No i nareszcie !!!!!!!! Czas na starego wyjadacza jesli chodzi o 2 lige ;D
Najpierw o sobie :
A więc propozycje druzyn...wtedy wiedziałem ze musze byc aktywny i wybrac najrówniejsze bo i tak coś czułem że wybiore ogórów.Jak się okazało losowalem 4. Los nie zabardzo mi dopisał poniewaz nie zabardzo mi pasowało Dynamo nawet z trio Voronin,Kuranyi,Jakubko. Po pierwszych sparingach , naprawde , skakałęm z radośći. Nie ze zwycięstw lecz ze stylu gry. Każda piłka adresowana do napastnika , praktycznie znajdowała się w siatce. Jednak nadszedł pierwszy ligowy mecz. Formy...dobijajace (nawet zaczelem oskarzac patch xD Dajcie spokoj 11 na niebieskiej i wystawilem sama rezerwe praktycznie).Mecz wtedy o ile pamiętam do przerwy 3:0 i potem sie stało... 3 Bramki po katastrofalnych błędach w obronie.. Z meczu na mecz było coraz gorzej , rozgroczenie rosło. I nawet po chwili zaczełem wątpić czy zdobęde przynajmniej 6-7 zwycięstw. Nadszedł mecz ze Stalówką , tu również nie dawałem sobie szans. Jednak system z 4-3-3 którym gram pratkczynie od zawsze przestawiony na 4-4-2 dał znakomite warunki . I wtedy zaczeła sie gra i pierwsze zwycięstwo. Później znowu to samo.. Przegrana , Remis, Przegrana ... I to z zawodnikami "tereotycznie słabszymi odemnie " ( ofc szacuneczek dla wszystkich

).Tak jak i przypuszczałem młode talenty jak Dj_Adriano eksplodowały.. Coraz większe rozgoryczenie i wstyd gdyż leżałem z Tą drużyną i robiłem pod siebie. Nastepnie znowu przebudzenie ! Pare meczy wygranych i oczywiscie efekt Jojo ... Już nie dawałem sobie szans.. Sezon dla mnie tragedia i miałem rezygnowac w trakcie sezonu gdyż nie wyrabiałem nerwowo również .. Jednak "dał mi po ryju" Łukasz w jednej z rozmow (i chwała mu zato xD) i odrazu cofnełem to co mówiłem i zrobiłem sobie przerwe. Grajac w Master Lige , zaczełem testowac nowe ustawienia. Jak sie okazało to był strzał w 10 !! Kapitalna passa ponad 15 meczów bez porażki i fuksiarskie wygrane z Newcastle czy z Drużyną Tomka Olympiaqosem były to mecze za 5 pkt. Jeszcze scigająć pozostałych... Udało Się ! Jestem dumny że po 2 pechowym sezonie (Byłem na miejscu Nalepa i też mi brakowało pkt do awansu ) . Nadeszła chwila przezemnie wyczekiwana a więc zawitanie w progi pierwszo ligowców naprawde myśle że zasłużyłem może nie koniecznie zachowaniem ( nieraz dawałem dupy na całej linii ) ale myśle że jakieś tam umiejętności mam.Co więcej... chyba nic.. teraz przejde do innych ogolnie Dynamem nie grało się najlepiej pomimo końcówki Rewelacyjnej. Teraz na bank w 1 lidze będe miał przynajmniej jednego cyborga którego sie bede trzymał ^^.
Teraz coś o reszcie :
Jak już mówiłem doszło do 2 Ligi wielu graczy jak Stalówka , Nalep , Vivec , Ferat , Hyoga,Justme (o tych których zapomnialem przepraszam

) oraz rozwineli nam sie chłopaki typu dj_adriano , Tomek , Ogryz. No cóż będe ukrywał ... w jednych widzialem wiecej zagrożenia w innych mniej.. Najbardziej obawiałem Sie Tomka i Ogryza bo z jednym mialem problemy jeszcze w 2 lidze w tamtym sezonie w 2 rundzie. A z Ogryzem z kolei w lidze wakacyjnej. Więc zaczne od Mistrzunia. A więc DJowi wróżyłem czołówke ale nie koniecznie miejsca 1-4. Jednak od początku pokazywał że Newcastle jest bardzo groźny . Doskonale przyodział do nich taktyke i widać że wyniki są . Łoił każdego aż miło (Sam dostałem 4:2). Naprawde , DJ , ostatnio mielismy małe spinki w wiekszosci dzieki mnie po czym ty sie odgryzales i na odwrót ale fantastyczny sezon miałeś. Chyba wszystko Ci wychodziło , jeszcze pamietam jak pisales o spara . Gdzie jak odpoweidzialem nie napisales ze sie boje . Wtedy mi nawet myśl o tym nie przeszła a teraz.. pełna koncentracja

. Mam nadzieje ze w 1 lidze też pokażesz klase i jako "Beniaminkowie" pokazemy im że 2 Liga to też klasowe rozgrywki i wcale nie odstają poziomem od 1 . Dalej Ferat ! Kolejna sensacja ! Pamiętam gośćia jeszcze z innej ligi. Z poczatku mielismy dobry kontakt jednak potem jakos przestalismy gadac. Również zadziwił Sunderlandem z poczatku zgrywajac "niewiniątko" a jak się wszystkim nogi potykały to wbijał noże w plecy

. W każdym bądź razie również Feracie zasłużyłeś na pierwszą lige . Następnym graczem jest user którego nie powinienem lubic ponieważ jest ze Stalowej Woli jednak jest on sympatycznym graczem

Stalówka ! On już raczej sprawił mniej sensacjii wg mnie należał on do grona faworytów jeśli chodzi o 2 lige. Znam go z kilku lig , sam grał na mojej pamietam ze wtedy Nigerią i bił na głowy Włochy , Brazylie itp . Więc szczerze mówiąc żadne zaskoczenie.. Ahhhhh 5 miejsce Nalep ;] . Mój naj ziomuś oprócz Łukaszka z Ligi

. Znamy sie długo ba ! Ponad Rok bedzie , jednak niedawno dolaczyl do tej ligi. Wiedzialem o umiejętnościach Nalepa , ale żeby 5 miejsce ?? Zadziwił mnie ;d. Stawiałem ze będzie to 7-8 miejsce i w nast sezonie będzie rządził ;]. Ale jest inaczej i się z tego Ciesze. Walka do samego końca , niestety szkoda że nie awansowales jednak wszystko jest mozliwe także wierz do końca

. Reszte już tak podsumuje ogólnie. Zawodnicy Typu Boro,Hyoga,Piwlak,Prince - To oni bedą ustalali warunki za sezon , ponieważ rozwijanie umiejetności w online to kwestia sezonu a już w tym pokazywali pazury. Jednak czegoś im brakowało , na bank sobie wszystko poukładają i ruszą do boju ! Nastepnie Justme,Tomek,Vivec,Syberian : Pierwszy dwóch mi bardzo ale to bardzo szkoda. Naprawde , Justme to bardzo fajny gość. Kapitalna atmosfera w meczach , zawsze gdy gram z nim lige czuje klimat jakbym grał jakiś finał ...naprawde Amazing.. Bardzo szkoda jednak że tak nisko wylądowałeś...licze że w nast sezonie jeśli nie będziesz w czołówce to przynajmniej na miejscu godnym Twoich umiejętności. Bo uwierz 10 miejsce w Twoim przypadku to wstyd ;D.Tomek mój faworyt.... cóż , w meczach z nim nie odstawał umiejętnosciami odemnie , 2 mecze i 2 mecze na remis , w 2 mi sie pofarciło i wygrałem ale w 1 remis w pełni zasłuzony. Myślę ze w nast sezonie będzie z Tobą lepiej. Vivec człowiek zagadka . Raz gra tak że nie ma na niego mocnego , każdy dostaje od niego po pare bramek i odchodzi smutny.. Jednak ja k nie ma formy to jest jak jest.. Licze że nast sezon będzie dla Ciebie lepszy i "oswoiłeś" się już z ligą

. Syberian , Mati13 , Ogryz... Więc Syberian... dla mnie to jest jeszcze młody nie oszlifowany Talent tej ligi.. Jestem tego bardziej niż pewny że będzie z nim to samo co z Dj'em . Czyli ten sezon Cicho i ponuro a w nastepnym eksplozja talentu

. Mateusz , dołączyłeś niedawno , napewno będzie jeszcze troche meczów "pokory" jednak spokojnie , podłapiesz gre od tych bardziej doświadczonych i sam będziesz ustalał warunki meczów :].Ogryz.. Ogryzie ty juz masz doswiadczenie..baa grasz na 123 ligach na raz

. Ten sezon jak trafnie stwierdziłeś nie poszedł Ci jednak , mam nadzieje ze w nastepnym będzie lepiej .Craxa , Seba i Waldi.. Z Craxą grałęm straszsnie mało meczów.. i nie zbyt wiele pamietam ale również nie zycze Ci w nast sezonie tak niskiej pozycji...Seba...kolejny ze Stalowej Woli , kolejny ziomek z którym grać mecze to przyjemność. Sprawiedliwie komentuje poczynania jak nie moich to swoich zawodników . Oczywiscie wszystko w formie atmosfery i zabawy. Mam nadzieje że jeszcze się kiedyś spotkamy (Take It Easy , za sezon kiedy spadne ) i pogramy jeszcze lige w takiej samej swietnej atmosferze. Wogole nie wiem dlaczego ty tak nisko...Masz umiejętnośći chłopie tylko tak jakby Cię coś blokowało ;[.Waldi.. też zawiódł , niby drużyna też nie najlepsza ale myśle że wyżej spokojnie mógłby być..Ufff sie rozpisałem , jesli Wszyscy przeczytaliscie to w całosci i nie usneliscie , to naprawde moje gratulacje . Ogolnie nie zycze nikomu ostatnich miejsc . Dziękuje za ten sezon w który dla mnie będzie dobry w aspekcie awansu i troche mniej w postaci sumienia i zachowania w niektorych sytuacjach. Narka