Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: CZARNA Lista ISSOnline.pl
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Master League Online > Sprawy organizacyjne > Czarna lista ISSOnline.pl
Bakel

1. amarje
2. p3sman
3. Tomaszzz
4. legia122
5. Koxik
6. NikoPL
7. Aeternatus666
8. Kostek
9. djclanv1r00z
10. Sawik750
11. ookash24
12. Bodziowlodek
14. Cimono222
15. jahu131
16. MakssPl
17. KndzK
18. Robcio
19. reyty
20. sebas1996
21. deadduck
22. kfg
23. wujek831
24. pawel90
25. Pucek
26. kaszi777
27. woker650
28. Korul
29. Piotrkus
30. ufo1987
31. michel000
32. Mlody08
33. piwlak
34. craxa93

35. gapa
36. arczi333
37. Boby1908

38. wesoły89
39. Milerinho
40. Bartinho
41. adonim
42. Ogryz
43. Filips
44. Szopa1910
45. nachos
45. Bedziu

czerwony kolor - (dożywotni ban ligowy i turniejowy)

Wyżej wymienieni nie będą uwzględniani przy organizacji jakichkolwiek turniejów\lig pod banderą ISSOnline.

CYTAT
Jest możliwość wnioskowania o zdjęcie bana, i w niektórych przypadkach zawodnik może zostać dopuszczony do rozgrywek za zgodą większości opiekunów ligi...
lukasz44
Dodano:
kfg - dożywotni ban rozgrywkowy na ISS za olanie po raz TRZECI meczów w lidze.
wujek831 - ban za olanie meczów w lidze.
Nalep - ban na 1 sezon za olanie meczów w lidze (tylko na 1, gdyż gracz się wytłumaczył)
lukasz44
Dodano:
Pucek - ban za olanie meczów w lidze
lukasz44
DODANO:

kaszi777 - ban za rezygnację w trakcie sezonu

woker650- ban za rezygnację w trakcie sezonu

Korul- ban za rezygnację w trakcie sezonu
Kubbas
Siema czemu ja tutaj jestem skoro zrezygnowałem kiedyś z ligi z przyczyn nie zależnych ode mnie i gram w lidze od jej powstania? Ukończyłem również jeden sezon na wysokiej lokacie, nie pamiętam chyba 4ty? I byłem finalistą pucharu ligi.
kksm
Ja też tutaj jestem mimo, że 3 lata temu wycofałem się z ligi z przyczyn niezależnych ode mnie. Taka procedura jak ktoś wycofa się z ligi. Ale jeśli teraz byś chciał wystartować tak jak i ja w tym sezonie mam zamiar zrobić to admin może to rozpatrzyć i na to zezwolić.
lukasz44
Piotrkus dodany do listy. Rezygnacja z turnieju ledwo po tym jak się zaczął po raz kolejny a więc dożywotni ban ligowy.
Orange_91
Dodano gapa - dożywotni ban turniejowy.
lukasz44
Dodano gapa - dożywotni ban ligowy i turniejowy ISS Online.

Dostałeś swoją szansę, ale jej nie wykorzystałeś. Dziękujemy za grę.

Jason Bourne
Dodano Boby1908 - rezygnacja w połowie rozgrywek. Ban.
lukasz44
Dodano wesoły89 - ban ligowy i turniejowy ISS Online

"Perfidne olanie dwóch turniejów : mini-ekstraklasy i Challange Cup".
Oddając swój zapis zobowiązujesz się do przestrzegania regulaminu rozgrywek i masz obowiązek rozegrać swoje mecze od początku do końca.

REGULAMIN

1. kol ligi hiszpańskiej
WESOLY - BEDZIU

Proszę o wpisanie walkowera na moją korzyść.
Oto nasza rozmowa na gg:

KOD
2012-07-16 14:27:29 :: Bedziu
witam mamy mecz do La Liga

2012-07-16 14:27:33 :: Bedziu
sorry ze dzis dopiero

2012-07-16 14:27:38 :: Bedziu
wczesniej nei mialem czasu za bardzo

2012-07-16 14:27:50 :: wesoly
a kto pisze ?

2012-07-16 14:27:53 :: Bedziu
Bedziu

2012-07-16 14:28:20 :: wesoly
na jakim patchu sie to rozgrywa?

2012-07-16 14:28:25 :: Bedziu
euro

2012-07-16 14:28:35 :: wesoly
to nie mam jeszcze;P

2012-07-16 14:28:39 :: Bedziu
haha:D

2012-07-16 14:28:44 :: Bedziu
a do dzis termin;p

2012-07-16 14:29:19 :: wesoly
wpisz w/o sobie;P

2012-07-16 14:29:34 :: Bedziu
hm... no ok

Jeżeli wolisz grać mecze na innej stronie czy też nie masz czasu nie zapisuj się do kolejnych rozgrywek na ISSOnline... Nikt Cię do tego nie zmuszał, a jedynie co zrobiłeś to zdezorganizowałeś oba turnieje śmiejąc się przy tym. Patrząc na to że w innej lidze na 15 meczy rozegrałeś 11 i nie przedłużasz ich widać że jednak masz czas na grę ale jedynie tego "co tobie się podoba"...
Rezygnację z mini-ekstraklasy chcieliśmy skwitować banem turniejowym, ale gdy dziś doszła wiadomość od Bedzia że masz w d.... CC miarka się przebrała. Postanowiliśmy przegłosować karę dla Ciebie i stosunkiem głosów 5-1 uroczyście dostajesz bana na wszelkie rozgrywki na ISSOnline.
Nikt nie płaci nam za za to, nic z tego nie mamy, prowadzimy to z własnej woli i dla Was, ale jak ktoś robi z nas przysłowiowych debili i śmieje się na dodatek prosto w oczy tak nie będzie. Ban wchodzi w życie z dniem dzisiejszym decyzją opiekunów. I niech to będzie nauczka dla reszty którzy myślą że mogą robić co tylko im się podoba.

Nikogo nie trzymamy na siłę, od nikogo nie bierzemy pieniędzy, ale oczekujemy szacunku wobec naszego czasu i wobec nas.
wesoly89
powodzenia wszystkim smile.gif oprócz łukaszkowi ktory nie umie przegrywac smile.gif
lukasz44
Dziękujemy za grę, życzymy powodzenia biggrin.gif

Łukasz umieć przegrywać ale nie z gościem który gra takie coś i potem się z tego cieszy: MAGIA wesoły89. Gol warty mistrzostwa bez dwóch zdań smile.gif

W pucharze ligi spotkaliśmy się i wyszło czyja gra jest więcej warta, szkoda że wtedy nie potrafiłeś nawet powiedzieć dzięki smile.gif

Choć nasze aluzje niewiele mają wspólnego z tym banem, sam wiesz za co go dostałeś a jak nie to czytaj wyżej. Ja już dawno wiedziałem czego się spodziewać i nic mnie nie zaskoczyło.
WKS
Po głosowaniu między Opiekunami Ligi, postanowiliśmy iż bany ligowe dostają :

Dodano milerinho - ban ligowy i turniejowy ISS Online

CYTAT(Boby1908 @ Jun 10 2012, 20:50) *
Panowie zanim wrzucę swój arkusz, a bedzie to za minut dwie.Chciałbym poinformować niejakiego gościa o nicku Milerinho, że zagrał ze mną niewporządku.Mianowicie sytuacja dotyczy transferu Forlana ( Dżentelmeńska umowa była taka: Ja biorę Forlana za 19mln,a Miler Chicharito za 16-17mln i by było po sprawie) Niestety koleżka przygrał w chuja i kiedy ja kupiłem Forlana on wycofał się z zakupu Chicharito argumentując mi , że Chicharito nie pasuje do jego koncepcji , a co gorsza dodał JA WALCZE O MIEJSCE 1-3. Wnioskuję więc , że chciał się mnie pozbyć w sposób niewłaściwy.W związku z tym ja również postąpie jak świnia i zgłaszam iż transfer Forlana jest nieważny, gdyż ofertę złożyłem po czasie. Sprzedaż trwa 23:59h a ja złożyłem w 24h. Tak więc spóźniłem się o minutę,a co za tym idzie Forlan zostaje u Milera. Co gorsza jest na minusie i ma 10mln kary.Dziękuję bez odbioru.Kto mieczem wojuje od miecza dinie.KROPKA

CYTAT
Gracz miał parę innych drobnych wykroczeń + żołtą kartkę.

Dodano przemossek123 - ban ligowy i turniejowy ISS Online

CYTAT
Dużo skarg na gracza ze strony innych userów oraz podważanie autorytetu opiekunów, rozpowiadajac dość nieciekawe plotki na ich temat.

Dodano Bartinho - ban ligowy i turniejowy ISS Online

CYTAT
Chamskie odzywki wobec opiekunów oraz wychodzenie z meczów. To poważna liga, jeżeli się nie umie przegrywać to się nie gra.

Bany są tymczasowe, więc być może będzie szansa spotkać się z nimi na wirutalnych boiskach. Panom wyżej, przerwa nie zaszkodzi a być może zrozumieją swoje zachowanie.
Jason Bourne
Adonim Ban - turniejowy ISS Online

CYTAT
olanie rozgrywek mini-ekstraklasa
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.