Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 2 27.05 - 05.06 : kolejki 5-8
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 7 > Sezon 7 - II liga
lukasz44

Kolejka 5
zibii75 - Edi092
Ogryz - Rybson
radek93 - Korul
lizaku - czarny1990a
seba - waldi198
JustMe1987 - similo14
witu - Dabro96

Kolejka 6
Rybson - zibii75
Korul - Edi092
czarny1990a - Ogryz
arczi333 - radek93
woodi - lizaku
Dabro96 - seba
Boby1908 - witu

Kolejka 7
zibii75 - Korul
Rybson - czarny1990a
Edi092 - arczi333
Ogryz - woodi
radek93 - waldi198
lizaku - similo14
seba - Boby1908
JustMe1987 - witu

Kolejka 8

czarny1990a - zibii75
arczi333 - Korul ( MECZ TYGODNIA )
woodi - Rybson
waldi198 - Edi092
similo14 - Ogryz
Dabro96 - radek93
JustMe1987 - seba

pomarańczowo- przedłużone
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem
( MECZ TYGODNIA ) - proszę kontaktować się z JustMe1987 on nagra meczyk

WYCIĄG Z REGULAMINU:

CYTAT
Przywileje i obowiązki gospodarza:
- wpisanie wyniku w panelu gracza na stronie głównej (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie screenów oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków
(np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach.")
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi
Ronaldo
Samobój
Messi
Kaka

(jest to niezbędne do szybkiej aktualizacji klasyfikacji strzelców, która zostaje wprowadzona od VI sezonu)

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) spowoduje odebranie 1 punktu za każde ostrzeżenie.
JustMe1987

JustMe1987 similo14

Screeny:

Luigi Pieroni

Valeron

Jose Sand

Opis:

Wyszarpane zwyciestwo mocom ciemny i zlowieszczym ktore wprowadzily bramkarz gosci w trans dzieki ktorym widzila pozycje pilki jakas sekunde dwie wczesniej bo to co bronil mozna smialo uznac za niewiarygodne i niemozliwe do wyjecia.
Jak dla mnie najlepszy bramkarz z ktorym przyszlo mi sie zmierzyc. Mega ofensywne ustawinie druzyny z Belgii sprawilo ze mecz byl bardzo ciekawy dla kibicow obu druzyn. Dzieki za mecz bez spiec.

Zawodnik meczu:

@ => Kristof VAN HOUT

208cm sprezyny ktora jeszcze dlugo bedzie mi i moim zawodnikom snic sie po nocach..

arczi333
6 kolejka
Arczi Radek
Screeny:

Strzelcy:
8X Gekas
Amantidis
amantidis
Amantidis
Halil Altintop

Opis:
Nie moge wpisać 12
Mecz z przewagą Niemców widać ze kolega zaczyna ale ma potencjał dziekuje za mecz powodzenia dalej

Zawodnik meczu:
Gekas
JustMe1987
Absolutny rekord ligi. Gratulacje za to dzielo zniszczenia blink.gif Powoli klaruje sie juz kto bedzie krolem strzlecow w lidze i wyjasnia sie tez moim skromnym zdaniem kto zdobedzie mistrza. Wiem wiem ze to bardzo wczesnie jak na takie wnioski ale jakos nie czuje zebym sie mylil wink.gif
similo14
No no radek udany debiut!
JustMe1987

JustMe1987 kaszi7

Screeny:

Suarez

Kljestan

Jose Sand

Veselinovic

Pablo Alvarez

Veselinovic

Opis:

Druga druzyna z ligi belgijskiej i znowu ciezki boj. Swietne pilkarskie szachy w ktorych bardziej wyrafinowany okazal sie przeciwnik. Byc moze red formy byly po jego stronie bo to co rosli gracze z Brukseli wyprawiali na boisku mozna smialo nazwac pojedynkiem Dawida z Goliatem. Tym razem Goliat gora. PES jestes swietny - notujesz serie zwyciestw i kiedy juz poczujesz sie pewny siebie trafiasz na rywala ktory zanotowal do tej pory 3. porazki i ten sam rywal daje Ci lekcje pokory. Piekna sprawa. Dzieki za mecz na wysokim poziomie.

Zawodnik meczu:

@ => Sacha KLJESTAN

Jego genialny rajd po ktorym zostawil w tyle 3. moich graczy zasluzyl na akcje meczu ktorej konsekwencja bylo strzelenie bramki na 0:2 i w zasadzie rozstrzygniecie losow spotkania ( bynajmniej w glowach graczy obu druzyn )

lizaku

.. 7 kolejka
lizaku similo14
Screeny:

Strzelcy:
Julienne
Samobój
Hugo Montano
Julienne

Tchite
Luigi Pieroni

Opis:
Mecz się zaczął wyśmienicie dla mnie bo już w pierwszej minucie Julienne otworzył wynik, następnie samobój i bramka Hugo i wydawało się że jest po meczu. Szybkie 2 bramki gości na początku 2 połowy i zrobiło się nerwowo dla gospodarzy. Bramka w 60 minucie bohatera tego meczu pokazała jednak że Rennes nie da sobie odebrać w tym dniu zwycięstwa. Bardzo dobry mecz.
P.S. Similo stwierdził po meczu że miałem dużo szczęścia, a ja bym stwierdził że raczej pecha. Co prawda 2 bramki strzeliłem może szczęśliwie, ale 2 poprzeczki po których powinny być bramki to juz chyba nie zauważył. Więc moim zdaniem w pełni zasłużone zwycięstwo. Powodzenia w dalszej grze.

Zawodnik meczu:
Julienne - otworzył wynik już w 1 minucie i zadał ostateczny cios w 60 minucie smile.gif

Ogryz

5 kolejka
Ogryz Rybson
Screeny:

Strzelcy:
Julio Baptista
Julio Baptista
Rondon

Fall
Minchenkov
Samobój
Opis:
1 mecz przed własną publicznością piłkarzy Malagi z zespołem Lokomotiwu Moskwa zakończył się podziałem punktów. W tym meczu 2 razy na prowadzenie wychodzili piłkarze Malagi, ale piłkarze gości szybko odrabiali straty. W 62 minucie po raz pierwszy w tym meczu piłkarze gości wyszli na prowadzenie, ale w 75 minucie po rozegraniu rzutu wolnego piękną bramką popisał się Rondon ustalając wynik spotkania na 3-3. Dzięki. Powodzenia dalej.
Zawodnik meczu:
Julio Baptista- 2 brameczki gwiazdora Malagi.
Edi092

7 kolejka
Edi Arczi3333
Screeny:

Strzelcy:

Opis:
Mecz wyrównany z obu stron.Jedyne co to zabrakło szczęścia w ostatniej akcji meczu gdzie świetną kontre przeprowadzili goście a wykończył ją niezawodny jak narazie w tym sezonie Gekas. Dzięki za dobry meczyk ! smile.gif

Zawodnik meczu:

zibii75

5 kolejka
zibii75 Edi092
Screeny:

Strzelcy:
Ari

Opis:
Mecz wyrównany choć bez wielkiech emocji, po prostu akcja za akcje. Kolejna przegrana Hannoveru ( jakoś brak mi szybkości w ataku, oraz mocno stojących na nogach atakujących) Dzięki za mecz i powo dalej.

Zawodnik meczu:
HMMm..... zawodnik meczu może Ari za bramke ale tak to bez zadnego polotu kazdy z graczy

camel11

5 kolejka
camel11 Arczi333

Screeny:

Strzelcy:
Sergio Garcia
Gekas
Bajramovic
Halil Altintop
Amanatidis

Opis:
Wynik nie do końca odzwierciedla obraz gry na boisku, ale mimo wszystko goście odnoszą zasłużone zwycięstwo, dzięki

Zawodnik meczu:
Halil Altintop - bramka na odskoczenie wyniku, praktycznie decydująca

Rybson

6 kolejka
Rybson Zibi75
Screeny:

Strzelcy:
Sarkisov
Sarkisov
Sarkisov
Sarkisov

Opis:
Udany mecz Lokomotiwu wysoka wygrana i czyste konto cieszy po dobrej grze ...rezerwowy ustrzelił 4 bramki czyżby tym wydarzeniem wdarl się na stałe do pierwszej jedenaski:D dzieki za mecz powodzeni dalej.!

Zawodnik meczu:

Sarkisov

Korul

6 kolejka
Korul Edi002
Screeny:

Uploaded with ImageShack.us

Strzelcy:

Janko
Theo Janssen
Luuk de Jong
Janko
Janko
Theo Janssen
Welliton

Opis:

Bardzo dobry mecz w wykonaniu Twente, który zagrał świetnie w każdej formacji. Pierwsza połowa to kompletna dominacja zawodników z Holandii, którzy praktycznie nie dopuszczali gości do własnej bramki, a sami wykorzystali 4. W drugiej połowie Spartak zaatakował śmielej, ale albo marnował sytuacje albo zatrzymywał się na szczelnej i bardzo dobrze spisującej się obronie Twente. Ataki Spartaka wykorzystali piłkarze Twente, którzy przeprowadzili jeszcze dwie skuteczne akcje i podwyższyli na 6:0. W końcówce meczu goście zaliczają jeszcze honorowe trafienie i ostatecznie ustalają wynik na 6-1.
Zawodnik meczu:

Cały zespół Twente zasłużył na to miano, bo każda formacja zagrała rewelacyjnie, ale najjaśniejszą postacią w statystykach był strzelec 3 goli - Janko.
Korul

5 kolejka
Radek93 Korul
Screeny:

Strzelcy:

Biabiany
Macheda
Bryan Luiz
Bryan Luiz
Luuk de Jong
Wout Brama

Opis:

Mecz powtórzony, bo w pierwszym lagi nie dały normlanie zagrać. Powrót zespołu Twente do gry po kiepskim początku ( przegrywał już 0-2 ) i w efekcie w pełni zasłużona wygrana 4-2, bo to zespół Twente mimo złego wejścia w mecz dominował bezapelacyjnie w tym meczu.
Pierwsza bramka dla Sampdorii zdobyta w nieprawidłowy sposób z tzw. lamy.

Zawodnik meczu:

Bryan Luiz - zmobilizował kolegów i pobudził zespół do gry

Pucek

.. kolejka
Pucek Ogryz
Screeny:

Strzelcy:
Meyong Ze
Rondon
Rondon

Opis:
Mecz dosyć wyrównany, dużo okazji z jednej i drugiej strony. Obie ekipy miały dużo razy pecha, lecz to Maladze udało się zdobyć trzy punkty. Dzieki.

Zawodnik meczu:

Rondon- strzelec dwóch goli, które dały zwycięstwo Maladze.
JustMe1987

JustMe1987 seba

Screeny:

Amauri

Crespo

Crespo

Dzemaili

Swojak

Riki

Opis:

Po pierwszej polowie nie mialem zludzen jak bedzie wygladal koncowy rezultat. Swietny styl gry ktory zaprezentowal seba w polaczeniu z diabelnie dobra skutecznoscia zadecydowal o przebiegu i wyniku tego meczu. Jestem pod wielkim wrazeniem gry rywala ktory gral z fantazja i przy tym ogrywal mnie niemilosiernie. Dawno nie spotkalem sie z tak ladna dla oka gra. Gratuluje raz jeszcze.

Zawodnik meczu:

@ => Hernán CRESPO

Snajpera z tak kapitalnym wykonczeniem i skutecznoscia mozna szukac ze swieca.

Rybson

7 kolejka
Rybson Pucek
Screeny:

Strzelcy:
Sychev
Sychev
Ilic
Paulo Cesar
Ladji Keita
Ladji Keita

Opis:
Mecz całkiem fajny co prawda Pucek zaskoczył mnie naprawde mimo ze strzeliłem pierwszy gola a Pucek wyrównał strzelając Hiddena ktorego nie uznalismy wiec wynik 3;3 ale co do meczu to Pucek rozkręcał się z każdą minutą ruchliwy atak Bragi pod koniec meczu zabiegał moją defensywe i było blisko porazki jednak do konca udało dowiesc się remis a mało brakowało a bym prszegrałbiggrin.gif w 90 minucie strzeliłem wyrównującego gola chociaż jeszcze na 10 min przed koncem prowadziłem:) tak wiec fajny mecz i czekam na rewnaz:) powodzenia!

Zawodnik meczu:
Ladji Keita brał moich defensorów na plecy i leciał jak chciał i kiedy chciał..wink.gif

zibii75

7 kolejka
zibii75 Korul
Screeny:

Strzelcy:
JANKO
JANKO
JANKO
JANKO
JANKO
LUUK de JONG
LUUK de JONG
Opis:
Najmniejszy wymiar kary, można sie cieszyc ze nie ma 10 w dupke. Może jestem ( nie może lecz tak jest) słabszy od Korula, ale jedno co moge powiedziec ze moja ekipa jest bez ataku, zawodnicy najczęsciej są bez formy a zmiennicy szkoda gadać. Zaden z ataku nie ma szybkości ani nie stoi na nogach mocno, każda próba ataku kończy się przed polem karnym odebraniem piłki przez obrońców bo te patałachy nie mają spida a obrona przeciwnika dochodzi ich na 3,4 metrach. Wystarczy lekkie dotknięcie i jest po piłce, patałachy z ataku sie przewracają. Powiem jedno po tych meczach dałem sobie na luz i gram aby grac i dograc sezon, jestem dostarczycielem łatwych punktów i wielu bramek. Ten Hannover to jeden wielki szajs niemiecki i tyle, POWO dalej Korul mamnadzieje ze awans bedzie !!!!!!!!!!!

Zawodnik meczu:
Janko choc nie do konca bo powinien ze 5 bramekwbic na spokojnie.

woodi

6 kolejka
woodi lizaku
Screeny:

Strzelcy:
Hugo Montano
Andrea Pisanu
Di Vaio
Di Vaio

Opis:
Mecz zaciety i bardzo szybki. 1 polowa to deklasacja gosci którzy w koncówce strzelaja gola i obejmuja prowadzenie. 2 polowa to zmiana taktyki gospodarzy i błyskawiczne wyrównanie gry... w końcówce Di Vaio daje prowadzenie gospodarzom a chwile pozniej strzela druga bramke dajac spokojne prowadzenie.. dzieki za mecz i powo dalej

Zawodnik meczu:
Di Vaio - strzelec 2 bramek dające 3 pkt gospodarzom

Ogryz

7 kolejka
Ogryz Woodi
Screeny:

Strzelcy:
Duda
Julio Baptista
Julio Baptista
Julio Baptista
-------------------------
Gimenez
Siligardi
Andrea Pisanu
Di Vaio
Opis:
Fantastyczny mecz w wykonaniu obydwu ekip, wynik zmieniał się jak w kalejdoskopie. Do przerwy pewna gra piłkarzy Malagi i pewne prowadzenie 2-0 po golach Dudy i jednym Julio Baptisty 1 połowa nie wskazywała żeby piłkarze gości ugrali coś w tym meczu. 2 połowa rozpoczyna się od gola w 47 minucie dla Bolonii po pięknym podkręconym strzale w długi róg bramki bramkarza Malagi. Wynik 2-1 dla gospodarzy utrzymywał się do 61 minuty gdy Siligardi wyrównuje stan spotkania na 2-2. 5 minut później po błędzie obrońcy który podaje piłkę do gracza Bolonii wpada 3 gol dla piłkarzy gości i z 2-0 dla gospodarzy robi się 2-3 dla gości. Na szczęście w swoich szeregach Malaga ma niezawodnego Baptiste który popisał się pięknym rajdem mijając bramkarza i strzelając do pustej bramki. 3 minuty później i znów na prowadzeniu piłkarze gospodarzy Baptista zalicza hat-tricka po pięknym golu w długi róg bramki bramkarza gości. Po golu na 4-3 Baptista miał szansę na 4 gola, ale nieznacznie przestrzelił, a 5 min przed końcem duda po pięknym strzale uderza w poprzeczkę. Wszystko wskazywało na to, że piłkarze gospodarzy zdobędą w tym meczu 3 pkt, ale niestety w 87 minucie krótko rozegrany rzut wolny piłkę dostaje Di Vaio strzela bramkarz odbija piłka odbija się jeszcze od napastnika Bolonii i wtacza do siatki Malagi mimo ofiarnych interwencji obrońców. Po pechowym golu straconym przez piłkarzy Malagi mecz sąsiadów w tabeli kończy się wynikiem remisowym co nie zadowala żadnego z graczy każdy grał w tym meczu o 3 pkt. Oby więcej takich meczy i takich dramaturgi. Dzięki i powodzenia dalej.
Zawodnik meczu:
Julio Baptista - 3 brameczki w tym meczu nie zawodny napastnik Malagi.
woker650

6 kolejka
woker650 JustMe1987
Screeny:

Strzelcy:
Jose Sand
Riquelme
Valeron

Opis:
Statystycznie miałem więcej szans na zdobycie bramki, jednak to rywal po moich błedach w obronie zdobył o jednego gola więcej i zgarnął 3 pkt. Dzięki, powo dalej

Zawodnik meczu:
Nikt się szczególnie nie wyróżnił
woodi

8 kolejka
woodi Rybson
Screeny:

Strzelcy:
Sarkisov
Di Vaio

Opis:
Mile dla oka i bardzo dobre widowisko smile.gif obie ekipy dobrze przygotowały sie do tego spotkania. 1 połowa to spokojne rozgrywanie piłki i znakomita gra w obronie obu ekip co dały gospodarzom 2 strzały na bramke i 1 w światło a gosciom tylko 1 strzał na bramke i to nie celny:) Na druga polowe obie ekipy wyszły w takim samym ustawieniu i z wiekszą odwaga co dało bardzo dobre widowisko i w efekcie po 1 golu obu druzynom biggrin.gif Było to spotkanie naprawde na wysokim poziomie w milej atmosferze i wynik jak najbardziej sprawiedliwy gdyz obie ekipy grały swoje smile.gif Dzięki za mecz i powodzenia dalej smile.gif

Zawodnik meczu:
Obie jedenastki pokazaly kawal dobrej pilki smile.gif

woker650

8 kolejka
woker650 lizaku
Screeny:

Strzelcy:
Verhoek
Verhoek
Verhoek
Sergio Araujo
Hugo Montano

Opis:
Troche przesadziłem z ustawieniem obrony, no i skończyło się to 4 straconymi bramkami. Dzięki za mecz, powodzenia dalej

Zawodnik meczu:

Verhoek - zdobywca 3 bramek
seba
Dodaje ze sporym opoznieniem za co przepraszam. Słabo pamietam co sie tam działo więc opisy szablonowe. Zawody były jednak nudne jak flaki z olejem zatem nie ma czego żałowac.

5 kolejka
seba waldi
Screeny:

Strzelcy:
Crespo
Diaz de Cerio
De Marcos

Opis:
Wynik odzwierciedla przebieg wydarzen na boisku.Dzięki i powodzenia dalej.

Zawodnik meczu:
Nikt nie zasłużył na wyróżnienie

7 kolejka
seba boby
Screeny:

Strzelcy:
Amauri
Giovinco
V. Bojinov
Holtby
Holtby
Szalai
Allagui
Opis:
Wynik odzwierciedla przebieg wydarzen na boisku.Dzięki i powodzenia dalej.

Zawodnik meczu:
Nikt nie zasłużył na wyróżnienie
waldi198

.. 8 kolejka
waldi198 edi092
Screeny:

[/URL]

Strzelcy:
velikaev
ari

Opis:Bardzo wyrównany mecz lecz pechowa końcówka dla gospodarzy najbardziej sprawiedliwy wynik był by remis:)

Zawodnik meczu:

Dabro96

6 kolejka
Dabro96 seba
Screeny:

Strzelcy:

Jajalo
Makino
Crespo
Samobój na korzyść seby

Opis:

Mecz był dosyć wyrównany.Mógł wygrać seba,mogłem Ja.Miałem lekką przewagę lecz nie umiałem tego udekomentować.A więc wynik sprawiedliwy.
Dzięki za mecz.Powo w lidze.

Zawodnik meczu:

Nie było takowego

camel11

7 kolejka
camel11 Dabro96

Screeny:

Strzelcy:
Lanig
Ionita
Podolski
Clemens
Superswojak

Opis:
Nieporadność Espanyolu sięgała w tym meczu granic możliwości i tak oto po raz kolejny przegrali w pełni zasłużenie. Dzięki za mecz

Zawodnik meczu:
Podolski

Boby1908
5 kolejka
Boby1908 Woker650
Screeny:

Strzelcy:
Simak
Allagui
Allagui
Allagui
Lugo
Riquelme

Opis:
Mecz bardzo wyrównany. W pierwszej połowie wykorzystane trzy z czterech okazji i gospodarze schodzili na przerwę z trzy bramkową przewagą. kiedy już wszyscy byli pewni zwycięstwa to...nagle goście zaczęli odrabiać straty i mało brakowało ,a padł by remis. dzieki i powodzenia.

Zawodnik meczu:
Allagui
Boby1908
6 kolejka
Boby1908 Kaszi7
Screeny:

Strzelcy:
Holtby
Holtby

Opis:
Bardzo ciężki mecz dla gospodarzy. Rywale zagrali znakomicie z tyłu i ciężko było coś strzelać. Taka wygrana cieszy podwójnie. W końcu Mainz zaczyna łapać cenne punkty

Zawodnik meczu:
Holtby
Boby1908
8 kolejka
Boby1908 Camel
Screeny:

Strzelcy:
Allagui
Holtby
Holtby
Osvaldo

Opis:
To był prawdziwy sprawdzian dla Mainz. Ta drużyna w ataku ma bardzo słaby kaliber, a w tym meczu dodatkowym problemem były kontuzje. Niestety mecz był ostry i wszyscy moi napastnicy musieli z biegiem czasu zejść z boiska, ale udało się wywalczyć komplet punktów. Dzięki i powodzenia.

Zawodnik meczu:
similo14

7 kolejka
similo14 Ogryz
Screeny:

Strzelcy:
Rondon
Rondon
Fernandez
Nong
Opis:
Szkoda tego meczu! Dzieki i powo dalej
Zawodnik meczu:
Brak

Dabro96

8 kolejka
Dabro96 Radek93
Screeny:

Strzelcy:

Ionita x4
Chichi

Babiany
Maccarone

Opis:

Mecz Był zacięty.W Pierwszej połowie Przewagę Mieli zawodnicy Koeln,lecz Chwila nieuwagi i gol na 0:1.Potem zawodnicy klubu niemieckiego wzieli się za odrabianie strat i do końca 1 połowy strzelili 4 gole.I Widniał wynik 4:1.W Drugiej Połowie do głosu doszli Gracze Włoscy i to oni mieli inicjatywę.Strzelili na 4:2,lecz potem także chwila Nieuwagi i Gol dla Koeln na 5:2.Sampdoria do końca miała pewną przewagę lecz nie umiała tego udokumentować.Dzięki za mecz.Powo w Lidze.

Zawodnik meczu:

Alexandru Ionita-Strzelec 4 bramek.

czarny1990a

6 kolejka
czarny1990a Ogryz
Screeny:

Strzelcy:
Samoboj
Rondon
Julio Baptista

Opis:
Mecz bardzo zaciety. Ataki z obu stron. W tym meczu mogl wygrac kazdy. Lecz malkadze udalo sie strzelic bramke na 2:1 i utrzymywac wynik do konca. Dzieki ogryz, pozdrawiam!

Zawodnik meczu:
Nikt szczegolnie sie nie wuroznial.
lizaku

5 kolejka
lizaku Czarny1990a
Screeny:

Strzelcy:
Hugo Montano

Paulo Cesar

Opis:
Bardzo wymagający przeciwnik, mecz wyrównany na całej linii, wynik w pełni sprawiedliwy.

Zawodnik meczu:
Obie drużyny się spisały dobrze, ale nikt się specjalnie nie wyróżnił.
waldi198

.. 6 kolejka
waldi198 camel11
Screeny:

Strzelcy:
osvaldo
verdu
callejon
ivan alonso
de la pena
urko vera
urko vera
martinez
toquero

Opis: mecz na remis lecz tak się nie stało gratulacje dla przeciwnika:) pechowa końcówka dla gospodarzy ponieważ stracili bramkę w doliczonym czasie drugiej połowy heh

Zawodnik meczu:
strzelił zwycięską bramkęsmile.gif
Witu

5 kolejka
witu. Dabro96
Screeny:

Strzelcy:
Legear
Suarez
Lukaku
Podolski
Podolski
Podolski
Podolski
Opis:
Mecz był wyrównany było w nim dużo ciekawych akcji nie było tzw piłkarskich szachów tylko obie drużyny dążyły do wygrania meczu niestety w Koeln gra niesamowity Lukas Podolski i to on poprowadził drużynę z Niemiec do zwycięstwa. Dzięki za mecz i powo dalej

Zawodnik meczu:
Lukas Podolski

Rozegrał genialny mecz strzelając 4 gole
Rybson

6 kolejka
Rybson Czarny1990
Screeny:

Strzelcy:
Sarkisov

Opis:
Cieżki mecz mało sytuacji do strzelenia gola... udało trafic się raz w koncu szczęscie usmiechneło się do graczy z moskwy!:)

dzieki za mecz powodzenia;)

Zawodnik meczu:
Sarkisov

JustMe1987

JustMe1987 witu

Screeny:

Adrian

Boussoufa

Rubenilson Kanu

Legear

Opis:

Zmiana szkoleniowca w ekipie gosci nie sprawila ze moj zespol wyzbyl sie kompleksu Anderlechtu. Mozna powiedziec ze Deportivo bez Jose Sanda nie istnieje o czym swiadcza wyniki meczow bez jego udzialu badz tez w meczach w ktorych pilka mu zwyczajnie nie siedziala. Mnogosc sytuacji i mizeria zdobyczy..

Zawodnik meczu:

Mecz bez bohatera.

czarny1990a
8 kolejka
czarny gracz2
Screeny:

Strzelcy:
Brak strzelcow, mecz nie dograny do konca.

Opis:
Mecz ktorego nie chce opisywac, problemy z obu stron.

Zawodnik meczu:
Brak

AKTUALKA STRZELCOW
Boby1908
6 kolejka
Boby1908 Witu
Screeny:

Strzelcy:
Polanski
Szalai
Suarez
Gillet

Opis:
Mecz z tych , które powinienem wygrać, a prawie przegrałem. Szkoda punktów, bo przed sezonem celowałem w miejsce 10, ale jak tak będę grał to niestety będę niżej w tabeli.

Zawodnik meczu:
radek93

7.kolejka
radek93 waldi198
Screeny:

Strzelcy:
Maccarone
samobój

Toquero
Toquero

Opis:
Mecz naprawdę bardzo wyrównany .Wynik sprawiedliwy .Dzięki.

Zawodnik meczu:
Toquero- kapitalny mecz

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.