Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Freestyle By Luka
board.issonline.pl > Inne > Piłka nożna
lukaperry
Witam, zakładam temat tu gdyż w poprzednim dziale nie cieszył sie zbytnim zainteresowaniem, a wiec do zeczy jest to moja pierwsza kompilacja freestyle, gorąco zachecam do sciagania, oceniania i mile widziane uwagi co poprawic, pozdro
FREESTYLE BY LUKA
kostek
Ile to wazy? I ile trwa?

Jak ściagne i lookne to wyedytuje posta ;P
Węgluś
QUOTE(kostek @ Aug 26 2006, 10:23:14) [snapback]86196[/snapback]

Ile to wazy? I ile trwa?

Jak ściagne i lookne to wyedytuje posta ;P

34,8MB czas: 1:40 jakość: extra
lukaperry
No widze ze tylko Weglus poswiecił chwili czasu i obejrzał, bierzcie z niego przykład sciagajcie (raptem 34 mb) i oceniajcie! Zachecam, pozdro for all
Nelson
QUOTE(lukaperry @ Aug 29 2006, 07:22:40) [snapback]86695[/snapback]

No widze ze tylko Weglus poswiecił chwili czasu i obejrzał, bierzcie z niego przykład sciagajcie (raptem 34 mb) i oceniajcie! Zachecam, pozdro for all

No ja już oceniłem na pro-evo.pl... nie chce mi się tego samego pisać.
Powiem tylko jedno, ładnie ! wink.gif
Mortin
bardzo fajny filmik. Fajne tricki, szczegolnie podobal mi sie motyw z koszulka tongue.gif
pozdro
Gienia
Bardzo ładnie robisz żąglerki, tak niziutko na wysokość kolan:D:D triki ładne, czysto wykonywane. Raz ci spadła gała kiedy robiłeś "HTW" No czekaj teraz na opinie Kostka naszego "mistrza" bo według mnie nie jest on najlepszy, ale to szczegół
bobex77
Ciekawa komplikacja zgadzam sie z mortinem fajny triczek z koszulka;)
pozdro
lukaperry
W odpowiedzi na PW wstawiam działający link Freestyle By LUKA
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.