Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Polska liga - stroje
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Archiwum
Stron: 1, 2
walczu
Chcę was troszkę wprowadzić w klimat ligi polskiej, ktòrą właśnie tworzymy. Będę w tym temacie pokazywał stroje, ktòre (najprawdopodobniej) pojawią się w patchu. Chciał bym żebyście mi tu dawali jak najlepszej jakości zdjęcia strojòw dla drużyn z pierwszej polskiej ligi.

Na początek komplecik strojòw Amici Wronki:

PogonMKS
super stròj pavlos a by tak dalej jak już zrobiłeś jakieś stroje to dawaj wrzucaj je na forum te tak jak amice wrzucaj!!
walczu
Teraz Cracovia Krakòw:

T-Mac
PogonMKS czlowieku wyluzuj, nie udostepnimy tego przed wypuszczeniem patcha musisz czekac
walczu
GKS Katowice:

Stroje bramkarskie będą poprawione.
rolf
no łądnie ładnie...biggrin.gif
ten patch to bedzie full wypas:D
Jocker
No Pavolos stroje ZAJEFAJNISTE :!: :!: :!: Serio EXTRA :!: Mega wypassssss biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
suwal
no no jestem bod dużym wrażeniem mam teraz pytanko cfzy stroje Legii też będziecei przerabiać chodzi mi o bramkarskie bo te co są teraz to są kiepskie i wogle nie podobne
walczu
Legia Warszawa:
walczu
I Wisła Krakòw. Kołnierzyki na strojach: wyjazdowy i dwa bramkarskie mają złe kolory. Oczywiście poprawie to. Poprawie też barki na bramkarskich, bo strasznie szpecą stròj. Więc nie narzekać na te dwa elementy.
suwal
P@wlos mam tylko małe ale co do strojòw Legii mianowicie ten canal + na strojach bramkarskich jest pod znaczkiem adidasa , więc troche musisz go na prawo dać PS.smile.gif sorry ze sie czepiam ale jak super Patch to super:):]
suwal
Aa i jeszcze jedno na wszystkich strojach Legii po prawej stronei spodenek jest napis canal+ a na drugie znaczek Adidasa a na koszulkach po lewej stronei na rękawie jest znaczek LOT-u a po prawej znaczek adidasa:)
stQ
tylko bedzie 1 liga? bo bym bardzo prosil o RUCH CHORZOW ;] jak ktos by zrobil to z gory thx

PS na kiedy jest planowanie wydanie tego patcha?
suwal
P@vlo$ żyjesz???smile.gif mam pytanie troche inne ale tu je zadam powinienes znac na nie odpowieć czy w tym nowym patch bedzie estadio WP jak tak to ja moge sprobować w czyms pomòc robienie flag czy czegos tam pozdrawiam
kucharz
Cytat
tylko bedzie 1 liga? bo bym bardzo prosil o RUCH CHORZOW ;] jak ktos by zrobil to z gory thx

:? tylko pierwsza liga :!: :!: P.S. watpie aby ktos na Twoje zamowienie zrobil Ruch Chorzow......moze sie myle :roll: pozdro
T-Mac
Cytat

dokuja mnie takie wypowiedzi
TYLKO 1 LIGA
nie jeszcze robimy 2 i 3
walczu
Cytat
Aa i jeszcze jedno na wszystkich strojach Legii  po prawej stronei spodenek jest napis canal+ a na drugie znaczek Adidasa a na koszulkach po lewej stronei na rękawie jest znaczek LOT-u a po prawej znaczek adidasa:)

Spodenki są zrobione tylko na screenach nie widać biggrin.gif. Na rękawach to z obu stron jest lot. Pisałem, że to wersje beta. W patchu wszystko będzie wypasione na maxa smile.gif

Cytat

Co znaczy "tylko pierwsza liga". Wiesz ile to roboty? Powinieneś mòwić "Aż pierwsza liga", a jak ci rucha zabraknie to se doròb w Edit Mode <ściana>
suwal
no to good z tymi strojami Legii . POZDRO
Stęga64
przy strojach GieKSy dało by rade pomniejszyc troche napis D*****??
walczu
Będzie pomniejszony
mc
Powiem tak panowie....pysznie to się zapowiada.....
walczu
Kilka screenòw amici z gry. Nie czepiać się wyglądu zawodnikòw bo nie są to zawodnicy amici tylko innej drużyny. Stroje wgrałem do gry za przypadkową drużynę, ponieważ nie mamy jeszcze składòw.

Oczywiście prosżę o komentarze.
MaKaO
Jak moge to tak w skròcie... Nie lada czekolada ;]
Young_KSC
Fajne te stroje Pasòw dobra robota
kucharz
Znakomite stroje tongue.gif tongue.gif tongue.gif Fantastico :wink:
walczu
Teraz Craxa:

Ponownie prosze komentować. Nadal się do wszystko poprawić
8)
MaKaO
Znowu miodzio, tylko ten drugi bramkarz w tym niebieskim, może być mniej jaskrawy? Bo jak w nocy będe grał to mnie oczy będą boleć biggrin.gif Ogòlnie znowu wypas, ale Giza będzie chodził... Jak przeciąg! biggrin.gif
walczu
Jeszcze na dobre zakończenie dnia prezentuję mòj ukochany klub (Legię Warszawa)

...

I tradycyjnie proszę o komentarze i szczere wytykanie wszystkie błędòw.
MaKaO
Co do Legii nie mam zastrzeżeń, chociaż te zielone to mi się ogòlnie nie podobają same w sobie, ale odwzorowanie jest całkiem porządne ;]
walczu
Cytat
ogòlnie nie podobają same w sobie

To już nie moja wina, że adidas tak zaprojektował biggrin.gif
rolf
P@vlo$
pokazesz Gòrnika:D tongue.gif ? o ile masz juz?
walczu
Narazie będzie Polonia, następnie Wisła K, potem GKS. Po nich mogę dać Gòrnika Z.
walczu
I jeszcz jeden stołeczny klub - Polonia Warszawa

...

...

...

Komentować proszę. Sorka że dodałem jeszcze znaczek © na front, ale musiałem bo jeszcze ktoś by front skopiował. W każdym razie takie byłozalecenie gutteda.
gutted
czas na moje 5 groszy: oto stroje mojego autorstwa dla:

zaglebia lubin:

groclinu:

pogoni:

walczu
Brawo czekamy na dospel i groclin :]
Stęga64
Cytat
Brawo czekamy na [b]dospe[b]l i groclin :]

wrrrr :roll:
gutted
GKS Katowice: wink.gif zaden tam dospel ;p

kucharz
stroje Dyskobolii bardzo dobre..... a co z ubrankami dla bramkarzy :wink: ??
gutted
sie zrobi wink.gif liberda w adidasach gra, wiec zrobie komplecik pod niego
walczu
Ładne kitsy. Dziękuj za loga tongue.gif
ZOMO
stroje gutted-a jak i p@vlo$-a bardzo ładne i nie mam im nic do zarzucenia. Oby tak dalej chłopaki, POOZDRO fo all. patch bedzie super.
gutted
dzieki P@vlo$ smile.gif
walczu
Domowy bramkarski stròj dla Pogoni Szczecin :wink:

Cytat
stroje gutted-a jak i p@vlo$-a bardzo ładne i nie mam im nic do zarzucenia. Oby tak dalej chłopaki, POOZDRO fo all. patch bedzie super.

Oj będzie, będzie...

Cytat
Cytat
Brawo czekamy na [b]dospe[b]l i groclin :]

wrrrr :roll:

Sorry... GKS KATOWICE :wink:
suwal
Jeszcze na dobre zakończenie dnia prezentuję mòj ukochany klub (Legię Warszawa) ja też kocham ten klub a co do tych strojòw Legii to nawet gdy by były chujowe to bym powiedział ze zajebiste ale i tak duża powaga widac małe trza zrobic poprawki ale widze ze juz nieco poprawiles tak się tylko zastanawiam p@wlos moze lepiej na czerwone zmienic zamiast tych zielonych bo są takie jekies dziwne chodzi mi o oglonie nawet realnie lepsze czerwne no ale ty tu żądzisz . A co do strojòw poloni,..... to juz wiesz pewnie jakie moje zdanie jest ja niewiem wogole po co ona jest w tym patch dla mnie ta drużyna nie istnieje Pozdrawiam
suwal
A właśnie mam małą prośbe , jak byś miał chwile wolnego czasu to napisz do mnie na gg bo chiałbym bardzo miec Zagłębie Sosnowiec jak bys mògł zrobić to bym ci chyba krate browaròw postawił , a jak ci sie nei bedzie chciało to wal na gg i mnei nauczysz jak te stroje zrobić PS, zawsze moge w czymś pomòc to jak coś to wal na gg pozdro
walczu
Odezwe się i pewnie zrobię, ale dopiero jak skończę wszystkie do lp2005 smile.gif
MaKaO
Zagłębie miodne ;] Mam pytanko czy w składach będziecie robić młodych? Taki jeden z Głogowa poszedł do Lubina, koleś jest zajebisty nie powiem hehe ;]
gutted
zobaczymy, jak bedzie wygladala sprawa skladow ( 100%-towe transfery itd. ) w momencie gdy zaczniemy brac sie za tworzenie druzyn;P
walczu
No to teraz Wisła Krakòw wyjazdowy bramkarski:

Thanks to ImageShack for Free Image Hosting
gutted
dobra robota, majstersztyk ;p
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.