Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 5 22.10- 31.10, kolejki 17-20
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 5 > Sezon 5 - II liga
lukasz44
Kolejka 17
WKSRKS - Tomek93
Mateusz13 - Vivec
stalowka - Borozdw
waldi198 - Ogryz
Prince - piwlak
Ferat - dj_adriano
JustMe1987 - seba
craxa93 - Hyog

Kolejka 18
Syberian - deadduck
Vivec - WKSRKS
Ogryz - Mateusz13
piwlak - stalowka
dj_adriano - waldi198
Nalep - Prince
seba - Ferat
craxa93 - JustMe1987

Kolejka 19
Tomek93 - Vivec
deadduck - Borozdw
WKSRKS - Ogryz
Mateusz13 - dj_adriano
stalowka - Nalep
waldi198 - seba
Prince - Hyog
Ferat - craxa93

Kolejka 20
Borozdw - Syberian
Ogryz - Tomek93
piwlak - deadduck
dj_adriano - WKSRKS
Nalep - sebas1996
seba - Matuesz13
Hyog - stalowka
craxa93 - waldi198
JustMe1987 - Prince

pomarańczowo- przedłużone
niebieski- brak opisu lub niezgodne z szablonem
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem
czerwono- wpisane tylko na główną lub WO (pogrubione)

Regulamin:
CYTAT
2. Gospodarz w terminarzu podawany jest jako pierwszy.
3. Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór stadionu
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu (np. poprzez GG lub e-mail)
- wpisanie wyniku na forum oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków (np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach."); niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) również spowoduje odebranie 3 punktów za każde ostrzeżenie
prince
Kolejka 19:
Prince Hyog

Strzelcy:

PSV Eindhoven:
55', 70' Toivonen
58', Berg

Lokomotiw Moskwa:
14' Wagner
25', 27' D.Traore

OPIS:

Co za mecz, pierwsza połowa zdecydowanie dla gości i 0:3, druga natomiast diametralnie w drugą stronę. Coach PSV postawił wszystko na jedną kartę, ofensywne ustawienie i albo się skończy pogromem, albo coś z tego będzie. Udało się doprowadzić do remisu, ba, nawet do piłki meczowej, Toivonen jednak nie wykorzystał sytuacji sam na sam w ostatnich minutach...a szkoda bo droga do nieba stała otworem...Dzięki za mecz i powodzenia dalej.

Screeny:

Piłkarz meczu:

Ola Toivonen
Szkoda ostatniej akcji, ale i tak zdobył dwie kluczowe bramki dla swojego zespołu które uratowały punkt w tym meczu.
JustMe1987

JustMe1987 Prince

SCREENY:

OPIS:

Czysta gra z obu stron oraz przyjacielska atmosfera plus dwie zdobyte bramki i na zero z tylu. Czego chciec wiecej?

Rywal: Bardzo wporzadku.
Jakosc lacza: Zadnych zastrzezen.
Mateusz13

Mateusz13 Vivec

W pierwszych minutach karny dla angielskiego zespołu czerwona kartka dla obrońcy Auxerre jednak kapitalnie obronił karny Sorin. Lecz zespół francuski walczył do końca i zremisował 2:2 gdyby nie zamotanie obrońców w jednej akcji wygrali by ten mecz. Ważny pkt dla Auxerre.

Ferat
19 kolejka

Ferat Craxa

Co sie dzieje z druzyna Sunderlandu? Nie wiem sam.. Zbawca Anglikow Bent strzelec czterech goli w tym ostatniego w doliczonym czasie gry, mimo kieskiej formy sam sobie utrudnilem ten mecz ustawiajac bialo-czerowne pasy vs roz czy tez losos.. Coz podzial punktow nie zadowala zadnej ze stron:) pozdro i powo dalej..
Ferat
17 kolejka

Ferat dj_adriano

Sunderland nie sprostal liderowi rozgrywek, choc ten byl zdecydowanie w ich zasiegu, ale nie tym razem, tragiczna gra w ofensywie, nazwalbym ja nawet bezradnoscia zawazyla na koncowym wyniku, pozdro i powo dalej..
Mateusz13
Kolejka 19

Mateusz13 dj_adriano

Bardzo wyrównany mecz gdyby nie samobój zawodnika Auxerre byłby jeszcze ciekawszy oby dwa zespoły miały szanse wygrać mecz i wykorzystał ją i wygrał było to Newcastle.

stalowka84
Stalówka Nalep

Spotkanie ogólnie na remis ale ostatecznie to goście mieli tego dnia lepiej wyregulowane celowniki o to oni zgarniają całą pulę.
Dzięki powodzenia dalej:)
Ogryz
18 Kolejka:

Ogryz Mateusz13

Screeny:

Opis Meczu:

Drużyna Sampdorii doprowadza mnie już do szału po prostu tragicznie mi się nimi gra. Co do meczu to przewaga Auxerre i zasłużone zwycięstwo gości. Chociaż przy wyniku 2-2 na pustą bramkę jeden z moich napastników strzelił w poprzeczkę. Poszła kontra i w takiej samej sytuacji również trafił w poprzeczkę gracz gości, ale oczywiście obrońca Sampdorii stał tam gdzie nie powinien i wpakował piłkę do swojej bramki. W końcówce poszła jeszcze kontra i wynik ustalił Licata w doliczonym czasie gry na 4-2. Dzięki.

P.S Oliech Oto kontrowersja gdy u mnie na komputerze piłka trafiła w słupek i gol został zaliczony co widać na tym filmiku a u Mateusza piłka wpadła do siatki, ale nie będę się kłócił o wynik, bo i tak porażka i tak.

czarny1990a
17. kolejka
czarny1990a Nalep

Mecz w calosci dla lille. Ich napastnicy byli bezlitosni dla graczy a szczegolnie bramkarza deportivo ktory musial wyciagac pilke az 5 krotnie ze swojej bramki. Gracze deportivo starali sie atakowac natomiast lille powstrzymywalo kolejne ataki przepuszczajac tylko 1 po ktorym padla bramka. Wynik ostatecznie 1:5. Pozdrawiam!!
Nalep

Nalep Sebas1996

Screeny:

Opis meczu: Bardzo wyrównane spotkanie z przewagą gospodarzy, którzy zdominowali swoich przeciwników.Posiadanie piłki mówi o wszystkim.Jednak Spartak wyprowadzał bardzo groźne kontrataki i zdołał strzelić w tym spotkaniu 2 bramki.Na szczęście Lille miało dzisiaj Frau'a, który zdobył dwie bramki i to głównie dzięki jego trafieniom Lille dalej utrzymuje się na pozycji wicelidera 2 ligi.Oprócz 2 trafień napastnika o nazwisku Frau bramki dla Francuzów strzelali także Ludovic Obraniak i Tulio De Melo.Dla gości z Moskwy Ibson oraz Bazhenov.
craxa93
20. kolejka
craxa93 waldi

Kompletny brak koncentracji w tym spotkaniu gracze Palermo myślami byli zupełnie gdzie indziej do tego świetna forma i piękne gole Viatiego przyczyniły się do klęski Włochów.

19. kolejka
craxa93 JustME1987

Mecz jak najbardziej do wygrania w pierwszej połowie niewykorzystany karny i kilka setek. Myślę że większość graczy zjada mnie rutyną tak i było chyba tym razem brakuje mi konkretnej gry w ataku ale godzę się z porażką i licze że rewanż będzie już dla mnie.
Dzieki za mecz i powo dalej.

Sorry za brak ss ale zapomniałem że nie miałem włączonego frapsa.
JustMe1987

JustMe1987 seba

SCREENY:

OPIS:

Przypadkowy karny dla rywala za gre bark w bark na poczatku drugiej polowy troche mnie zaniepokoil bo zrobilo sie 0:1 ale pozniej bylo juz tylko lepiej. Mecz pasjonujacy w ktorym byl cios za cios. Uwazam ze spotkanie na remis ale rywal i tak moze byc dumny ze zdobycia 3 bramek bo przy tej ilosci klarownych sytuacji ktore mial wykorzystal chyba maksimum.

Rywal: Bardzo wporzadku.
Jakosc lacza: Zadnych zastrzezen.
craxa93
17. kolejka
craxa93 Hyog

Niesamowicie emocjonujący mecz w którym wszystko było możliwe i napięcie do ostatniej minuty. Sprawiedliwy remis.
Dzieki za mecz i powo dalej.
p.s Jedna lama dla Lokomotiwu,ale przeciwnik od razu się przyznał że gol się nie liczy i nie było problemu wink.gif
Syberian
Kolejka 18

Syberian Deadduck

Mecz zaczął się pod dyktando przyjezdnych. Espanyol praktycznie nie dopuszczał Olympiacosu pod swoją bramkę. Zamieszanie w polu karnym wykorzystał Zairi. Kilka chwil później Pantelic trafia w słupek w sytuacji sam na sam z pustą bramką. W Drugiej połowie daje remis De la Pena,lecz świetnie sprawujący się Ibagaza podwyższa na 2;1 dla domowników. Dzięki za mecz.

Zawodnik meczu:

Ariel Ibagaza
Hyoga
20. kolejka:

Hyoga Stalowka

Opis: Znowu nie ma screenów, nie wiem, co dziś jest nie tak. Porażka miejscowych po słabym meczu, choć to oni wyszli na prowadzenie jako pierwsi. Później dużo błędów w obronie i strata trzech goli, dzięki.
stalowka84
potwierdzam dla gości Aliev a dla mnie Trezeguet 2 i Valdez
dj_adriano
dj_adriano WKSRKS

POPIS PRZECIWNIKA:

mecz brzydki,a to za sprawą przeciwnika który swoją frustracje wyładowywał na moich zawodnikach,a szkoda bo mecz mógłby być ładny tak jak pierwsze pół godziny gdzie napierw w pierwsze 15 min Newcastle zadało trzy ciosy i było 3-0 ale dosyć szybko dynamo nawiązało kontakt strzelającc 2 gole i zrobiło się tylko 3-2 i wydawało się że goście pojdą za ciosem i strzelą kolejną bramke to tak się jednak nie stało bo niezawodny w tym jak i w innych meczach Gutierrez przeprowadził ładną akce skrzydłem i celnie dośrodkował po czym padła czwarta bramka dla Newcastle jak sie okazało ostatnia w tym meczu.. nie dziękuje za mecz..

BOHATER MECZU:
JONAS GUTIERREZ

WKS
CYTAT(dj_adriano @ Oct 28 2010, 18:44) *
<div align="center">
dj_adriano WKSRKS

POPIS PRZECIWNIKA:

mecz brzydki,a to za sprawą przeciwnika który swoją frustracje wyładowywał na moich zawodnikach,a szkoda bo mecz mógłby być ładny tak jak pierwsze pół godziny gdzie napierw w pierwsze 15 min Newcastle zadało trzy ciosy i było 3-0 ale dosyć szybko dynamo nawiązało kontakt strzelającc 2 gole i zrobiło się tylko 3-2 i wydawało się że goście pojdą za ciosem i strzelą kolejną bramke to tak się jednak nie stało bo niezawodny w tym jak i w innych meczach Gutierrez przeprowadził ładną akce skrzydłem i celnie dośrodkował po czym padła czwarta bramka dla Newcastle jak sie okazało ostatnia w tym meczu.. nie dziękuje za mecz..

BOHATER MECZU:
JONAS GUTIERREZ

Proponuje bramkarzem wychodzic najlepiej za połowe swoją i wykonywac 15 minut jedna akcje tak jak w tym meczu. Oczywiscie taka gra przyprawia o mdłosci i emocjonujaca grą byłyby szachy . Równiez nie dziekuje
czarny1990a
20. kolejka

Czarny1990a Ferat

Mecz wyrownany z lekka p5rzewaga raz jednej z druzyn raz drugiej. Gracze sunderlandu okazali wiecej zimnej krwi i wykorzystali wiecej akcji dzieki czemu wygrali 2:4. Pozdarwiam!!
Tomek93
Kolejka 19
Tomek93 Vivec

Kolejna głupia strata punktów. Mając dużą przewage nie potrafiłem tego wykorzystać, a proste błędy w obronie pozwoliły wygrać ten mecz przeciwnikowi. To już chyba 5 porażka w pięciu ostatnich meczach w lidze. Po dobrym starcie sezonu już chyba straciłem na miejsca 1-4, a z tak beznadziejną skutecznością a co za tym idzie wynikami zapowiada się ciężka walka o środek tabeli. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.
JustMe1987

Czarny1990a JustMe1987

SCREENY:

Brak..

OPIS:

Wstawiam na prosbe rywala ktory po meczu sie zreflektowal ze nie ma screenow i poprosil mnie o wrzucenie. Ogolnie dolek sprzetowy ( kiepsciutki host bodaj przez router przeciwnika zreszta dzieki ktoremu rywal tez ma kiepskie polaczenie z tego co mowil ) i dolek sportowy. Dzieki za mecz i powodzenia z uzyskaniem lepszej jakosci polaczenia - bo to tylko gra i powinna przeciez cieszyc..

Rywal: Bardzo wporzadku - troche "zniechecony"
Jakosc lacza: Daleki od idealu ale do przelkniecia.
waldi198
17.kolejka

waldi198 ogryz

Co za pechowy mecz heh prowadziłem 2:0 i dałem sobie odebrać zwycięstwo heh

Ogryz
CYTAT(waldi198 @ Oct 29 2010, 22:30) *
17.kolejka

waldi198 ogryz

Co za pechowy mecz heh prowadziłem 2:0 i dałem sobie odebrać zwycięstwo heh

seba
seba Ferat

Z tego co pamietam to w 1 polowce Rennes wyraznie dominowalo, ale w drugiej zagrało "swoje"
seba
seba Mateusz 13

Olbrzymia przewaga Rennes w tym meczu, która do ostatniej minuty nie znajdywała absolutnie żadnego potwierdzenia w bramkach.
Mało tego, w 85 min. Licata, po jednej z nielicznych kontr ziomali z Auxerre pakuje piłkę do siatki. Znowu wtopa po dobrych zawodach? W porządku - zdązyłem się przyzwyczaić do takich scenariuszy..., jednak tym razem miałem farta.
W 89 min, w potwornym zamieszaniu podbramkowym, Hugo Montano, lewym jajkiem zdaje się, umieszcza piłkę w siatce, a w doliczonym czasie gry Camara ładnym, parabolicznym szczałem z dystansu ustala wynik zawodów.
Ogryz
20 Kolejka:

Ogryz Tomek93

Screeny:

Niestety brak ponieważ obydwoje mieliśmy czarny ekran. Strzelcy bramek dla Bragi to: 2x Matheus dla Sampdorii Pazzini.

Opis Meczu:

Pechowa porażka piłkarzy Sampdorii. Mecz z przewagą piłkarzy gości atakowali, ale nie potrafili poradzić sobie bramkarzem gości czasami obroną i również sami ze sobą ponieważ marnowali dużo sytuacji. Po 1 połowie wynik 1-0 dla gospodarzy. W 2 połowie niestety 2 bramki strzelone przez Bragę i wygrana tej drużyny. 2 bramka po odbitej piłce przez bramkarza napastnik gości wpakował piłkę do pustej bramki tego gola najbardziej żałuje. Dzięki za mecz.

Zawodnik Meczu:

Matheus - To dzięki jego golom piłkarze Bragii wracają do Portugalii z 3 pkt.
stalowka84
#18 - na prośbę Piwlaka

piwlak stalowka

Ciekawy mecz, z wieloma sytuacjami podbramkowymi. Obie drużyna urządziły sobie festiwal strzelecki, jednak to Hiszpanie,głównie dzięki dobrej dyspozycji napastników odnieśli pewne zwycięstwo. Dzięki za mecz.
dj_adriano
dj_adriano waldi198

świetny mecz w wykonaniu moich podopiecznych. nie umiem się nachwalić grą w tym meczu i nie umiałbym wyróżnić nikogo osobiście ponieważ każda formacja począwszy od obrony która nie dała dużego pola do popisu zawsze groźnemu Palermo i Viatriemu , pomoc również znakomicie się spisywała no i napastnicy którzy zapewnili zwycięstwo w tym meczu. powinno ono być wyższe jednak piłka jak zaczarowana nie chciała wpadać do bramki mimo potężnego ostrzału ,dużą role w uniknięciu wysokiej porażki miał goalkeeper gości fenomenalnie spisujący się na linii bramkowej i to jemu z pewnością należy się najwyższa nota w zespole Juniors. gracze zza oceanu mogli jedynie szukać swoich szans z kontrataków ,kilka udało się wyprowadzić ,ale nie były one na tyle skuteczne by zagrozić bramce Harpera. tak więc kolejne cenne zwycięstwo wyspiarzy przybliżające ich coraz bardziej do nieoczekiwanego przed sezonem awansu. dzięki za mecz, pozdrawiam.
Hyoga
#18:

Hyog Czarny1990a

Opis: Goście byli tłem dla świetnie grającego Lokomotiwu. Wynik już w 45. sekundzie otworzył Maicón, to na pewno pomogło gospodarzom. Później poszło już gładko, kolejne dwa gole w pierwszej połowie i mecz był skończony. Dzięki, powodzenia.

piwlak
Kolejka 20

piwlak czarny1990a

Cóż- po raz pierwszy w tym sezonie Anglicy zaprezentowali dobrą skuteczność. Co więcej była ona zabójcza. Mimo wyrównanego meczu(w statystkach minimalną przewagę miało Deportivo), Bolton strzelił 6 bramek, przy 7 celnych strzałach na bramkę. Dzięki za grę i powodzenia dalej

WKS
17

WKSRKS Tomek93

W sumie nie wiem co powiedziec... Po pierwszych 10 minutach powinno byc 2:0 dla Sportingu , katastrofalne błędy w obronie. Jednak gdzieś tam Bóg potrafi pomóc Gabulovi. Ataki graczy Dynama ? Żałosne , piłka ocierała sie tylko o obrońców. Druga połowa  również nie zwiastowała niczego dobrego.Piłkarzy Moskiewskiego Dynama wpadli na pomysł żeby zaatakowac. Jedyną zaleta jest to że czytali każy ruch gracza i dzieki temu każy pressing był zakonczony powodzeniem. Co  z tego ? Obronca , Bramkarz . Aż tu nagle kapitalny strzał Wilkhsera !! Bramkarz Bragi !! Jakubko !! Poprzeczka !! Pech lub Nieudolnosci Ciąg dalszy. Po meczu zawodnicy postanowili zejść do szatni. Jedynie trener WKSRKS miał odwage i podszedł do kibiców podziękować za doping. Dostał on gromkie brawa i przyspiewke którą zapamieta do końca życia. Dzieki Tomaszek .

Co wy robicie ??? Wy WKS'a hańbicie !! Co wy robicie ?? Wy WKS'a Hańbicie !!. 

18
Vivec WKSRKS

Nawet nie jestem pewny czy dokladnie bylo 3:5 dla mnie. Wiem ze wygrałem.Strzelców tymbardizej nie pamietam. Jak widać gospodarz nie kwapił sie dalej ze wstawieniem..
georg123
18 kolejka

Vivec WKSRKS

Wynik potwierdzam, sorki za nie wpisanie, po prostu brak możliwości technicznych.
Sam mecz do 85 minuty przebiegał jeszcze po myśli gospodarzy, ale od tej minuty nastąpił krach, goście przystąpili do frontalnego ataku i szybko wpadły 3 bramki, i koniec meczu.
borozdw
Boro Syberian

Bardzo dobry mecz w wykonaniu Celticu, który kontrolował grę przez większość meczu. Roztargnienie w końcówce mogło kosztować utratę jakże ważnych pkt, ale na szczęście udało się dowieźć zwycięstwo do końca.

Screeny doda Syberian
Syberian
@Boro

prince
Kolejka 17:
Prince Piwlak

Strzelcy:

PSV Eindhoven:
27', 69' Koevermans

Bolton Wanderers:
30' Klasnic
45', 46' Gardner

OPIS:

Testowanie nowej formacji 4-1-2-3 i wyszedł tragizm, czułem się tak jakby dosłownie ktoś inny sterował moim padem...i tak cud, że dwie bramki wpadły. Gratuluję i powodzenia dalej.

Screeny:

[/url]

Piłkarz meczu:

Ricardo Gardner
Jedna z jego bramek to armata z 20-paru metrów godna uwagi, niestety nie nagrałem jej..
deadduck
Kolejka 19

deadduck Boro

Klątwa. Inaczej tego nazwać nie potrafię. Czwarty(!) remis z rzędu i to na własne życzenie.

Nalep

Nalep Prince

Screeny:

Opis meczu:

Wyrównany mecz.Myślę, że gospodarze nie zasłużyli na porażkę, lecz taki jest futbol.PSV zgarnęło 3 punkty i tego wieczora to im dopisało szczęście
WKS
19

WKSRKS Ogryz

Mecz załosny . Szkoda mi tylko tego pkt  bo mogły być 3 ale cóż.. 

Ogryz
CYTAT(WKSRKS @ Nov 12 2010, 18:10) *
19

WKSRKS Ogryz

Mecz załosny . Szkoda mi tylko tego pkt  bo mogły być 3 ale cóż.. 

Chyba to mi powinno być zal tych pkt.Ponieważ przy 1 bramce dla cb straszny lag złapał mnie i do końca 1 połowy trzymał. A bramkę na wagę pkt zdobyłeś w końcówce.
waldi198
19.kolejka

waldi198 seba

duzo szczęscia po stronie gości którzy wykorzystali swoja okazję i wygrali mecz smile.gif
stalowka84
Stalówka Borozdw

Ciekawe spotkanie zobaczyli kibice którzy w tej kolejce wybrali się na to spotkanie.
Ostatecznie większą skutecznością wykazali się gospodarze i to oni zgarnęli 3 pkt.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.