Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Gdzie zainstalowac patcha PESEdit 1.0?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2011
glonglox
Mam pytanko gdzie zainstalowac patcha od PESEdit 1.0 > Czy to ma byc w Folder PES 2011/kitserver/ czy gdzies indziej ? Prosze o pomoc
Tari
Nie wiem skąd ściągałeś patcha, ale mógłbyś przynajmniej przeczytać opis jego instalacji...to naprawdę nie jest trudne...

chyba nawet w instalatorze patcha masz zaznaczone, że MUSISZ USUNĄĆ FOLDER KITSERVER, po czym zainstalować PESEdit'a do głównego folderu z grą. Błagam o mniejszą ilość pytań wynikających nie z niewiedzy (bo to ludzka rzecz, każdy czegoś nie wie), ale z ignorancji dry.gif

edit: swoją drogą, właśnie wyszła wersja 1.2 PESEdit Patcha, więc logiczne byłoby zainstalowanie jej zamiast 1.0 wink.gif
glonglox
Tari tak ale :
To install, copy the folders dt0f.img dt0c.img & dt06.img to the address
C: \ Program Files \ KONAMI \ Pro Evolution Soccer 2011 \ kitserver \ pesedit \ img .
The address may change according to the patch you are using.

Requirements:

- Patch PESedit 1.0 or higher (You can try other patches).

Mam paczke butow chce je zainstalowac no i jest napisane ze do folderu kitserver/pesedit/img ja tylko prosze o porade to chyba nic zlego nigdzie nie bylo instrukcji tego patcha
Tari
teraz zgłupiałem. instalujesz patcha PESEdit, czy masz go już zainstalowanego i chcesz wrzucić patcha z butami? bo z pierwszego Twojego postu wynikało, że chcesz zainstalować PESEdit Patcha 1.0, ale nie wiesz jak.

z opisu podanego przez Ciebie wynika, że te buty wymagają PESEdita 1.0 albo 1.1 albo 1.2, a możesz też spróbować na innych patchach wink.gif

i jeśli chodzi Ci o buty, to tak jak instrukcja mówi, znajdź folder z PES'em, tam folder kitserver, następnie folder pesedit, potem folder img i wklej zawartość...aaa no i folder z PES'em niekoniecznie będzie, jak w instrukcji, na dysku C, tylko będzie tam gdzie zainstalowałeś PES'a, mam nadzieję, że to wiesz tongue.gif
glonglox
ok poprobuje.jak teraz odinstalowac tego patcha 1.0 ?
Tari
a po co chcesz usuwać? rolleyes.gif

w folderze PES'a powinieneś mieć unistalkę do PESEdit'a.
Knl
odinstalowanie patcha polega na odinstalowaniu kitservera i wykasowanie (w sensie usunięciu) folderu z nim.
glonglox
no ok kto mi teraz powie jak prawidlowo zainstalowac tego patcha zeby potem tez moc uzywac kitserver? no bo np potem mam instrukcje powiedzmy nowych butow i jest jasno napisane ze wkleic do folderu kitserver/pesedit/img
Czy mam przez to rozumiec ze gdy instaluje patcha 1.0 mam wybrac sciezke do zainstalowania PES 2011/ czy PES2011/kitserver?
Tari
ale mieszasz...

przed instalacją patcha NIE MOŻESZ MIEĆ FOLDERU KITSERVER. W trakcie instalacji instalacji patch go sam stworzy i wtedy wrzucisz pliki z butami. Napisałem Ci to już, patcha instalujesz w folderze z PES'em, czyli ścieżka przykładowo C:/Program Files/PES 2011. I już.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.