Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes License Ekstraklasa Mod 2011 JEST DOWNLOAD!
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2011
piotrl1997
PES LICENSE MOD 2011

Tworcy:
piotrl1997 oraz rooneyx10

Zawartość :a

-Ligi: Barclays Premier League, Ligue 1, Serie A, Eredivisie, La Liga, Bundesliga, Ekstraklasa+ Odra Wodzisław i Piast Gliwice
-Statystyki z PSD dla 99 % graczy, poprawione składy, formacje, numery na koszulkach, transfery
-Nowy Team Bursaspor
-Możliwość Grania Ligi i Trybu Menadżerskiego ekstraklasą jak i bundesligą (więcej w instrukcji)
-Ikonki pozycji pl
-Nowe menu
-Twarze ale sędziów
-Nowa siatka
-Nowe loga dla reprezentacji, dla klubów HD i dlaekstraklasy by teco
-Nowi kibice
-Bootpack(60 par) i Ballpack HD (piłki dla każdej ligi na zime i na lato)
-Hymny dla 18 krajów Europy
-Stadiony: Stamford Bridge, Stadion Lecha, Stadion Śląski
-Nowy Soundtrack
-Nowy ekstraklasa scoreboard
-30 nowych tapet
-Około 100 nowych twarzy
-Nowe kitsy dla wszystkich drużyn
-Nowe ikonki w menu
-Wiele nowych muraw

Screeny

Linki:

MEGAUPLOAD:

Part 1: http://www.megaupload.com/?d=5LKH3RRY
Part 2: http://www.megaupload.com/?d=R5663N5G
Part 3: http://www.megaupload.com/?d=BA1236EB
Part 4: http://www.megaupload.com/?d=3TGUBV3X

PRZEKLEJ:

Part1: http://www.przeklej.pl/plik/pes-license-mo...01-0023ji68e40i
Part2: http://www.przeklej.pl/plik/pes-license-mo...02-0023jj4v62mv
Part3: http://www.przeklej.pl/plik/pes-license-mo...03-0023jk1ma2mv
Part4: http://www.przeklej.pl/plik/pes-license-mo...04-0023jg13l7tb

Instrukcja:

1.Moda instalujemy na czystego pesa + dlc 1.01 (czyli kasujemy stary folder konami i starego kitservera)
2.Wypakowujemy np. na pulpit Pes License Mod 2011 (wypakowujemy programem 7zip)
3.Folder kitserver wklejamy do głównego folderu z grą a zawartość folderu Option file do moich dokumentów.
4.Cieszymy się grą na nowym modzie
5.Jest tam też folder master league selector, służy on do wyboru kim chcemy grać w lidze i w master league ekstraklasą czy bundesligą.Jeśli
chcemy ekstraklasą wchodzimy w ten folder i zawartość folderu ekstraklasa kopiujemy i wklejamy do moich dokumentów, a jak bundesligą to folder bundesliga kopiujemy i wklejamy do moich dokumentów. Folder master league selector możemy trzymać sobie np. na pulpicie.

Pomoc:

MichW, zur3ek

Update 1.1

-Poprawione kadry i składy dla wszystkich drużyn ekstraklasy
-Spora dawka nowych face
-Poprawione błędy zgłaszane przez was

-Nowa Grafika

A tu screeny dopracowanego update'a:

Link:
http://hotfile.com/dl/83869809/e45e424/update_1.1.7z.html
g.wielgosik
Niestety ale update psuje gre, pojawia się menu, tj. nacisnij dowolny klawisz. Naciskam i wyskakuje bląd (wyslij błąd, nie wysyłaj) sad.gif
prezes87
U mnie działa. Spróbuj uruchomić jako administrator i ze zgodnością xp.
g.wielgosik
Zgadza się teraz, widocznie wcześniej coś źle skopiowałem. Po ponownym potwierdzam że wszystko chodzi super wink.gif Aby dalej się rozwijał.
el_fuego
Szkoda ze pełno drobnych błędów w tym "patchu" ...
uploadmen
ale na oficjalnej stronie pes-patch.com też zawitał ten mod hehe biggrin.gif
toxic992
Witam, mam pytanie odnośnie tego patcha. W instrukcji instalacji jest napisane, że potrzeba czystego PES + dlc 1.01 (czyli kasujemy stary folder konami i starego kitservera).

I tutaj moje pytanie- co to jest to dlc? Oraz drugie: O jaki folder konami chodzi, a dodatkowo nie mam żadnego kitservera xD

Wiem, że pytania pewnie są proste i wielu z Was rozśmieszy ich poziom ale proszę o pomoc;] Od czegoś zawsze trzeba zaczynać;D
prezes87
Pospieszyliście się panowie. Masa błędów jest. Peszko ma skilla 86 (??), Legia ma białe numery i nazwiska na białych koszulkach tak że ich nie widać, Kucharczyk ma skilla 56. Sobolewski ma blond włosy a Bruno Menzega i Choto są biali. W dodatku Jop ma piękną bujną blond czuprynę. Nie wiem po co wydawać patcha i się cieszyć że wyszedł jak potem trzeba dłubać i samemu poprawiać zamiast grać.

@toxic
trzeba skasować folder konami z moich dokumentów, nie z folderu z grą. Jak nie masz kitservera to jeszcze lepiej, po prostu wrzuć ten folder z patcha. DLC to downloable content czyli dodatek do gry. Konami wydało go bodajże pod koniec października. Na pewno gdzieś jest do ściągnięcia.
piotrl1997
Staty sa z PesStatsDatabase a fonty beda w kolejnym Update I BEDA PRZYSPIEWKI!!! jak znajdziecie jakis blad prosze napisac jaki to go poprawimy. (na wasze zyczenie peszko ma poprawionego skilla. jego caly podliczony skill powienien teraz wynosic 76 i bedzie on umieszczony w update. Prosze takze napisac co wam sie w patchu podoba czyli jego plusy i minusy. (nie piszcie nic o fontach bo wlasnie je robie).
tomaj
CYTAT(piotrl1997 @ Nov 24 2010, 17:00) *
Staty sa z PesStatsDatabase a fonty beda w kolejnym Update I BEDA PRZYSPIEWKI!!!

Chyba nie do końca, a jeżeli tak to autor chyba zapomniał poprawić wszystkim wskażnika "condition" czy jak to się tam zwie i w "modzie" większość Lecha ma ją na poziomie 1-2. Do tego jak już były wprowadzane staty z PSD to czemu inne dane dotyczące, np. pozycji lub preferowanej nogi nie?
Pół Lecha ma coś źle ustawione, np.:
- Kikut jako środkowy obrońca!
- Kamiński pomocnik/napastnik
- Bandrowski lewonożny!!!
- Bosacki ma też ustawioną pozycję defensywnego pomocnika
Do tego w innych drużynach
- Wróbel czarnoskóry (GKS)
- bodajże Choto biały
- Zganiacza to tylko boczny pomocnik

Patch ten jest robiony na podstawie PESedit 0.4. Autorzy obu patchy zapominają dodać, że drużyny azjatyckie są tylko częściowo poprawione jeżeli chodzi o nazwiska.
piotrl1997
w kolejnym upie wszystko co napisales bedzie poprawione ale niewiem co ty zrobiles bo pozycje sa dobre.
Windziak
Poprawcie zatem błędy i wtedy wydajcie editkę, będzie z pożytkiem dla Was i dla graczy.

Pozdrawiam smile.gif
el_fuego
W kazdej druzynie są pewnie błedy. W Koronie Edi i Hernani są biali, Jovanovic mulat a Niedzielan lewo nożny dry.gif
CYTAT(tomaj @ Nov 24 2010, 17:14) *
Chyba nie do końca, a jeżeli tak to autor chyba zapomniał poprawić wszystkim wskażnika "condition" czy jak to się tam zwie i w "modzie" większość Lecha ma ją na poziomie 1-2. Do tego jak już były wprowadzane staty z PSD to czemu inne dane dotyczące, np. pozycji lub preferowanej nogi nie?
Pół Lecha ma coś źle ustawione, np.:
- Kikut jako środkowy obrońca!
- Kamiński pomocnik/napastnik
- Bandrowski lewonożny!!!
- Bosacki ma też ustawioną pozycję defensywnego pomocnika
Do tego w innych drużynach
- Wróbel czarnoskóry (GKS)
- bodajże Choto biały
- Zganiacza to tylko boczny pomocnik

Patch ten jest robiony na podstawie PESedit 0.4. Autorzy obu patchy zapominają dodać, że drużyny azjatyckie są tylko częściowo poprawione jeżeli chodzi o nazwiska.
prezes87
Jagiellona ma też białe numery na koszulkach, źle widoczne. Czarne mają zwykle i jakbyście mogli zmienić to byłoby ok. Jeśli mogę coś poradzić to darujcie sobie robienie nowego menu czy dodawanie nowych piosenek a bardziej skupcie się na najważniejszych rzeczach. Scoreboard z C+ też taki trochę nijaki. Może coś fajniejszego macie. R. Lewandowski ma skilla 68 a np. Brożek Paweł 80. Coś mi tu nie gra. I drugie stroje Legii w tym sezonie chyba są całe zielone, jako że wrócili do starego znaczka i chyba do zielonych koszulek. Najlepiej chyba jest Polonia Warszawa zrobiona. Nie można tam się do niczego przyczepić.

Z drugiej strony, twarze są naprawdę świetnie wykonane. Peszko czy Frankowski wyglądają jak żywi.
toxic992
Mam jeszcze jedno pytanie- czy patch jest w poprawnym formacie? 7zip nie chce mi tego wypakować, pojawia się tylko informacja:

Can not open "i tutaj nazwa archiwum" as a archive.

I taka informacja pojawia się przy każdym z partów.
g.wielgosik
A propo błędów wszystko co na górze jest napisane pojawiło się i u mnie. Lech drugie stroje ma biale i numery też są białe i nic nie widać.
piotrl1997
CYTAT(toxic992 @ Nov 24 2010, 18:16) *
Mam jeszcze jedno pytanie- czy patch jest w poprawnym formacie? 7zip nie chce mi tego wypakować, pojawia się tylko informacja:

NIE ROZUMIECIE CO PISZE NIE ZWRACAC UWAGI NA FONTY LUDZIEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!! Przeciez kur** pisze ze FONTY BEDA W UPDATE! KTORE TERAZ UPLOADUJE!
g.wielgosik
Poza tym jak gram lechem tzn nim gram smile.gif Kiedy gram u siebie to mecz odbywa się na stadionie lecha. A jak wyjazd mam to z każdym kim już grałem mecz odbywał się na stamford bridge i to w opłakanym stanie. Linie z daleka mrugają, tekstury ich są tragiczne. A jeśli chodzi o stan murawy to strach tu pisać bo dzieci oglądają. Płasko, jakość tekstur jak z lodu. Ale to tylko moje ale ..
g.wielgosik
A i jest jeszcze jeden problem, podczas meczu logo telewizji w rogu jest ucięte i wychodzi poza obszar monitora ... smile.gif
prezes87
Stamford Bridge to nie Stamford Bridge tylko Konami Stadium. Wywaliliście Stamford sad.gif

Edi Andradina też biały. Co to kur** jest?! Co mecz zacznę to muszę po 20 min przerwać bo biega biały murzyn po skrzydle :/
Weźcie w święta ten patch wydajcie ale dobry.
g.wielgosik
Pierwsze zmiany postanawiam sam zrobić, może nie będzie to dużo lepsze ale pierwsze demo twarzy Sergey Krivets:

Z patcha:

A to moja poprawka, wiem że jeszcze oko uciekło, usta troszkę też i broda lekko kanciasta ale dojdziem do tego wink.gif

g.wielgosik

Założyłem nowy temat żeby tutaj nie śmiecić: http://board.issonline.pl/index.php?showto...t=0#entry324608

Możecie oceniać i zwłaszcza bluzgać na mnie bo to głównie będzie tematyką wink.gif Zapraszam
piotrl1997
CYTAT(g.wielgosik @ Nov 25 2010, 14:47) *
Pierwsze zmiany postanawiam sam zrobić, może nie będzie to dużo lepsze ale pierwsze demo twarzy Sergey Krivets:

Z patcha:

A to moja poprawka, wiem że jeszcze oko uciekło, usta troszkę też i broda lekko kanciasta ale dojdziem do tego wink.gif

Nie pozwalam robic zadnych kolwiek dodatkow do patcha bez mojej zgody jak zobacze ze ktos cos zrobi bedzie mial przechlapane. (chybaze to nie jest do patcha tylko taki o dodatek a jak nie to zobaczysz co sie stanie)
tomaj
CYTAT(piotrl1997 @ Nov 25 2010, 18:05) *
Nie pozwalam robic zadnych kolwiek dodatkow do patcha bez mojej zgody jak zobacze ze ktos cos zrobi bedzie mial przechlapane. (chybaze to nie jest do patcha tylko taki o dodatek a jak nie to zobaczysz co sie stanie)

ej sory, rozumiem Cię, ale tak z ciekawości. Co mu zrobisz? Policję powiadomisz?
g.wielgosik
CYTAT(piotrl1997 @ Nov 25 2010, 18:05) *

Robie to ze względu na błędy w grze, robie to bo tak chce. Nie ma żadnej notki w pierwszym poście o tym że nie można. Nie chce się włączać w tworzenie waszego patch'a. Robie to żeby umilić sobię grę, gdzie nie będzie biegał biały murzyn itp. Będę robił to dalej i nic nie zmienisz.

A jeżeli ktoś poprosi mnie o udostępnienie mu jakiejś twarzy bo bardziej mu się podoba.. to masz pecha bo udostępnię mu to.

Nie łączcie mnie z nimi ja sam od siebie poprawiam.
piotrl1997
CYTAT(g.wielgosik @ Nov 25 2010, 18:55) *
Robie to ze względu na błędy w grze, robie to bo tak chce. Nie ma żadnej notki w pierwszym poście o tym że nie można. Nie chce się włączać w tworzenie waszego patch'a. Robie to żeby umilić sobię grę, gdzie nie będzie biegał biały murzyn itp. Będę robił to dalej i nic nie zmienisz.

A jeżeli ktoś poprosi mnie o udostępnienie mu jakiejś twarzy bo bardziej mu się podoba.. to masz pecha bo udostępnię mu to.

Nie łączcie mnie z nimi ja sam od siebie poprawiam.

jak chcesz rob dla siebie ja robie wlasne update bo to moj patch a co mu zrobie juz mowie w godzinke moge zdobyc jego I.P. i wtedy sie przekona.
g.wielgosik
CYTAT(piotrl1997 @ Nov 25 2010, 18:58) *
jak chcesz rob dla siebie ja robie wlasne update bo to moj patch a co mu zrobie juz mowie w godzinke moge zdobyc jego I.P. i wtedy sie przekona.

Nie strasz, bo to może się w drugą stronę też odbić. Ale nie ważne, nie chodzi mi o jakieś straszenia etc. nie interesują mnie takie rzeczy.

Chodzi mi o to że porobiliście błędy, tj. za wcześnie wydany ten patch był i ja z tego powodu chciałem poprawić troszkę gre.

Żeby nie było, ja nie robie żadnego patcha, bo mi się nie chce nawet. Ja poprawiam niektóre twarze i może jeśli mi się będzie chciało w ogóle wydam jakiś tz. facepack który nie popsuje nic w grze i nie będzie się łączył z wami. Ot co.

Dziękuję za uwagę, jeśli chcesz mi coś jeszcze powiedzieć, popytać, pogadać, może chcesz pomocy w twarzach, pisz do mnie z kulturą.

Nie zamierzam przestawać bo są błędy, może też nie wszystko wasze ale i tak chce poprawić sobie to aby rozgrywka była przyjemniejsza.

To tyle, koniec OT'a.

P.S I jest nowa twarz w moim temacie, proszę o podgląd i jakie błędy popełniłem wytoczyć smile.gif
piotrl1997
CYTAT(g.wielgosik @ Nov 25 2010, 19:11) *
Nie strasz, bo to może się w drugą stronę też odbić. Ale nie ważne, nie chodzi mi o jakieś straszenia etc. nie interesują mnie takie rzeczy.

Chodzi mi o to że porobiliście błędy, tj. za wcześnie wydany ten patch był i ja z tego powodu chciałem poprawić troszkę gre.

Żeby nie było, ja nie robie żadnego patcha, bo mi się nie chce nawet. Ja poprawiam niektóre twarze i może jeśli mi się będzie chciało w ogóle wydam jakiś tz. facepack który nie popsuje nic w grze i nie będzie się łączył z wami. Ot co.

Dziękuję za uwagę, jeśli chcesz mi coś jeszcze powiedzieć, popytać, pogadać, może chcesz pomocy w twarzach, pisz do mnie z kulturą.

Nie zamierzam przestawać bo są błędy, może też nie wszystko wasze ale i tak chce poprawić sobie to aby rozgrywka była przyjemniejsza.

To tyle, koniec OT'a.

P.S I jest nowa twarz w moim temacie, proszę o podgląd i jakie błędy popełniłem wytoczyć smile.gif

ok spoko to wydawaj se te twarze. napisz do mnie na gg: 12924654
prezes87
@piotrl1997

ten patch zawiera tyle błędów, że już prawdopodobnie każdy coś sobie pozmieniał, na pewno ja zmieniłem i udostępniłem kumplom. Nie ma nigdzie napisane że zabraniasz wprowadzania zmian. Jedyne co możesz zrobić to zgłosić na policję jak ktoś inny powie, że to on zrobił tego patcha a nie ty, czyli nastąpi kradzież praw autorskich która tutaj nie następuje.

@tomaj
szkoda że wy nie robicie patcha sad.gif pamiętam chyba do 2009 co był nawet loader że można było polskie stadiony zmieniać, to były czasy sad.gif teraz trzeba się byle czym zadowalać
piotrl1997
CYTAT(prezes87 @ Nov 25 2010, 19:34) *
@piotrl1997

ten patch zawiera tyle błędów, że już prawdopodobnie każdy coś sobie pozmieniał, na pewno ja zmieniłem i udostępniłem kumplom. Nie ma nigdzie napisane że zabraniasz wprowadzania zmian. Jedyne co możesz zrobić to zgłosić na policję jak ktoś inny powie, że to on zrobił tego patcha a nie ty, czyli nastąpi kradzież praw autorskich która tutaj nie następuje.

@tomaj
szkoda że wy nie robicie patcha sad.gif pamiętam chyba do 2009 co był nawet loader że można było polskie stadiony zmieniać, to były czasy sad.gif teraz trzeba się byle czym zadowalać

UPDATE 1.2!! Co zawiera:
-Poprawionych wiele bledow
-Prawdziwe Fonty i Numerki
-Nowe twarze
-Przyspiewki dla druzyn Ekstraklasy

For PESlodz.za.pl Zapraszamy!

Download 1 Part (w 1 partcie sa twarze, fonty i numerki i poprawione bledy): http://www.speedyshare.com/files/25376870/....1.2_Part_1.rar
Download 2 Part (Przyspewki): http://www.multiupload.com/228HFAYSFI

Chcialbym wydac do patcha unibet pierwsza lige chetni do pomocy prosze pisac na gg: 12924654 (potrzebni of makerzy)
prezes87
Boże biggrin.gif Czy ty każdego obcokrajowca na ciemno teraz zrobiłeś? biggrin.gif Hermes w Jagiellonie jest czarny bardziej niż Choto a to Brazylijczyk i ma brązową karnację.
Dowód: http://www.sports.pl/Hermes-zagra-z-Cracov...4,4333,718.html

EDIT: Ta Choto ciemny. Dalej jest kur** biały. Piotrl1997 weź nie rób tego patcha. Ja mogę się z kimś zabrać i go poprawić ale to za tydzień-dwa wyjdzie. A ty wydałeś drugi update w 3 dzień i dalej jest to samo. Numerki zmieniłeś i nic więcej. Trzeba wszystko zmienić od razu a nie po kolei. Takim sposobem to update 20 będzie dopiero wszystko poprawiał.

Ukah w Widzewie też biały jak serek topiony. Jedyne co zauważyłem na plus to że Sobolewski nie jest już blondynem. Reszta bez zmian czyli tragedia. I dodatkowy jeszcze zjeb**y został Stamford Bridge. Jest inna trawa która wygląda jakby ja rysować w paincie. Oraz stadionów się zrobiło 22 (chyba) zamiast wcześniejszych 28. Dzięki piotrl! Nie warty jest ten patch tylu nerwów. Chcesz zrobić patcha do pogadaj z tomajem najpierw albo go najlepiej o pomoc poproś bo tak to jest jak się byle gówniarz za robienie patchy bierze. Nienawidzę takiego dziadostwa! Jak nie potrafisz zrobić czegoś porządnie to tego nie rób!
piotrl1997
CYTAT(prezes87 @ Nov 26 2010, 00:17) *
Boże biggrin.gif Czy ty każdego obcokrajowca na ciemno teraz zrobiłeś? biggrin.gif Hermes w Jagiellonie jest czarny bardziej niż Choto a to Brazylijczyk i ma brązową karnację.
Dowód: http://www.sports.pl/Hermes-zagra-z-Cracov...4,4333,718.html

EDIT: Ta Choto ciemny. Dalej jest kur** biały. Piotrl1997 weź nie rób tego patcha. Ja mogę się z kimś zabrać i go poprawić ale to za tydzień-dwa wyjdzie. A ty wydałeś drugi update w 3 dzień i dalej jest to samo. Numerki zmieniłeś i nic więcej. Trzeba wszystko zmienić od razu a nie po kolei. Takim sposobem to update 20 będzie dopiero wszystko poprawiał.

Ukah w Widzewie też biały jak serek topiony. Jedyne co zauważyłem na plus to że Sobolewski nie jest już blondynem. Reszta bez zmian czyli tragedia. I dodatkowy jeszcze zjeb**y został Stamford Bridge. Jest inna trawa która wygląda jakby ja rysować w paincie. Oraz stadionów się zrobiło 22 (chyba) zamiast wcześniejszych 28. Dzięki piotrl! Nie warty jest ten patch tylu nerwów. Chcesz zrobić patcha do pogadaj z tomajem najpierw albo go najlepiej o pomoc poproś bo tak to jest jak się byle gówniarz za robienie patchy bierze. Nienawidzę takiego dziadostwa! Jak nie potrafisz zrobić czegoś porządnie to tego nie rób!

Ty jestes jakis dziwny bo choto juz w upie 1.1 jest czarny JA MAM CZARNEGO WIEC NIE PRZEZYWAJ! SPRAWDZ CZY WSZYSTKIE UNNAMEDY W DT0C.img MASZ WGRANE! A NIE!
tomaj
CYTAT(piotrl1997 @ Nov 24 2010, 17:33) *
w kolejnym upie wszystko co napisales bedzie poprawione ale niewiem co ty zrobiles bo pozycje sa dobre.

Dupa, of ledwo ruszony. Pozycja Kikuta poprawiona, Kamińskiego tez ale nadal zła, inni coś tez "niedorobieni". Choto nadal biały, aż strach mi było patrzyć dalej. Pozatym, logo Ekstraklasy jest zamienione z logiem Bundesligi. Weź Ty przysiądź przy tym OF'ie i popraw te kondycje bo to żenada!
prezes87
W Zagłębiu Traore i Ekwueme też są biali. Nic nie został ten OF zmieniony. Grać się nie da w ogóle na tym czymś bo nie nazwę tego patchem.
piotrl1997
CYTAT(prezes87 @ Nov 27 2010, 16:35) *
W Zagłębiu Traore i Ekwueme też są biali. Nic nie został ten OF zmieniony. Grać się nie da w ogóle na tym czymś bo nie nazwę tego patchem.

Poprawiam wszystkich zawodnikow ekstraklasy i dzisiaj wam zuploaduje razem z przyspiewkami.
rangiz
Dajcie spokój Piotrkowi. Chłopak się stara i robi coś dla nas bezinteresownie, a ludziom jeszcze w dupie źle.

Dzięki za patcha.
prezes87
CYTAT(piotrl1997 @ Nov 27 2010, 18:18) *
Poprawiam wszystkich zawodnikow ekstraklasy i dzisiaj wam zuploaduje razem z przyspiewkami.

Wyluzuj. Nie spiesz się. Masz dobre intencje ale co za szybko to nie zdrowo. Nikt się nie obrazi jak zuploadujesz to za tydzień ale w pełni poprawione. 3mam kciuki!

EDIT: Statsy trzeba koniecznie poprawić. Peszko 86, Grosicki 88. Przesadziłeś czasami. I Grzelak w Widzewie jest czarny biggrin.gif
piotrl1997
CYTAT(prezes87 @ Nov 28 2010, 01:57) *
Wyluzuj. Nie spiesz się. Masz dobre intencje ale co za szybko to nie zdrowo. Nikt się nie obrazi jak zuploadujesz to za tydzień ale w pełni poprawione. 3mam kciuki!

EDIT: Statsy trzeba koniecznie poprawić. Peszko 86, Grosicki 88. Przesadziłeś czasami. I Grzelak w Widzewie jest czarny biggrin.gif

Za okolo tydzien wyjdzie update 1.3 z unibet 1 liga i wszystkimi poprawionymi bledami.
dj_adriano
sciągnąłem patcha ale mam problem bo wyskakuje błąd przy rozpakowywaniu, oczywiście próbuje 7zipem gdyby ktoś pomyślał że rarem
Sola121
POMOCY !!
zainstalowałem patcha wszystko dobrze zrobiłem a nie mam prawdziwych nazw drużyn oraz piłkarzy jak zrobic by wszystko działało
tomaj
CYTAT(Sola121 @ Dec 4 2010, 18:31) *
POMOCY !!
zainstalowałem patcha wszystko dobrze zrobiłem a nie mam prawdziwych nazw drużyn oraz piłkarzy jak zrobic by wszystko działało

Zainstalować patcha według instrukcji, za pewne OF wkleiłeś tam gdzie go nie miałeś wklejać.
Sola121
nie mam pliki OF ;/
mam tylko Kitserver,konami i Master League Selector ;/
tomaj
CYTAT(Sola121 @ Dec 5 2010, 11:00) *
nie mam pliki OF ;/
mam tylko Kitserver,konami i Master League Selector ;/

Oczywiście instrukcji się nie przeczytało ze zrozumieniem?
Sola121
przeczytałem ale nie rozumiem o co chodzi zrobiłem wszystko dobrze i nie działa sad.gif
Knl
bo ten patch jest niepełny i nieprofesjonalny. ja czekam na jakiś konkretny patch z ekstraklasą
tomaj
CYTAT(Sola121 @ Dec 5 2010, 14:37) *
przeczytałem ale nie rozumiem o co chodzi zrobiłem wszystko dobrze i nie działa

Jeżeli przeczytałeś i nie rozumiesz to skąd wiesz, że zrobiłeś wszystko dobrze dry.gif

CYTAT(Knl @ Dec 5 2010, 15:33) *
bo ten patch jest niepełny i nieprofesjonalny. ja czekam na jakiś konkretny patch z ekstraklasą

Nieprofesjonalny: tak, niepełny: nie. Loga masz, składy są, stroje też. Poważnych poprawek wymaga OF, ale od strony graficznej patch jest jak najbardziej poprawny!
Sola121
no to powiecie jak to zrobić ?? chciałbym sobie pograć na tym patchu biggrin.gif
który to jest ten folder OF bo nie widze i gdzie go wkleijć
tomaj
CYTAT(piotrl1997 @ Nov 23 2010, 20:38) *
...
Instrukcja:

1.Moda instalujemy na czystego pesa + dlc 1.01 (czyli kasujemy stary folder konami i starego kitservera)
2.Wypakowujemy np. na pulpit Pes License Mod 2011 (wypakowujemy programem 7zip)
3.Folder kitserver wklejamy do głównego folderu z grą a zawartość folderu Option file do moich dokumentów.
4.Cieszymy się grą na nowym modzie
5.Jest tam też folder master league selector, służy on do wyboru kim chcemy grać w lidze i w master league ekstraklasą czy bundesligą.Jeśli
chcemy ekstraklasą wchodzimy w ten folder i zawartość folderu ekstraklasa kopiujemy i wklejamy do moich dokumentów, a jak bundesligą to folder bundesliga kopiujemy i wklejamy do moich dokumentów. Folder master league selector możemy trzymać sobie np. na pulpicie.

...

Dokładnie tak jak w pierwszym poście!

P.S. zwróć uwagę, że do moich dokumentów wklejasz ZAWARTOŚĆ a nie FOLDER Option file!
Erni
siemka, koleszko mógłbyś wrzucić tylko stadion lecha na jkiś serwer
Patrick07
CYTAT(toxic992 @ Nov 24 2010, 18:16) *

Mam dokładnie to samo. Może ktoś pomóc?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.