Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 4 10.06 - 19.06 : kolejki 13-16
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 7 > Sezon 7 - II liga
lukasz44

Kolejka 13

zibii75 - Dabro96 (MECZ TYGODNIA)
waldi198 - Boby1908
woodi - witu
arczi333 - JustMe1987
czarny1990a - seba

Edi092 - lizaku
Ogryz - radek93

Kolejka 14

Boby1908 - Dabro96
witu - similo14
JustMe1987 - waldi198
seba - woodi
lizaku - Korul
radek93 - Rybson
Ogryz - Edi092

Kolejka 15
zibii75 - Boby1908
Dabro96 - JustMe1987
similo14 - seba
arczi333 - lizaku
czarny1990a - radek93
Korul - Ogryz
Rybson - Edi092

Kolejka 16
witu - zibii75
JustMe1987 - Boby1908
lizaku - waldi198
radek93 - woodi
Ogryz - arczi333
Edi092 - czarny1990a
Rybson - Korul

pomarańczowo- przedłużone
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem
( MECZ TYGODNIA ) - proszę kontaktować się z JustMe1987 on nagra meczyk

WYCIĄG Z REGULAMINU:

CYTAT
Przywileje i obowiązki gospodarza:
- wpisanie wyniku w panelu gracza na stronie głównej (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie screenów oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków
(np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach.")
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi
Ronaldo
Samobój
Messi
Kaka

(jest to niezbędne do szybkiej aktualizacji klasyfikacji strzelców, która zostaje wprowadzona od VI sezonu)

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) spowoduje odebranie 1 punktu za każde ostrzeżenie.
Korul
15 kolejka
Korul Ogryz

Screeny:

Strzelcy:
Rondon x2
Apono

Opis:
Kolejny wspaniały mecz Twente. Napastnicy gówno grali mimo akcji bramkowych. 3 gol z dupy po karnym i faulu kompa.
Rzygać już mi się chce grając taką kiepską ekipą.
90% podań niecelnych, a czarnuchy Ogryza spier....moim obrońcom jak królik przed żółwiami. Dz i powo dalej

Zawodnik meczu:

Rondon - strzelec 2 goli. Z Twente wyróżniła się babcia Bryana Ruiza, która najlepiej podawała piłki zza linii bocznej boiska.
Edi092

16 kolejka
Edi czarny1990a
Screeny:

Strzelcy:
Welliton
Welliton
Welliton
Welliton
Valikaev
Ukra
Welliton
Meyong Ze
Welliton
Prudnikov

Opis:
Mecz pod dyktando gospodarzy którzy grali dzisiaj jak natchnieni.Po zmianie taktyki mecze wyglądają nieco ładniej dla oka a to wszystko zasługa nowego trenera.Goście z Portugali robili co mogli lecz ich gra w dzisiejszym meczu zosaje dużo do życzenia,Welliton mimo nienajlepszej formy robił z obrońcami co chciał. Dzięki za mecz ! smile.gif
Zawodnik meczu:

Welliton

Ogryz

13 kolejka
Ogryz Radek93
Screeny:

Strzelcy:
Rondon
Rondon
Rondon
Rondon
Escribano
Baptista
-----------------
Macheda
Opis:
Najlepszy mecz w tym sezonie piłkarzy Malagi którzy kontrolowali przebieg spotkania przez cały mecz nie pozwalając przeciwnikowi na za dużo w tym meczu. Skuteczna gra w ataku szalejący Rondon piękne dośrodkowania na czubek głowy dla Julio Baptisty i Escribano i wynik 6-1. Gol dla Sampdorii to po nie udanej pułapce ofsajdowej I Macheda wychodzi sam na sam z Gallato i strzela honorową bramkę dla Sampdorii. Zasłużone zwycięstwo gospodarzy oby więcej takich meczy w wykonaniu Malagi. Dzięki. Powodzenia dalej.
Zawodnik meczu:
Rondon - Szalał w ataku jak głupi nie do zatrzymania przez obrońców gości. 3 jego gol to piękna podcinka nad bramkarzem gości.

14 kolejka
Ogryz Edi
Screeny:

Strzelcy:
Arki
Alex
Alex
Alex
Opis:
Piłkarze Malagi grali w piłkę a goście strzelali bramkę tak można opisać to spotkanie. Nie skuteczna gra w ataku piłkarzy gospodarzy, a u gości szalał Alex na redzie który mijał rywali jak tyczki strzelając 3 bramki w tym meczu nie dając żadnych szans bramkarzowi. Szkoda porażki z bezpośrednim rywalem z tabeli, ale tak się zdarza. Dzięki za mecz. Powodzenia dalej.
Zawodnik meczu:
Alex - Nie do zatrzymania 3 gole.
Edi092

13 kolejka
Edi lizaku
Screeny:

Strzelcy:
Ari
Samoboj
Welliton
Welliton
Welliton
Welliton
Ari

Opis:
Kolega twierdzi,że miał lagi całą pierwszą połowe,grałem przed meczem kilka innych i było wszystko ok.Wystawiam wynik taki jaki był,pisałem o pokazanie filmiku i nie otrzymałe odpowiedzi.Jeżeli kolega ma filmik z meczu na którym widać że były lagi to możemy powtórzyć. Dzieki i powodzonka dalej

Zawodnik meczu:

Welliton - Maszyna w tym meczu

zibii75

13 kolejka
zibii75 Dabro96
Screeny:

Strzelcy:
lonita
lonita
lonita
podolski
podolski
podolski
podolski
freis
freis
forssell
Opis:
Co moge napisac dzidostwo z mojej druzyny, a przeciwnik grał na jednego zawodnika któremu nie szło odebrac piłki ani go przepchnac czyli Podolski jak sam nie strzelał to podawał na wykonczenie, dobry zawodnik + schemat i jest jak jest dzieki i ;poowo dalej

Zawodnik meczu:

arczi333

..13 kolejka
Arczi JustMe
Screeny:

Strzelcy:
Halil Altintop
Halil Altintop
Kohler
Jose Sand
Aythami Artiles

Opis:
Napisze tak mecz był przedni najlepszy jaki tu grałem emocje były od samego początku do końca mecz układał sie dobrze na początku bramka dla mnie potem Karny nieszczęsliwy dla rywala i zaczoł sie dramat potem na dobitke czerwona kartka chłopaki z niemiec sie załamali ale Jedyny Altintop sie nie poddał i dał gola w ostanich minutach na wagę 3 pkt super mecz dzieki

Zawodnik meczu:
Halil Altinto dał gola na wagę zwycięstwa

Dabro96
CYTAT(zibii75 @ Jun 12 2011, 20:45) *
Co moge napisac dzidostwo z mojej druzyny, a przeciwnik grał na jednego zawodnika któremu nie szło odebrac piłki ani go przepchnac czyli Podolski jak sam nie strzelał to podawał na wykonczenie, dobry zawodnik + schemat i jest jak jest dzieki i ;poowo dalej

Trochę się nie zgodzę z tym że Akcje były tylko na Podolskiego oraz z tym że grałem schematycznie.Po prostu obrona przeciwnika robiła Luki i mogłem wykorzystać Podolskiego,a jak miał Reda biggrin.gif
woodi

13 kolejka
woodi witu
Screeny:

Strzelcy:
Di Vaio
Di Vaio
Di Vaio
Di Vaio
Meggiorini
Meggiorini
Legear
Suarez
Gillet

Opis:
1 połowa wyrównana w miare lecz z lekką przewaga gospodarzy którzy zakonczyli ja 3:1. Druga odsłona to błyskawiczne 2 gole gospodarzy i wynik 5:1. W dalszej części meczu goście przebudzili sie i zaczeli odrabiac straty lecz btlo juz za pozno i nie dali rady. Dzieki za mecz i powodzenia dalej w lidze smile.gif

Zawodnik meczu:
Di Vaio - strzelec 4 brameczek, koszmar obronców tongue.gif

Rybson

16kolejka
Rybson Korul
Screeny:

Strzelcy:

Ibricic

Janko x2

Opis:

kolejne rozdane punkty... co prawda byłem słabszy i miałem, mniej sytuacji to oczywiscie je miałem i w 89 minucie opowinenem zremisowac ale chyba pomyliły mi sie kierunki i zamiast ninąc bramkarz wbiegłem w niego:D eh... moze w koncu cos sie uda wygrac;D dzieki za mecz powodzenia dalej... Co do Twente to Korul prosze Cie nie narzekaj:D a jak Ci się zachce narzekac to sobie spójż na tabele ligi i zobacz kto ma jakie zespoły smile.gif a atak Ruiz Janko i jeszcze jong ... to chyba wcale nie jest zle tongue.gif mowisz ze masz słabą obrone ... no Onyewu naprawde nie daje rady:D dzieki za mecz i powodzenia w walce o majstra.

Zawodnik meczu:

Janko na niebieskiej strzelił 2 zmarnował kolejne 5:D

lizaku

14 kolejka
lizaku Korul
Screeny:

Strzelcy:
Julienne
Julienne
Hugo Montano

Bryan Ruiz
Landzaat
Nacer Chadli

Opis:
Mecz z lekką przewagą gości. Mimo to gospodarze prowadzili do 88 minuty 3-1 i dali sobie w końcówce strzelić 2 bramki. Powo dalej.

Zawodnik meczu:
Julienne

lizaku

16 kolejka
lizaku waldi198
Screeny:

Strzelcy:
Julienne
Hugo Montano
Verhoek
Jerome Leroy

F. Llorente
F. Llorente
Igor Martinez
Igor Martinez

Opis:
Początek meczu należał do gospodarzy i szybko się zrobiło 2-0. Później mecz się wyrównał i wynik zmienił się na 2-2. Gospodarze jeszcze 2 razy wychodzili na prowadzenie w meczu, ale goście od razu odrabiali straty. Powo dalej.

Zawodnik meczu:
Igor Martinez - jego 2 bramki zadecydowały o remisie.

arczi333

..15 kolejka
Arczi Lizaku
Screeny:

Strzelcy:
Hugo Montano
Jerome Leroy
Verhoek
Gekas
Gekas
Bajramovic
Fenin

Opis:
Meczyk z lekką przewagą ale końcówka była niezła w wykonaniu Lizaka i mogło być różnie ale jednak się udało utrzymać zwycięstwo dziekuje za mecz i do nasteonego

Zawodnik meczu:
Gekas

JustMe1987

JustMe1987 waldi1987

Screeny:

F. Llorente

Jose Sand

Toquero

Xisco

Opis:

Wyrownany mecz. Wet za wet. Swietna atmosfera. Takie mecze to to co lubie najbardziej. Dwa razy w doliczonym czasie udalo mi sie wyrownac co pewnie nie sprawilo ze na twarzy rywala pojawil sie usmiech ale mysle ze obaj jestesmy zadowoleni z tego spotkania.

Zawodnik meczu:

@ => Jose SAND

To on daje pewnosc druzynie i jest glownym mysliwym. Bez niego Deportivo nie istnieje!

JustMe1987
CYTAT(zibii75 @ Jun 12 2011, 20:45) *

13 kolejka
zibii75 Dabro96
Screeny:

Strzelcy:
lonita
lonita
lonita
podolski
podolski
podolski
podolski
freis
freis
forssell
Opis:

Zawodnik meczu:

Z racji ze gospodarz wstawil mecz - publikacji w dziale mecz tygodnia nie bedzie.
Ogryz

16 kolejka
Ogryz Arczi333
Screeny:

Strzelcy:
S.Fernandez
---------------
Halil Altintop
Halil Altintop
Halil Altintop
Gekas
Amanatidis
Opis:
Arczi pokazał w tym meczu kto jest najlepszy w tej lidze i kto awansuje z 1 miejsca. Początek w meczu w miarę wyrównany aż do 32 minucie kiedy Altintop strzela 1 bramkę w tym meczu otwierając wynik spotkania w tym meczu. Po przerwie zmiana taktyki przez piłkarzy Malagi na bardziej ofensywną i to był gwoźdź do trumny przez piłkarzy Eintrahchtu którzy wbili jeszcze 4 bramki piłkarzom gospodarzy, a piłkarzy Malagi było tylko stać na honorowe trafienie S.Fernandeza. Zasłużone zwycięstwo gości. I Gratuluje awansu. Dzięki. Powodzenia dalej.
Zawodnik meczu:
Halil Altintop - Strzelec Hat-tricka nie do zatrzymania przez obrońców Malagi.
zibii75
CYTAT(JustMe1987 @ Jun 15 2011, 14:36) *
Z racji ze gospodarz wstawil mecz - publikacji w dziale mecz tygodnia nie bedzie.

Myślałem ze cza wstawic wszystkie mecze, nie wstawiasz opisu to mnie to obo smile.gif
Witu

16 kolejka
witu. zibii75
Screeny:

Strzelcy:
Forssell
Stoppelkamp
Carlitos

Opis:
Mecz tragedia w wykonaniu Anderlechtu, nic kompletnie nie szło, problem był nawet z celnymi podaniami, a rywal zrobił wszystko tak jak trzeba i wygrał. Dzięki za mecz i powo dalej.

Zawodnik meczu:
Cała drużyna Hannoveru
JustMe1987

JustMe1987 Boby1908

Screeny:

Gdzies sie pogubily..

Jose Sand
Ivanschitz
Jose Sand
Jose Sand
Holtby
Szalai
Rise

Opis:

Zaciety mecz w ktorym rywal wyszedl dopiero na prowadzenie przed samym koncem.

Zawodnik meczu:

@ => Jose SAND

Nieoceniony zawodnik.

EDIT!

Boby1908 znalazl screena i wiele sie wyjasnilo
radek93

16 kolejka
rade93 woodi
Screeny:

Strzelcy:
Biabiany
Biabiany
Di Vaio
Di Vaio

Opis:Bardzo zaciety mecz, zakonczony zasluzonym remisem.

Zawodnik meczu:
Biabiany

seba

14 kolejka
seba woodi
Screeny:

Strzelcy:
Valiani

Opis:
Parma szczęśliwie zgarnęła 3 pkt, co nie znaczy w tym przypadku, że nie zasłużenie.
Piłkarze Parmy od początku ruszyli do przodu, chcąc szybko wybić przeciwnikowi z głowy nadzieję na korzystny rezultat. Niestety, będąc przynajmniej trzykrotnie oko w oko z bramkarzem Bolonii, musieli uznać jego wyższość. Miało to kluczowy wpływ na dalszy przebieg zawodów. Dzięki uderzeniu z dystansu Valianiego, Parma od 6 min prowadziła, ale wynik na styku przez cały mecz wprowadził sporo nerwowości w poczynania obydwu zespołów.
Bolonia nie stworzyła jakichś klarownych sytuacji bramkowych, ale przy odrobinie sczęścia mogła zgarnąc całą pulę. Raz po niewykorzystanym karnym, sprokurowanym w niegroźnej sytuacji przez PC, a drugi raz w doliczonym czasie gry, po pięknym ale niecelnym woleju.
Podumowując, przeciwnik wymagający i nie przypadkowo znajdujący się w czołowce 2 ligi tego sezonu. Trzy punkty cieszą. Woodiemu życzę powodzenia w spotkaniach ze szpicą 2 ligi.

Zawodnik meczu:
Valiani

16 kolejka
seba wokerl
Screeny:

Strzelcy:
Amauri
Amauri
Amauri
Crespo
Crespo
Candreva
Candreva
Palermo
Palermo
Palermo
Palermo
Opis:
Boca grało dobrą piłkę, ale popełniło kilka błedów w obronie, które bezlitośnie wykorzystał napad Parmy.

Zawodnik meczu:
Palermo (Boca) za grę głową - dośrodkowanie na jego bańkę oznaczało gola.
Dabro96

15 kolejka
Dabro96 JustMe1987
Screeny:

Strzelcy:

Podolski
Yalcin

Valeron
Lopo

Opis:
Mecz był bardzo emocjonujący,akcje przenosiły się od jednej bramki do drugiej bramki lecz dało się zauważyć pewną przewagę drużyny z Niemiec.Gdy wszyscy mysleli że mecz skończy się wynikiem 2:1 dla Drużyny Koeln to gracze Deportivo przeprowadzili ostatnią akcję meczu i strzelili gola na 2:2.I w taki oto głupi sposób tracę 3 pkt.Dzięki za mecz.Powodzenia w Lidze

Zawodnik meczu:

Oba Zespoły zagrały na prawdę fajny mecz
Rybson

15kolejka
Rybson Edi092
Screeny:

Strzelcy:

Shiskin
Loskow

Mcgeady
Ibson
Weliiton x2

Opis:
poczatke całkiem dobry i obiecujący ,,, jednak jak zwykle druga połowa to brak sił i łatwa wygrana Ediego ktory rozkręcał się z minuty na minute;) dzieki za mecz powodzenia dalej!...

Zawodnik meczu:
brak

zibii75

15 kolejka
zibii75 Boby1908
Screeny:

Strzelcy:
Andreasen
Konan
Konan
Lala

Opis:
Mecz pod dyktando Hannoveru i kolejna wygrana, niespodzianek ciąg dalszy. Dzięki za mecz i powo dalej

Zawodnik meczu:
Konan

czarny1990a

15 kolejka
czarny radek
Screeny:

Strzelcy:
Braga: custudio
Sampdoria: macheda

Opis:
Mecz bardzo zaciety, nie bylo widac przewagi z zadnej ze stron, mecz godny wyniku remisowemu. Dzieki

Zawodnik meczu:
Brak, nikt zbytnio sie nie wyroznial!
czarny1990a

13 kolejka
czarny seba
Screeny:

Strzelcy:
Braga: meyon ze 3X

Opis:
Mecz od poczatku do konca pod dyktando gospodarzy ktorzy powoli ale skutecznie dazyli do zdobywania bramek ostatecznie zdobywajac ich az 3. Wszystko zasluga meyonga ze bylo ktory byl chyba w formie pod nieobecnosc limy. Goscie strzelili bramke lecz byla to lama. Dzieki seba!

Zawodnik meczu:
meyong ze
camel11

16 kolejka
camel11 similo14

Screeny:

Strzelcy:
Reginal Goreux
Tchite
Pamic

Opis:
Mecz bez historii, w dupke gładko choć przez 3/4 meczu była walka. Dzięki za meczyk ;]

Zawodnik meczu:
Pamic, piękna bramka z woleja ;]

Boby1908
CYTAT(zibii75 @ Jun 19 2011, 20:52) *

15 kolejka
zibii75 Boby1908
Screeny:

Strzelcy:
Andreasen
Konan
Konan
Lala

Opis:
Mecz pod dyktando Hannoveru i kolejna wygrana, niespodzianek ciąg dalszy. Dzięki za mecz i powo dalej

Zawodnik meczu:
Konan

Jaka niespodzianka??? Byłeś lepszy i wygrałes zasłużenie. W rewanżu już tak łatwo nie będzie:)smile.gif
Boby1908
13 kolejka
Waldi198 Boby1908
Screeny:

Strzelcy:
Toquero
Diaz de Cerio
Holtby
Holtby
Holtby
Ivanschitz
Allagui
Noveski
Opis:
Mecz dosyć wyrównany może powinienem wygrać, ale nie tak wysoko. Nie będę jednak z tego powodu płakać. Oby więcej takich zwycięstw:)

Zawodnik meczu:
Holtby
Boby1908
14 kolejka
Boby1908 Dabro96
Screeny:

Strzelcy:
Ivanschitz
Ivanschitz
Szalai
Jajalo
Freis

Opis:
Meczyk bardzo wyrównany. Powinien się zakończyć remisem, ale szczęśliwie wygrałem z czego oczywiście się bardzo cieszęsmile.gif Kolejne ważne punkty dla Mainz.

Zawodnik meczu:

AKTUALKA STRZELCOW
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.