Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 1\8 Pucharu Ligi IO
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 7 > Puchar Ligi IO
lukasz44

CYTAT
W 18 finału udział biorą wszyscy zwycięzcy z 116 . Kolejne rundy to 14, 12 i finał.

Czas na rozegranie jest do 5 Sierpnia!!!
Gramy mecz i rewanż.
Ustawienia meczowe takie jak w lidze.
W razie równego bilansu bramek (bramki na wyjeździe nie są liczone podwójnie) po 2 spotkaniach gramy 3 mecz z włączoną dogrywką i karnymi.

Mani3k
-
Stalówka 2-1 1-2 3-4
Boby1908 - waldi198 4-1 3-2
Rybson - craxa93 0-1 2-1 0-1
Ferat - snajper1929 5-4 4-4
Tomek93 - DonKryst 0-3 0-3
dj_adriano - zibii75 3-2 8-2
Ogryz - woodie 1-6 1-5
arczi333 - Młody08 0-3 0-3

POWODZENIA PANOWIE !!!!
zibii75

REW PUCHARU LIGI
zibii75 dj_adriano
Screeny:

Strzelcy:
Konnan
Abdellaoue
M. Fernandez
Cristiano x 2
Izmailov x 2
Helder Postiga x 3

Opis:
przekonywujące zwycięstwo przyjezdnych nic nie miałem do gadania.

Zawodnik meczu:
Postiga za strzelenie 3 goli
dj_adriano

kolejka
dj_adriano Zibii75
Screeny:

Strzelcy:
Tales
Cristiano
Saleiro

Forssell
Forssell

Opis:
dosyć trudne spotkanie i trzeba było się sporo namęczyć by wygrać ten mecz,a było to pierwsze spotkanie z dwumeczu.. ostatecznie udało się zwycięzyć 3-2 i w rewanżu przypieczętować zwycięstwo..
dzieki za mecze,pozdrawiam..

Zawodnik meczu:

a drugim meczu wynik 3-7 a nie 2-8 jak wpisał przeciwnik ( jedna bramka moja to przypadkowy hidden Cristiano po dobitce i jeden samobój mojej drużyny) więc wynik dwumeczu

dj_adriano Zibii75
craxa93

1 mecz 1/8
Rybson Craxa93
Screeny:

Strzelcy:
Vagner Love
Opis:
Wynik 0:1 odzwierciedla dobrze cały mecz gdyż to Rosjanie wykazywali większą wole zwycięstwa i udało im się jakoś wyszarpać zwycięstwo mimo nie do końca dobrej gry. Rywalowi ruwnież brakowało atutów w ofensywie i po średnim meczu miałem lekką zaliczkę przed rewanżem.

Zawodnik meczu:
Brak...

2 mecz 1/8
Craxa93 Rybson
Screeny:

Strzelcy:
Maicon
Dramani

Vagner Love

Opis:
Jednak zliczka tylko jednej bramki okazała się za mała w rewanżu. Choć przegrana w tym meczu była absolutnie nie zasłużona bo to CSKA cały mecz dyktowało warunki gry a Lokomotiw tylko stać było na parę kontr w całym meczu. Ale to one właśnie zagwarantowały im zwycięstwo a w roli kata wystąpił Maicon który miał 90% udziału w obu bramkach. Ja robiłem co mogłem aby nie dopuścić do 3 meczu ale fantastyczny też tego dnia okazał się bramkarz Gulierhme który wyjmował piłki których nie powinien ;-). I wszytko było jeszcze otwarte.

Zawodnik meczu:
Jednak Guilerhme - wyją mecz.

3 mecz 1/8
Rybson Craxa93
Screeny:

Strzelcy:
Mamaev

Opis:
3 mecz to tylko walka o każdy cm boiska. Nikt nie chciał stracić bramki ale nie można było tylko na to liczyć trzeba było również strzelić bo karnych nikt nie chciał. Ostatecznie z 3 derbów Moskwy zwycięsko wyszło CSKA po trafieniu Mamaeva w sytuacji 1 na 1. I w końcu te męczarnie się skończyły tongue.gif . Ja jak i moi zawodnicy stracili mnóstwo potu podczas tych spotkań ale było warto.
Rybson dzięki za emocjonujące mecze.
Zawodnik meczu:
Mamaev- strzelec decydującej bramki.

Rybson Craxa93

Boby1908
1/8 finału
Boby1908 Waldi198
Screeny:

Strzelcy:
Allagui
Allagui
Simak
Szalai
Diaz de Cerio

Opis:
Bardzo wyrównany mecz, w którym zdecydowała skuteczność. Na pięć strzałów w bramkę aż cztery wpadły do siatki. Od początku to był mecz walki. Szedł cios za cios jednak napastnicy przyjezdnych pudłowali z bardzo dogodnych sytuacji. Dzięki za mecz.

Zawodnik meczu:

1/8 finału rewanż
Waldi198 Boby1908
Screeny:

Strzelcy:
Allagui
Szalai
Allagui
Diaz de Cerio
Igor Martinez

Opis:
Mecz ten rozpoczął się fenomenalnie dla gości. Już w pierwszej minucie Allagui wyprowadził przyjezdnych na prowadzenie. Później mecz toczył się głównie w środku boiska. Było kilka składnych akcji pod jedną jak i pod drugą bramką, ale zawodziła skuteczność. W 59 minucie kolega wyrównał i zaczął coraz mocniej cisnąć. Przetrwałem jednak ataki gospodarzy i pod koniec meczu strzeliłem dwa gole. MInutę po strzeleniu ostatniej bramki przez gości , gospodarze zdołali strzelic bramkę kontaktową. Na więcej jednak już ich nie było stać i awans Mainz stał się faktem. Dzięki za mecz.

Zawodnik meczu:
woodi

1 mecz
Ogryz woodi
Screeny:

Strzelcy:
Di Vaio
Di Vaio
Di Vaio
Andrea Pisanu
Meggiorini
Gimenez
Samobój

Opis:
Mecz pod dyktando gości, gospodarze nie mieli dużo do powiedzenia co pokzauje wynik i troche chamska gra ze strony Ogryza ponieważ kiedy juz przegrywał 3 bramkami to zaczął kosić jak tylko mój zawodnik wychodził w sytuacji sam na sam z bramkarzem to od razu była kosa :/ Oby jak najmniej takich meczy...

Zawodnik meczu:
Di Vaio - strzelec hat - tricka niezawodny w lidze w pucharze także biggrin.gif

2 mecz
woodi Ogryz
Screeny:

Strzelcy:
Julio Baptista
Mudingayi
Meggiorini
Meggiorini
Di Vaio
Andrea Pisanu

Opis:
Mecz podobny jak pierwszy dużo kos od tyłu i żółtych kartek ze strony Ogryza :/

Zawodnik meczu:
Meggiorini - strzelec 2 bramek

WYNIK DWUMECZU
Ogryz woodi
Mani3k

1 mecz
Mani3k stalowka
Screeny:

Strzelcy:
Hoarau
Nene
Pogrebnyak

Opis:
Żeby ponownie nie zostać źle odebranym na forum, żeby kolejny gagatek nie POST'ował, że napisałem:
"Standardowy opis po porażce, że jestem mistrzem, który miała pecha po raz kolejny."
Napiszę tylko, że był to 1 z 3 meczy między mną, a stalówką jakie musieliśmy rozegrać w tym pucharze, był meczem, w którym rywal przegrał zasłużenie, gdyż ekipa PSG prezentowała dojrzalszy futbol.
A o kolejnych spotkaniach nie będę się wypowiadał, gdyż... (czytaj pierwsze zdanie).
Mam nadzieję, że rywal zachowa trochę samokrytyki i obiektywizmu opisując kolejne 2 mecze.
Dzięki, pozdrawiam.

Zawodnik meczu:
Cała ekipa PSG.
stalowka84

2 spotkanie
Stalówka Mani3k
Screeny:

Strzelcy:
Okazaki
Marica
Giuly
Opis:
Więcej z gry w tym spotkaniu mieli goście jednak skuteczniejsi byli gospodarze.

Zawodnik meczu:
Ziegler - pewny punkt w bramce.

3 potkanie
Mani3k Stalówka
Screeny:

Strzelcy:
Giuly
Cacau
Hoarau
Pogrebnyak
Hajnal
Bodmer
Cacau

Opis:
Wyrównane spotkanie w którym atutem gości była "czerwona forma" Cacau i Pokrebnyaka. W ostatnich 10 min wynik zmieniał się jak w kalejdoskopie ale ostatecznie to goście za sprawą indywidualnej akcji Cacau wyszli z tej batalii zwycięsko.

Zawodnik meczu:
Cacau - strzelec bramki dającej awans do kolejnej rundy.

Wynik ostateczny smile.gif

Mani3k Stalówka
Mani3k
No jednak się przeliczyłem licząc na to, że będziesz obiektywny opisując te spotkania, bardzo dyplomatycznie to ująłeś.
W II meczu poza twoimi golami nie miałeś dosłownie nic, do przerwy oddałeś 2 strzały! (w całym meczu było ich w sumie 5? przy moich bodaj 13) i zdobyłeś 2 gole, do przerwy schodziłeś do szatni z wynikiem 2:0 - śmiech na sali. Nie wspomnę o posiadaniu piłki około 60 do 40% po końcowym gwizdku.

III mecz - nie wiem co masz na myśli pisząc, że było to wyrównane spotkanie. Chyba to, że zdobyliśmy prawie tyle samo bramek, bo przez całe spotkanie to ja próbowałem grać, a ty tylko czekać na stratę piłki i szukać CZERWONYCH sępów z przodu. Twoje gole to już czysta lamerka i proste środki byle zdobyć, bieg z piłką mijanie GK i strzał do pustaka. Sorry, ale jak na 7 bramek strzelasz mi takich aż 5 to człowieka krew zalewa.

Obiektywizm u niektórych graczy normalnie zwala z nóg i te umyślne nie wstawianie statystyk screenów pomeczowych - bezcenne.
Liczę na to, że puchar zdobędzie ktoś bardziej kreatywny bo ty z pewnością na niego swoją grą dzisiaj nie zasłużyłeś.

stalowka84
nie chce mi się teraz odpisywać bo za bardzo jestem na %%% ale widzę że kogoś bardzo boli to że odpadł ... człowieku wyluzuj i nie pisz mi na gg że byłęś lepszy itp. bo to się robi żałosne piszesz że pięć bramek zdobyłem po przejechaniu bramkarza hehe dobre wink.gif weź się ogarnij lepiej samo minięcie bramkarza wychodzi z dobrze rozegranej akcji a że nie potrafiłeś tego zatrzymać to twój problem smile.gif i nie bój się nie liczę na wygranie pucharu bo pewnie ktoś lepszy od ciebie mnie pokona smile.gif
Mani3k
Niech i tak będzie. dry.gif
stalowka84
widzę pościk usunięty czyżby obawa o konsekwencje ;p ... z drugiej strony ciekawie wygląda twój avatar czyżbyś tak wyglądał po każdej porażce z kimś kto grał gorzej od ciebie wink.gif

wracając do twojego tekstu ..."i te umyślne nie wstawianie statystyk screenów pomeczowych - bezcenne" śmiech na sali a od kiedy to statystyki grają wink.gif
Mani3k
No twój avatar też niczego sobie.
Dobra kończę tą dyskusję, pozdr.
Ferat

1 mecz
Ferat Snajper

Screeny:

Strzelcy:
Gervinho
Colunga
De Melo
Pedro Rios
De Melo
De Melo
Pedro Rios
Derek Boateng
Colunga

Opis:
Niesamowita koncowka meczu Getafe przegrywalo 4:2 by w ciagu kilku ostatnich akcji wyjsc na prowadzenie..

Zawodnik meczu:
Colunga - najlepszy napastnik Getafe w tym meczu..

2 mecz
Snajper Ferat

Screeny:

Strzelcy:
Arizmendi
Del Moral
Gervinho
Gervinho
Sow
Mosquera
Sow
Arizmendi

Opis:
Znow bardzo ciekawy przebieg meczu i remis dajacy awans Hiszpanom..

Zawodnik meczu:
Arizmendi - strzelec dwoch goli dla Getafe..
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.