Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 9 01.04- 10.04, kolejki 32-35
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 6 > Sezon 6 - II liga
lukasz44
Kolejka 32
seba - Tomek93
gapa - gviazda10
JustMe1987 - Szymson
jarek - woodi
kfg - Ogryz
DonKryst - camel11
wujek831 - craxa93
waldi198 - BlueOle10

similo14 - Rybson

Kolejka 33
Tomek93 - gapa
seba - JustMe1987
gviazda10 - jarek
Szymson - kfg
woodi - DonKryst
Ogryz - wujek831
camel11 - waldi198
craxa93 - similo14
BlueOle10 - Boby1908

Kolejka 34
JustMe1987 - Tomek93
jarek - gapa
kfg - seba

DonKryst - gviazda10
wujek831 - Szymson
waldi198 - woodi
similo14 - Ogryz
Boby1908 - camel11
Rybson - BlueOle10

Kolejka 35

Tomek93 - jarek
JustMe1987 - kfg
gapa - DonKryst
seba - wujek831
gviazda10 - waldi198

Szymson - similo14
woodi - Boby1908
camel11 - Rybson
craxa93 - BlueOle10

pomarańczowo- przedłużone
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem

WYCIĄG Z REGULAMINU:

CYTAT
Przywileje i obowiązki gospodarza:
- wpisanie wyniku w panelu gracza na stronie głównej (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie screenów oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków
(np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach.")
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi
Ronaldo
Samobój
Messi
Kaka

(jest to niezbędne do szybkiej aktualizacji klasyfikacji strzelców, która zostaje wprowadzona od VI sezonu)

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) również spowoduje odebranie 3 punktów za każde ostrzeżenie.
Tomek93

33 kolejka
Tomek93 Gapa
Screeny:

Strzelcy:
Audel
Audel
Audel
Hajnal
Cacau
Mascara

Opis:
Ogólnie mecz wyrównany, jedyna różnica tkwi w tym, że mój bramkarz bronił dzisiaj (prawie) wszystko oraz pokaz skuteczności dał Audel który praktycznie się dzisiaj nie mylił. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.

Zawodnik meczu:
Audel - jego hat trick przeważa szale zwycięstwa na moją korzyść
gapa

35 kolejka
gapa donkryst
Screeny:

Strzelcy:
Lavezzi
Cavani
Maggio
Malbranque

Opis:
Mecz w miare wyrownany, no ale o te dwie bardzo ladne bramki gospodarze byli lepsi.

Zawodnik meczu:
Cavani

gapa

32 kolejka
gapa gviazda10
Screeny:

Strzelcy:
Cavani
Cavani
Cavani
Eduardo
Eduardo

Opis:
Mecz w ktorym przewazalo napoli no i zasluzenie wygralo. a moglo jeszcze wyżej, tylko ten bramkarz Szachtara.

Zawodnik meczu:
Cavani

Szymson

33 kolejka
Szymson kfg
Screeny:

Uploaded with ImageShack.us

Strzelcy:
Tales
Tales
Jaime Valdes
Helder Postiga
Helder Postiga
Cristiano

Roberts
Benjani
Santa Cruz

Opis:
Było to jedno zlepszych spotkań Sportingu w tej lidze w meczu oddlai ponad 30 strzałow z czego 23 było celnych,goście mogą się jedynie cieszyc że nie przegrali wyżej tegho spotkania bo bez wątpienia zasługiwali na to,był to bardzo ważny mecz dla obu ekip w kontekscie walki o awans do wyższej klasy rozgrywkowej.Dzięki za mecz i pwodzenia dalej

Zawodnik meczu:
Tales-dzielił i rządził w środku pola a do tego dorzucił 2 ładne bramki

craxa93

33 kolejka
craxa93 Similo14
Screeny:

Strzelcy:
Cavenaghi
Cavenaghi
Rafael Sobis
Andre
Wendel

Opis:
Bardzo wyrównany mecz lecz zadecydowała skuteczność pod bramką i zbyt późne przebudzenie się gości gdyż przez większość meczu prowadziłem 2:0 a potem nawet 3:0 i dopiero w końcowych minutach francuzi zaczęli strzelać gole ale do wyrównania jednak ich zabrakło. Dzięki za mecz, powodzenia dalej i trochę wiecej szczęścia wink.gif

Zawodnik meczu:

Cavenaghi- w ciężkich chwilach mogłem na nim oprzeć grę no i 2 bramki oczywiście.

[/quote]
Szymson

35 kolejka
Szymson similo14
Screeny:

Strzelcy:
Jaime Valdes
M.Fernandez

Opis:
Mecz w miare wyrownany choc myśle ze Sproting w pełni zasługiwał na to zwycięstwo.Stwarzali sporo groznych sytuacji,ale jeszcze wiecej ich marnowali,Francuzi odgryzali się grożnymi kontrami ale świetnie tego dnia na przedpolu grał Hildebrand.Dzieki za mecz i pwodzenia dalej

Zawodnik meczu:
Jaime Valdes-1 gol,spory udział przy drugim golu i ogołem cieżko było go dzisiaj upilnować

woodi

33 kolejka
woodi Donkryst
Screeny:

Strzelcy:
Samobój
Campbell

Opis:
Mecz bardzo szybki z dużą ilością sytuacji podbramkowych smile.gif goście z Anglii kontrolowali przebieg spotkania ale popełnili błąd wbijając samobója... Gospodarze też grali dobrze mogąc wygrac to spotkanie lecz 2 razy trafiali w słupek i po jednym taki uderzeniu padł właśnie samobój. Dzieki za mecz i powodzenia dalej smile.gif

Zawodnik meczu:
Bramkarz gospodarzy. gdyby nie on przegraliby wysoko...

woodi

35 kolejka
woodi Boby1908
Screeny:

Strzelcy:
Djibril Cisse
Konko
Leto

Opis:
Mecz bardzo szybki z przewagą gospodarzy którzy niestety znowu przegrali :/ Jak Boby1908 napisał po meczu ze powinienem wygrać ale taki jest niestety pes :/ Ja grałem Boby strzelał bramki... Mam nadzieje ze Genoy w przyszłym sezonie nie bedzie a jesli bedzie to nie zycze nikomu tej druzyny :/ Przeciwnik w porzadku z wysoką kultura osobista smile.gif Mimo porażki przyjemnie sie grało:) Dzieki i powodzenia dalej

Zawodnik meczu:
Nikt się szczególnie nie wyróżnił

Ogryz

33 kolejka
Ogryz Wujek831
Screeny:

Strzelcy:
Sidwell
Amorim
Sidwell
Franco Jara
Opis:
Kolejny mecz słaby w wykonaniu piłkarzy Benfiki. Kibice już się przyzwyczaili, że ta drużyna w tym sezonie gra totalny piach.Ich najlepsi napastnicy czyli Cardozo z Saviolą grają fatalnie to jak drużyna ma wygrywać. Szkoda straconych punktów no ale trudno dobrze, że sezon się powoli kończy. Dzięki za mecz. Powodzenia dalej.
Zawodnik meczu:
Steve Sidwell - Strzelec 2 bramek w tym meczu. Dobre spotkanie w jego wykonaniu. Najlepszy zawodnik na murawie
kfg.

32 kolejka
kfg Ogryz
Screeny:

Strzelcy:
Roberts
Pedersen
Roberts
Benjani
Benjani
M.D.Diouf
Benjani

Opis:
Słaby mecz ze strony gości nic im nie wychodziło dzisiaj mieli słaby dzień. Gospodarze robili dzisiaj co chcieli.

Zawodnik meczu:

Tomek93

35 kolejka
Tomek93 Jarek
Screeny:

Strzelcy:
Okazaki
Okazaki
Marica
Samobój
Dzagoev
Doumbia
Mark Gonzalez

Opis:
Mecz wyrównany, ale powinien zakończyć się wygraną gości. Przeciwnik miał chyba z 3 poprzeczki, kilka razy nieprawdopodobnymi interwencjami popisywał się mój bramkarz, a moje bramki padały głównie w kuriozalnych sytuacjach. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.

Zawodnik meczu:
Okazaki - przez cały mecz praktycznie niewidoczny, ale zrobił to co do niego należało strzelając 2 ważne bramki.
JustMe1987
# 34

JustMe1987 Tomek93

Screeny:

Nene

Pogrebnyak

Opis:

Mecz zmarnowanych sytuacji z mojej strony. Pod nieobecnosc 50% sily ofensywnej mojej druzyny zdobylem tylko jedna bramke dominujac w pierwszej polowie. Lepsza gra rywala w drugich 45 minutach nagrodzona bramka. Mamy remis i obie ekipy roczarowane. W takich wlasnie meczach traci sie szanse na zajecie wysokiego miejsca w tabeli. Swietny kontakt z rywalem.

Zawodnik meczu:

Nikt sie nie wyroznil

---

# 32

JustMe1987 Szymson

Screeny:

Erding

Camara

Helder Postiga

Helder Postiga

Cristiano

Tales

Grimi

Opis:

PSG zostalo potracone przez rozpedzony porttugalski ekspres prowadzony przez Szymsona ktory lada chwila zatrzyma sie na stacji wicemistrza. Zasluzone baty i udany rewanz za pierwsze spotkanie. Brawo. Udalo sie takze cos ladnego koledze ustrzelic. Wrzuce za jakis czas gola.

Zawodnik meczu:

Hélder Manuel Marques POSTIGA

gviazda10
33 kolejka
gviazda10 jarek
Screeny:

Strzelcy:
Honda

Opis:
Mecz wyrównany od pocztku bylo wiadomo ze kto pierwszy strzeli gola to wygrywa. Sztuka ta udala sie goscia ktorzy zainkasowali 3 pkt. Gospodarze przycisneli w koncowych min. lecz brakowalo skutecznosci. Dzieki za mecz powodzenia dalej.

Zawodnik meczu:

Honda
donkryst

34 kolejka
DonKryst gviazda10
Screeny:

Strzelcy:
Moreno

Opis:
Lekka przewaga graczy z Doniecka, z taką grą nie mam czego szukać w pierwszej lidze. Kolejny mecz bez zwycięstwa... Dzięki i powo dalej smile.gif

Zawodnik meczu:
Moreno

JustMe1987
# 35

JustMe1987 kfg.

Screeny:

Luyindula

Own

M. D. Diouf

Own

Opis:

Zalosna postawa trenera gosci ktory wyszedl sobie w trakcie pierwszej polowy i wrocil na druga. Nastepnie prowokowal sytuacje zeby stracic gola wychodzac bramkarzem badz tez sam wbijal sobie pilke do siatki. Jak daleki jestem od takich skrajnych emocji tak postuluje o to zeby tego gracza w przyszlym sezonie nie brac bod uwage bo nie mam ochoty "grac" takich spotkan.

ANTYBOHATER meczu:

kfg.

donkryst

32 kolejka
DonKryst camel11
Screeny:

Strzelcy:
Welbeck
Welbeck
Welbeck
Gyan
Gyan
Gyan
Muntari
Sessegnon
Niang
Guiza

Opis:
5:0 w 30 minut pierwszej połowy mówi wszystko. Później gracze Sunderlandu skupili się już tylko na obronie, a czerwona kartka Emre dodatkowo zwiększyła ich szanse na zwycięstwo. Dzięki i powo dalej!:)

Zawodnik meczu:
Gyan i Welbeck - oboje ustrzelili po hattricku wink.gif

similo14

32 kolejka
similo14 Rybson
Screeny:

Strzelcy:
Di Natale
Di Natale
Corradi
Corradi
Vydra

Opis:
Nie wykorzystane sytuacje sie mszczą! Zemsciły sie 5 razy.

Zawodnik meczu:

Szymson

34 kolejka
wujek831 Szymson
Screeny:

Strzelcy:
Gudjohnsen
B .H. Riise

Jaime Valdes
Jaime Valdes
Jaime Valdes
Jaime Valdes
Cristiano
Helder Postiga

Opis:
Do strzelenia pierwszego gola Sportingowi grało się bardzo ciężko,ale pożniej zysklai pewnośc siebie i dominowali w każdym elemencie na boisku.Gra sportingu może napraawde cieszyć jego kibiców.Dzieki za mecz i pwodzenia dalej,pozdro

Zawodnik meczu:
Jaime Valdes-strzelec 4 goli w tym meczu

BlueOle10

33 kolejka
BlueOle10 Boby1908
Screeny:

Strzelcy:
Samaras
Samaras
Samaras
Samaras
Samaras
Hooper
Hooper
Cisse
Cisse
Cisse

Opis:
Mecz dogrywany na kilka razy, co ostatnio stało sie u mnie zwyczajem, screen z dogrywanej drugiej połowy. :|
Swietny mecz dwojki srodkowych napastnikow, ktorzy praktycznie sami zalatwili to spotkanie. Bardzo wiele niewykorzystanych sytuacji przez Bobyego, np pudlo Leto z odleglosci 2 metrow na pusta bramke. Załuska bronił kapitalnie, mimo niebieskiej formy.
Dzieki i pozdro.

Zawodnik meczu:
Samaras-5 bramek.

jarek

32 kolejka
jarek woodi
Screeny:

Strzelcy:
Vagner Love
Vagner Love
Necid
Necid
Floro Flores

Opis:
Poraz kolejny dobrą formą wykazali się napastnicy CSKA i czołowi strzelcy ligowi Love i Necid. 4-1 to najmniejszy wmiar kary. Dzięki za ciekawe spotkanie...

Zawodnik meczu:
Vagner Love

----------------------------------------------------------------------------------

32 kolejka
jarek gapa
Screeny:

Strzelcy:
Honda
Tosic
Necid
Lavezzi
Samobój

Opis:
Wyrównane spotkanie...wydaje mi się że to jednak CSKA zasłużyło na zwycięstwo choćby z tego względu że dwie bramki zdobyte przez gości z Napoli były dość kuriozalne...dzięki powo dalej
Zawodnik meczu:
Brak

craxa93

35 kolejka
craxa93 BlueOle10
Screeny:

[b]Strzelcy:
Cavenaghi
Edu
Samaras

Opis:
Zacięte i trudne dla mnie spotkanie gdyż nie lubię grać z wyspiarzami w dodatku tego dnia Fredrik Ljungberg przeżywał drugą młodość i prezentował formę z najlepszych lat z Arsenalu moja obrona często nie radziła sobie z błyskotliwym szwedem lecz pomogło mi szczęście i nic tego dnia nie chiało mu wpaść do siatki. Ja zagrałem bardzo przeciętny mecz spowodowane to było chyba praktycznie samymi zielonymi formami i brakowało u mnie lidera który by pociągnął grę. Ogólnie to bardziej sprawiedliwy byłby remis ale jak wiadomo futbol nie jest sprawiedliwy a co dopiero PES.
Dzięki za meczyk powo dalej i trochę więcej szczęścia.

Zawodnik meczu: Fredrik Ljungberg-tylko on błyszczał w tym meczu.

[/quote]
BlueOle10

34 kolejka
Rybson BlueOle10
Screeny:
Brak, rozlaczylo od razu po meczu.

Strzelcy:
Samaras
Samaras
Di Natale

Opis:
Szczęśliwe zwyciestwo celtów. Dwie poprzeczki i słupek piłkarzy z Udine. Za to dwie piekne bramki Samarasa, aczkolwiek jeszcze piekniejsza Di Natale smile.gif

Zawodnik meczu:
Samaras- 2 gole i zwyciestwo smile.gif

camel11

34 kolejka
Boby1908 camel11

Screeny:
http://img534.imageshack.us/img534/6534/pe...87.th.jpg[/IMG]

Strzelcy:
Seitaridis
Niang
Niang
Djibril Cisse
Djibril Cisse
Samobój

Opis:
Wczoraj graliśmy a kolega nie wstawił więc robie to ja...
Bardzo emocjonujący mecz. Akcja za akcję do samego końca, gol za gol, do tego efektowna i ładna dla oka gra po obu stronach, co razem dało niezłe widowisko. Dla takich meczy gra się w pesa ;p dzięki

Zawodnik meczu:
Niang

JustMe1987
# 33

seba JustMe1987

Screeny:

Babel

Giuly

Hoarau

Hoarau

Opis:

Dobry mecz w wykonaniu gosci ktorzy (sadzac po postawie wujka) rozegrali juz ostatni mecz w tym sezonie. Zasluzone zwyciestwo po pewnej grze calego zespolu i szybko strzelonej bramce ktora dala spokoj w kolejnych minutach spotkania. Gospodarzy stac bylo na honorowe trafienie Babela. Nie mniej jednak chcialem zwrocic uwage ze sila fizyczna team niemieckiego jest naprawde spora i kluczem do zwyciestwa bylo unikanie pojedynkow bark w bark.

Zawodnik meczu:

Guillaume HOARAU

camel11

35 kolejka
camel11 Rybson

Screeny:

Strzelcy:
Niang
Niang
Di Natale
Alexis Sanchez
Denis
Denis

Opis:
Z początku szybkie wyjście na prowadzenie gospodarzy dzięki niezawodnemu Niangowi, potem niestety los totalnie się odwrócił i praktycznie piłka sama pchała się i odbijała do bramki gospodarzy co dało stratę 4 bramek już w pierwszej połowie. A druga połowa to już raczej gra przeciwko lagom niż między mną a przeciwnikiem no i wynik nie uległ zmianie. Dzięki

Zawodnik meczu:
Denis

BlueOle10

32 kolejka
waldi198 BlueOle10
Screeny:

Strzelcy:
Macheda
Macheda
Maccarone
Koman
Scott Brown
Hooper
Hooper
Hooper
Samaras

Opis:
Mecz na remis. Spotkanie bardzo wyrównane, z duza iloscia bramek, jak z reszta widac po wyniku. Hat trick Hoopera i decydujace trafienie Samarasa, prawdopodobnie dajace awans zespolu Celtów smile.gif

Zawodnik meczu:
Hooper- bez jego kolejnego Hat-tricka, nic bym nie wskórał smile.gif

A OTO CELTIC CIESZĄCY SIĘ Z AWANSU DO NAJWYŻSZEJ KLASY ROZGRYWKOWEJ ! ;D

camel11

33 kolejka
camel11 waldi198

Screeny:

Strzelcy:
Maccarone
Niang
Maccarone
Biabiany
Niang
Guiza

Opis:
Ostatni mecz gospodarzy w tym sezonie i godne pożegnanie ze świetnym Niangiem, które łącznie ustrzelił okrągłe 50 goli tongue.gif mimo przewagi gości w ofensywie udało się wyrównać i mecz zakończył się podziałem punktów. Dzięki ;p do następnego sezonu ;]

Zawodnik meczu:
Niang - a należy mu sie ;p

wujek831

32 kolejka
wujek Craxa
Screeny:

Strzelcy:
Cavenaghi
Damiao
Gudjohnsen
Cavenaghi
Andrezinho
Damiao
Opis:
Mecz z początku wyrównany i zacięty ale po golu na 2-1 dla Alegre,piłkarze z fulham poddali się tak łatwo że przegrali aż 5 bramkami dry.gif . Dzięki powodzenia dalej
Zawodnik meczu:
Cavenaghi
bohater 2 bramek jak i kilku sytuacji pod bramkowych
wujek831

32 kolejka
wujek Craxa
Screeny:

Strzelcy:
Cavenaghi
Damiao
Gudjohnsen
Cavenaghi
Andrezinho
Damiao
Opis:
Mecz z początku wyrównany i zacięty ale po golu na 2-1 dla Alegre,piłkarze z fulham poddali się tak łatwo że przegrali aż 5 bramkami dry.gif . Dzięki powodzenia dalej
Zawodnik meczu:
Cavenaghi
bohater 2 bramek jak i kilku sytuacji pod bramkowych

waldi198

... 34kolejka
waldi198 woodi
Screeny:

Strzelcy:
guberti
padalino
biabiany
flores
flores
palacio
boselli

Opis:Zle zagrana pierwsza polowa przez gospodarzy odbiła sie na wyniku a druga juz była ciut lepsza lecz bez szału heh

Zawodnik meczu:

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.