Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 7 | 24.02 - 04.03 | kolejki 26-29
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 8 (I sezon MLO) > Sezon 8 - II liga
lukasz44

26 kolejka:
piecia1990 (Espanyol) - Gapa (WBA)
Czubinho (Toulouse) - Hyoga (Olympiacos)
witu (Hoffenheim) - GooFy (Spartak)
JustMe1987 (Twente) - kksm (Hannover)
zibi75 (Braga) - Wolrid (Athletic)
radek93 (Racing) - Milerinho (Mainz)
niCejOke (Saragossa) - wesoly89 (PSV)
Nalep (Bordeaux) - przemosek123 (Parma)
sylwek12b (Rangers) - similo14 (Trabzonspor)

27 kolejka:
piecia1990 (Espanyol) - sylwek12b (Rangers)
similo14 (Trabzonspor) - Nalep (Bordeaux)
przemosek123 (Parma) - niCejOke (Saragossa)
wesoly89 (PSV) - radek93 (Racing)
Milerinho (Mainz) - zibi75 (Braga)
Wolrid (Athletic) - JustMe1987 (Twente)
kksm (Hannover) - witu (Hoffenheim)
GooFy (Spartak) - Czubinho (Toulouse)
Hyoga (Olympiacos) - Gapa (WBA)

28 kolejka:
piecia1990 (Espanyol) - Hyoga (Olympiacos)
Gapa (WBA) - GooFy (Spartak)
Czubinho (Toulouse) - kksm (Hannover)
witu (Hoffenheim) - Wolrid (Athletic)
JustMe1987 (Twente) - Milerinho (Mainz)
zibi75 (Braga) - wesoly89 (PSV)
radek93 (Racing) - przemosek123 (Parma)
niCejOke (Saragossa) - similo14 (Trabzonspor)
Nalep (Bordeaux) - sylwek12b (Rangers)

29 kolejka:
piecia1990 (Espanyol) - Nalep (Bordeaux)
sylwek12b (Rangers) - niCejOke (Saragossa)
similo14 (Trabzonspor) - radek93 (Racing)
przemosek123 (Parma) - zibi75 (Braga)
wesoly89 (PSV) - JustMe1987 (Twente)
Milerinho (Mainz) - witu (Hoffenheim)
Wolrid (Athletic) - Czubinho (Toulouse)
kksm (Hannover) - Gapa (WBA)
GooFy (Spartak) - Hyoga (Olympiacos)

pomarańczowo- przedłużone
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem
- mecz będzie transmitowany LIVE, prosimy Was o ustalenie terminu z GooFym aby można uprzedzić ludzi o meczu

WYCIAGI Z REGULAMINOW:

CYTAT
* Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie 34 screenów oraz wprowadzenie opisu

składającego się z przynajmniej 2 PEŁNYCH ZDAŃ !!!

- aby uniknac sytuacji z brakiem screenow: Obie strony robia je po meczu i maja obowiazek zachowac na

dysku do konca sezonu w formie katalogow z kazdego meczu.
(opiekunowie maja prawo kontrolowac czy

kazdy ligowiec posiada takie katalogi)
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi
Ronaldo
Messi
Kaka

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują

odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) spowoduje odebranie 1 punktu za każde

ostrzeżenie.

CYTAT
Kary:
5 czerwonych kartek w sezonie (kumuluje się w czasie sezonu) - -1.000,000
Umyślny faul (udokumentowany nagraniem) - - 750,000
Celowe odłączenie z meczu - -1,000,000

CYTAT
Zawieszenia za kartki i kontuzje
4 żółte kartki
skutkuja 1 tygodniem zawieszenia ( 4 kolejki nastepnego tygodnia )
1 czerwona kartka to 1 tydzien zawieszenia ( 4 kolejki nastepnego tygodnia )
Zwykła kontuzja to 1 tydzien zawieszenia ( 4 kolejki nastepnego tygodnia )
Poważna kontuzja to 2 tygodnie zawieszenia ( 8 kolejek nastepnych dwoch tygodni )
lukasz44
CYTAT(lukasz44 @ Feb 24 2012, 14:39) *

Zawieszeni w kolejkach 26-29
WBA (gapa) - A. Traore (kontuzja lekka)
piecia (Espanyol) - Diouf (kontuzja lekka)
przemosek123 (Parma) - Palladino (kontuzja lekka)
sylwek12b (Rangers) - Wallace (kontuzja lekka)
kksm (H96) - Henry (kontuzja lekka)
radek93 (Racing) - Peszko (kontuzja lekka)
Wolrid (Athletic) - Toquero (kontuzja poważna)

witu (Hoffenheim) - Compper (czerwona)
ziibi75 (Braga) - Comotto (czerwona) , Javier Zanetti (czerwona)
Czubinho (Touluose) - Raul (kontuzja lekka) , Chimbonda (czerwona)

wesoly89
29 kolejka
wesoly89JustMe1987
Screeny:

Strzelcy:
Demba Ba

Opis:
Mecz bardzo wyrownany choc grozniejsze ataki wyprowadzało Twente... świetny mecz w bramce rozegral Andreas Isaksson.. Ale to co wyprawial musialby opisac sam przeciwnik wink.gif

Kartki/Kontuzje:
żółta kartka: A.Faye

Man of the match:

Andreas Isaksson
wesoly89
27 kolejka
wesoly89Radek93
Screeny:

Strzelcy:
Baros
Demba Ba

Opis:
mecz pod kontrolą gospodarzyl... sporadyczne ataki gosci byly zatrzymywane przez swietnie sie spisującą tego dnia obroną PSV

Kartki/Kontuzje:
BRAK

Man of the match:

Milan Baros - co chwile siał postrach w szeregach obronnych gości. Strzelec jednej z bramek.
niCejOke
27 kolejka
przemosekniCejOke
Screeny:

Strzelcy:
Elano
Cassano
Fabiano

Opis:
Mecz stał na wyrównanym poziomie. Szybkie prowadzanie po strzale Cassano ustawiło mecz. Przemoosek bardzo często wychodził sam na sam ale kompletnie nie miał pomysłu jak wykończyć takie akcje. Po tym meczu muszę zrobić coś z obroną bo jest dziurawa jak ser szwajcarski. Ale jednak atak robi swoje. Z Włoch 3 pkt wędrują do Hiszpanii. Powo dalej i dzięki. Wstawiam na prośbe przema.

Kartki/Kontuzje:
Brak.

Man of the match:

Leo Franco

Kapitalne interwencje. Nie do pokonania. Znakomity występ MVP!!
kksm
27 kolejka
kksmWitu

Screeny:

Strzelcy:
Guerron
Diego Tardelli
Salihovic
Babel
Ibisevic

Opis:
Z początku wszystko układało się po myśli Hannoveru, który miał spora przewagę. Potem coś się posypało i każdy strzał kończył się golem. Takie mecz też się zdarzają, niestety z Witem to już 2-gi raz sad.gif Gratulacje i powo dalej.

Kartki/Kontuzje:
brak
brak
brak

FAIR PLAY

Man of the match:

Babel - robił dużo szumu i biegał od linii do linii skutecznie uciekając graczom Hannoveru.

niCejOke
26 kolejka
niCejOkewesoly89
Screeny:

Strzelcy:
Aruna Dindane

Opis:
Mecz wyrównany. Dużo walki w środku pola. Mało sytuacji sam na sam. Asem okazał się Dindane który po podaniu Elano wychodzi oko w oko z Issaksonem i strzela bramkę decydującą na 1;0. Małe problemy z internetem miałem w 65 min wyrzuciło mnie i dograliśmy 25 min w którym było 0;0. dzięki i powo dalej.

Kartki/Kontuzje:
Brak

Man of the match:

Dindane

Sprowadzony za 0,5 mln daje zwycięstwa w bardzo ważnych meczach. Gol na wagę złota!!
JustMe1987
26. kolejka
JustMe1987kksm
Screeny:

Strzelcy:

Kezman
Kezman
Rausch
Ya Konan
Schlaudraff

Opis:

Niech ten sezon sie juz skonczy. Co ja sie mam rozwodzic. Kolejne paralityczne spotkanie w moim wykonaniu. Moze dla kontrastu - w 17 spotkaniach do okienka mialem 30pkt. Teraz w 10 spotkaniach mam 7pkt. Uwierzcie mi ze odechciewa sie klikac w pes6.exe jak 3-5-10 mecz konczy sie porazka.. Jeszcze tylko "wspaniale" spotkanie z milerinho w ktorym dostane od 5 do 10 goli i bedzie wisienka na tym zakalcu...

Kartki/Kontuzje:
brak

brak

brak

Man of the match:

@=> Mateja KEŽMAN

Strzelec dwoch goli ... ktore znowu nie daly chocby punktu.

Witu
28 kolejka
WituWolrid
Screeny:

Strzelcy:
Ibisevic
Ibisevic
Ibisevic
Obasi

Opis:
Mecz zdecydowanie pod dyktando Niemców, dzięki znakomitej skuteczności Ibisevicia który ustrzelił hat-tricka wygrali tak okazale. Athletico nie zagrała katastrofalnego meczu, ale widać było jakby zmęczenie u piłkarzy rywala, no ale walki odmówić im nie mogę, moi piłkarze zrobili swoje i z tego się ciesze. Dzięki za mecz i powo dalej.

Kartki/Kontuzje:
Javi Martinez

brak

brak

Man of the match:

Vedad Ibisević

Strzelec hat-tricka doskonały mecz tego napastnika

niCejOke
28 kolejka
niCejOkeSimilio
Screeny:

Strzelcy:
Cassano
Aruna Dindane
Aruna Dindane
Fabiano
Fabiano
Fabiano
Fabiano
Fabiano
Rafinha

Dobroiu

Opis:
Pierwsza połowa na pewno nie zapowiadała tego co miało być w drugiej. W pierwszej części gospodarze byli zagubieni, tak jakby zlekceważyli gości z Turcji. W przerwie nicejOke ostro przemówił im do rozumu i jak widać podziałało. Pierwsza połowa zasłużony remis. Druga zasłużona dominacja hiszpanów. dzięki powo dalej

Kartki/Kontuzje:
Żółta: Sapara

Man of the match:

FABIANO

Wielkie przebudzenie snajpera. MVP zdecydowanie.
kksm
29 kolejka
kksmgapa

Screeny:

Strzelcy:
Scannell
Ya Konan
Juninho

Opis:
Dobrze dysponowany i konsekwentnie grający zespół Hannoveru poradził sobie z WBA, które nie radziło sobie z ustawieniem i stylem gry niemieckiego zespołu, który wyraźnie potrzebował 3 pkt. Przepraszam za tą konsekwentną i mało atrakcyjną grę xD Jeszcze raz sorry.

Kartki/Kontuzje:
brak
brak
brak

FAIR PLAY

Man of the match:

Scannell - ataki Hannoveru opierały się na szybkim graczu, który świetnie radził sobie z przytrzymywaniem piłki jak i z decydującymi zagraniami.

czubinho
28. kolejka
Czubekkksm
Screeny:

Strzelcy:
Diego Milito
Guerron
Iturbe
Ya Konan
Sergio Pinto

Opis:
Kompletna dominacja Niemców, Tuluza nie miała szczęścia no i niestety przegrała. Dzięki

Kartki/Kontuzje:

Man of the match:

Hannover

przemosekk
CYTAT(niCejOke @ Feb 25 2012, 13:41) *
27 kolejka
przemosekniCejOke
Screeny:

Strzelcy:
Elano
Cassano
Fabiano

Andy Johnson [b](Tego nie dodales)

Opis:
Mecz stał na wyrównanym poziomie. Szybkie prowadzanie po strzale Cassano ustawiło mecz. Przemoosek bardzo często wychodził sam na sam ale kompletnie nie miał pomysłu jak wykończyć takie akcje. Po tym meczu muszę zrobić coś z obroną bo jest dziurawa jak ser szwajcarski. Ale jednak atak robi swoje. Z Włoch 3 pkt wędrują do Hiszpanii. Powo dalej i dzięki. Wstawiam na prośbe przema.

Kartki/Kontuzje:
Brak.

Man of the match:[/b]
Leo Franco

Kapitalne interwencje. Nie do pokonania. Znakomity występ MVP!!

Jason Bourne
26kolejka
pieciagapa
Screeny:

Strzelcy:
Odemwingie

Aboutreika
Van Nistelrooy

Opis:
Mecz na remis, ale zakończył się zwycięstwem przeciwnika. Cóż 2 bramki w 2 minuty wybiły całkowicie z rytmu Espanyol.
Kartki/Kontuzje:
Del Piero żółta

Man of the match:

Van Nisterlooy za wejście smoka
Nalep
26. kolejka
NalepPrzemosek123
Screeny:

Strzelcy:
Galloppa
David Pizarro
Jelen
Jelen
Pablo Piatti
Trezeguet
Bakari Kone
Jelen

Opis:
Zacięty mecz z przewagą gości. Nie wiem co się stało, ale jakoś trudne się obrońcami sterowało. Nie żebym się usprawiedliwiał czy coś, ale Jeleń przechodził ich jak chciał. Parma miała więcej sytuacji do zdobycia kolejnych bramek. Jednak Carrasso bronił świetnie, a na dodatek ofensywni piłkarze gospodarzy przebudzili się w odpowiednim momencie i nawet prowadzili 4-3. Jednak niezawodny Jeleń zrobił to co do niego należało, strzelił także bramkę na 4-4. Dużo sytuacji i szybki meczyk. Dzięki i do zobaczenia w następnym sezonie, bo z taką grą to ja nie awansuję.

Kartki/Kontuzje:
Brak! Fair play smile.gif

Man of the match:

Irek Jeleń - strzelec hat-tricka.
Milerinho
27 kolejka
MilerinhoZibi75
Screeny:

Strzelcy:
Forlan
Jo
Jo
Vela
Toni
Manu
Dubarbier

Opis:
Mecz przebojowy w pierwszej polowie spokojne 2-0 pozniej robi sie 3-0 i Zibi robi zmiany wpuszcza Toniego i Manu, ten drugi robi co chce na prawym skrzydle i robi nam sie 3-2 pozniej Mainz strzela na 4-3 i w ostatniej akcji meczu nie strafia zibi na 4-4. ! Swietny i bardzo ladny dla oka mecz!

Kartki/Kontuzje:
żółta kartka:

Man of the match:

Zibi75 - za gre w drugiej połowie w której to prawie, że wyszaprał punkt Mainz, brawo za walke do końca!

--------------------------------------------------

29 kolejka
Milerinhowitu
Screeny:

Strzelcy:
Forlan
Robbie Keane

Obasi
Obasi
Obasi

Opis:
Mainz przegrywa kolejny wygrany mecz w tym sezonie prowadzi 1-0 pozniej 2-1 a i tak przegrywa 2-3 ;/ Fatalna seria w tej rundzie. Mecz moglby sie podobac gdyby nie gra na jednego zawodnika rywala niestety.

Kartki/Kontuzje:
żółta kartka:

Man of the match:

Obasi - strzelec 3 bramek

przemosekk
29 kolejka
przemosekzibi75

Screeny:

Strzelcy:

Jelen

--------------

M. B. Diouf
M. B. Diouf
Iaquinta
Meyong Ze
Meyong Ze

Opis:

Niestety mecz nieudany dla podopiecznych Parmy. Juz w pierwszej polowie po 33 minutach zespół parmy zostal zdekalsowany. Dzieki za mecz zibi.

Kartki/Kontuzje:

Meyong Ze - żółta kartka
Jelen - Lekka kontuzja

Man of the match:

Zibi75 i jego modne ogladanie powtorek po swoich golach

zibii75
Man of the match:

Zibi75 i jego modne ogladanie powtorek po swoich golach

Co mam Tobie na to odpowiedzieć?
No to powiem tak, nie często mi się zdarza strzelać 5 goli no to chciałem się nacieszyć tą chwilą smile.gif
A widać choć tak musiałeś mnie podszczypnąć po takiej przegranej smile.gif
Jason Bourne
28kolejka
Piecia1990Hyog
Screeny:

Strzelcy:
Santa Cruz
Deulofeu
Deulofeu
Odemwingie
Ebanks-Blake

Javito

Opis:
Mecz w miłej atmosferze, w końcu zetknęliśmy się i zagralismy smile.gif To przy graczach Espanyolu było więcej szczęscia i skuteczności. Przewagę posiadania piłki miał Olympiacos, jednak ich as Jeffren (jak Deulofeu dawniej w Barcy) był szczelnie kryty przez obrońców i tego wieczoru mało pokazał. W strzałach to ja byłem lepszy stąd taka wygrana. Hyog oddał16 strzałów, ale co z tego skoro tylko 4 celne. Ja zaś 18, w tym 15 celnych. To był klucz do sukcesu.

Kartki/Kontuzje:
Mathieu- żółta
Santa Cruz- lekka
Yeste- lekka

Man of the match:

Santa Cruz- za bramkę i na pocieszenie kontuzji, której doznał w 1 połowie. Szkoda bo jest w życiowej formie, a tak 2 najlepszych zawodników kontuzjowanych.
Jednak ten wieczór należał do młodziutkiego wychowanka Barcelony- Deulofeu- strzelca 2 bramek i piłkarza, mimo młodego wieku, który brał ciężar gry na własne barki. Brawo! To pokazuje, że warto inwestować w młodzież.
czubinho
26 kolejka
CzubsonHyoga
Screeny:

Strzelcy:
Pogrebnyak
Sturridge
Makoun

Opis:
Bardzo słaby mecz z mojej strony, znowu zawiodła skuteczność. Graty dla przeciwnika, dzieki

Kartki/Kontuzje:
żółta kartka- Ibagaza (poprawione)

Man of the match:

raczej nie ma

raczej jest kartonik.. tylko pytanie dla kogo?
sylwek12b
26 kolejka
Sylwek12bSimilo14
Screeny:

Strzelcy:
Polanski
Helmes

Opis:
Mecz zaczął się idealnie dla Rangersow - gol Polanskiego w 1 minucie spotkania. Pozniej padla bramka na 2-0 autorstwa Helmesa. W dalszej czesci meczu spotkanie bylo wyrownane, gole juz nie padly

Kartki/Kontuzje:
Paweł Brozek(w takiej formie napisane jest nazwisko na screenie) - żółta kartka

Man of the match:

Obrona - za dobrą gre

gapa
28 kolejka
GapaGoofy
Screeny:

Strzelcy:
Poulsen
Poulsen
Del Piero
Del Piero
Bellamy

Dagoberto
Makukula

Opis:
Zasluzone zwyciestwo gospodarzy ktorzy kontorlowali cale spotkanie i zasluzenie zwyciezaja, udalo sie strzelic 5 bramek ale to dikan byl najlepszy zawodnikiem spartaka. dzieki i powo dalej

Kartki/Kontuzje:
brak

brak

brak

Man of the match:

Poulsen

JustMe1987
28. kolejka
JustMe1987Milerinho
Screeny:

Strzelcy:

Kanoute
Jo
Jo
Allagui
Allagui

Opis:

Niespodzianki nie bylo. Zaczelo sie dobrze a skonczylo jak zwykle. Pierwsza polowa dosc wyrownana. Ja schowany za podwojna garda a Mistrzu szukajacy luki w wielkim murze chinskim. Udalo sie raz ukluc "jedynym ogarnietym" w Twente ale niestety i rywal zdobyl gola pod koniec pierwszej polowy. W drugiej Milerinho za sprawa kapitalnie sie ustawiajacego Jo przebija sie przez mur chinski i juz nie mamy czego bronic. Twente sie otwiera a rywal wlacza swoj piaty bieg i kasuje wszystko obrona zamykajac mnie na moim polu karnym. Trwa obrona Czestochowy mimo przejscia na bardziej ofensywne ustawienie dalej tkwie na swojej polowie. Friedel gra mecz zycia. Odbiera telefon za telefonem i lapie kolejne setki. Wybronil ich okolo 14. co moim zdaniem przechodzi ludzkie pojecie. Twente przechodzi na ostatnie 20. minut na 4-2-4 rowniez bez rezultatu. Nie sa nawet w stanie wykonczyc kontry idac 3-1. Dziela zniszczenia dopelnia Allagui - super rezerwowy ekipy Mainz. Gratulacje za w pelni zasluzone lanie.

Kartki/Kontuzje:
brak

brak

brak

Man of the match:

@=> Brad FRIEDEL

Friedel musial napsuc sporo nerwow naszemu liderowi. Absolutny wojownik w swoim fachu!

Jason Bourne
27kolejka
Piecia1990Sylwek
Screeny:

Strzelcy:
Samobój
Odemwingie
K. Asamoah

McCulloh
Saha

Opis:
Mecz jednak z małą przewagą Sylwka, jednak to piłkarze Espanyolu pokazali jaja i odegrali się za 1 mecz. Dobry meczy, cieszy zwycięstwo z kandydatem do awansu.

Kartki/Kontuzje:
Brak

Man of the match:

Nikt się specjalnie nie wyróżnił.
Wolrid
27 kolejka
WolridJustMe
Screeny:

Strzelcy:
David Suazo

Kanoute
Kanoute

Opis:
Początek meczu ułożył się fantastycznie. Bramka Davida Suazo. Jednak sielanka na tym się skończyła. Twente wzięło się do gry, i skutecznie rozbijało ataki Bilbao. Nie zawodny Kanoute ustrzelił dwie bramki. Szkoda sytuacji Martineza, z ostatnich sekund meczu. Jednak zwycięstwo Holendrów zasłużone. Fatalna passa trwa dalej ...

Kartki/Kontuzje:
David Suazo - żółta

Man of the match:

Kanoute - Dwa razy byłem na deskach po jego śmiertelnych ciosach. Po drugim już się nie podniosłem.
zibii75
26. kolejka
zibii75Worlid
Screeny:

Strzelcy:
Iaquinta
David Suazo

Opis:
Mecz wyrównany i taki wynik choć można było się pokusić o wygraną. Dzięki za meczyk i powodzonka dalej

Kartki/Kontuzje:
Kartki - Brak

Konta lekka - Rosicky

Man of the match:

Obie ekipy

:

.
radek93
26.kolejka
Radek93Milerinho
Screeny:

Strzelcy:
Acosta

Knight
Knight
Knight

Opis:
Fajny mecz z obu stron .Gra toczona w szybkim tempie .Dzieki i powodzenia .

Kartki/Kontuzje:
brak

Man of the match:

Nikt specjalnie sie nie wyróznił.Zastanawiacie sie czemu nie strzelec 3 bramek Knight ,dlatego bo 3 razy boczni pomocnicy nabijali go w polu karnym .

radek93
28.kolejka
Radek93przemosek123
Screeny:
Lewandowski
Rudnev
Rudnev

Jelen
Jelen
Pitroipa

Strzelcy:

Opis:
Co mogę napisać z Przemo zawsze fajnie mi sie gra w lidze i w lidze mistrzów .Mecz wyrównany . dzieki i trzymaj sie .

Kartki/Kontuzje:
brak

Man of the match:

Obaj zgodnie

Witu
26 kolejka
WituGooFy
Screeny:

Strzelcy:
Babel
Ibisevic

Makukula

Opis:
Dziwny to był mecz, moi piłkarze wybijali piłkę z linii 3 razy !! Na dodatek, Carrizo bronił jak w transie setka za setką, strzał za strzałem i ten jakże dziwny gol Babela na 1 : 1, kiedy to Ryan uderzył piłkę głową ( dość nie poradnie biggrin.gif) ale piłka odbiła się od głowy któregoś z obrońców Spartaka i wpadła do bramki, tylko cały czas się zastanawiam co robił w tej sytuacji bramkarz. Ogólnie mecz na remis jednak, szczęście było w tym meczu po stronie "Wieśniaków". Dzięki za mecz i powo dalej.

Kartki/Kontuzje:
Gago

brak

brak

Man of the match:

Juan Pablo Carrizo

Bronił znakomicie w tym spotkaniu i to dzięki niemu wygrałem to spotkanie.
Wolrid
29 kolejka
WolridCzubinho
Screeny:
Niestety wchodze po meczu w folder z zdjęciami , a tam pustka
Strzelcy:
Pogrebnyak
Fabio Simplicio
Fabio Simplicio

Opis:
Po tym sezonie będę musiał wiele przemyśleć. Przecież to co robią moi obrońcy, przechodzi ludzkie pojęcie. Mendy popisuje się pięknym przyjęciem jednocześnie oddając piłkę Pogrebyakowi i mamy 1 : 0. Środek pomocy smacznie sobie śpi, a Simplicio strzela z 30 metrów bramkę. Bougerra biegnie bark w bark z Simplicio, jednak Fabio okazuje się silniejszy i kończy na 3 : 0. Tuluza miała wiele takich okazji. Co się tyczy ataku, brakowało ostatniego podania, mimo 60 % przewagi w posiadaniu piłki. Dzięki za mecz.

Kartki/Kontuzje:

Man of the match:

Simplicio - Raz po raz ośmieszał obronę.
zibii75
28. kolejka
zibii75Wesoły
Screeny:

Strzelcy:
Lima
1 swojak

Hugo Almeida
Baros
Baros
Mertens
Mertens
Lens

Opis:
Pierwsza akcja meczu i 1 do zera, za chwile swojak i jest 2 w plecy potem 3 i do przerwy wyjaśnione, po rozpoczęciu 1 gol dla gospodarzy lecz na nic to, kolejne gole i gra Replay pogrążyło zespół Bragi po pas. Dzięki za mecz i powo dalej.

Kartki/Kontuzje:
Żółta- Nesta

Man of the match:

niCejOke
29 kolejka
SylwekniCejOke
Screeny:

Strzelcy:
Fabiano

Helmes

Opis:
Mecz walki, głównie toczył się w środku pola. Sylwek próbował mocno zagęścić żeby odciąć od podań Fabiano, który mimo to i tak zdołał strzelić bramkę na 1;0. Pierwsza połowa więc na plus gości z hiszpani. W drugiej połowie mecz wygląda identycznie. Lecz tym razem sylwek zmienia Sahe na Helmesa który kapitalnie mu się odwdzięcza i daje bramke na 1;1. Cóż szkoda że 3pkt uciekły ale jest chociaż 1 na pocieszenie;] gg i powo dalej

Kartki/Kontuzje:
Żółta: Elano

Man of the match:

Nikt w meczu nie zasłużył na te miano.
Jason Bourne
29kolejka
piecia1990nalep
Screeny:

Strzelcy:
K. Asamoah
K. Asamoah
....................
Rommedahl
Gattuso
Bakari Kone
David Pizarro
Henri Saivet

Opis:
Mecz wyrównany, na co wskazuje liczba strzałów i posiadanie piłki, jednak to szczęście piłkarskie należało do nalepa. Sama przyjemność grać z ludźmi, którzy nie mają w głowie zapalonej lampeczki" strzelić mimo wszystko i każdym kosztem", a grę fair i ładny futbol. Nalep życzę sukcesów i awansu do O ligi smile.gif

Kartki/Kontuzje:
Rodallega- żółta

Man of the match:

mecz zaległy
Nalep
28. kolejka
NalepSylwek12b
Screeny:

Strzelcy:
Helmes
Helmes
Jussie
Rommedahl

Opis:
Patrząc na statystyki, ten mecz toczył się pod dyktandem gości i rzeczywiście tak było. Helmes, który strzelił dwie bramki miał jeszcze kilka okazji do tego, aby pokonać niesforną obronę Bordeaux. Cytując klasyka: "Niewykorzystane sytuacje lubią się mścić"... Tak właśnie było, ponieważ walczący o awans do pierwszej ligi zespół Bordeaux powalczył do końca. Dwie szybkie kontrataki w wykonaniu ofensywnych piłkarzy Żyrondystów i na tablicy wyników widniało 2-2. Dzięki za meczyk. Trochę miałeś pecha, ale ja także bo pierwsza bramka dla Ciebie to wina Konami:P Powodzenia dalej.

Kartki/Kontuzje:
Brak, fair play smile.gif

Man of the match:

Patrick Helmes - strzelec dwóch bramek... Jednocześnie bohater i antybohater. Raz nie trafił na pustą.
similo14
27 kolejka
similo14radek

Strzelcy:
Colman
Halil Altintop
Halil Altintop
Halil Altintop
Stuani
Stuani
Nahuelpan
Nahuelpan
Trybull

Opis:
Pierwsza połowa to zdecydowana dominacja gospodarzy natomiast w drugiej jakby cos pekło i posypały sie bramki dla drużyny przyjezdnej. Dzieki za mecz. Szkoda 3pkt.

Kartki/Kontuzje:

Stuani- żółta

radek w drugiej połowie

29 kolejka
similo14Nalep

Strzelcy:
Paulo Henrique
Trezeguet
Ramsey
Gouffran
Gouffran

Opis:
Cieżki mecz niestety bardzo wysoka porażka i stracone pkt. Dzieki za meczyk.

Kartki/Kontuzje:

Gouffran

Hyoga
27. kolejka
HyogaGapa

Screeny:

Strzelcy:
Yeste
;
Ibagaza;
Ibagaza;
Van Niestelrooy;

Opis:
Zaskakująco dobre zawody piłkarzy Olympiacosu. Skuteczność, posiadanie piłki i kontrola spotkania. Królował Ibagaza, strzelec dwóch goli. Dzięki.

Kartki/Kontuzje:
- Gera

Man of the match:

Ibagaza.
GooFy
27 kolejka
GooFyCzubinho

Screeny:

Strzelcy:
Luuk de Jong
Fabio Simplicio

Opis:
W pierwszej połowie Spartak stworzył sobie kilka dogodnych sytuacji i wykorzystał tylko jedną z nich. W drugiej połowie przeważali goście i uratowali remis dzięki doświadczeniu i boiskowemu cwaniactwu.

Kartki/Kontuzje:
brak
brak
brak

Man of the match:

Luuk de Jong i Fabio Simplicio. Obaj nękali obrony rywala i strzelili bramkę.

GooFy
29 kolejka
GooFyHyoga

Screeny:

Strzelcy:
Hamouma
Luuk de Jong
Agbonlahor
Luuk de Jong
Djebbour
Djebbour
Djebbour
Djebbour
Jeffren
Avraam

Opis:
Świetny początek Spartaka, odskoczenie na 3-bramkowe prowadzenie a potem mecz jednej drużyny. Gratulacje dla gości za walkę do końca.

Kartki/Kontuzje:
Agbonlahor
brak
brak

Man of the match:

Djebbour

KOD
AKTUALKA KONTUZJI\KARTEK NA 22 MARCA
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.