo byc 2-0 i duzo sytuacji do zwiekszenia prowadzenia, chyba za bardzo sie wyluzowalem bo w drugiej polowie dalem ciala po calosci smile.gif to WKS kontrolowal i prowadzil gre. Mecz bardziej na remis, ale takie jest to granie smile.gif
Powo dalej i do rew ! smile.gif

- A. Carroll
-

-

Rybson
7 kolejka
RybsonGoofy

Maiga
Ibisevic
Mati Fernandez

Bardzo dobre zawody Niemców, którzy na dużo dziś nie pozwolili graczom z Francji! ładne bramki, szkoda ( a może i nie szkoda:) ), że tylko do jednej bramki. Ewidentnie Goofiemu dziś nie wyszło to spotkanie, wszystkie założenia taktycznie poszły sie *****, natomiast na drugim biegunie znaleźli się piłkarze z VFB którym wychodziło wiele, chiciaż, gdyby skutecznośc była lepsza mto padło by więcej bramek... te strzały na pustą bramkę zapadły mi w pamięć, zarówno z jednej jak i drugiej stronu...
dzieki za mecz powo.

- fair
- Play

- brak

Mat Fernandez dzielił i rządził w środku pola, posyłając kluczowe podania i strzelając bramkę.

GooFy
10 kolejka
Goofywoodi

Brak - mecz grany na raty.

M. Martin
Cabella
Payet
Dindane
Kalu Uche
Ruben Castro

Wynik meczu całkowicie wypaczony przez fiveserwer.

-
-

- brak

Fiveserwer

WKS
10 kolejka
WKSRKSchelsonik

A. Carroll
A. Carroll
Sergio Garcia

Mecz mógł skończyć się różnie. Wiele było scenariuszy na końcowy wynik. Mogła być wysoka wygrana West Hamu. Takie sytuacje jakie Boruc bronił to w pale się nie mieści! Chelsonik ubił jeden z interesów życia na tej stronie tongue.gif. Na szczęście udało się dwa razy go pokonać i to dawało mi przewagę, choć i tak najtrudniejsze było przede mną. W drugiej połowie, po raz kolejny Boruc zrobił show. Nie dawał się pokonać a moi zawodnicy tym razem nie utrudniali specjalnie życia bramkarzowi z Polski. Skorzystałem troche na niedoświadczeniu mojego przeciwnika, ponieważ szybko się odkrył ze swoimi zamiarami i pozwoliło mi to na spokojniejsze kontrolowanie spotkania. Zaskoczył tylko raz Sergio Garcia. Nie zdąrzyłem wyłączyć sterowania bramkarzem i piłka poszła w lewo a Fabio w prawo biggrin.gif. Tak czy siak, chelsonik ze swoją ekipą dziadków przestał być już chłopcem do bicia i już niedługo zacznie włączać się do walki o wyższe miejsca w tabeli niż dotychczas.

-
-

-

Spotkanie miało dwóch bohaterów - Andy Carroll za wygarnięcie 3 pkt i "Król Artur" za fenomenalne interwencje.
donkryst
6 kolejka
DonKrystGermanista

R. Pereyra
L. Muriel
D'Alessandro
Ilicić

Mecz ze znaczną przewagą Udine. Na moje 3 bramki, rywal potrafił odpowiedzieć jedną. Drugiej bramki Ilicicia nie liczymy, gdyż był to hidden wink.gif Dzięki i powo dalej!

- Morganella
-

- lekka kontuzja - Maicosuel

Nikt szczególny się nie wyróżnił po raz kolejny.

8 kolejka
DonKrystKazik

M. Ranegie
Gekas
Hoarau

Po raz kolejny szybko strzelona bramka ułatwiła mi mecz. W 21. minucie Gekas podwyższa na 2:0 i jasne staje się, że Udinese nie może tego meczu przegrać. Pod koniec znak do ataku Turyńczykom dał Hoarau, jednak zabrakło im czasu na wyrównanie. Dzięki i powo dalej! wink.gif

-
-

-

Nikt szczególny się nie wyróżnił.

10 kolejka
DonKrystT-Mac

Di Natale
Di Natale
M. Ranegie
J. Martinez
Arango

I znów, 5. minuta, dośrodkowanie Allana, piłka trafia na klatkę piersiową Di Natale, po przyjęciu oddaje strzał, który wpada do siatki. Ogólnie rzecz biorąc bardzo wyrównany i ciężki mecz. 3 punkty zapewnił mi niezawodny ostatnio Ranegie. Dzięki i powo dalej! wink.gif

-
-

-

przyćmił moich nowych napastników, po raz kolejny dając dowód, że warto na niego stawiać.

sztrzelcy, kartki
Szopa1910
6 kolejka
Szopa1910Rybson

Juan Paredes
Cacau

Mecz, na który z niecierpliwością czekała cała Swansea i cały Stuttgart nie zawiódł. Bardzo dobre widowisko obejrzeli kibice zgromadzeni na Liberty Stadium. Już w 14 minucie wynik spotkania otworzył Juan Paredes pewnie pokonując Weisa. Niestety gospodarze z wyniku nie cieszyli się zbyt długo bo już niecałe 20 minut później bramkę wyrównującą zdobył Cacau. Pomimo tego iż do końca meczu zostało wiele czasu, a obie drużyny atakowały bardzo śmiało nie padła już żadna bramka. Lekki niedosyt po tym spotkaniu pozostanie, lecz remis wydaje się sprawiedliwy. Dzięki za fajny meczyk i miłą atmosferę, powodzenia.

- brak
- brak

- brak

Obie jedenastki

Hexio
8 kolejka
HexioT-mac

Bedimo
Herrmann
Mlapa
Luuk de Jong

Słaby mecz w wykonaniu gospodarzy. Brawo dla Borussi, która doskonale wykorzystywała swoje sytuacje.

-
-

-

12kazik
6 kolejka
Hexio12kazik

Omotoyossi
R. Bianchi

Ciekawy mecz z dominacją Torino sporo niewykorzystanych sytuacji. Wynik nie odzwierciedla tego co się działo na boisku

- Javi Marquez
- brak

- brak

Nikt nie wykazał się co by pozwoliło na wybranie zawodnika meczu

Hexio
9 kolejka
HexioWolrid

Pina

Bardzo słaby mecz w wykonaniu obu drużyn, mało akcji. Wygrana gospodarzy ze względu na jeden błąd obrony.

-
M. B. Diouf
Fanni
-

-

Pina

Rybson
CYTAT(Hexio @ Apr 2 2013, 15:07) *
10 kolejka
HexioRybson

Sytuacja jak z Art-Ger, brak screenów ze względu na przymusową formatke.

brak.

----

Fart gości oraz niekompetencja obrońców gospodarzy doprowadziła do utraty bramki w końcówce meczu.

-
-

-

proszę o korekte strzelców, screany z meczu

12kazik
9 kolejka
12kazikartysta germanista

Donati
Miccoli
Viola
Jonathas
Ljuboja

Fajny wyrównany mecz. Nie wiem w jaki sposób gospodarze przegrali od początku do końca dominowali w tym spotkaniu ale zabrakło im farta którego mieli goście w pierwszej połowie 2 razy ich ratowała poprzeczka w końcówce udało im się wywalczyć 3 punkty...

- brak
- brak

- brak

Ljuboja za 3 punkty dla gości

aktualka
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.