Gram co gralem, inny nie bede
Jest awans o oczko wyzej niz w poprzednim sezonie i mozna to chyba uznac za osiagniecie in +. Gram dalej swoje nie sprowadzajac sprinterow ktorzy maja wyminac bramkarza czy gosci nie do przepchniecia. Druzyna ma taki ksztalt jakiego sobie zyczylem i dala mi sporo radosci z gry. Mysle ze miejsce 6. bylo w zasiegu mojej reki ale zabraklo troche szczescia i zimnej krwi. W nastepnym sezonie postaram sie nie asystowac tyle razy podczas wyprowadzania pilki z wlasnego pola karnego. Skupie sie bardziej na posiadaniu i z tego bede czerpal przyjemnosc. Zmieni sie nieco kadra druzyny bo bez tego zespol moze popasc w schematy a tego nie cierpie. Mam nadzieje ze nie zostane wcisniety przy zielonym stoliku pierwszej ligi bo byt drugoligowy jakos bardziej mi odpowiada.
Co do mistrza to ja juz swoje powiedzialem. Mam nadzieje ze juz nie przyjdzie mi byc zmuszonym do rozgrywania spotkan z boto-podobnymi rywalami.
Ciesze sie ze do ligi doszli nowi gracze tacy jak Waski, Filips czy T-Mac. Pogodne stworzenia z ktorymi milo jest sie spotkac w online.
Graczom z czolowki gratuluje zajetych lokat chociaz mam nieodparte wrazenie ze im wyzej podium tym mniej ciekawej dla oka gry prezentowaliscie ale coz.. to tylko moja subiektywna opinia.
Jezeli chodzi o wyroznienia to tez jakies tam popelnie:
Szopa za jego mistrzowski tekst "padaka". Kiedy wygrywal bylo ok, kiedy przychodzil pech i rywalowi udalo by sie lepszym to kwitowal kazda sytuacje swoim firmowym waka waka - padaka.
przemosek123 - dobra darujmy sobie znecanie sie nad nim..
kksm - odrobina wiecej ryzyka przy strzalach nie zaszkodzi. Uwierz ze gole da sie strzelac i pod kryciem i z poza pola karnego, ba nawet gorsza noga. Pobaw sie wiecej niz kilkoma linijkami algorytmu przy wykanczaniu akcji.
Wolrid - swietnie popracowales nad trzymaniem pily i rozgrywaniem. Zasluzone wysokie miejsce chociaz koledzy w zespole pewnie sa zazdrosni nieco o fantyczne uwielbienie Suazo.
witu - mistrzuniu kontry - chyba podgladales Real z rozgrywek La Liga bo w tej kwestii jestes chyba nawet lepszy niz oryginal.
piecia1900 - rycerzu wiosny

Dawno nie widzialem takiego spiecia posladkow po polowie sezonu i marszu w gore tabeli.
T-Mac - te Twoje dosrodkowania niszcza system. Absolutnie podnioslem umiejetnosci w grze obronnej dzieki tym spotkaniom.
Goof - Wydaje mi sie ze to ostatni sezon dla Ciebie poza pierwsza dziesiatka. Okrzeples, wiez juz czego chcesz i jak masz to zdobywac. Nie modz juz z taksa a trzymaj sie obecnej i bedzie git.
zibii75 - chyba wolalem Twoj autobus niz inspirowanie sie naszym mistrzem w wykanczaniu akcji. Wroc do korzeni

Tomek93 - bankowo sprawy pozaboiskowe i piekna Kasia odwrocily Twoja uwage i nie pozwolily sie skupic w 100% na grze. Umiejetnosci sa i to wielkie. Zostan przy tym stylu bo nie wazne czy wygrywamy czy przegrywamy ale kawal dobre pilki po sobie zostawiamy:P
Wąski90 - nagroda fairplay za podejscie do tematu. Mimo ze w tabeli jestes nisko to u mnie jestes wysoko - za charakter. Zbieraj doswiadczenie i nie zmieniaj sie

Panowie -"inho" i adonim to chyba jeszcze nie wiedza co w trawie na iss piszczy. Miejmy nadzieje ze dacie sie poznac z tej lepszej strony.
O reszcie stawki jakos nie mam zdania. Mecz sie odbyl i nic z niego nie zapamietalem.
Powodzenia w przyszlym sezonie i udanego okienka wszystkim.