Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Potwierdzenia ligowe XII sezonu Ligi PES 6 na ISS !
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Master League Online > Sprawy organizacyjne > Potwierdzenia ligowe i zapisy
WKS

Sezon ligowy dobiegł końca. Niektóre szatnie świecą już pustką. W innych jeszcze czuć zapach szampana i fetowanie miejsca w szczycie tabeli. ISSOnline nie odpoczywa i już teraz przygotowuje się na kolejny sezon. Sezon, który będzie dużo ciekawszy, sezon z pewnością atrakcyjniejszy od poprzednich. Sezon który pozwoli zamazać błędne decyzje, ruchy oraz naprawić każde nie jasne sytuacje jakie miały miejsce w pierwszej edycji Master League Online. Zacznamy znów od zera, jednak wzbogaceni w doświadczenie oraz nowe pomysły (jak juniorzy i ich szkolenie) możemy zapewnić, że nuda będzie słowem obcym w naszej lidze. Liczymy też na nowych graczy, którzy szybko opanują tutejszy regulamin, który będzie jeszcze jaśniejszy. Na pewno będzie w nim mniej wątpliwości i sporów. Ja,GooFy oraz Nalep serdecznie zapraszamy do uczestnictwa w kolejnej edycji MLO. Z całego serca, pragnę zapewnić, że Ci co bedą dalej sie z nami bawić nie pożałują a Ci co nas pragną opuścić - cóż, czekamy na Was w kolejnych sezonach smile.gif. Zapraszam do potwierdzeń!

1.kksm
2.Nalep
3.Rybson
4.BlueOle10 - ban
5.Ferat
6.T-Mac
7.sylwek12b - ban
8.GooFy
9.WKSRKS
10.piecia1990
11.woodi
12.Witu
13.przemosek123 ban
14.zibii75
15.Outqer
16.Hexio
17.chelsonik
18.cichy21
19.12kazik
20.Yankes.
21.Wolrid
22.donkryst
23.Szopa1910
24.artysta germanista

zielony - potwierdzony
czerwony - rezygnacja

--------------------
Śpieszymy także z informacją. Gracze sylwek12b oraz przemosek123 zostają dożywotnio wyrzuceni z ligi. Przez cały sezon pojawiło się na nich wiele skarg oraz bardzo dużo zarzutów dotyczących multikonta graczy. Poza tym za w/w Panami ciągną się brudy z przeszłości. Obaj byli na 'cenzurowanym', przemosek po warunkowym przyjęciu do ligi a sylwek po akcji i wyzwiskach w naszym kierunku. Z czystej kultury nie wstawimy tego na forum, ale jeżeli sam zainteresowany chce, nadal mamy archiwa. Aktualne skargi tylko nas zmusiły do tak radykalnych ruchów w ich kierunku. Pozostaje życzyć im powodzenia na innych ligach. Blueole dołącza do zaszczytnego grona. Dostawał już tyle szans co nikt na tym forum. Działo się to ciągle ze względu na trudną sytuację kadrową w lidze. Nie kończące się skargi nie pozostawiły nam jednak wyboru.

Ostateczny termin na potwierdzenie udziału to 18.02.13 - 24:00
Outqer
No to bawimy się dalej.
Rybson
zaproszę:0
GooFy
Gram
chelsonik
Oczywiście, że bawię się dalej i z niecierpliwością czekam na nowy sezon ! smile.gif - Chelsonik
Nalep
Jasne, że gram.
kksm
Długo nad tym myślałem ale...

Dobra - gram, bo to jest silniejsze ode mnie i nieźle uzależnia. Najwyżej później będę tego żałował wink.gif

kksm zwarty i gotowy
Hexio
gram
WKS
Potwierdzam.
Witu
Potwierdzam.
zibii75
zagram dalej
T-Mac
zbuki wywalone
wiec zagram
woodi
Gram oczywiście smile.gif
Jason Bourne
Rezygnuję

Decyzja zrodziła się już 2 sezony temu. Ale byli fajni ludzie, a niestety teraz, kiedy następuje restart nic już mnie nie trzyma przy tym, aby grać dalej. Dzięki za fajną zabawe przez te kilka sezonów. Szczególne podziękowania dla użytkowników: l44,Justme-1987,O_91. A to z tej racji, że najbardziej zżyłem się z tymi userami. Wielu graczy przewinęło się przez ostatni czas na isso. Wielu odeszło, bo psuli atmosferę, inni ze względów osobistych, braku motywacji i braku czasu. Może i czas znalazłby się, ale nadal cżłowiek jest uzależniony od 2 osoby. Przez 30 minut odcięty od świata zewnętrznego. W moim przypadku doszły kwestie ważnych rzeczy, które za kilka miesięcy się wydarzą. Mógłbym zagrać sezon, no ale po co? Po co rezygnować i zabierać miejsce innbym, żeby po sezonie wyjsć po angielsku. Jednych zapamiętam jako dobrych, solidnych grajków, innych wiadomo- lamerów. Nie ma sensu wymieniać, kto jak gra etc. Każdy ma na swoim sumieniu kilka grzeszków. Najlepszy czas niewątpliwie to ten, kiedy byłem opiekunem. Poznałem blizej ciekawych ludzi, przeżywając kilka naprawdę fajnych miesięcy, ucząc się wiele od nich. Dzięki za wszystko jeszcze raz. Time to say goodbye. Moja przygoda w online dobiegła końca. Ale czekam z niecierpliwością na patcha biggrin.gif Ponoć facet zawsze jest dzieckiem- to prawda. Ale z wiekiem zdaje się, że zmienia zabawki tongue.gif Podziwiam Zibiego, który pomimo wieku (nie ubliżając mu oczywiście smile.gif) ma dalej motywację i chęci grać. Oby Opiekunom nie zabrakło chęci i ochoty na tworzenie kolejnych sezonów. Wiadomo, że nie jest to już to samo, co było za kadencji l44. Brak turów, odejście do lamusa isstv, zerwanie tej nici, łączącej usera z Opiekunem, która niewątpliwie narodziła się od samego początu ML. Ale czasy się zmieniają i ludzie się zmieniają. Do tego wszystko wydaje się pędzi za szybko, od transferów do transferów. Niegdyś przerwa trwała miesiac, a w ostatnim czasie 2 tygodnie. Ale mam nadzieję, że to się da naprawić . Zapowiedzieliście powrót isstv. To wielki plus. Przy nowej formule czeka Was wiele pracy. Oby Wam się udało wszystko, co zaplanowaliście. Życzę Wam sucesów na wirtualnych boiskach i w zyciu prywatnym. Espanyol traci trenera tongue.gif NAdal bedę od czasu do czasu zaglądał, co dzieje się w tematach ligowych, a szczególnie w czasie okienka tongue.gif Miło było Was wszystkich poznać i fajnie się z Wami grało. Pewnie mnie będzie korciło wrócić, ale to jest normalne. Sentyment pozostaje. A isso nadal jest, było i będzie najlepszą ligą w pesa6. Moja przygoda z isso dobiegła końca. Żegnajcie li.gif

"OPTIMI OBEUNT. SIC VITA EST".

T-MAC

Fakt zbuki wywalone, ale te, co kiedyś się wyplewiło, zaczynają znów wyrastać. A szkoda, bo wydawało mi się, że pewna osoba jest ostatnim userem, któremu opiekunowie pozwolą po raz kolejny grać. Główny prowodyr i współpomysłodawca puczu na isso. Jednak stało się inaczej. No cóż, Wasza liga, Wasze decyzje smile.gif Patrząc na pesl..,pesw... inne pes.... to nie ma porównania z isso. Pogoń za wynikiem, czyste lamerstwo i kłótnie. A do tego userzy, którzy szukają tylko zaczepki, aby wzmiecić konflikt. Hold on!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.