Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kits By Mikij8
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2009 > Grafika
Mikij8
Będe umieszczał tutaj swoje kitsy wink.gif
Na początek kitsy Chelsea
model: 41, no

away Liverpoolu
model: 0, no

Prosiłbym o komentarze oraz sugestie wink.gif
seba
Wg mnie kitsy na najwyższym poziomie.
Powodzenia w dalszych pracach.
Varies.
Ten zenit bardzo podobny do Feyenoordu Flisusia :|.
Ps.Na spodenkach w zenicie o logu zapomniałeś biggrin.gif.
GooFy
Plagiatorek biggrin.gif. A Chelsea od kogo zaje***łeś ?
Radzę, zapomnij o tym i spróbuj coś sam w 100% zrobić.
seba
CYTAT(.GooFy @ Feb 15 2009, 19:17) *
Plagiatorek biggrin.gif. A Chelsea od kogo zaje***łeś ?
Radzę, zapomnij o tym i spróbuj coś sam w 100% zrobić.

Koment zdecydowanie za ostry.
Jak na początek prace sa rewelacyjne - kazdy sie na poczatku przecież się na kims wzoruje.

Nawiasem mowiąc, pamietam twoje początki w tym fachu goofy. Ktos je nawet niedawno pokazywał. Więc, może troszkę wyluzuj.
GooFy
To że ktoś w przeszłości popełniał błędy nie znaczy że trzeba go naśladować biggrin.gif. A wzorowanie się na kimś a przerysowywanie kitsa w 100% to zupełnie co innego. Kitsy zgadzają się co do piksela więc niema tu mowy o przyadku. A niewiem czy wiesz, ale jeżeli ktoś napracuje się, na wyrywa sobie włosów żeby zrobić template raczej nie będzie entuzjastą takiego wzorowania się na nim ponieważ można to zrobić w góra 10 min jak się dobrze pen toola obsługuje.
tomaj
GooFy stroje są robione w rzeczywistości na 2 lub 3 wzory każda firma. Ty zrobiłeś template. Chwała Ci za to, ale jakby każdy wychodził z twojego punktu widzenia to patchy wogóle by nie było. Robisz kitsy i dajesz je na forum. Po co? Dla własnej satysfakcji, że umiesz i się chwalisz czy po to aby je ktoś mógł do patcha wrzucić.
Ja robiłem OF do EPatcha. Są osoby co z jego wykorzystaniem lub na tym samym OF robiły swoje patche, podpisując swoim imieniem. Robię z tego tragedię? Siedziałem nad nim ponad 3 miechy. Pozatym jak już coś dajesz do internetu to musisz liczyć się z tym, że ktoś to wykorzysta.

Napisz mi jedno, co ma Miki zrobić z tym kitsem? Od początku zrobić nowy template? To jest chore!
tadzikowy
o kierwa gościu boskie kitsy oby tak dalej ;D
torin
Sprawa walkowana jest za kazdym razem kiedy pojawia sie ktos nowy do robienia kitsow. No i niestety zawsze jest to samo, zaczyna sie od zwyklego zlodziejstwa. Jesli przesledzic tematy roznych kitsmakerow, to kazdy ma swoj wlasny unikalny styl, ktorego nie da sie podrobic. Nawet gdy pojawiaja te same stroje spod reki roznych ludzi, template powstaje od poczatku i jest faktycznie inny, ogolny pomysl owszem ale linie nie biegna jednakowo. Wiec odpowiedz jest prosta, TAK! kazdy kto chcialby sie zwac kitsmakerem musi narysowac szablon od podstaw sam. Kwestia szcunku dla czyjejs pracy, w przeciwnym wypadku choc slowo wyjasnienia czy wymienienie autora pomyslu lub pewnego rozwiazania. Podobnie ma sie sprawa z twarzami, ktos robi teksturke zabierajac wczesniej dopracowany model innej osoby, zlodziejstwo. Nie rozstrzygam tu czy @Mikij8 popelnil faktyczny plagiat, chodzi mi bardziej o przedstawienie pewnych zasad, ktore niestety dla wielu sa niezrozumialem nawet z wiekiem. Szanujmy sie nawzajem.
Mikij8
CYTAT(torin @ Feb 15 2009, 22:42) *
Sprawa walkowana jest za kazdym razem kiedy pojawia sie ktos nowy do robienia kitsow. No i niestety zawsze jest to samo, zaczyna sie od zwyklego zlodziejstwa. Jesli przesledzic tematy roznych kitsmakerow, to kazdy ma swoj wlasny unikalny styl, ktorego nie da sie podrobic. Nawet gdy pojawiaja te same stroje spod reki roznych ludzi, template powstaje od poczatku i jest faktycznie inny, ogolny pomysl owszem ale linie nie biegna jednakowo. Wiec odpowiedz jest prosta, TAK! kazdy kto chcialby sie zwac kitsmakerem musi narysowac szablon od podstaw sam. Kwestia szcunku dla czyjejs pracy, w przeciwnym wypadku choc slowo wyjasnienia czy wymienienie autora pomyslu lub pewnego rozwiazania. Podobnie ma sie sprawa z twarzami, ktos robi teksturke zabierajac wczesniej dopracowany model innej osoby, zlodziejstwo. Nie rozstrzygam tu czy @Mikij8 popelnil faktyczny plagiat, chodzi mi bardziej o przedstawienie pewnych zasad, ktore niestety dla wielu sa niezrozumialem nawet z wiekiem. Szanujmy sie nawzajem.

Zgadzam sie z Tobą Torin. Nie jestem Kistmakerem, więc sam na chwilę obecną nie zrobie szablonu od podstaw. Nie wiedziałem, że będą tego takie skutki, więc teraz będe przestrzegał tych zasad co przedstawiłeś. No i chciałem przeprosić Flisaka za to, że skorzystałem z jego szablonu.
Mortin
dobrze, ze zmadrzales i przyznajesz sie do bledu
w przeciwnym wypadku pozegnalbys sie z tym forum
takze, jesli chcesz robic kitsy, to nie rob plagiatow, a jesli juz je robisz to podpisuj, ze bazowales na czyims templacie.
pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.