Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Serie A, kolejki 5-7
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > ISS Online Club Challange 2012 > Serie A
lukasz44

Do drugiej rundy CC 2012 awansują po dwa najlepsze zespoły z grup.
Zostanie utworzona kolejna mini-liga w której zagra 10 najlepszych ekip turnieju.

Wszystko odbywa się podobnie jak w lidze, wyniki wpisujemy według szablonu ---> TUTAJ
Termin na rozegranie kolejek 5-7 to 28.07.12 (24:00)
Numery GG do wszystkich graczy ---> TUTAJ
Prośby o przedłużenia terminów lub WO składamy w tym temacie ---> TUTAJ

Kartki i kontuzje nie będą w tym turnieju liczone.

POWODZENIA !!!
Szymson

SzymsonStuart17

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Ibrahimovic
Ibrahimovic
Ibrahimovic
Ibrahimovic
Pato
Pato
Cassano

Forlan
Mauro Zarate

Opis:
Początek spotkania to wzajemnie badanie się,aż wkońcu wynik meczu otworzył Ibra,póżniej bramki już sie posypały do przerwy 3:1,zaraz po niej przycisnoł Inter a świetnego gola zdobył Forlan i miałem obawy czy uda utrzymać się prowadzenie,ale w tym momencie odpalił Ibrahimovic i zdobył 2 piękne gole,potem trafił jeszcze raz,a wynik pięknym uderzeniem ustalił Cassano;)Czekałem na taki mecz w którym, drużyna zagra tak efektownie,dzięki za meczyk i powodzenia dalej pozdro

Bohater Spotkania:

T-Mac

T-MacWitu

Screeny:

Strzelcy:

Opis:
Zagralem bardzo slaby mecz, w glowie szumial mi dzien wczorajszy. To mnie zabilo tongue.gif
Powodzenia dalej

Bohater Spotkania:

T-MacSzymson

Screeny:

Strzelcy:

Opis:
Starnia to za malo, bez szans na wygrana z Milanem. Mialem pare fajnych sytuacji ale jakis cyborg bronil smile.gif

Bohater Spotkania:

kuba12-15

Kuba12-15Witu

Składy:

W pierwszej połowie nam zerwało połączenie wiec ssy są dwa

Screeny:

Strzelcy:
Pirlo
Quaqliarella
Quagliarella
Del Piero
Vucinic
Vidal

Osvaldo

Opis:
Doskonały mecz w wykonaniu Juve. Byli dziś nei do powstrzymania szczegółnie w drugiej połowie/

Bohater Spotkania:
Całą drużyna Juve

Skrót spotkania
http://www.youtube.com/watch?v=6PQDGuaIyRo...eature=youtu.be
Stuart17

Stuart17Kuba 12-15

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Diego Forlan
Diego Milito
Milos Krasic
Alex Del Piero
Marco Boriello

Opis:
Mecz bardzo wyrównany, co potwierdzają statystyki. Jedna bramka zaważyła o zwycięstwie Juve. Buffon w końcówce pokazał swój kunszt i wybronił strzał na remis. Dzięki za mecz i powodzenia.

Bohater Spotkania:

Witu

WituJaxok

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Osvaldo
Osvaldo

E.Vargas
E.Vargas
Cavani

Opis:
Cóż postawa w moim meczu nie wymaga komentarza, prowadzić 2 : 0 i przegrać 3 : 2 tracąc gole w ost. 30 min... brawa dla rywala, za walkę do końca mimo bardzo niekorzystnego wyniku, pozostaje żal, że głupio straciłem bramkę na 3 : 2 kiedy to piłka odbijała się po kolei od nóg napastnika Napoli, mojego obrońcy, mojego bramkarz, znowu odmojego obrońcy i w końcu Cavaniego który umieścił piłkę w pustej siatce. Dzięki za mecz. Powo dalej.

Bohater Spotkania:

Eduardo Vargas - Strzelca dwóch goli dla Napoli
Szymson

Szymsonchelsonik

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Ibrahimovic
Ibrahimovic
Pato
Pato
Samobój

Di Natale
Di Natale

Opis:
Do pewnego momentu spotkanie bardzo wyrównane,ale póżniej lokomotywa o nazwie Ac Milan przyśpieszyła i drużyna udine nie miała nic do powiedzenia,wynik dobry bo pieczętuje pozycje lidera na półmetku rozgrywek,cóż walczymy dalej.Cel na rewanże??utrzymać pozycje w tabeli;)Dzięki za mecyzk i pwodzenia dalej;)

Bohater Spotkania:
Pato- pierwszoplanowa postać tego widowiska

kuba12-15

kuba12-15Chelsonik

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Quaqliarella
Quagliarella
Quagliarella
Quagliarella
Quagliarella
Quagliarella

Floro Flores
Opis:
Mecz pod moją kontrolą do minuty 75 kiedy to Udine strzliło bramkę honorową. Niestety przebudzenie nastąpiło za późno żeby cokolwiek zmienić. Dzięki i powo dalej

Bohater Spotkania:

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.