Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: FINAŁ Club Challange 2012
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > ISS Online Club Challange 2012
lukasz44

W drugiej rundzie CC 2012 gramy systemem pucharowym. Jest to już ostatnia faza turnieju, zwycięzca zgarnia tytuł !!!

Wszystko odbywa się podobnie jak w lidze, wyniki wpisujemy według szablonu ---> TUTAJ
Termin na rozegranie tej fazy to 08.09.12 (24:00)
Prośby o przedłużenia terminów lub WO składamy w tym temacie ---> TUTAJ

Pamiętajcie że gramy tylko 1 decydujący mecz !!!

15 minut, losowa, dogrywka i karne włączone !

POWODZENIA !!!
Rybson

RybsonNiceJoke

Składy:

Screeny:

Po pierwszej połowie

po drugiej polowie

po dogrywce

Strzelcy:

Mati Fernandez
Ribas
Ribas
Diego Rubio

joaquin
van Nisterlooy
Julio Baptista
Opis:
Po 10 meczach bez porażki drużyna Sportingu notując 8 wygranych i 2 remisy doszła do finału, rywalem okazał się sąsiad zza miedzy.... Malaga, która awansowała niespodziewanie z 3 miejsca w grupie, notując bilans 6 zwyćięstw 2 remisy oraz porażkę. obie drużyny nastawione bojowo przed meczem, i tak tez było na boisku! nieustępliwa walka od pierwszych minut, jednak to gospodarze stworzyli sobie w pierwszej połowie więcej dogodnych sytuacji i prowadząc 2:1 pewni swego schodzili na przerwę, po przerwę gra została niemal zdominowana przez przyjezdnych, Sporting straszliwie opadł z sił 2 zmiany z początku 2 połowy nie przyniosły oczekiwanego efektu, jedna zmiana po stronie Malagi, niewidocznego dziś Isco zastępuje zwinny S.Fernandez, niedługo potem stary wyjadacz Rud, po dośrodkowaniu z prawej flanki jak zamłodych lat strzela gola norzycami, widoczne na twarzach gości zadowolenie ze swojej gry prowadziła ich raz po raz pod bramkę gospodarzy, jednak obrona spisywała się na medal, w 87 minucie gola strzela bardzo ruchliwy dziś Julio Baptista! Goście w euforii, już witają się z gąską, a sędzia nie chce skończyć, i gra się toczy pod bramką gości! desperackie ataki gospodarzy przynoszą skutek w doliczonym czasie gry wprowadzony po przerwie napastnik Diego rubio daje odetchnąć z ulgą kibicom gospodarzy pokonując mpewnym strzałem głową w krótki róg po dośrodkowaniu ... czas na dogrywkę, obie drużyny widocznie opadły z sił, najważniejsze teraz było niepopełnienie błędu, mało brakowałol, każdy miał swoje szanse, jak nie jedna to druga strona boiska, ale bramki były zaczarowane, w 120 minucie błąd popełnia jeden ze stoperów malagi daje się wyciągnąć z pola karnego, bnramkarz źle skraca kąt , i najlepszy strzelec drużyny z Portugalii RIBAS strzela decydującego gola z obrońcą na plecach, desperacki atak Ribasa wprawił w prawdziwą euforię całą Portugalię, i tak oto w ten zasłużony, może niekoniecznie w tym meczu ale na pewno na przełomie tych kkilkunastu spotkań które rozegrałem Sportingiem sukces staje się faktem! nic tylko pora w ML rozkraść połowę drużyny Sportingu, bo jest w czym przebierac!

Bohater Spotkania:
RIBAS dał zwycięstwo w pucharze!
Najlepszy strzelec drużyny

niCejOke
gratulacje! mecz godny finału. nie było chamskiej gry. wszystko w dobrym ciężko wypracowanym stylu. szkoda, że u mnie ISCO, Rud, czy Cazorla na niebieskiej no ale taki PES walczyłem jak mogłem. dzięki Rybson i do następnego miejmy nadzieję finału pucharu ligi MLO biggrin.gif
lukasz44

Gratulacje dla finalistów, a zwłaszcza dla zwycięzcy czyli Rybsona, który dość przeciętnym zespołem Sportingu Lizbona potrafił zwyciężyć w pierwszej edycji Club Challange. Podziw budzi zwłaszcza to że portugalska ekipa nie zaznała w tym turnieju goryczy porażki, wygrywając 9 meczy, dwa zaś remisując.Gratulacje !
Najlepszym strzelcem turnieju okazał się Zlatan Ibrahimović z Mlianu prowadzonego przez Szymsona.

Niebawem być może pojawi się jakieś większe podsumowanie.
Barthinio
Rybson no to pojechałes z nami... i dałeś czadu.biggrin.gif Wielkie Gratulacje smile.gif
Rybson
dzięki za miłe słowa, ale Sporting L. to chyba najbardziej zgrana paczka z dotychczasowych jakimi grałem... na prawdę godny polecenia klub:) w sumie sam siebie zaskoczyłem ze sportingiem udało się pozamiatać biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.