Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Grupa D
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Liga > Puchar Ligi
Nalep

Wszystko odbywa się podobnie jak w lidze, wyniki wpisujemy według szablonów ligowych
Termin na rozegranie pierwszych trzech meczów to ------> 14.04.13 (23:59)
Prośby o przedłużenia terminów lub WO składamy w tym temacie ---> http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=23674
Ustawienia meczowe takie jak w lidze. Strzelcy będą liczeni, kartki i kontuzje nie.

WYCIĄGI Z REGULAMINÓW:
CYTAT
* Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie 3\4 screenów oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 2 PEŁNYCH ZDAŃ !!!
- aby uniknac sytuacji z brakiem screenow: Obie strony robia je po meczu i maja obowiazek zachowac na dysku do konca sezonu w formie katalogow z kazdego meczu. (opiekunowie maja prawo kontrolowac czy kazdy ligowiec posiada takie katalogi)
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi
Ronaldo
Messi
Kaka

(jest to niezbędne do szybkiej aktualizacji klasyfikacji strzelców, która zostaje wprowadzona od V sezonu)

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) spowoduje odebranie 1 punktu za każde ostrzeżenie.

-Wprowadzamy obowiązek robienia przedmeczowych screenshotów ze składami obu ekip.
Najlepiej aby robili je obaj gracze i po meczu wstawiali na forum. Nagminny ich brak będzie karany ostrzeżeniami.

CYTAT
KARY:
Umyślny faul (udokumentowany nagraniem) - - 3,000,000
Celowe odłączenie z meczu - - 2,000,000

+ ostrzeżenia za te wybryki
Rybson
1 kolejka
RybsonWitu

Ibisevic

Eriksen
Suleimani

Falstart na początek:) po pierwszym meczu z Witu w lidze , gdzie przegrałem ale gra nie napawała optymizmem, spodziewałem się bardzo ciężkiego spotkania, jednak miałem Witu podanego na tacy, i nie wiedziałem od której strony zacząć jeść... a sztućce mi spadły i już było po meczu:D najpeirw chiwlowa przeaga ajaxu, strzelają gola w pierweszych minutach meczu, ale w 17 minucie Obronca fauluje w polu karnym dostaje reda:D mówie mam go!:D ale nic z tego, strzelam karnego, gramy dalej, i wydawało by się, że powinienem kontrolować sytuację, jednak to WItu strzela gola w dziwnych okolicznościach po błędzie stopera który minął msię z wolno lecącą piłką, kołu ucha.. spada piłka na noge sulejmaniemu a ten wali gola... od tego czasu rzuciłem wszystkie sily w atak, co prawda mialem swoje sytuacje ale grozne kontry wyprowadzal ajax i moglo byc rowznie, kilka razy bramkarze fantastycznie brnonili, ale głównie moje strzały były niecelne, minimalnie niecelne ale niecelne.. poprzeczka, cos tam jesczze i kopniec meczu:D no nic pozostaje niedosyt ale czkema na rewanz! tam sie odegraM!:)) koniec tego wygrywania ajaxu:) dzieki powodzenia.

ajax.

woodi
1 kolejka
woodiYankes

D. Pabon
Aruna Dindane
Nene

Lucas Barrios
Lucas Barrios
Castro

Mecz porazka na tyle sytuacji tylko 3 gole dla gospodarzy szok :/ dzieki i powo dalej

- nie zrobilem ss :/
- brak

- brak

Nikt sie nie wyroznil

Yankes.
2 kolejka
YankesRybson

Trochowski
Trochowski

Cacau
Maiga
Harnik

Mecz przegrany w ostatniej akcji meczu, drużyna Sociedad miała mało okazji bramkowych lecz jeśli były to bardzo groźne.
Ilość strzałów Sttutgartu nie odzwierdziedlała tego co działo się na placu gry, wynik mógłby być inny gdyby nie słaba dyspozycja Barriosa i Veli.

-
-

-

Piotr Trochowski - Dwa gole, oraz świetne rozprowadzanie piłki otwierające drogę do bramki Carlosowi Veli oraz Lucasowi Barriosowi,
zrobił wszystko czego oczekuje się od zawodnika grającego na tej pozycji.

woodi
3 kolejka
woodiRybson

Nene
Nene
Nene

Maiga
Cacau

Znowu gówniany mecz :/ 2 bramki dla gości to czysty przypadek (szczególnie ostatnia) naprawde słaby mecz i jakaś klątwa nad realem sie zaczyna bo obrona drugi mecz z rzedu jest na trybunach a nie na murawie i popełniają takie błędy jak przedszkolaki :/ oby jak najszybciej sie pozbierali i zaczeli grac bo pozegnają sie z pucharem biggrin.gif

-
-

-

Nene - strzelec hat - tricka i motor napędowy każdego ataku smile.gif

Witu
2 kolejka
Wituwoodi

Asamoah Gyan
Asamoah Gyan
Ewerthon

Aruna Dindane
Kalu Uche
Nene
Ruben Castro

Nie wiem co napisać... z jednej strony niedosyt bo byłem teoretycznie lepszy z drugiej, jakby popatrzeć ile setek zmarnowała drużyna Betisu to powinienem się cieszyć, że skończyło się to tylko na przegranej jednym golem, ale mimo wszystko jestem zdania, że najsprawiedliwszy byłby remis. Dzięki za mecz i powo dalej.

-
-

-

Nikt się nie wyróżnił.

3 kolejka
WituYankes

Babel

Dziwny mecz. Pierwsza to raczej moja przewaga i udało się to udokumentować pięknym golem Babela z ok. 25 metrów, chociaż gdyby bramkarz nie wyszedł z bramki to było by trudniej trafić. W drugiej połowie Yankess zaatakował z większym animuszem i miałem problemy z wyjściem z własnej połowy, jednak świetnie tego dnia był dysponowany Vermmer i udało się tą jednobramkową przewagę dowieźć do końca meczu. Dzięki za mecz i powo dalej.

-
-

-

Babel - Strzelca jedynej bramki w tym meczu.

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.