Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 2 01.10- 10.10, kolejki 5-8
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 5 > Sezon 5 - II liga
lukasz44
Kolejka 5
Nalep - Kowiak
dj_adriano - craxa93
piwlak - JustMe1987
Borozdw - Ferat
Vivec - Prince 3-0
Syberian - waldi198
Tomek93 - stalowka
deadduck - Mateusz13
WKSRKS - sebas1996

Kolejka 6
craxa93 - seba
JustMe1987 - Nalep
Ferat - piwlak
Prince - Ogryz
waldi198 - Borozdw
stalowka - Vivec
Mateusz13 - Syberian
sebas1996 - Tomek93
WKSRKS - deadduck

Kolejka 7
Kowiak - JustMe1987
Nalep - Ferat
dj_adriano - Prince
piwlak - waldi198
Ogryz - stalowka
Borozdw - Mateusz13
Vivec - sebas1996
Syberian - WKSRKS
Tomek93 - deadduck

Kolejka 8
Ferat - Kowiak
Prince - seba
waldi198 - Nalep
stalowka - dj_adriano
Mateusz13 - piwlak
sebas1996 - Ogryz
WKSRKS - Borozdw
deadduck - Vivec
Tomek93 - Syberian

pomarańczowo- przedłużone
niebieski- brak opisu lub niezgodne z szablonem
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem
czerwono- wpisane tylko na główną lub WO (pogrubione)

Regulamin:
CYTAT
2. Gospodarz w terminarzu podawany jest jako pierwszy.
3. Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór stadionu
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu (np. poprzez GG lub e-mail)
- wpisanie wyniku na forum oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków (np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach."); niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) również spowoduje odebranie 3 punktów za każde ostrzeżenie
prince
Kolejka 6:
Prince Ogryz

Strzelcy:

PSV Eindhoven:
37' Dzsudzsak

Sampdoria Genoa:
33' Koman

OPIS:

Spotkanie bez historii. Festiwal zmarnowanych okazji, więcej chaosu niż poukładanej gry. Podział punktów raczej nie satysfakcjonuje żadnej ze stron, ale i zbytnio nie krzywdzi. Powodzenia dalej.

Screeny:

Piłkarz meczu:

Nikt nie zasłużył na to miano.
czarny1990a
8. kolejka

Czarny1990a craxa93

Mecz od 1 do ostatnie minuty bardzo zaciety. Ataki z obu stron. Wieksza skutecznoscia wykazalo sie deportivo strzelajac az 3 bramki. Natomiast palermo tylko jedna choc mieli wiecej okazji lecz albo nie trafiali albo swietnie spisujacy sie bramkarz deportivo cudem ratowal zespol przed utrata gola. Dzieki za mecz. Pozdrawiam!!
WKS
6

WKSRKS Deadduck

Obiecałem sobie przed tym sezonem , ze zachowam nerwy i nie bede narzekał , ale kurwa nadzywczajniej sie nie da. Ta duruzyna nie ma Defensywy , to na obronie jest banda zakompleksionych debili z Bramkarzem idiota na bramce. Przeciwnikiowi dupe uratował tylko i wyłaćznie kameni . A 2 bramki Espanyolu zawdzieczam jakze wykurwistej Obronie. także chyba znów sobie musze powiedziec ze awans przekładam "Za sezon" . Dzieki
piwlak

piwlak waldi198

Świetny mecz, z ogromną ilością podbramkowych sytuacji z obu stron, wynik mógł spokojnie być dużo wyższy- obie drużyny, mimo wysokiego wyniku były bardzo nieskuteczne. ostatecznie, gospodarze okazali się być lepsi o 1 bramkę. Końcowy wynik 5-4 dla Boltonu

Ferat
8 kolejka

Ferat Kowiak

Ładny, czysty i otwarty mecz, obfitujący w wiele sytuacji podbramkowych czego wynikiem 8 bramek obu drużyn, szalę zwycięstwa przechylają na swoją korzyść Anglicy, powodzenia dalej.
Ferat
6 kolejka

Ferat Piwlak

Mecz dwóch drużyn z Premiership, tym razem w Sunderlandzie nie zawiodła skuteczność co w połączeniu z poprawną grą w defensywie zaowocowało dość wysokim zwyciętwem, powodzenia dalej..
sebastian1996
8 Kolejka
Sebas1996 Ogryz

Bardzo ładny meczy w wykonaniu gospodarzy którzy zaaplikowali aż 7 goli bezradnym zawodnikom z Genuy .Ci odpowiedzieli tylko 1 golem .Mecz przebiegał w szybkim tępię. Niestety za mecz ogryzowi nie podziękuje za dziecinne zachowanie ;/ proszę o przeczytanie rozmowy pod ostatnim screenem...

Uploaded with ImageShack.us

Ogryz
CYTAT(sebastian1996 @ Oct 3 2010, 19:22) *
8 Kolejka
Sebas1996 Ogryz

Bardzo ładny meczy w wykonaniu gospodarzy którzy zaaplikowali aż 7 goli bezradnym zawodnikom z Genuy .Ci odpowiedzieli tylko 1 golem .Mecz przebiegał w szybkim tępię. Niestety za mecz ogryzowi nie podziękuje za dziecinne zachowanie ;/ proszę o przeczytanie rozmowy pod ostatnim screenem...

Jak się gra 5 obrońcami i 1 defensywnym to sie nie dziw. Gramy dla zabawy żeby pograc ładną piłke a ty wystawiasz 5 obrońców 1 defensynwego i spoko. W następnym naszym meczu tez wystawie 7 obrońców ty 7 i super mecz pewnie będzie. ! Mimo to Gratulacje.
lukasz44
CYTAT(Ogryz @ Oct 3 2010, 19:25) *
Jak się gra 5 obrońcami i 1 defensywnym to sie nie dziw. Gramy dla zabawy żeby pograc ładną piłke a ty wystawiasz 5 obrońców 1 defensynwego i spoko. W następnym naszym meczu tez wystawie 7 obrońców ty 7 i super mecz pewnie będzie. ! Mimo to Gratulacje.

Za słowa które padły powinieneś dostać ostrzeżenie bądż żółtą kartkę, ale damy Ci szanse na poprawe :)liczę że to wykorzystasz smile.gif
stalowka84

Stalówka DJ_Adriano

Wygrał zespół bardziej skuteczny. Pierwsze 30 min pod dyktando gospodarzy gdzie mogło śmiało paść 2 bramki, ale tego dnia skuteczność nie była najlepsza strona graczy Herculesa.Goście oddali 3 strzały z czego 2 były celne.W drugiej połowie próbowałem gonić wynik ale bez powodzenia.
Dzięki powo dalej
WKS
5

WKSRKS Sebas

KIm ja mam grać ???????????? To juz jest kolejny raz kiedy tak mam.....Kazdy wie ze preferuje ofensywny styl ale jak ty grac 4-3-3 skoro 80% skladu ma Niebieskie strzałki. I chociaz gralbym z 4 latkiem i tak przejebie.... 
piwlak
piwlak JustMe1987

Cóż- kolejny prawie identyczny opis meczu biggrin.gif. Mecz ciekawy, z wieloma sytuacjami podbramkowymi, obie drużyny były bardzo nieskuteczne. Przy wyniku 2-1 dla Boltonu, Holendrzy nie wykorzystali fantastycznej okazji na wyrównanie. Jak mówi stare piłkarskie przysłowie- "Niewykorzystane sytuacje się mszczą" i tak było i tym razem. Mecz zakończył się wynikiem 3-1 dla Anglików

Tomek93
Kolejka 7
Tomek93 Deadduck

Mecz w sumie wyrównany ze wskazaniem na Sporting, Obie ekipy stwarzały dogodne sytuacje do zdobycia bramki, ale to Sporting dzisiaj był skuteczniejszy. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.
deadduck
Kolejka 8

deadduck Vivec

Muszę uczciwie przyznać, że szczęście mi w tym meczu sprzyjało. Vivec oddał wiele strzałów, miał dużo poprzeczek i słupków a mimo to udało mi się przeprowadzić dwie dobre akcje w końcówce i wygrać.

Skrinów nie mam bo coś fraps mi posłuszeństwa odmówił. Sorry smile.gif
prince
Kolejka 8:
Prince Seba

Strzelcy:

PSV Eindhoven:
4' Lens
16', 74' Koevermans

Stade Rennais:
48' Camara
67' Kromkamp (sam.)
80', 89' Bangoura

OPIS:

W tym sezonie chyba dopadła mnie klątwa meczów u siebie. Mecz, który spokojnie można było wygrać, znowu przez głupie błędy obrońców stracony. Początek przyniósł prowadzenie PSV 2:0, potem 3:2 jednak goście za każdym razem się podnosili. Gratuluję wygranej.

Screeny:

Piłkarz meczu:

Ismael Bangoura - 2 razy znalazł się w odpowiednim miejscu i czasie dając tym samym zwycięstwo swojej drużynie.
kowiak
7 kolejka

Kowiak JustMe1987

pierwsza bramka dla Lok z lamy

Starcie dwóch drużyn, które wygrały pierwsze 3 spotkania w sezonie zapowiadało emocje..i tak też było. Lokomotiw objął prowadzenie dzięki świetnemu strzałowi z dystansu Dramaniego i pechowej interwencji bramkarza. W drugiej połowie parę razy pogrozili Holendrzy, aż w końcu po ładnej zespołowej akcji wyrównali. Twente wywąchało okazje i zaczęło wysoko bronić co wykorzystał Lok. Traore po przebiegnięciu połowy boiska został faulowany przez bramkarza za co ten dodatkowo otrzymał czerwoną kartkę. Poraz drugi już w sezonie pewnym egzekutorem karnego okazał się Yanbaev i 3 pkt zostały w Moskwie smile.gif dzięki za ciekawy mecz!

zawodnik meczu: Dramani (gol, zdominował lewą stronę boiska)
dj_adriano
Czarny1990a dj_adriano

wynik wpisuje ponieważ kolega chyba nie kwapi sie chyba by to zrobic, a mecz rozgrywany byl juz napewno ze dwa dni temu
bramki: kazenga lua lua ,a drugiej nie pamiętam.. byc może gracz podrzuci screena..
dzieki, pozdrawiam
kowiak
6 kolejka

Kowiak Similo

Jak zobaczyłem ustawienie rywala z 4 napastnikami to wiedziałem, że będzie to specyficzny mecz. W pierwszej połowie gra w środku pola praktycznie nie istniała. Po stracie gol na szczęście wbiłem kolejne 3. Znowu dopadła mnie klątwa drugiej połowy na początku której straciłem bramkę kontaktową. Na szczęście podwyższył oczywiście Sychev trochę na raty po tym jak Traore trafił w poprzeczkę. Znając potencjał ofensywny drużyny z Sao Paolo skupiłem się już głównie nie obronie i dałem sobie wbić tylko jedną bramkę. Moskwa ciągle nie zdobyta! smile.gif dzięki za otwarty, szybki mecz, powo!

zawodnik meczu: Traore (2 gole, 1 asysta, przy każdej kontrze stwarzał duże zagrożenie)
czarny1990a
Sory dj adriano. Zapomnialem. Nie zagralem zadnego meczy od 2 dni i nie widzialem screenow. A teraz wlasnie zagralem z ogryzem i zauwazylem screeny z Toba.

Mecz przebiegal bardzo wyrownanie. Wieksze szczescie mieli jednak goscie (newcastle) ktorzy w przeciwienstwie do deportivo potrafili wykorzystac 2 swoje akcje i zamienic je na bramki. Natomiast deportivo nie poptrafilo nic wskurac. Pozdrawiam. Sora ze nie dodalem wyniku.

Screeny:

czarny1990a
5. kolejka.
Wrzycam mecz na prosbe ogryza!

Ogryz Czarny1990a

Mecz w 1 polowie bardzo wyrownany. Pierwsza bramka padla dla deportivo, lecz sampdoria najszybciej jak mogla odpowiedziala golem i tuz po rozpoczeciu od srodka padla bramka. W tej polowie jednak deportivo stzrelilo tuz w samej koncowce bramke na 2:1. Natomiast 2 polowa to ataki deportivo ktore dazylo do strzelania goli i wbilo ich az 3 ostatecznie pokonujac sampdorrie 5:2 gdzyz przed gwizdkiem konczacym mecz cassano wpakowal gola do pustej bramki. Pozdrawiam!!

dj_adriano
dj_adriano craxa93

bratobójczy pojedynek grany na offline ponieważ jestem na urlopie w polsce dlatego ten pierwszy mecz graliśmy na jednym kompie..
mecz bardzo zacięty, zarzarta walka trwała przez całe 90 min. silna obrona Palermo nie pozwalała często przedostawać się w swoje pole karne,dopiero w 80 min jedno z prostopadłych podań trafiło do Lovenkrandsa który zapewnił Srokom kolejny 3 pkt i fotel lidera. Rownie dobrze to spotkanie mogło zakończyć się zwycięstwem przyjezdnych ale zawiodła skutecznośc w kluczowych sytuacjach i raz szczęście tez usmiechnęło się do gospodarzy w sytuacji gdy sędzia nie podyktował wydawałoby się ewidentnej "jedenastki".. dzięki za mecz pozdrawiam..
JustMe1987

JustMe1987 Nalep

SCREENY:

OPIS:

Nie istnialem.. Swietna gra rywala i zalosna mojej jedenastki. Po 3 szczesliwie wygranych spotkaniach wraca klatwa "twentwego" zespolu. Liczba porazek w 3 ostatnich meczach:3

Rywal: Bardzo wporzadku.
Jakosc lacza: Zadnych zastrzezen.
Tomek93
Kolejka 8
Tomek93 Syberian

Otwarty mecz, dużo sytuacji, mniej strzałów na bramke, tym razem szczęście było po mojej stronie, dzięki za mecz i powodzenia dalej.
sebastian1996
Kolejka 6

Sebas Tomek93

Spotkanie zaczęło się od mocnego uderzenia drużyny Spartaka którzy mieli pare dobrych okazji ale to drużyna gości lepiej rozgrywała piłką i ją szanowała.Pierwszą bramkę zdobyła Braga po pięknym uderzeniu zza pola karnego lecz na odpowiedź nie musieli czekać długo . Gola dla Rosjan strzelił Ari który przypieczętował nim swój dobry występ w tym meczu.Warto odnotować jeszcze że pod koniec meczu na boisko wszedł Saenko który był bardzo bliski pokonania bramkarza gości (strzał w poprzeczkę ) Dziękuje Tomkowi za mecz wink.gif

Tomek93
Kolejka 5
Tomek93 Stalówka

Gospodarze zaczeli od mocnego prowadzenia 2:0 ale chwila dekoncentracji i wynik spotkania brzmiał 2:2, dalej na każdą moją bramkę przeciwnik odpowiadał swoim golem aż do stanu 4:4. Troche więcej szczęścia w końcówce i to ja objąłem prowadzenie utrzymując je do końcowego gwizdka. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.
JustMe1987

JustMe1987 similo14

SCREENY:

OPIS:

Jedna jaskolka wiosny nie czyni. Mijemy jednak nadzieje ze odbilem sie tym meczem od dna. Rywal gra baaardzo ofensywnie ale wydaje mi sie ze nie wykorzystal potencjalu jaki drzemie chociazby u Ronaldo ktory moze wpakowac pilke do siatki rywala prawie z kazdej pozycji.

Rywal: Bardzo wporzadku.
Jakosc lacza: Zadnych zastrzezen.
Nalep
7.kolejka

Nalep Ferat

Screeny:

Opis:

Mecz fantastycznie rozpoczął się dla drużyny Angielskiej, która w 16' meczu strzeliła bramkę na 0:1.Autorem gola Malbranque.Kwadrans później było już 0:2, a bramkę zdobył Darren Bent.Taki wynik utrzymał się do przerwy choć mógł być wyższy, lecz bramkarz Lille bądź pech napastników gości sprawił, że wynik się nie podwyższył.Po przerwie już w 52' bramkę kontaktową zdobył Cabaye i było już tylko 1:2...660 sekund później było już 2:2 za sprawą Sow'a.Kiedy wydawało się, że Lille może zgarnąć trzy punkty to swoją drugą bramkę zdobył Malbranque i to on został Graczem Meczu...Mecz rozgrywany w przyjaznej atmosferze, żadnych lagów, czyli to co wszyscy wymagamy :-)

dj_adriano
dj_adriano Prince

pierwsza połowa to dominacja Newcastle które stworzyło sobie kilka 100% sytuacji ale tego dnia napastnicy "Srok" mieli totalnie rozregulowane celowniki. za to 100% skutecznościa wykazali się goście oddając jeden strzał i odrazu przyniósł on powodzenie. druga połowa była już bardziej wyrównana, Newcastle znów ruszyło dużą liczbą graczy do frontalnego ataku a PSV groźnie kontrowało i już pierwsza z tych kontr przyniosła skutek w postaci drugiej bramki czyli skutecznośc podtrzymana 2 strzały 2 gole.. wtedy gospodarze odkryli się już całkiem grając tylko 2 obrońcami,ale nie przynosiło to w dalszym ciągu zadnych skutków bo dobrze spisywała się obrona holendrów a do tego jeszcze goście mogli coś ukłuć z któregoś z kontrataków.. dzięki za mecz,gratulacje dla przeciwnika, życze powodzenia dalej, pozdrawiam.. happy.gif

seba
seba czarny

Bywają takie mecze, ze przegrywa drużyna lepsza i trzeba to jakoś przełknąć. Rennes dominowało przez całe zawody pokazując dobrą piłkę, z czego należy byc zadowolonym, biorąc pod uwagę formę i potencjał tej drużyny. Deportivo raczej statystowało, ograniczając się do nieporadnych kontr. Po jedenj z nich padła kuriozalna bramka dla Hiszpanów, w dużej mierze sporkurowana przez stoperów i bramkarza Rennes.

Gratuluję Czarnemu zwycięstwa i postawy fair play - powodzenia w dalszych grach!
Nalep
5.kolejka:

Nalep Kowiak

Screeny:

Opis:

Bardzo wyrównane spotkanie.Już w 8' Rosjanie objęli prowadzenie po bramce najwyższego na boisku Traore.Lille wyrównało dopiero w 29' za sprawą Debuchy'ego.Dziesięć minut później Lille wyszło na prowadzenie za sprawą Obraniaka.Wynik nie zmienił się do przerwy.Po niej długo oba zespoły nie stwarzały sobie groźnych sytuacji do zdobycia bramki.Dopiero w 70' Maicon wyrównał na 2-2.Jednak minutę później znowu Lille mogło cieszyć się z prowadzenia, ponownie Obraniak.Na cztery minuty przed końcem regulaminowego czasu gry Sow ustalił wynik spotkania na 4-2.Oba zespoły grały bardzo fair poza jednym faulem Mavuby, który zakończył się żółtą kartką.Mecz rozgrywany w spokojnej atmosferze bez żadnych lagów co cieszy.Dzięki za mecz i do rewanżu. happy.gif
Ogryz
7 Kolejka

Ogryz Stalowka

Screeny:

Niestety nie mam screenów, bo nie zrozumieliśmy się z graczem Stalowka. Poprosiłem go o to żeby wstawił. Napisał Wstaw a ja przeczytałem, że on wstawi i niestety ani on ani ja nie mamy screenów. Małe nieporozumienie
Bramki dla Hercules: trezeguet 4 valdez 3 Kiko 2

Opis Meczu:

Totalna dominacja drużyny z Hiszpanii i zasłużone i niepodważalne zwycięstwo beniaminka ligi Hiszpańskiej z Włoska Sampdorią. 1 Połowa w miarę wyrównana i wynik do przerwy 2-0 dla graczy z Hiszpanii, ale 2 połowa meczu to totalna miazga. Lekkość zdobywania bramek przez hercules robiła wrażenie i wynik 2 połowy to 7-0. Końcowy rezultat jednostronnego widowiska to 9-0 dla piłkarzy z Hiszpanii. Gratulacje i powo dalej:)
craxa93

craxa93 seba

Do 76 minuty czyli do strzelenia pierwszej bramki przez gospodarzy był to pokaz gry defensywnej z obu stron, choć na poczatku meczu fatalnie pudłowali napastnicy.
Palermo jak i drużyna Rennes grały z bardzo wysoko wysuniętą obroną co powodowało multum spalonych i tak naprawdę to było najciekawsze w tym spotkaniu gdyż decydująca bramka dla Palermo była troche wepchnięta na siłę, ale mimo wszytko to włosi stworzyli sobie więcej sytualcii i chyba zasłużenie wygrali.
Dzieki za mecz i powo dalej.

p.s
bramka seby to lama dlatego 2:1 na ss.
georg123
7 kolejka

Vivec sebas1996

Niestety gospodarze ulegli na własnym stadionie. Próba doprowadzenia do wyrównania, spowodowała że gospodarze się odkryli i stracili kolejną bramkę.
pozdrawiam.
stalowka84

Stalówka Vivec

Niestety nie zapisał mi się screen.
Bramki dla gospodarzy: Trezeguet 2, Cristian 2, Kiko - Roberts

Spotkanie pod dyktando gospodarzy, bardzo dobrze zagrał blok obronny a jeszcze lepiej napad.
Może się wydawać że gracze z Hiszpanii mają lekki kryzys za sobą.
Dzięki za mecz powo dalej smile.gif
Syberian
Kolejka 7

Syberian WKSRKS

Widze mieli okazję oglądać bardzo zacięty mecz.W pierwszych minutach widzieliśmy kilka ładnych,podbramkowych sytuacji Olympiacosu.Gol dla gospodarzy i jakże szybka odpowiedź przyjezdnych. Sytuacja znów się powtarza i mamy 2;2. Olympiacos znów pomimo dobrych sytuacji nie umiał przechylić szali na swoją stronę. W drugiej połowy dużo ładniejsza gra Dynamo. Kuranyi,Jakubko strzelcami 5 bramek. Szczególnie ten drugi zasługuje na miano piłkarza meczu. Riera ustala wynik spotkania na 5;3. Brawa dla przyjezdnych,dla gospodarzy kolejny przegrany mecz.

Zawdonik meczu:
Jakubko
Syberian
5 kolejka

Syberian waldi198

Najlepszy piłkarz Olympiacosu jest całkowicie bez formy. W podstawowym składzie zamiast Riery oglądamy Mirallasa. Pierwsza akcja meczu i i sytuacja sam na sam Pantelica,niestety dla gospodarzy niewykorzystana.
Piłkarze Olympiacosu kilka razy szukali drogi do bramki przyjezdnych,niestety bez skutku. Mirallas daje prowadzenie dla gospodarzy po samodzielnej akcji. Gospodarze próbowali nadrobić straty,lecz defensywa Olympiacosu tym razem była bezbłędna. Drugiego gola strzela znów Mirallas,który bez zwątpienia zasługuje na gracza meczu. Miłą odmianą było oglądać tryumfujący Olympiacos.

Gracz meczu:

Mirallas
waldi198
8.kolejka

waldi198 nalep

mecz porażka w wykonaniu gospodarzy bo nic im nie wychodziła a goście za to wykorzystali swoje sytuacje smile.gif

borozdw
Boro Ferat

Początek meczu.... DRAMAT!!! Czerwona kartka dla bramkarza po faulu w polu karnym. Jedenastka i 0-1. 3 minuty pozniej dramatu ciąg dalszy... samobojcze trafienie pomocnika druzyny gospodarzy, który pieknym strzalem przy slupku pokonal swojego bramkarza tongue.gif Pozniej juz tylko atak, ale skutecznosc napastnikow Celticu byla porazajaca. Ferat wykorzystal wszystko, co mial i mamy wysoka porazke. Rewanz zapowiada sie emocjonujaca biggrin.gif

ps.screenow nie ma bo fraps nie zadzialal;/ dla Celticu: Murphy, a kto dla Hull - niech Ferat napisze.
Ferat
CYTAT(borozdw @ Oct 13 2010, 18:52) *
ps.screenow nie ma bo fraps nie zadzialal;/ dla Celticu: Murphy, a kto dla Hull - niech Ferat napisze.

dla Sunderlandu: Malbranque, Gyan, Bent, Campbell..
waldi198
6.kolejka

waldi198 Borozdw

obrona moich graczy pokazała jak się strzela gole lecz w swoją bramkę hehe dzięki temu zaliczyłem kolejna porażkę smile.gif ta ekipa doprowadza mnie już do szału

Mateusz13
Kolejka 8

Mateusz13 Piwlak

Bardzo wyrównana pierwsza połowa i przewaga Auxerre w drugiej odsłonie. Zespół Boltonu walczył do końca i dręczył pojedynkami sam na sam Sorina.

Man of the match:
Licata

deadduck
Kolejka 5

deadduck Mateusz13

Kolejny mecz po którym mój przeciwnik może napisać że miałem dużo szczęscia.
Oddałem mniej strzałów, ale dzięki dobrej skuteczności moich piłkarzy(pomimo słabej formy) udało mi się wygrać smile.gif
borozdw
Boro Mateusz13

Kolejny wygrany mecz, który zakończył się remisem... Nie wiem co się dzieje z moją drużyną... Prawie w każdym meczu prowadzę 2:0 3:0 i co... na koniec remis albo w najgorszym przypadku porażka...skuteczność moich napastników porażająca unsure.gif Auxerre grało przeważnie z kontry, a Jeleń był dziś nie do zatrzymania. To jest mój pierwszy sezon na iss i do tego strasznie pechowy. Ale coż, może w rewanżach uda mi się dowieźć wszystkie cenne pkt na metę.
Mateusz13
Kolejka 6

Mateusz13 Syberian

Ważne zwycięstwo dla zawodników z Auxerre, dzieki dobrej postawie w ostatnich meczach wskakują w tabeli coraz wyżej wink.gif

reyty
Kolejka 7

reyty craxa93

Po objęciu prowadzenia przez ekipę Corinthians wydawało się, że w końcu przerwą złą passę. Palermo szybko odpowiedziało bramką wyrównującą co podcięło skrzydła gospodarzom. Pozostałe 3 bramki tylko dobiły pogrążającą się w kryzysie drużynę Corinthians.
WKS
8

WKSRKS Borozdw

Tutaj również wyrównany mecz. Jednak szkoci całkowicie nie mieli szczęscia. Dynamo zastosowało nową taktykę . Co się całkowicie opłaciło. Dzięki i powo dalej.

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.