Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Grupa D
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 5 > Puchar Ligi IO
lukasz44

CYTAT
2. Gospodarz w terminarzu podawany jest jako pierwszy.
3. Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór stadionu
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu (np. poprzez GG lub e-mail)
- wpisanie wyniku na forum, numeru kolejki oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków (np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach."); niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem
siwers99
5 kolejka:

siwers99 Edi092

Fajny wyrównany mecz, obie drużyny kreowały bardzo ciekawe akcję. W końcowce przewagę miała Valencia i powinna strzelić bramkę zwycięską ale napastnicy hiszpańskiej drużyny pudłowali strasznie. Dzięki za mecz wink.gif

ps. wrócilem wink.gif
borozdw
Borozdw Edi

Edi092
4 Kolejka
Edi dj_adriano

SCREENY:

OPIS:

Świenta skuteczność z obu zespołów,mecz do połowy na remis z lekką przewagą Gospodarzy w drugiej połowie przypomniał o sobie Solado który dobrze się prezentuje w ważnych meczach w tym sezonie,do wygranej przyczynił się też Joaquin.
dzięki za mecz.powodzenia
Edi092
CYTAT(borozdw @ Oct 13 2010, 19:26) *
Borozdw Edi

jak na moje to jedna z bramek to lamka była..
siwers99
1 kolejka:

WKSRKS siwers99

Marsylia nie w formie , ledwo ledwo dowiozła 3 pkt. Dynamo w końcówce cisło ale Taiwo ładnym strzałem z narożnika pola karnego dał spokój a na otarcie łeż dla gospodarzy zdobył bardzo groźny Voronin. W tym spotkaniu wypadło z powodu kontuzji trzech kluczowych graczy. Lucho , Gignac i Kuranyi. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.
dj_adriano
dj_adriano siwers99

nie wiedzie się graczom Newcastle w rozgrywkach pucharu ligi. słaby mecz i zasłużone zwycięstwo rywala. gospodarze mieli również swoje sytuacje i właśnie jeśli już je stwarzali to były one bardzo groźne ale zawodziła skuteczność. 3 punkty więc jadą do Marsyli a wyspiarze po dwóch meczach bez punktu i jeśli myślą o awansie to trzeba wziąć się w garść i zacząć zdobywać punkty.. dzieki za mecz,pozdrawiam
siwers99
2 kolejka:

siwers99 Robcio

W tym spotkaniu obyło się bez końcówki w ktorej straciłem 2 bramki. Przewaga w całym meczu z chwilowymi przebłyskami gości. Dzięki za mecz i powodzenia dalej!
Edi092
4 Kolejka

Edi WKSRKS

Mecz z przewagą dla Gospodarzy,szybko strzelone bramki. spokój i uważna gra w obronie doprowadziły do wygranej Valencie. Rosjanie zamiast grać to w nieczysty sposób zatrzymywali gospodarzy co widać bo przewinieniach..
WKS
10

WKSRKS djadriano

Mecz mógł sie podobac poniewaz padło 14 bramek, wygrali piłkarze którzy mieli lepsze statysyki . Ponieważ 3 bramki Newcastle podchodza od Znakomitego Gutierezza który okwiał całą druzyne. 

7

WKSRKS edi

Cóż wygrała drużyna lepsza , na nic szalencze ataki Jakubki , Kuranyiego , Semshova a nawet Obroncy Kolodina ! . Nie dał sie pokonac bramkarz Hiszpanów a napastnicy pokazali jak sie gra

Dynamo : 1 Jakubko
Valencia : 2x Aduriz , 1 Albelda.

PS. (post niżej ) : Również Nie dzieki.
siwers99
6 kolejka:

siwers99 WKSRKS

Bramki:
Dynamo : Kuranyi x2 , Voronin x3
Marsylia: Remy , Valbuena

Zaginał mi screen mecz był rozgrywany dawno temu. Co do meczu prowadzenie 2-0 potem rywal z równowagi mnie wyprowadzil bo nie grał w ogóle nie zaznaczał graczy i nie odpisywał na moje pytania co Ty robisz. I tyle w tym temacie. Nie dzięki za mecz.
siwers99
8 kolejka:

siwers99 DJ_Adriano

Na początku spotkania trener gości zaskoczył mnie bardzo ofensywnym ustawieniem 4 napastników. Jednak z czasem to Marsylia się rozkręcala. Brandao rozegrał świetne zawody i wraz z Gignac doskonale radzili sobie z parą Collocini Campbell. Francuzi wygrywali 3-0 a tu kolejna samobójcza bramka (trzy swojaki na trzy mecze;/). Nolan strzela w spojenie.Gignac nie poradzil sobie w sytuacji sam na sam i od razu z kontrą ruszyl Routledge i strzelił z ostrego kąta w środek ale Mandanda nie popisuje się coś w stylu Burica z Górnikiem. Trener Didier Deschamps miał już czarne myśli,ale niski Andre Ayew jakimś cudem strzela bramke głową na 4-2 i zapewnia upragnione zwycięstwo. Dzięki za mecz i powodzenia alej.

Zawodnik meczu:
Brandao

WKS
dj_adriano WKSRKS

Strzelcy:
Kuranyi x2 , Jakubko x1

Ładny wyrównany mecz. Udało się zatrzymac piłkarzy Newcastle co nie było łatwą sztuką. Screena nie mam , mecz był rozgrywany daaawno temu jednak Gospodarz nie wstawił.
dj_adriano
CYTAT(WKSRKS @ Oct 28 2010, 17:53) *
dj_adriano WKSRKS

Strzelcy:
Kuranyi x2 , Jakubko x1

Ładny wyrównany mecz. Udało się zatrzymac piłkarzy Newcastle co nie było łatwą sztuką. Screena nie mam , mecz był rozgrywany daaawno temu jednak Gospodarz nie wstawił.

dj_adriano
dj_adriano Borozdw

w meczy troche przeszkadzały lagi ,ale mimo wszystko zasłuzone zwycięstwo Newcastle. troche zabrakło koncentracji w ostatnich minutach czego skutkiem były dwie bramki w 90 minucie i wynik mniej korzystny niż chciałbym. dzięki, pozdrawiam
siwers99
4 kolejka:

Borozdw siwers99

9 kolejka:

siwers99 Borozdw

Mecze w tragicznych warunkach ale trzeba było rozegrać. Myśle że sprawiedliwy podzial po 3 pkt w jakich warunkach nam przyszło grać... Dzięki za mecze.
Edi092
10 Kolejka

Edi Siwers99

dobry meczy z obu stron,więcej z gry mieli goście którzy wygrali ten ważny mecz. dzieki Siwers za meczyk
dj_adriano
dj_adriano Edi

przepraszam za brak screenów. mecz dosyć wyrównany ale też troche szczęscia dopisało valenci w koncówce która ostatecznie wywozi remis i pozbawia szans awansu mojej druzynie.. dzięki za mecz ,pozdrawiam..

borozdw
7 kol

Boro Dj Adriano

Bardzo zacięty mecz, mnóstwo sytuacji podbramkowych. W zasadzie każda z drużyn mogłą wygrać tą batalię, lecz tym razem szczęście było po stronie szkotów.
Dzięki i powo dalej

Screena doda Dj Adriano, bo mnie nawalił Fraps.
dj_adriano
CYTAT(borozdw @ Nov 7 2010, 12:26) *
7 kol

Boro Dj Adriano

Bardzo zacięty mecz, mnóstwo sytuacji podbramkowych. W zasadzie każda z drużyn mogłą wygrać tą batalię, lecz tym razem szczęście było po stronie szkotów.
Dzięki i powo dalej

Screena doda Dj Adriano, bo mnie nawalił Fraps.

WKS
8
WKSRKS Borozdw

Mecz prowadzony tak ze Dynamo wchodziło praktycznie w 7 zawodników w pole Celticu i nic. Za to Szkotom wystarczyło oddac strzał z 25 m i bramka. Jednak pod koniec meczu . Rosyjski zespół jak przystało zaryzykował i to sie opłaciło ! Gdyż ugrali remis. Nie chce mi sie zabardzo liczyc ale chyba był to mecz o pietruszke. Wiec remis sprawiedliwy.Dzieki
Edi092
6 Kolejka

Edi Borozdow

pierwsza połowa dominacja Szkotów.Cztery celne strzały i 3 bramki. w drugiej już przewaga Hiszpanów + samobój.
dzieki za mecz
lukasz44
Rozgrywki w Grupie D uważam za zakończone do 1\8 awansowały dwie najlepsze ekipy.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.