Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 10 16.07- 25.07, kolejki 37-38
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 4 > Sezon 4 - II liga
lukasz44
CYTAT
Panowie przed nami ostatni tydzień rozgrywek, do dnia 25.07.10 (23:59) macie czas na rozegranie poniższych 2 kolejek i wszystkich zaległych z tygodni 8 i 9. Nie przewidujemy już przedłużeń także prosimy o terminowe rozgrywanie wszystkich pozostałych meczy lub wpisywania wniosków o WO.

Kolejka 37

Ogryz - Tsu
krzysiu1996 - Edek 3-0
dj_adriano - WKSRKS
Piter23 - d-note
Pucek - piwlak
gviazda10 - ufo1987
ziewiec - seba
miazga - Prince

Kolejka 38
Edek - Ogryz
Tomek93 - Tsu

WKSRKS - krzysiu1996
piwlak - dj_adriano
ufo1987 - Pucek
seba - similo14
Prince - gviazda10 0-0
miazga - ziewiec

pomarańczowo- przedłużone
niebieski- brak opisu lub niezgodne z szablonem
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem
czerwono- wpisane tylko na główną lub WO (pogrubione)

Regulamin:
CYTAT
2. Gospodarz w terminarzu podawany jest jako pierwszy.
3. Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór stadionu
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu (np. poprzez GG lub e-mail)
- wpisanie wyniku na forum oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków (np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach."); niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) również spowoduje odebranie 3 punktów za każde ostrzeżenie
WKS
Kolejka 37

dj_adriano WKSRKS

NARESZCIE!!!!! , Moje grajki grali jak.... piłkarze..... ledwo ale grali i wygrali tym bardziej cieszy mnie to bo Edek przegrał tongue.gif , co przybliza mnie do awansu choc wszystko sie jeszcze może zdarzyc . Co do meczu Gra na remis jednak Sarogssa grala a Wigan strzelało warta odnotowania jest "Brazylijka" N'Zgobii który strzleil z 16 m tak ze piłka odbiła sie od poprzeczki pozniej od ziemi i znowu poprzeczka. Thx
ziewiec
37 kolejka
ziewiec seba

Mecz rozgrywany głównie w środku pola. W moim odczuciu oba zespoły stworzyły bardzo nudne widowisko. Ostatecznie to gospodarze wygrywają i zdobywają cenne 3 pkty. Dzięki za mecz wink.gif
WKS
38 Kolejka 

WKSRKS Krzysiu1996

Mecz który był dla mnie meczem o życie w sumie jakbym przegrał to też jeszcze miałym matematycznie szanse awansować , ale jezeli zagrną bym 3 pkt krzyczał bym " Bójcie sie chamy do 1 ligi wracamy ! ".  Niestety Sare juz w 14 minucie meczu pozbawił mnie tej nadzieji. Do 1 połowy Anderlecht powinien prowadzic 3:0 , w przerwie WKSRKS wyszedł caly czerwony z szatni , odziwo piłkarze Wigan grali o wiele lepiej i zeby nie dobrze dysponowany Zitka mogli by wyrównac , TAK ! padła bramka dla Wigan , Moses kapitalnie wykorzystał błąd zitki gdy ten wychodził z bramki . Wigan cieszyło sie 4 minuty z remisu poniewaz De Sutter  miną kirklanda i strzelil do pustej bramki . Kolejna akcja to Wigan , Moses 6 m strzela i ZItka !!! Jak on to wyją !?!?! Nie mam zielonego pojęcia . W zasadzie w 90 minucie byłem ustawiony 2 obroncow 3 pomocników reszta napad i dało to skutek gdzies melchiot wyszedł  zza obronców wrzucił w pole karne Scharner Gooooooooooooooooooooool!!!!!!!!! Aleeeż genialnie strzeli główką , aleeeż emocje , tak dać z 10 minut jeszcze nie wiadomo jak by to sie jeszcze potoczyło . Po meczu trenerzy podali sobie dłonie z usmiechem WKSRKS'a z prośba zeby team krzysia wygrał z PSV . Dzięki za mecz , za sezon kapitalnie mi sie grało , torche mi nawet szkoda rozstawac sie z tym teamem wink.gif.

miazga
Kolejka:38
miazga ziewiec

Moim zdaniem bardzo ciekawe i zacięte spotkanie. Wyrównany mecz ze wskazaniem na zwycięskie Dynamo. Powiesz szczerze, że mimo porażki takich meczy bym sobie życzył jak najwięcej. Dzięki za mecz.
gviazda10
kol 37

gviazda10 ufo

Mecz szybki dobry w wykonaniu ufo w przeciwienstwie gospodarzy. Wysoka skutecznosc graczy przyjezdnych zadecydowala o koncowym zwyciestwie.

miazga
Kolejka: 37

miazga Prince

Ostatni mecz drużyny Wolverhampton w sezonie i zarazem godne pożegnanie z kibicami. Przez większość spotkania utrzymywał się remis 1:1 po golach Keogh'a oraz Miccoli'ego. W 73' do bramki trafił Doyle i od tego czasu spotkanie stało się jednostronne z wieloma sytuacjami dla angielskiego zespołu. Jak widać po wyniku drużyna gospodarzy była skuteczna, do końca spotkania strzeliła jeszcze 2 bramki a dokładnie: Keogh 82', oraz lewy obrońca Elokobi 87". Dzięki za mecz Prince.

Przy okazji chciałem podziękować wszystkim za mecze, z perspektywy czasu mogę stwierdzić, że gra w II lidze to była przyjemność. Pozdrawiam serdecznie całą osiemnastkę.
piwlak
piwlak dj_adriano

W pierwszej połowie gospodarze mieli zdecydowaną przewagę, co pozwoliło im wyjść na 3 bramkowe prowadzenie. Goście obudzili się w II części spotkania i gra się wyrównała. Wynik 3-1 smile.gif Dzięki za udany sezon.

Tomek93
Kolejka 38
Tomek93 Tsu

Duża przewaga gości, dużo szczęścia gospodarzy. Remis jest zdecydowanie krzywdzący dla Tsu który walczy o mistrzostwo. Piękne parady Nikopolidisa, słupki i poprzeczki pozwoliły mi zremisować ten mecz. Dzięki za gre i powodzenia w I lidze.
Tsu
CYTAT(Tomek93 @ Jul 25 2010, 13:18) *
Kolejka 38
Tomek93 Tsu

Duża przewaga gości, dużo szczęścia gospodarzy. Remis jest zdecydowanie krzywdzący dla Tsu który walczy o mistrzostwo. Piękne parady Nikopolidisa, słupki i poprzeczki pozwoliły mi zremisować ten mecz. Dzięki za gre i powodzenia w I lidze.

heh no ciezko bylo strzelic tego gola bo ogolnie nie lubie atakowac bo jak to robie to przewaznie przypomina to walenie glowa w mur a wynik byl mi obojetny o mistrzostwo to mozna walczyc w 1 lidze tutaj tylko o awans smile.gif
Ps.A z wyniku pewnie cieszy sie Krzysiu ktory przez caly tydzien pytal sie mnie kiedy rozegram ten mecz a sam swoich nie rozegral.
Edek
krzysiu1996 Edek

Mecz godny zakończenia emocjonującego sezonu. Anderlecht, bardzo skuteczny w pierwszej połowie, aplikuje Holendrom 3 gole. Goście nacierali mocno, ale udało się zdobyć tylko 2 bramki, głównie z powodu braku skuteczności (m. in. niecelny strzał Toivonena do pustej bramki głową). W drugiej połowie PSV znacznie lepiej pilnowało Belgów, którzy nie zdobyli gola. Natomiast gracze z Eindhoven wyszli na prowadzenie za sprawą Kovermansa (decydujący gol w 80 minucie, hattrick w meczu) , który był bohaterem tego meczu jak i całego sezonu. Dzięki za doskonały mecz.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.