Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: mini Ekstraklasa || Tydzien 7. || 06.VIII-13.VIII || kolejki 25-28
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > ISS Polska Ekstraklasa - Archiwum > T Mobile Polska Ekstraklasa - Sezon 3
Jason Bourne
sylwek12b

Mecz numer: 156
Przemosek123Sylwek12b

Screeny:

Strzelcy:
Matusiak
Matusiak
Ben Radhia
Ben Radhia
Cristian Diaz
Cwielong

Opis:
Przewaga Widzewa w kazdym elemencie gry, zasłuzona wygrana ekipy z Łodzi

Bohater spotkania:
Matusiak

Mecz numer: 161
GrigorianSylwek12b

Screeny:

Strzelcy:
Sztylka
Cwielong
Cwielong

Opis:
Dobre spotkanie, ładne dla oka. Spokojna, kontrolowana wygrana gości.

Bohater spotkania:
Cwielong
Tobinho

Mecz numer:154
TobinhoOgryz

Screeny:

Strzelcy:
Pozniak
A. R. Traore

Opis:
Mecz od początku zaczął się dla piłkarzy Legii jednak po kilkunastu minutach, a dokładnie w 25 minucie Pozniak zdobył pierwszą bramkę w tym meczu. Piłkarze Legii rzucili się do odrabiania strat. Statystyki mówią same za siebie. Duzo strzelali jednak niecelnie. W 53 minucie było już 2-0 dla gości. Po tej bramce jeszcze więcej atakowali gospodarze jednak bramkarz świetnie spisał się tego wieczoru nie wyciągając ani jednej kuli z siatki. Gratuluje zwycięzcom:)

Bohater spotkania:
cała Lechia za niezłą obronęsmile.gif

Milerinho

Mecz numer:167
MilerinhoFilips

Screeny:

Nakoulma
Nakoulma
Nakoulma
Wodecki
Wodecki

Opis:
Nie ma co sie rozpisywac, bodajze najlepszy mecz w sezonie Gornika, wszystko wychodzilo piłkarzom ze śląska.

Bohater spotkania:

Barthinio

Mecz numer:155
GrigorianBarthinio_

Screeny:

Strzelcy:

Lisowski
Janoszka
Sultes

Sikorski
Lisowski

Opis:
Wstawiam na prośbe gospodarza.Mecz od poczatku ułożył sie dla gospodarzy juz w 18 minucie Gliwa po fatalnej interwencji musiał wyciągać piłke z siatk.Pierwsza połowa to zdecydowana przewaga Ruchu, druga zaś to nie udokumentowana przewaga gości.Dzisiaj celnośc Poloni była fatalna.Goście atakowali a gospodarze konraatakowali ze spokojem bez wysilku i co najważniejsze celnie, ale musze tez przyznać ze dość szcześliwie.Pierwsze 2 bramki to nie poradne interwecje Gk ktory 2 razy wypluwa piłke raz pod noge raz na na główke i chyba to mnie zniecheciło. 3 bramka to zamieszanie w polu karnym a Sultes robił sobie co chciał i poteznie uderzył na bramke.Ja tez miałem swoje szanse bo pod koniec mogłem ukarac Ruch jedyna bramke strzeliłem podobnie jak gospodarz potem kilka akcji jedna czy 2 sam na sam z GK i za kazdym razem niecelnie.4 to moja asysta podałem Lisowskiemu a on takich okazji nie marnuje i strzela pod poprzeczke.Końcowy wynik to 4:! dla gospodarzy

Bohater spotkania:

Tobinho

Mecz numer:160
TobinhoBarthinio

Screeny:

Strzelcy:
Pozniak
A. R. Traore

Opis:
Mecz bardzo wyrównany z lekką przewagą Legii. Derby udane. Dużo Kibiców Polonii jak i Legii. Zakończenie remisem jak najbardziej sprawiedliwe.

Bohater spotkania:
POLONIA WARSZAWA, LEGIA WARSZAWA
chelsonik

Mecz numer:147
ChelsonikTobinho

Screeny:

Strzelcy:
Ljuboja
Ljuboja

Opis:
Ciekawe widowisko na stadionie w Kielcach. Mnóstwo szans Legii, ale też i sporo szans Korony, która w pierwszej połowie miała więcej okazji i mogła prowadzić. Druga połowa to koncertowa gra legionistów, gdzie nie dopuścili oni do głosu graczy z Kielc. Wynik słuszny. Dzięki za mecz i powodzenia dalej smile.gif

Bohater spotkania:
Danijel Ljuboja - napsuł dużo krwi kieleckim obrońcom

Ogryz

Mecz numer:148
OgryzGrigorian

Screeny:

Strzelcy:
A.R.Traore
A.R.Traore
A.R.Traore
A.R.Traore
A.R.Traore
Nowak
Grzelczak
Wilk

Piech
Niedzielan

Opis:
Wysokie zdecydowane i zasłużone zwycięstwo piłkarzy Lechii Gdańsk w tym spotkaniu. Bardzo dobra gra w ofensywie a co najważniejsze skuteczna i niezła w obronie skutkuje takim wynikiem. Udał się rewanż za pierwsze spotkanie kiedy to padł remis. Tym razem lepsi okazali się piłkarze z Gdańska. W wysokiej wygranej bardzo pomógł Traore strzelając 5 bramek.
Bohater spotkania:
Abdou Razack Traoré - Główna siła napędowa Lechii Gdańsk w tym spotkaniu. 5 bramek mówi samo za siebie.

Filips

Mecz numer: 146
FilipsKubbas

Screeny:

Strzelcy:
Kosowski
Slusarski
Slusarski
Slusarski
Stilic
Stilic
Stilic
Opis:
Lech z Poznania wygrywa w dobrym stylu wciąż mając nadzieje na zdobycie tytułu. Trener Filips ostatnimi czasy strasznie słabo radzi sobie z zespołem z Bełchatowa.

Bohater spotkania:

Stilic
niCejOke

Mecz numer:151
niCejOkeMiler

Screeny:

Strzelcy:
J.Gancarczyk
M.Traore
M.Traore
M.Traore

Nakoulma
Nakoulma
Zielinski
maczynski

Opis:
Fajny meczy. Powo dalej

Bohater spotkania:
M.Traore- hattrick

sylwek12b

Mecz numer: 167
Sylwek12bTobinho

Screeny:

Strzelcy:
Kazmierczak
Mila
Sztylka
Cwielong
Cwielong
Ljuboja

Opis:
Dobre spotkanie, ładne dla oka. Zasłuzona wygrana gospodarzy.

Bohater spotkania:
Cwielong
Ogryz

Mecz numer:165
OgryzWąski

Screeny:

Strzelcy:
Wisniewski
A.R.Traore
Tadic
Opis:
Zasłużone zwycięstwo piłkarzy z Gdańska. Piłkarze Lechii nie pozwoli na za dużo w tym meczu graczom z Białegostoku. Od początku do końca meczu kontrolowali wydarzenia na boisku. Słaba skuteczność gospodarzy i dobra postawa w bramce Sandomierskiego pozwoliła strzelić tylko 3 trafienia. Jagiellonia próbowała coś stworzyć, ale nie za bardzo jej to wychodziło i nie udało jej się strzelić honorowej bramki.
Bohater spotkania:
Grzegorz Sandomierski - Ciężko było kogoś wybrać, ale może Grzesiek gdyby nie on wynik mógłby być wyższy.

Barthinio

Mecz numer:149
Barthinio_Przemosek

Screeny:

Strzelcy:
Matusiak

Opis:
Co za koszmar juz w pierwszej minucie Polonia traci bramke po fatalnej interwecji GK W dobrej dyspozycji była dzis obrona widzewa ktora za wiele nie pozwoliła gospodarza , ale i obrona Poloni dzis nie była gorsza po za jedna sytuacja bramkowa za ktora mozna winowac GK ktory nieporadnie wpuścił strzał Matusiaka w środek bramki,gdyby nie on to bochaterem spotkania był by Przyrowski.Mecz z przewaga gości.Pod koniec meczu było goraco widzew sporo musiał sie na trudzic by utrzymac te 1 bramkowa przewage i te nie wykozystane sytuacje gości mogły sie zemścić.Wynik nie uległ zmianie 1:0 dla Widzewa

Bohater spotkania:
Matusiak

Filips

Mecz numer: 164
FilipsniCejOke

Screeny:

Strzelcy:
Fonfara
Dawid Nowak
J. Gancarczyk
Galkevicius

Opis:
Kolejny remis drużyny z Bełchatowa. Więcej screenów posiada niCejOke, ponieważ umowiliśmy się, że to On wstawi wynik. Jednak po konsultacji ja wstawiam. Mecz ładna dla oka. Myślę, że zasłużony remis.

Bohater spotkania:

Gancarczyk - dał remis
Kubbas.

Mecz numer: 153
KubbasChelsonik

Screeny:

Strzelcy:

Tonev
Stilic
Slusarski x5

Opis:
Dominacja Lechitów

Bohater spotkania:
Slusarz

Mecz numer: 159
KubbasOgryz

Screeny:

Strzelcy:

Nowak
Traore
Dawidowski
Murawski
Tonev

Opis:
Brak skuteczności Lecha, świetna zmiana Ogryza

Bohater spotkania:
Ogryz i wstawienie Dawidowskiego

Barthinio

Mecz numer: 166
BarthinioKubas

Screeny:

Strzelcy:
Krivets
Tonev
Wojtkowiak

Opis:

Mecz pod dyktando gości ale wynik mógłby być inny.Przynajmniej na 2 bramki zasłużyłem, niestety jak zawsze zawodzi celność.Lech jak widac dobry w ataku i dobry we faulach.tongue.gif To było moje ostatnie spotkanie.Chciałem podziekowac organizatorom za wspaniala przezycie w MLO i TME Pozdrawiam.smile.gifsmile.gif
Dzieki i powodzenia dalej
Bohater spotkania:

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.