Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 6 | Master League Mini Cup | 27 Grudnia
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turnieje dnia\Master League Mini-Cup > Master League Mini-Cup
lukasz44

Zapraszamy do szóstego turnieju z serii Master League Mini-Cup
Rozpocznie się on dziś (27 Grudnia) około godziny 21:00

-------------------------

Minimalna liczba chętnych aby turniej się odbył to 4.
Im więcej graczy tym lepiej, więc zapraszamy do zapisów
Turniej będziemy rozgrywac systemem grupowym, im więcej graczy tym więcej grup 4-osobowych
Jeżeli będzie nas mało to zagramy tylko jedną większą grupę.

Wyciąg z regulaminu:

CYTAT
Master League Mini-Cup
Innym sposobem na zdobycie gotówki będą krótkie-miniturnieje " Master League Mini-Cups" w których zwycięzcy będą zdobywać 2 miliony dopisywane do budżetu.

CYTAT
W turnieju może zagrać każdy, nie tylko ligowcy.
Lecz taka osoba wtedy nie otrzymujemy wyżej podanej nagrody jedynie punkty do rankingu smile.gif

Do wyboru dla graczy spoza ligi są jedynie te ekipy:
CYTAT
Wolfsburg ,Hamburger SV ,Blackburn ,Everton,Panathinaikos,Werder Brema
Stoke City, Getafe,Marsylia, Udinese ,Ajax,Szachtar,Zenit,Fenerbahce
Galatasaray, Sporting Lizbona ,Newcastle United,CSKA Moskwa,Celtic Glasgow

Hannover96, WBA ,Wigan, Olympiacos ,Mainz,Toulouse, Parma,Espanyol
Zaragoza ,Athletic Bilbao ,Spartak Moskwa,Braga,Trabzonspor
Hoffenheim,PSV,Bordeaux,Racing Santander,Glasgow Rangers,Twente

REGULAMIN TURNIEJU:

Patch - AKTUALKA POD MASTER LEAGUE beta 0.1
Czas GRY - 10 minut
Kontuzje - Tak
Pogoda - Dobra
Czas na zapisy - Wtorek do 20:50

Stawką są również punkty
w klasyfikacji generalnej PES6

CYTAT
Porozumiewamy się przez chat stworzony specjalnie na takie turnieje, gdyż ciągłe włączanie GG podczas meczy\po nich może powodować zamieszanie i lagi. Prosimy wszystkich którzy będą grać o obecność na nim.
Nawet włączony chat nie powoduje lagow podczas gry, takze spokojnie możemy zostawić otwarte okienko.

WEJŚCIE

CYTAT
PAMIĘTAJCIE ŻE SŁOMIANY ZAPAŁ PODCZAS TAKICH TURNIEJÓW BĘDZIE SUROWO KARANY BANAMI NA KOLEJNE EDYCJE !!!
Nie wycofujemy się po porażkach, nie obrażamy nikogo,
nie stroimy fochów !!!
NIE O TO CHODZI, to ma być świetna zabawa smile.gif

Rezygnacje można złożyć najpóżniej pół godziny przed startem tura
.

LISTA ZAPISANYCH:
1. gapa (WBA)
2. Witu (Hoffenheim)
3. Ogryz (Stoke City)
4. piecia1990 (Galatasaray)
5. zibii75 (Braga)
6. wesoly89 (PSV)
7. DonKryst (Marsylia)
8. Boby1908 (Werder)
9. Dabro96 (HSV)
10. Ferat (Udinese)
11. Worlid (Athletic)
12. WKSRKS (Szachtar)
13. woodi (Sporting)
14. JustMe1987 (Twente)
15. Milerinho (Mainz)
16. lukasz44 (Zenit)
17.
18.
19.
20.

Szablon zapisu:
CYTAT
nick
drużyna - moja ligowa ekipa lub wybrana ekipa

Np.
lukasz44
Zenit \ Moja ligowa ekipa
gapa
gapa - ligowa WBA
Witu
Witu
Hoffenheim - ligowa
Ogryz
Ogryz
Stoke City - Ligowa
Jason Bourne
Piecia1990- Galatasaray/ wybrana ekipa
zibii75
Na obecną chwile gram. potwierdzę o 20,00.
Braga
Potwierdzam smile.gif
wesoly89
zagram

PSV / druzyna ligowa

similo14
BRAK POTWIERDZENIA , ZAPIS NIEWAŻNY
donkryst
Don - Marsylia - ligowiec.
Boby1908
gra Werder Brema
Dabro96
Hamburger SV-Ligowa
Ferat
Ferat - Udinese (ligowa)
Wolrid
Wolrid
Bilbao - ligowiec ;d
WKS
WKSRKS
Szachtar ligówka
woodi
woodi
Sporting Lizbona
ligowa
JustMe1987
JustMe1987

Twente

Milerinho
Milerinho - Mainz
lukasz44
lukasz44
Zenit
Ligowa
lukasz44
Zapraszamy na chat, czekamy na komplet do 21:10 - 21:15
lukasz44

Pamiętajcie aby grać mecze po kolei !!! Najpierw 1 -->2-->3 kolejka.

Gdy rywalowi przedluza sie mecz czekamy na niego !

Nie wyłączamy chata podczas meczów ! Nie powoduje lagow!

Z grup wychodza po 2 najlepsze ekipy więc razem 8.
Póżniej ćwierćfinały, półfinały, finał...

POWODZENIA !!!!
Gramy o 2mln i pkt do rankingu !
Dabro96
Dabro96Ogryz

Screeny:

Opis:
W Pierwszej połowie nie było drużyny Niemieckiej. W Przerwie Dokonane zmiany zmieniły Obraz gry i zwyciężyła niemiecka drużyna
zibii75
Grupa D mecz 1
zibii75Ferat

Screeny:

Opis:

Jak zwykle 2 połowa z tym graczem i masakra. Powo dalej Ferat ale nie wiem czemu z tobą to mam masakra łącze jak ty host smile.gif
donkryst

DonKrystMilerinho

Screeny:

Opis:
Szybki mecz. O rozstrzygnięciu zadecydowała 1 bramka.

woodi
1 kolejka
woodiWKSRKS
[b]Screeny:

Opis:
Mecz wyrównany a wynik nie odzwierciedla tego co działo sie na murawie smile.gif dzieki i powodzenia dalej

Boby1908

Bobywesoly

Screeny:

Opis:
niesprawiedliwa wygrana gości
Ferat

FeratDabro

Screeny:

Opis:
mecz bez historii.. aczkolwiek pechowy remis dla Udinese..
Ogryz

OgryzZibii75
Screeny:

Opis:
Słaby mecz w wykonaniu Stoke mimo znaczącej przewagi zwycięstwo tylko 1 bramką. Dzięki i powodzenia dalej.
Milerinho

Milerinhoboby1908

Screeny:

Opis:
Zasluzona i pewna wygrana Mainz !

wesoly89
wesoly89DonKryst

Screeny:

Opis:

dobry meczyk jak zawsze miedzy nami wink.gif sporo sytuacji z obu stron

gapa

GapaJustMe

Screeny:

Opis:
Mecz bardzo wyrownany do pewnych minut kiedy gospodarze wskoczyli na wlasciwy tor i strzelili 3 bramki. dzieki i powo dalej

JustMe1987

JustMe1987Wolrid

Screeny:

Opis:

Niby pechowa przegrana ale prawda jest taka ze szczescie sprzyja lepszym.
zibii75
Grupa D 3 mecz
zibii75Dabro

Screeny:

Opis:
Dzięki za mecz i powo dalej. dzieki pany za ture, ten dzisiejszy jest moim ostatnim jaki gram. Nie wiem co jest ale mam doś takiej gry i mi sie hepło, brak kontroli pada, strzały na pustą nawet z 5 metrów walą w kosmos podania nie tam gdzie chce a każda kontra przeciwnika kończy sie golem. Tyle i dzieki za tury
Witu

Witugapa

Screeny:

Opis:
O zwycięstwie zdecydowało pierwszych 17 minut w których WBA po prostu nie miało obrony a "Wieśniaki" robiły co chciały w ataku. Dzięki za mecz.

WituJustMe

Screeny:

Opis:
Klasyczny mecz o "pietruszkę" walka była, ładne akcje też i dwa ładne gole. Dzięki za mecz.
Ogryz

OgryzFerat
Screeny:

Opis:
Zabójcza 1 połowa w wykonaniu Stoke ustawiła mecz Jerome z Jonasem na ataku byli nie do zatrzymania przez obrońców gości. Po przerwie Udinese szybko strzela gola, ale tylko na tyle dziś było stać piłkarzy Udine którzy dominowali w 2 połowie, ale Sorensen dobrze spisywał się w bramce gospodarzy. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.
Wolrid

WolridWitu

Screeny:

Opis:
Nie wiem nawet co mam pisać... 3 bramki podarowane w prezencie... ogólnie mecz wyrównany, ale jak już wspomniałem 3 bramki których nie powinno być. Dzięki i powo dalej

WolridGapa

Screeny:

Opis:
Ciekawy meczyk, dużo akcji... tyle że znowu przegrany ! Już nawet się tym nie przejmuje gdy tracę bramki w ostatnich minutach, widocznie Ci piłkarze lubią dostawać łupnia
Boby1908

BobyDonKryst

Screeny:

Opis:
zasłużone zwyciestwo gości
wesoly89
Milerinhowesoly89

Screeny:

Opis:

dobry meczyk , troche szczescie dopisalo i jest remis

Jason Bourne
2 kolejka
piecia1990 woodi

3 kolejka
piecia1990 wks

WKS

WKSRKSŁukasz44

Screeny:

Opis

Remis sprawiedliwy. Obie strony mogły wygrać to spotkanie i myślę, że zasłużenie podzielą sie punktami. Ładny mecz pod względem gry. Niestety mój Etuhu nażarł się chyba jakichś energetycznyk tabletek bo to jaka "nienawiscią" pałał do rywali skończyło się czerwonym kartonikiem. Dzięki za spotkanie, mam nadzieje ze w lidze wpadnie cos do siatki biggrin.gif.
woodi
3 kolejka
woodilukasz44

Opis:
Brak screenów gdyz po pierwszej polowie black screen i dogrywalismy druga połowe smile.gif Mecz mysle ze pod dyktando gospodarzy którzy nie wykorzystali mnóstwo sytuacji :/ skromny wynik który daje 3 pkt dzieki i powodzenia dalej

[/b][/font]

lukasz44

lukasz44piecia1990

Screeny:

Opis:
Fajny mecz, drugi gola anulowany. Zenit chyba zasłużenie to wygrał, ale widać że rywal ma spory potencjał ciekawe jak będzie w lidze.
lukasz44

Dabro96
Dabro96Wesłoły89

Screeny:

Opis:
Ładny mecz z kombinacyjnymi próbami akcji,gol na 1 : 1 bo katastrofalnym błędzie Boruca,gol na 2 : 1 po szczęsciu graczy z Hamburga a więc można powiedzieć że się wyrównało.
Witu

WituWKS

Screeny:

Opis:
Mecz wyrównany i wygrała drużyna skuteczniejsza.. Dzięki za mecz.
woodi
... kolejka
woodiOgeyz
Screeny:

Opis:
Mecz bardziej pod dyktando gospodarzy niż gości lecz zabrakło skuteczności znów :/ na 10 strzałów 8 celnych i tylko 2 gole, natomiast goście 10 strzałów 4 celne i 4 gole tylko pozazdrościc takiej skuteczności smile.gif jak zawsze w meczach z Ogryzem ciężko sie gra i raz wygrywam raz przegrywam tym razem poległem ale nastepnym razem bedzie inaczej smile.gif dzieki za mecz i do nastepnego smile.gif

Milerinho

MIlerinhogapa

Screeny:

Opis:
W tym meczu nie powinno byc karnych gdyz wczesniej Mainz nie wykorzystalo swoich setek, gapa do mnie mowi jak to ja mam nie grac a sam tak gra. Co mecz to ta sama historia z nim.

Dabro96
WituDabro96

Screeny:

Opis:
Emocjonujący mecz od początku do końca, gdy po pierwszej połowie Hoffenheim prowadziło 3 : 1 nie wielu wierzyło w HSV.Lecz podnieśli się i to oni powinni wygrać już po drugiej połowie.Było 3 : 3 i Dogrywka zadecydowała że Hamburger SV awansował do kolejnego Finału.
Ogryz

OgryzMilerinho
Screeny:

Opis:
Szczęście dopisało w tym meczu piłkarzom Stoke City ponieważ to goście więcej stworzyli sobie okazji do zdobycia goli, ale albo pudłowali albo dobrze w bramce spisywał się Sorensen. Do przerwy 2-0 dla Stoke po golu Jeroma i golu Arismendiego z dystansu. Po przerwie zmiana taktyki na bardzo ofensywną przez Mainz i 1 kontra kończy się 3 golem dla Stoke City. Jednak goście nie zamierzali się poddawać i strzelili jeszcze 2 bramki na 3 nie starczyło czasu. Dzięki za mecz.
Dabro96

Ogryz
Dabro96

Screeny:

Opis:
Drużyny grały już ze sobą w grupie gdzie wygrał zespół z Niemiec 2 : 1. Znowu się spotkały,tym razem w finale i mecz był zacięty, HSV wyszło na dwubramkowe prowadzenie lecz Stoke nie składało broni i strzeliło bramkę kontaktową lecz to było na tyle i skończyło się wynikiem 2 : 1 tak samo jak w Grupie dla Niemców, w końcu wygrany finał tongue.gif

Milerinho
GraaTuuuulaaaCjeee dla FINALISTóW i jak to napisa Witu półfinalistów biggrin.gif dobra i dla zwycięzcy też biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.