Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 4 15.10- 24.10, kolejki 13-16
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 5
lukasz44
Kolejka 13
Edi092 - Mani3k
ufo1987 - Tsu
milerinho - Roor1910
Edek - Czubinho
Tomaj - Bakel
Mlody08 - arczi333
Niewczas - krzysiu1996
lukasz44 - snajper1929

Kolejka 14
ziewiec - Edi092
Tsu - Mani3k
siwers99 - ufo1987
Czubinho - milerinho
arczi333 - Edek
krzysiu1996 - Tomaj
snajper1929 - Mlody08
lukasz44 - Niewczas

Kolejka 15
Edi092 - Tsu
ziewiec - Roor1910
Mani3k - siwers99
ufo1987 - Bakel
milerinho - arczi333
Edek - snajper1929
Tomaj - lukasz44
Mlody08 - Niewczas

Kolejka 16
Roor1910 - Edi092
siwers99 - Tsu
Czubinho - ziewiec
Bakel - Mani3k
krzysiu1996 - ufo1987
snajper1929 - milerinho
Niewczas - Edek
Mlody08 - Tomaj

pomarańczowo- przedłużone
niebieski- brak opisu lub niezgodne z szablonem
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem
czerwono- wpisane tylko na główną lub WO (pogrubione)

Regulamin:
CYTAT
2. Gospodarz w terminarzu podawany jest jako pierwszy.
3. Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór stadionu
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu (np. poprzez GG lub e-mail)
- wpisanie wyniku na forum oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków (np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach."); niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) również spowoduje odebranie 3 punktów za każde ostrzeżenie
ziewiec
14 kolejka
ziewiec Edi092

Mecz pod dyktando gospodarzy, którzy nie pozostawili złudzeń na dobry wynik gościom. Dzięki za mecz wink.gif
czubinho
16 kolejka
Czubinho ziewiec

wynik mowi sam za siebie, nie ma co sie rozpisywac, dzieki
siwers99
16 kolejka:

siwers99 Tsu

Sukces z takim dobrym graczem wzbudza optymizm w całym sztabie szkoleniowym Marsylczyków. Ogólnie mecz wyrównany, ale to Ayew grał najlepiej i zapewnil ważne 3 pkt. Dzięki za mecz i powodzenia dalej;)
ziewiec
15 kolejka
ziewiec Roor1910

Do przerwy 3:0 dla Wolfsburga. Potem 4:0, aż goście zaczęli szalenie atakować zdobywając dwie bramki, ale wynik na 5:2 ustalił niezawodny Grafite, co pozwoliło spokojnie doprowadzić zwycięski mecz do końca. Dzięki za mecz wink.gif
lukasz44
kolejka 13
lukasz44 Snajper1929

Dobre spotkanie, pierwsza połowa pod dyktando Porto, druga zaś Turków. Swoje zrobił Hulk, nazwany przez rywala cyborgiem, nie dziwi mnie to bo na czerwonej strzałce jest nie do przypilnowania, mogłem wygrać i Ja mógł też Snajper, ale mamy remisik closedeyes.gif
Gra Porto nie jest zła, niedługo odbijamy się z dna (taka sama sytuacja była w tamtym sezonie) cool.gif

Bohater:

Wystarczy spojrzeć na screen ze strzelacami, to wiele wyjaśni kto tu rządził smile.gif

ufo19
12 kolejka

ufo1987 Tsu

Kapitalny mecz w wykonaniu Brazylijczyków. Zdecydowanie najlepszy w tym sezonie, Pierwszy raz nie mam nic do zarzucenia całemu zespołowi. Przez większą część meczu Anglicy byli wyłączeni zupełnie z gry. Szczerze mówiąc przeciwnik na pewno nie zasłużył aż na 3 bramki, co najmniej na jedną. Goalkeeper Internacionalu piłkę po raz pierwszy w rękach miał w 39 minucie. Pierwszy strzał natomiast Evertoon oddał po przerwie, w 48 minucie zamienił go od razu na bramkę Yakubu. Jestem pod dużym wrażeniem Internacionalu bo na prawdę do tej pory bardzo słabe mecze (nie licząc Pucharu bo tam się odrodzili) tym bardziej z tak dobrym graczem jakim jest Tsu. Dzięki za mecz.

Milerinho

13 kolejka
Milerinho Roor1910

Roman Waindenfeler obronil poczatek meczu i pokazal zawodnikom ze mecz mozna wygrac z Bayerem i tak tez zrobili chlopaki z ataku i byli skuteczni w przeciwienstwie do aptekarzy. Druga polowa to kontrowanie atakow rywali i koncowe swyciestwo. Dzieki za mecz i powo w rew. smile.gif

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

15 kolejka
Milerinho Arczi333

W tym spotkaniu nastawilem sie bardziej na uwazna gre w obronie i szybkie kontry bo wiem jak arczi potrafi konczyc akcje. Moja jedna akcja przyniosla upragnione zwyciestwo chociaz w koncowce meczu mialem sporo szczescia. Dzieki za mecz arczi do nastepnego ;>

arczi333
14 kolejka

Arczi333 Edek

Mecz godny klasyczny duzo walki
siwers99
14 kolejka:

siwers99 Ufo

Pierwsza połowa nie zapowiadała takiego lania . Prowadzenie 2-0. W drugiej połowie zabrakło spokoju a rywal na 6 strzałów w drugiej połowie wykorzystał 6 także zabójcza skuteczność i graty. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.
ufo19
15 kolejka

ufo1987 Bakel

Niestety przez przypadek nie zrobiłem screenów. Bakel hostował i popiepszyło mi się że to on gosp, wyszedłem i nie zrobiłem. Zasłużona wygrana Włochów. Choć był pewien okres gry gdzie gospodarze złapali wiatr w żagle i prowadzili 3-1, niestety krótko mówiąc odpuścili i efekt to wysoka przegrana 3-6. Dzięki za mecz.
ufo19
A tu taka ciekawa "bramka" w meczu z Siwersem ;p;p;p na 0-2 to było. NIe mam zamiaru się tutaj kłócic czy była czy nie była heheh ;p tylko chce pokazac jak dziwny potrafi byc czasem pes ;p smile.gif Z tej kamery nie dokładnie widac no ale wierzcie mi na slowo ;p

http://www.youtube.com/watch?v=2tmtkGzuy6k
Edi092
13 Kolejka

Ed mani3k

Mimo świetnych sytuacji pod bramką gości nie udało się wywalczyć w tym meczu nawet punktu. goście dobrze dysponowani którzy wywieźli komplet punktów z Estadio Mestalla.

15 Kolejka

Edi TSU

Bramkę na wage 3 punktów zdobywa Aduriz 18' dobra gra ze strony obu ekip lecz Gospodarzą udaje się wygrać w tym ważnym spotkaniu.
Dzięki za mecze !
Matis08

13 kolejka

Młody08 Arczi333

Screeny

Opis :

Piękny mecz. Dużo akcji, dużo strzałów, piękne parady bramkarzy. Gola do szatni z rzutu rożnego zdobywa Arczi. Gospodarze się nie załamują, zmieniają taktykę co przynosi spore efekty. Częściej konstruują akcje no i w końcu pada upragniona bramka. W doliczonym czasie gry sporo szczęścia mieli goście. Po rzucie rożnym piłkę mocno uderzoną głowa ofiarnie blokuje obrońca i z linii bramkowej wybija ją bramkarz. Po chwili kontra Besiktasu zostaje zaprzepaszczona pod polem karnym Sportingu. Po chwili sędzia kończy ten miły dla oka mecz. smile.gif

Dzięki Arczi za wspaniałe widowisko smile.gif Do nastepnego happy.gif

Edek
13 kolejka

Edek Czubinho

Pojedynek bardziej wyrównany niż potyczka w pucharze. Obrona Włochów całkiem nieźle. Dwie świetne akcje Jovetica przesadzają o wyniku meczu. Dzięki za grę, powodzenia.
lukasz44
kolejka 14
lukasz44 Niewczas

Wreszcie konsekwentnie od początku do końca i dało to efekt. Piłkarze West Hamu albo tracili piłkę w polu karnym gdzie rządził Ortamendi albo pudłowali w dobrych okazjach przez to ich dorobek bramkowy się nie powiększył. Znów świetnie zagrał Hulk, a dzielnie walczył również Rodriguez, zdobywca ostatniej bramki. Mam nadzieję że ten mecz zwiastuje lepsze czasy dla Smoków closedeyes.gif

Bohater:

Hulk- znów mimo że nie był w szyczytowej formie zdołał zdobyć 2 bramki.
Matis08
Hulk to dzikus biggrin.gif
Sama nazwa wskazuje ;P
Niewczas
Kolejka 13
Niewczas krzysiu1996

Dobry mecz w którym zdecydowanie lepsi byli gospodarze, jednak znakomita skuteczność gości pozwoliła im wywieźć 1 punkt z Upton Park.

Kolejka 16
Niewczas Edek

Wreszcie gospodarze zagrali mecz na swoim poziomie. Kontrolowali spotkanie i zasłużenie mogą dopisać sobie 3 punkty.
Matis08

13 kolejka

Młody08 Tomaj

Screeny

Opis :

Dobre widowisko zgotowali nam zawodnicy Lizbony i St. Petersburga. Pierwsi na prowadzenie wyszli dość szczęśliwie goście. Pod koniec 1 połowy wyrównał Vucinic. W drugiej odsłonie spotkania, to również gospodarze mieli więcej sytuacji podbramkowych. Lecz piłka potrafi być mściwa i pod koniec spotkania Zenit wykorzystał chwilę załamania Sportingu i w odstępie kilku minut strzelił dwie bramki.
Wynik jak najbardziej niesprawiedliwy smile.gif Ale taka jest piłka ;p

Dz za mecz i do rewanżu smile.gif

tomaj
CYTAT(Matis08 @ Oct 22 2010, 19:29) *
Wynik jak najbardziej niesprawiedliwy smile.gif Ale taka jest piłka ;p

Coś mi się wydaje, że masz mi za złe fakt, że tylko ze mną w zeszłym sezonie dwa razy przegrałeś tongue.gif

------------------------------------------------
14
Tomaj lukasz44

Niestety mecz na szczycie strefy spadkowej nie przyniósł rozwiązania, ale mógł się za to podobać. Sporo bramek oraz akcji, dużo zaciętej walki.
arczi333
16 k

Arczi333 Robcio

Mecz od początku do konnca z oprzewaga Turków dzieki za mecz
Edek
15 kolejka
Edek Snajper

W pierwszej połowie Włosi podjęli jeszcze walkę z Turkami. Natomiast w drugiej odsłonie obrona się posypała. Dzięki za grę, powodzenia.
snajper1929
# 16

snajper milerinho

Turcy odnieśli zwycięstwo dzięki lepszemu przygotowaniu fizycznemu. Marsz w górę tabeli trwa wink.gif
czubinho
14 kolejka

Czubinho Milerinho

Ponownie potwierdza się teoria, że Stuttgart nie potrafi sobie poradzić bez Pogrebnyaka, dzieki, pozdro
Tsu
14k
Tsu Mani3k

Niestety zgubilem gdzies screna Gole:Baros

Czarna seria ligowa trwa dalej tym razem 0:1 po wyrownanym spotkaniu smile.gif
Mani3k
Mani3k siwers99

Screenów brak, gdzieś się zapodziały na dysku.
Mecz fatalny w moim wykonaniu... o ile pierwsza połowa wyrównana (ale także z niekorzystnym stanem 0-1 do przerwy), to w drugiej kompletnie nic mi nie wychodziło, za to rywal świetnie wypunktowywał każdy mój błąd. Zasłużone zwycięstwo.
Dzięki i powodzenia.
krzysiu101
Kolejka 14

Krzysiu1996 Tomaj

Niestety nie mam screenu, sad.gif Tomaj potwierdzi i dopisze strzelców.

Mecz zdominowany przez graczy z Rosji, piłkarze z Niemiec jakby w zimowym śnie... Dzięki i powodzenia dalej.

Kolejka 16

Krzysiu1996 Ufo

Mecz wyrównany. Schalke udało się zdobyć bramkę, która zaważyła o zwycięstwie, dzięki za mecz i powodzenia dalej.
tomaj
Dla formalności: 3x Lazovic, Danny, Rosina
snajper1929
# 14

snajper młody

Z tak grającymi zawodnikami Sportingu nie dało się przegraćwink.gif
Matis08
Ale żeś napisał ;p
Roor1910
kolejka 16

Roor1910 Edi92

Kapitalne widowisko w Leverkusen. Obie drużyny postawiły na futbol ofensywny i kibice mogli obejrzeć aż 10 bramek!

Dzięki
tomaj
13
TomajBakel

Mecz ciekawy i zacięty. Dużo walki w środku pola, w drugiej połowie ciągłą wymiana ciosów. Nie zabrakło w tym meczu niczego. była gra fair, słupki, poprzeczki no i niestety gol dla gości.
Mecz ten zelektryzował nawet jednego widza do oglądania meczu, który chyba nie miał powodów do nudy.
Bakel
Kolejka 16
Bakel Mani3k

W tym meczu szczęście było po mojej stronie. Nie dość, że zawodnicy byli w naprawdę wysokiej formie to jeszcze Mani3k w zasadzie podarował mi 2 gole. Pierwszy z nich był golem samobójczym, przy którym rywal miał zastrzeżenia co do stylu gry (tanie granie), drugi sprezentowany gol to faul w polu karnym w niegroźnej sytuacji, a rzut karny został pewnie zamieniony na bramkę. Pomiędzy tymi bramkami padł jeszcze jeden gol, autorstwa Zarate, który precyzyjnym strzałem głową dał Włochom prowadzenie 2-0. Tego gola również można zaliczyć do niecodziennych.
Matis08

15 kolejka

Młody08 Niewczas

Screeny

Opis :

Zacięty mecz. Ostra walka gospodarzy, ale zdążyli już do tego przyzwyczaić. Pierwsze 3 bramki, to sporo szczęścia po stronie Sportingu. Rywal starał się dogonić wynik, lecz skuteczne kontry wyprowadzali dziś Lizbończycy. Mecz godny klasyczny biggrin.gif

Dzięki za grę i do następnego wink.gif

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.