Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Cod2 Dodatki
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
perONE
Witam
mam problem z instalacja dodatków. sciagnalem je z Tad
dzialaja mi dwa ostatnie skiny z tego downloadu. pobralem rowniez skiny broni ale nie wiem jak i gdzie je mam zainstalowac. wiec moze ktos wie... posze o szybka odp.
od razu mowie ze skiny mundurow trzeba wkleic do folderu main i dzialaja ale gdy wklejam tam pliki broni to one nie dzialaja blink.gif
perONE
ponawiam
Orange_91
Cytat(perONE @ Oct 8 2007, 20:30:22) [snapback]189657[/snapback]
Witam
mam problem z instalacja dodatków. sciagnalem je z Tad
dzialaja mi dwa ostatnie skiny z tego downloadu. pobralem rowniez skiny broni ale nie wiem jak i gdzie je mam zainstalowac. wiec moze ktos wie... posze o szybka odp.
od razu mowie ze skiny mundurow trzeba wkleic do folderu main i dzialaja ale gdy wklejam tam pliki broni to one nie dzialaja blink.gif

blink.gif O ile sie nie myle to jest forum o Pesie a nie CODzie wiec raczej tutaj nie uzyskasz odpowiedzi nie mozesz znalezc jakiegos forum o tej grze i tam sie zapytac napewno by ci ktos odpowiedzial.
perONE
Cytat(Orange_91 @ Oct 9 2007, 13:08:13) [snapback]189726[/snapback]
blink.gif O ile sie nie myle to jest forum o Pesie a nie CODzie wiec raczej tutaj nie uzyskasz odpowiedzi nie mozesz znalezc jakiegos forum o tej grze i tam sie zapytac napewno by ci ktos odpowiedzial.

no to sobie zobacz czy w dziale pt. "w przerwie meczu" masz jakis temat ds. PESa. nie. bo tam sa sprawy zwiazane przede wszystkim odbiegajace od spraw zwiazanych z PESem

P.S jezeli admini stwierdza ze temat jest do zamkniecia do prosze o zamkniecie...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.