Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jakie Buciki?
board.issonline.pl > Inne > Piłka nożna
Kriss91
Elo! Mianowicie mam zamiar kupić sobie jakieś koreczki (i przy tym nie nadwyrężyć zbytnio swojego budżetu biggrin.gif ). Jakie buciki polecacie w granicach 200 zł (plus/minus kilka złociszy). Chodzi mi o firmy Nike, Adidas lub Puma (-jedynie, no chyba, że polecacie coś z Umbro itp.). Także chciałbym, aby koreczki były raczej z nowszych modeli. Ostatnio patrzyłem na zagranicznych sklepach i zauważyłem m.in. Adidas F-10.6 Tunit za ok. 40 euro. Czy takie ceny można znaleźć w polskich sklepach??

POZDRO
Simon
moj kolega w niemczech kupil sobie replike nike ronaldinho tiempo za 45 euro (180 zl). ja troche sie szarpnalem i kupilem adidas predator mania meczowki za 300zl. wygodne jak cholera
Kriss91
Pełno tanich bucików, ale za granicą. 300 zł to z deka dla mnie za dużo, zważywszy na to, że planuję modernizację kompa. Ale dzięki za chęci pomocy. Czekam na dalsze propozycje. Czy w oryginalnych sklepach Adidasa itp. można znaleźć tańsze modele bucików tak jak w podanej przeze mnie stronie??
Simon
to tez zalezy jakie chcesz buty kupic. bo najwyzsza wersja nike ronaldinho tiempo kosztuje ponad 200 euro. tak samo jest z tymi adidasami predator absolute. sa wersje troszke gorsze (nie skorzana cholewka, nie szyte recznie, gorszy material) i one sa duzo tansze ale praktycznie tylko na 1 sezon gora 2. a jak wlozysz troche kasy w dobre korki to mozesz je tyrac ile wlezie. te buciki ktore dales na tej stronce to repliki ( nie jest predator absolute tylko predator absolado), ale i tak mysle ze warto je kupic bo sa naprawde porzadne
Kriss91
No tak, ale czy można znaleźć jakieś sklepy z takimi replikami (w Polsce oczywiście)??
kostek
Ja moge z tańszch butów (replik oczywiście) moge polecić adidas F30 (ok 230zł)... miałem je ponad rok. Grało się naprawde dobrze. Teraz testuje Nike Mercurial White/Gold (Repliki oczywiscie, nowe kosztują ok 600 zł mad.gif ) i narazie też spoko się gra... Zobaczymy jak z wytrzymałościa...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.