Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 2 | Master League Mini Cup | 16 Grudnia
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turnieje dnia\Master League Mini-Cup > Master League Mini-Cup
Stron: 1, 2
lukasz44

Zapraszamy do drugiego turnieju z serii Master League Mini-Cup
Rozpocznie się on jutro (16 Grudnia) około godziny 21-30, 22-00

-------------------------

Minimalna liczba chętnych aby turniej się odbył to 4.
Im więcej graczy tym lepiej, więc zapraszamy do zapisów
Turniej będziemy rozgrywac systemem grupowym, im więcej graczy tym więcej grup 4-osobowych
Jeżeli będzie nas mało to zagramy tylko jedną większą grupę.

Wyciąg z regulaminu:

CYTAT
Master League Mini-Cup
Innym sposobem na zdobycie gotówki będą krótkie-miniturnieje " Master League Mini-Cups" w których zwycięzcy będą zdobywać 2 miliony dopisywane do budżetu.

CYTAT
W turnieju może zagrać każdy, nie tylko ligowcy.
Lecz taka osoba wtedy nie otrzymujemy wyżej podanej nagrody jedynie punkty do rankingu smile.gif

Do wyboru dla graczy spoza ligi są jedynie te ekipy:
CYTAT
Wolfsburg ,Hamburger SV ,Blackburn ,Everton,Panathinaikos,Werder Brema
Stoke City, Getafe,Marsylia, Udinese ,Ajax,Szachtar,Zenit,Fenerbahce
Galatasaray, Sporting Lizbona ,Newcastle United,CSKA Moskwa,Celtic Glasgow

Hannover96, WBA ,Wigan, Olympiacos ,Mainz,Toulouse, Parma,Espanyol
Zaragoza ,Athletic Bilbao ,Spartak Moskwa,Braga,Trabzonspor
Hoffenheim,PSV,Bordeaux,Racing Santander,Glasgow Rangers,Twente

REGULAMIN TURNIEJU:

Patch - PES 6.5 v.5
Czas GRY - 10 minut
Kontuzje - Tak
Pogoda - Dobra
Czas na zapisy - Piątek do 21-00

Stawką są również punkty
w klasyfikacji generalnej PES6

CYTAT
Porozumiewamy się przez chat stworzony specjalnie na takie turnieje, gdyż ciągłe włączanie GG podczas meczy\po nich może powodować zamieszanie i lagi. Prosimy wszystkich którzy będą grać o obecność na nim.
Nawet włączony chat nie powoduje lagow podczas gry, takze spokojnie możemy zostawić otwarte okienko.

WEJŚCIE

CYTAT
PAMIĘTAJCIE ŻE SŁOMIANY ZAPAŁ PODCZAS TAKICH TURNIEJÓW BĘDZIE SUROWO KARANY BANAMI NA KOLEJNE EDYCJE !!!
Nie wycofujemy się po porażkach, nie obrażamy nikogo,
nie stroimy fochów !!!
NIE O TO CHODZI, to ma być świetna zabawa smile.gif

Rezygnacje można złożyć najpóżniej pół godziny przed startem tura
.

LISTA ZAPISANYCH:
1. gapa - WBA
2. WKSRKS - Szachtar
3. Boby1908 - Werder
4. Nalep - Bordeaux
5. arczi333 - Blackburn
6. piecia1990 - Newcastle
7. Ogryz - Stoke City
8. lukasz44- Zenit
9. Dabro96 - HamgurgerSV
10. witu - Hoffenheim
11. JustMe1987 - Twente
12.Milerinho - Mainz
13.radek93 - Racing
14.Wolrid - Athletic Bilbao
15.Tomek93 - Celtic
16.Ferat - Udinese
17.Czubinho-Tuluza
18. Edi092 - Everton
19. GooFy - Spartak Moskwa
20.

Szablon zapisu:
CYTAT
nick
drużyna - moja ligowa ekipa lub wybrana ekipa

Np.
lukasz44
Zenit \ Moja ligowa ekipa
gapa
gapa
WBA \ Moja ligowa ekipa
WKS
WKSRKS

Szachtar Donieck , Moja ligowa Ekipa wylosowana kolo 2 miesiecy temu. Jeszce jakies stosowne info ? smile.gif
Boby1908
Boby
Werder\Moja ligowa ekipa:)
Nalep
Nalep
Moja ligowa ekipa means Girondins Bordeaux
arczi333
Też zagram Moja ekipa Blackburn
Jason Bourne
piecia1990 Palermo- wybrana ekipa
Będę najpóźniej o 22 dostępny
Ogryz
Ogryz
Stoke City\ Moja ligowa ekipa
lukasz44
lukasz44
Zenit\ ligowa
Dabro96
HSV- Oczywiście że Ligowa smile.gif
Witu
Witu
Hoffenheim- moja ligowa
zibii75
zibii75
Braga/ Ligowa
JustMe1987
JustMe1987

Twente - moj drewniany spadek laugh.gif

similo14
similo14

Trabzon!
Milerinho
Milerinho

FSV MAINZ 05 !

/będę pare min po 22
lukasz44
http://board.issonline.pl/index.php?showto...mp;#entry338716

Pisać co Wy na to biggrin.gif
radek93
radek93 -Racing
lukasz44
CYTAT(piecia1990 @ Dec 15 2011, 20:23) *
piecia1990 Palermo- wybrana ekipa
Będę najpóźniej o 22 dostępny

Zagramy na innym rosterze, odejdzie paru zawodników więc możesz zmienić ekipe jeszcze
zibii75
Panowie jestem zmuszony zrezygnować z dzisiejszego tura, sorki za problem miłej zabawy
Wolrid
Wolrid
Athletic Bilbao - Ligowiec : )
Tomek93
Tomek93
Celtic - moja ekipa
Ferat
Gram i ja:)

Udinese - moja ekipa ligowa
czubinho
Czubinho
Tuluza-ekipa ligowa
Jason Bourne
editt zmieniam team na newcastle smile.gif
similo14
Niestety muszę się wycofać. Dobrej zabawy!
lukasz44
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=20429

SCIĄGAĆ ŻEBY POTEM NIKT NIE ROBIŁ PROBLEMÓW PODCZAS TURA
lukasz44
WBIJAĆ PANOWIE NA CHAT I WGRYWAC PATCH smile.gif
Edi092
Edi
Everton - Ekipa Ligowa smile.gif
lukasz44

Pamiętajcie aby grać mecze po kolei !!! Najpierw 1 -->2-->3->4 kolejka.
Gdy rywalowi przedluza sie mecz czekamy na niego !

W meczach dabro i pieci jak się nie pojawią będą wpisane WO

Nie wyłączamy chata podczas meczów ! Nie powoduje lagow!
Z grup wychodza po 2 najlepsze ekipy więc razem 8.
Póżniej ćwierćfinały, półfinały, finał...

POWODZENIA !!!!
Gramy o 2mln i pkt do rankingu !
Boby1908

BobyWitu

Screeny:

Opis:
Bardzo wyrównany mecz i szczęśliwe zwycięstwo gospodarzy.Dzięki za mecz:)
Ogryz

OgryzFerat
Screeny:

Opis:
Ciekawy mecz dużo bramek akcja za akcję. Gospodarze prowadzili 2-0 do przerwy, ale goście po przerwie w 2 minuty potrafili odrobić straty doprowadzając do wyrównania. Jednak piłkarze Stoke nie zamierzali podzielić się punktami i za sprawą Diego objęli prowadzenie 3-2. Kwadrans przed końcem Floro-Flores znów doprowadza do remisu. Jednak ostateczny cios zadaje Jones kiedy to obrońca Udinese podaje mu piłkę pod nogi, a ten potężnym strzałem w okienko bramki ustala wynik spotkania na 4-3. Cieszy dobra postawa nowego nabytku Diego który strzela 2 bramki w tym meczu. Dzięki i powodzenia dalej.
Dabro96
Dabro96Tomek

Screeny:

Uploaded with ImageShack.us

Opis:
Ładny mecz w którym drużyna z Niemiec wzmocniona swoimi nabytkami jednak wygrała
lukasz44

lukasz44Wolrid

Screeny:

Opis:
Świetne szybki spotkanie. Pierwsza połowa dużo bardziej widoczna przewaga Zenitu ale nie udokumentowana golem, w drugiej szczęśliwa bramka Donovana uratowała zasłużone trzy punkty.
JustMe1987

JustMe1987piecia1990

Screeny:

Opis:

Nie latwe spotkanie ale udalo sie wywalczyc zwyciestwo. Troche jeszcze nie umiem sie odnalezc za sterami nowego teamu. Jednak Kezman i Guti jako pilkarski samograj daja mi 3 pkt.

Wolrid

WolridNalep

Screeny:

Opis:
Fajny pojedynek, zażarty pojedynek. Można rzecz, że cały mecz to batalia pod obiema bramkami bramkarzy. Szkoda tylko, że bardziej skuteczni okazali się piłkarzy z Bordeaux. Dzięki wielkie za mecz.
Ferat
2 kolejka
FeratGooFy
Screeny:

Wyrównany mecz, szczescie po stronie Włochow..
arczi333

ArcziBoby

Screeny:

Opis:
Debiut bardzo słaby troche serwer przeszkadzał zacinało troche ale ogulnie mecz na remis dzięki
GooFy

GooFyCzubinho

Screeny:

brak z powodu Black Screena.

Opis:

Na początku drużyna Spartaka wyszła strasznie spięta, co przełożyło się na słabą grę. Inicjatywę cały czas miała Tuluza, ale Spartak umiejętnie wykorzystał swoją okazję i wyszedł na prowadzenie. Później wyrównanie i groźne akcje Tuluzy, jednak słaba skuteczność nie pozwoliła strzelić bramki.

Tomek93

Tomek93WKSRKS

Screeny:

Opis:
No cóż, 4:0 z WKS'em mnie zbytnio nie uszczęśliwia dry.gif. 2 czerwone kartki dla liderów mojej obrony, 2 karne... A rozpoczęło się tak niewinnie ...
WKS
1 Kolejka
WKSRKSEdi

Screeny:
Sorry nie mam. Hostował Edi i w sumie pomyślałem aby to on miał "przywilej" wpisu ale nie będe mu dodatkowych obowiązków robił xD.

Opis:
Mając w grupie Ediego,Dabra, Radka i Tomka grupa jest strasznie nie wygodna. Są to gracze, może niezbyt znani jak np Miler czy reszta ale mają piekielny potencjał. Cóż jeżeli chodzi o ten mecz był on wyrównany. Myśle, że każdy miał swoje okazje i tylko tą jedną jedyną wykorzystali gracze Evertonu. Troche szkoda, że nie mogłem w ogóle zapanować na boisku i gra toczyła się bardziej taktycznie niż oba zespoły miały dużo miejsca bo dla mnie byłoby to lepszym rozwiązaniem wink.gif mecz stawał troszke nudny no ale nie mecze a gole sie liczą i tutaj Szachtar musiał uznać wyższośc na Evertonem choć niesmak braku punktów pozostaje. Dzięki i do kolejnych !
gapa

GapaOgryz

Screeny:

Opis:
Bardzo fajny mecz z duzo iloscia bramek. dzieki i powo dalej

lukasz44
piecia1990lukasz44

Screeny:

Opis:
Bardzo wyrównane spotkanie. Świetne parady i Malafeeva i bramkarza Newcastle były ozdobą tego meczu.
Dwie bramki dla Rosjan strzelił Grafite, który i tak był dziś bardzo słaby jeżeli chodzi o skuteczność (ileż setek można spudłować) to samo zresztą napastnicy Newcastle który mieli świetne okazje w II połowie.
Dzięki za fajne spotkanie, do next. Naprawdę nie spodziewałem się aż tak wyrównanego pojedynku.
Nalep

3.kolejka

NalepJustMe

Screeny:

Bramkę zdobył Keżman po przepięknym uderzeniu z dystansu. Tylko jeden screen, ponieważ rozłączyło mnie w 35. minucie.

Opis:
Mecz pod przewagą gości, którzy wyszli na ten mecz bardzo skoncentrowani i to oni dominowali na boisku. Oczywiście Bordeaux także miało swoje okazje, ale Twente wygrało jak najbardziej zasłużenie i myślę, że jest to zasłużony wynik.

http://img41.imageshack.us/img41/5368/78153810.jpg
arczi333

ArcziWitu

Screeny:

Opis:
Wkońcu Walcot zasłużył na swoją cene dobry mecz walka do końca
czubinho
... kolejka
CzubinhoFerat
[b]Screeny:

Strzelcy:
Torje
Floro Flores
Del Piero

Opis:Mecz w którym przeważali goście, zakończył się dla nich satysfakcjonującym wynikiem. Dzieki, pozdroo wink.gif

Boby1908
BobyMiler

Screeny:

Opis:
Mecz wyrównany.Przy odrobinie szczęścia mógł być remis jednak się nie udalo.Dzieki za mecz.
Witu

WituMilerinho

Screeny:

Opis:
Cóż zwycięstwo które w 100 % nie cieszy. Pokonany wielk gracz, ale jeżeli rywal miał całą 1 połowę lagi to zwycięstwo nie może cieszyć, chociaż rywal przyjął tą porażke z honorem to zdecydowanie bardziej by mnie cieszyło wygranie na normalnych warunkach. Dzięki za mecz.
arczi333
CYTAT(Witu @ Dec 16 2011, 23:33) *

WituMilerinho

Screeny:

Opis:
Cóż zwycięstwo które w 100 % nie cieszy. Pokonany wielk gracz, ale jeżeli rywal miał całą 1 połowę lagi to zwycięstwo nie może cieszyć, chociaż rywal przyjął tą porażke z honorem to zdecydowanie bardziej by mnie cieszyło wygranie na normalnych warunkach. Dzięki za mecz.
3-0 czy 3-1
Edi092

WKSRKSEdi

Screeny:

BRAK

Opis:
Przewaga Gości i najmniejszy możliwy wymiar kary

EdiRadek

Screeny:

Opis:
Mimio dominacji na boisku nie udało się strzelić choćby jednego gola na wage remisu.

EdiTomek

Screeny:

Opis:
Mutu przypomniał sobie jak strzelać bramki,i dał zasłużone zwycięstwo.
Ogryz

OgryzGooFy
Screeny:

Opis:
Bardzo ciężki mecz ale na szczęście wygrany Crouch pokazał klasę najpierw strzelając bramkę z główki po dośrodkowaniu z prawej strony boiska nie dając żadnych szans Dikanowi następnie po pięknym mocnym strzale w długi róg bramki i na koniec pieczętując wygraną po petardzie którą przełamała ręce Dikana. Trudny mecz i bardzo wyrównany więcej szczęścia i Croucha w ataku mieli gospodarze i to oni wygrali spotkanie. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.