Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Negocjacje z klubem
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 11 > Liga > Shaktar Donieck
WKS
Tutaj wpisujemy, kogo chcielibyśmy pozyskać oraz dajemy proponowaną cenę. Również sam klub, wypisuje potencjalnych piłkarzy na sprzedaż.
arczi333
chciałbym Daglas costa
lub Texeira cena do dogadania czekam na info
WKS
Przykro mi ale nie są na sprzedaż.
arczi333
a kogo masz do sprzedania
WKS
Kucher 1.500.000
Kryvtsov 1.000.000
Virt 20.000
Alan Patrick 1.500.000
Schevchuk 1.000.000
Kravchenko 1.000.000

popatrz na statystyki i daj znać jak któryś Ci bd potrzebny
WKS
Kucher - 1 mln
Stepanenko - 2 mln
Mkhitaryan - 3 mln
Alan Patrick - 1,5 Mln
Seleznev - 2,5 mln
Chygrynskiy - 4,5 mln

Do wypożyczenia

Alex Texiera - 3 mln ( bo jest warty 6 mln a w reg. na poł czyli 3 )
WKS
PSD Stats smile.gif

Imię\nazwisko - Yaroslav Rakitsky
Obecny klub - Szachtar Donieck
Wartość z transfermarkt - 8.000.000
Zarobki - 800.000
Pozycja - Obrońca/Pomocnik

Opinia trenerska - Jest to uniwersalny obrońca. Może grać na boku jak i na pomocy. Szczerze mówiąc, porównując go z większością obrońców poprostu na statystyki wygrywa. Góruje on w powietrzu i potrafi włożyć noge w ostateczności. Jak każdemu obrońcy zdarzają mu sie czasami błędy ale jest to solidność. Trudno mu wygrać walke z Carvalho czy O'Shea ale solidność na rezerwie niezła. Jeżeli poszukujecie kogoś na alarm jakby wasze "wieże" miały niebiesie strzałki to polecam grajka za tak naprawdę nie wygórowaną cene.
Cena wywoławcza:
2.500.000

PSD Stats smile.gif

Imię\nazwisko - Henrikh Mkhtarynian
Wartość z transfermarkt - 5.000.000
Zarobki - 500.000
Pozycja - Pomocnik/Napastnik

Opinia trenerska - Cóż, nie ukrywam, że mało z niego korzystam ale to dlatego, że jest słaby ? Myślę, że nie. Raczej trudno mu się dobić do takich graczy jak Becks czy Douglas Costa. Sprzedaje go bo nie ukrywam, że jest mi zbędny. Zagrał w jednym meczu i zaprezentował się przyzwoicie ale każdy ma inny system i inaczej może go ustawić.
Cena wywoławcza:
1.000.000

[/IMG] PSD Stats smile.gif

Imię\nazwisko - Marcelo Moreno
Wartość z transfermarkt - 5.000.000
Zarobki - 500.000
Pozycja - Napastnik

Opinia trenerska - Tutaj już większa ryba. Boliwijski czołg, zdołający upolować 15 bramek ale tylko w pierwszej rundzie! Niestety przyćmiła go obrona która aplikowała więcej bramek ale fakt faktem był on podstaowwym moim graczem i nie dziwi mnie już teraz, zapytania paru osób o tego zawodnika. Jest on jak najbardziej na sprzedaż i jeżeli poszukujesz gracza który sie dobrze zastawia oraz ma fajne wykończenie to to jest właśnie taki zawodnik smile.gif
Cena wywoławcza:
5.000.000

Myślę, że ceny wysokie nie są. Jeżeli nikt się po nich nie zgłosi no to trudno. Choć mam nadzieje, że jednak trafią sie tacy co przygarną ich do siebie i dadzą im szanse grać smile.gif Kontaktować się można ze mną na gg lub pisać w tym temacie. Pozdro.

Oczywiście moge wysłuchać propozycji za innych zawodników, którzy narazie są nie wystawieni smile.gif Piszcie !
WKS
W Szachtarze sprzedaje praktycznie wszystkich. Ludzie, których nie ma opcji abym sprzedał to : Carvalho, Gundogan,Crusat,Altintop,Srna, Djourou, O'Shea, Pyatov. Reszta do sprzedaży o ile trafi się godziwa cena. Można skladac oferty tutaj jak i na pw. Whatever.
WKS
Dentinho Myślę, że od 4,5 mln można zacząć negocjacje.
Willian Tutaj warto zajrzeć smile.gif Spokojnie od 6,5 mln moge zaczynać rozmawiać.
Luiz Adriano 5 mln
Beckham Za Becksa to chce z 6 mln ukuć. Staty podań dalej robią wrażenie ;>

Ponad to do sprzedaży mam jeszcze naprawde dużo fajnych zawodników. Moge sie skusić na rozmowy o Lacazette, Andre Santos'ie , Etuhu, O'Shea i wielu wielu innych ! Bede dodawał jeszcze tych na których sie zdecyduje narazie ta 4 do wzięcia. Ktos zainteresowany ?
WKS
Po kilku sparingach oraz obraniu nowych rotacji w składzie. Zarząd Szachtaru na czele z Trenerem WKSRKS'em podaje liste graczy, które nie pojada na zgrupowanie do Stanów Zjednoczonych i zostają szukać sobie nowych pracodawców.

Luiz Adriano

Wartość : 8.000.000
Oczekiwana kwota : 2.000.000 mln

Marco Materazzi

Wartość : 800.000
Oczekiwana kwota : od 2.000.000

Alexandre Lacazette

Wartość : 3.500.000
Oczekiwana kwota : od 2.000.000

Jeżeli ktoś jest zainteresowany proszę o kontakt na gg lub pw. Jeżeli nie to nie ma sprawy albo rozwiąze kontrakt albo zostaną w drużynie. Ceny nie są wygórowane więc myślę, że jakieś zainteresowanie będzie. Pozdrawiam
WKS
Emmanuel Eboue może odejść z Szachtara ?!

Wartość: 6.500.000
Oczekiwana Kwota: 6.000.000
Opinia Trenerska: Jak widać po statystykach jest to szybki, dobrze zbudowany obrońca, którego wystawiałem także na RMF. Dawał rade.

Czekam na oferty na PW/GG. Jak nie będzie zainteresowania to nie ma problemu. Zatrzymam go sobie.
przemosekk
Ja jestem chętny przy najbliższym okienku kupic Emmanuela Eboue za te 6 mln, jezeli się zgadzasz na taką cenę. smile.gif
WKS
Marc Andre Ter Stegen odchodzi z Szachtara !

Wartość: 5.500.000
Oczekiwana kwota: 2.000.000
Opinia Trenerska: Statystyki dobre, jest młody więc zmęczyć go trudno. Sprzedaje za bardzo niską cene. Ktoś chętny ?

Czekam na oferty na PW/GG. .
WKS
Ivan Rakitić i Hamit Altintop nie przedłużają kontraktów! Szachtar wystawia tych graczy na liste transferową!

Ivan Rakitić

Wartość: 9.000.000
Oczekiwana kwota: 5.500.000
Opinia Trenerska: 23 letni Ofensywny jak i Środkowy Pomocnik. Ma fantastyczne podania co widać po statach oraz dysponuje bardzo mocnym strzałem. Chciałbym go sprzedać ponieważ potrzebuję "szybkiej gotówki" a Rakitić to piłkarz o dość fajnych statystykach. Jeżeli nikt sie nie zgłosi - trudno zatrzymam go sobie.

Hamit Altintop

Wartość: 6.000.000
Oczekiwana kwota: 4.500.000
Opinia Trenerska: Jest to wszechstronny zawodnik. Grał u mnie na pozycji środkowego pomocnika gdzie spisywał się dość dobrze. Dopiero duża konkurencja dała się mu we znaki. Może grać także na boku obrony lub na boku pomocy. Jego atutem jest strzał (89) oraz podłączanie sie do akcji. Jeżeli ktoś ma dziure na boisku lub potrzebuje solidnego zmiennika to zapraszam.

Czekam na oferty na PW/GG.
WKS
Edycja cen
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.