Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Finał Carlsberg Cup 2011
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Carlsberg Cup
lukasz44

Gramy mecz i rewanż.
W razie równego bilansu bramek (bramki na wyjeżdzie nie są liczone podwójnie) po 2 spotkaniach gramy 3 mecz z włączoną dogrywką i karnymi.
Termin na rozegranie dwumeczu to 03.09.11.
Proszę jeszcze raz zapoznać się z regulaminem ligowym który obowiązuje również w tym turnieju i dopiero zacząc grać.
Ustawienia meczowe takie jak w lidze. A więc forma losowa, 15 minut, itd.
Prośby o przedłuzenia bądz wo składamy w odpowiednim dziale w subforum.

POWODZENIA PANOWIE !!!!
Boby1908

1 mecz
JustMe1987 Boby1908
Screeny:

Strzelcy:
Samobój
Wallner
Miller
S.Fletcher
Opis:
Bardzo wyrównany meczyk jak na finał przystało.W 22 minucie bramkę na 1-0 strzelili goście i mimo iż wiedziałem, że będzie ciężko utrzymać to prowadzenie.To w życiu bym nie przypuszczał, że już 2 minuty później będzie 1-1 i to po samobóju Marshalla:( Po stracie gola mecz nadal był bardzo wyrównany jednak akcje obu ekip przerywane były w okolicy pola karnego rywala. W drugiej połowie JustMe atakował , a mi udało się zdobyć gola na 2-1 i już myślałem, że uda się dowieźć ten wynik do końca. Nic bardziej mylnego w doliczonym czasie gry JustMe doprowadził do remisu i mecz zakończył się jak najbardziej sprawiedliwie.Warto odnotować to , żę w tym meczu goście oddali tylko dwa celne strzały, które dały remis, a mogły dać nawet zwycięstwo:)Dzięki.

Zawodnik meczu:
Wallner - zawodnik dający remis drużynie gospodarzy w doliczonym czasie gry.

Boby1908

2 mecz
Boby1908JustMe1987
Screeny:

Strzelcy:
S.Fletcher
S.Fletcher
Fletcher
Maloney
Arnautovic
Samobój
Opis:
Po pierwszym meczu finałowym wiedziałem, że muszę odskoczyć na dwa gole. Aby uniknąć sytuacji z pierwszego meczu, gdzie w doliczonym czasie gry straciłem zwycięstwo. Postanowiłem zagrać bardziej ofensywnie, co miało przełożenie również na statystyki(w pierwszym meczu oddałem dwa celne strzały.W drugim osiem). Mecz podobny do pierwszego jednak z większą ilością sytuacji podbramkowych. Tutaj również powinno zakończyć się remisem jednak JustMe w 81 czy 82 minucie przestrzelił z 7 metrów , a była to piłka meczowa(na remis). Chwilę później poszła akcja i Maloney ustalił wynik spotkania na 4-2 zapewniając tym samym zwycięstwo w finale tego turnieju.Dzięki za dwa naprawdę fajne meczyki.
Zawodnik meczu:
S.Fletcher zawodnik ten wyróżniał się w pierwszym meczu, a w drugim był kluczową postacią Szkotów.

Tomek93
Graty dla obojga finalistów biggrin.gif
WKS
Gratulacje.
snajper1929
Niespodziewany (jak dla mnie) zwycięzca podwójne więc graty smile.gif
Matis08
Zwycięzca okazał się czarnym koniem rozgrywek.
Gratuluję wygranej smile.gif
Teraz porażka w półfinale mniej boli i jak się okazało nie był to przypadek.

Jeszcze raz graty i również dla Ciebie Dżast za walkę do końca smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.